تکمیل فرمهای سایت بهین یاب

مهندسین مشاور پارس رابین فعال در زمینه مشاوره سرمایه گذاری و صنعتی آماده ارائه خدمات از جمله تکمیل فرم های سایت بهین یاب وزارت صنعت، معدن تجارت در جهت تسهیل روند کاری شرکتها و اشخاص متقاضی می باشد .
کارشناسان ما از طریق این صفحه آمادگی دارند تا نسبت به تکمیل اطلاعات سایت بهین یاب در جهت دریافت کلیه مجوزهای صادره وزارت صنعت، معدن و تجارت و درخواست تسهیلات سرمایه در گردش و ثابت در سریعترین زمان و با کمترین هزینه اقدام نمایند.

هزینه ها و مدت زمان انجام هر بخش به شرح زیر میباشد :

 

ثبت درخواست تسهیلات (ثبت نام سایت بهین یاب آغاز شده است.)

توضیحات : واحدهای تولیدی که دارای پروانه بهره برداری بوده و اطلاعات واحد تولیدی خود را در طرح بروزرسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت ثبت نموده و این اطلاعات مورد تایید وزارتخانه قرار گرفته باشد می توانند به منظور دریافت تسهیلات از طریق بخش سرمایه در گردش اقدام نمایند. تسهیلات سرمایه در گردش برای تامین مواد اولیه از تامین کنندگان داخلی بصورت ریالی و از طریق واردات بصورت ارزی پرداخت می شود.
برای ثبت درخواست تسهیلات اینجا کلیک نمایید.

تامین مالی بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط و طرح های نیمه تمام دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰% در راستای اقتصاد مقاومتی
هزینه تکمیل فرمهای تسهیلات در بهین یاب و تائید نهایی آن : ۵۰۰,۰۰۰ تومان
مدت زمان ثبت نهایی : ۷۲ ساعت در صورت نیاز به هرگونه تغییر شرکت متعهد به انجام آن میباشد.

تکمیل فرم های سایت بهین یاب شامل :

حوزه سرمایه گذاری در طرح های صنعتی و معدنی
• تکمیل فرم صدور جواز تاسیس (انتقال ، تمدید ، ابطال ، اصلاح جواز تاسیس )
• تکمیل فرم اعلام پیشرفت پروژه های سرمایه گذاری (طرح های در حال احداث)
• تکمیل فرم دریافت تسهیلات بانکی احداث واحد تولیدی
• تکمیل فرم صدور پروانه بهره برداری (اصلاح پروانه ، ‌ المثنی ، ابطال ، تغییر مالکیت وتغییر نام ، انتقال ، و تمدید پروانه بهره بردای (در حال راه اندازی)
• تکمیل فرم دریافت تسهیلات بانکی برای بازسازی
• تکمیل فرم درخواست تسهیلات معدنی (خرید ماشین آلات)
بخش تامین مالی
• تکمیل فرم دریافت سرمایه در گردش
• تکمیل فرم دریافت تسهیلات بانکی احداث واحد تولیدی
• تکمیل فرم دریافت تسهیلات بانکی برای بازسازی تجهیزات
و سایر خدمات مربوطه شامل ارائه طرح توجیهی جهت اخذ وام بانکی و . . . .
– وام سرمایه در گردش
– وام سرمایه گذاری
– وام سرمایه
انجام طرحهای توجیهی در تمامی زمینه ها (فنی ، مالی و اقتصادی) جهت ارائه به کلیه بانکها و وزارتخانه ها و سازمان ها
اخذ مجوز تاسیس، بهره برداری و …

 

صدور پروانه بهره برداری واحد های تولیدی صنعتی

این فرآیند درخصوص صدور پروانه بهره برداری واحد های صنعتی بوده که به منظور ارایه خدمت به سرمایه گذاران در بخش صنعتی می باشد.
این مجوز زمانی صادر میگردد که واحد تولیدی شکل گرفته و آماده تولید میباشد.
برای انجام این فرآیند، متقاضی نسبت به ثبت درخواست خود در درگاه اطلاعات و خدمات صنعت، معدن و تجارت اقدام مینماید. درمرحله بعد این درخواست در سامانه مدیریت فرآیندها از سوی کارشناسان بازدید، بررسی و مدارک دریافت میشود سپس از سوی بالاترین مقام سازمان صنعت، معدن و تجارت صادر میگردد که در نهایت ثبت دبیرخانه خواهد شد.
لازم به ذکر است طبق آخرین دستورالعمل وزارت متبوع، ده رشته فعالیت صنعتی مجوز خود را از دستگاه نامبرده دریافت می نمایند..این خدمت شامل زیر خدمات انتقال پروانه بهره برداری و اصلاح پروانه بهره برداری می باشد.
تیم ما این آمادگی را دارد تا در صورت تمایل نسبت به تکمیل فرآیندهای منتج به صدور پروانه بهره برداری در سایت بهین یاب به شما کمک نماید.
نمودار فرآیند اخذ مجوز بهره برداری مطابق شکل ذیل است :

نمودار فرآیند اخذ مجوز بهره برداری

 

فرآیند تشریح شده در بخش سرمایه گذاری درگاه اطلاعات و خدمات وزارت صنعت، معدن و تجارت (سامانه بهین یاب)

۱- ایجاد واحد تولیدی

 بر اساس برنامه راهبردی صنعت، معدن و تجارت بسیاری از فرصت های سرمایه گذاری تعیین اولویت شده اند. برای فرصت های تعیین اولویت شده می توانید جواز تاسیس دریافت نمایید.

  انتقال، تمدید، تعلیق ، اصلاح جواز تاسیس

برای تمامی طرح های سرمایه گذاری دارای جواز تاسیس، لازم است هر شش ماه پیشرفت پروژه اعلام گردد در غیر این صورت جواز تاسیس ابطال خواهد شد.

 اعلام پیشرفت پروژه های سرمایه گذاری (طرح های در حال احداث)

طرح های که جواز تاسیس داشته و با توجه به اولویت طرح، پیشرفت مناسب داشته باشند، امکان دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی را خواهند داشت. پیش از درخواست تسهیلات،  لازم است پیشرفت پروژه توسط سرمایه گذار اعلام شده باشد.

 دریافت تسهیلات بانکی احداث واحد تولیدی

پروژه های  سرمایه گذاری که دارای جواز تاسیس می باشند پس از بررسی مدارک و مستندات مورد نیاز شامل گزارش توجیه فنی، اقتصادی و مالی، پروفرمای ماشین آلات صادر شده توسط سازندگان اصلی، آخرین صورت وضعیت مالیاتی،‌بیمه ای و بانکی شرکت (و سایر مستندات که حسب مورد متفاوت می باشد) به منظور بهره مندی از تسهیلات به بانکهای  عامل معرفی خواهند شد.

  صدور پروانه بهره برداری (ایجادی)

 طرح توسعه(اصلاح پروانه)،‌ المثنی ،تعلیق ، تغییر مالکیت وتغییر نام

صدور پروانه نرم افزار

پایگاه اطلاعات ظرفیت های تولیدی فعال یا درحال احداث 

به سرمایه گذاران محترم پیشنهاد می شود برای کاهش زمان و منابع  از امکانات بدون استفاده (طرح های نیمه تمام ، واحد های غیر فعال) استفاده نمایند. در این راستا پایگاه اطلاعات امکانات آماده واگذاری در حال راه اندازی است.

پایگاه امکانات تولیدی برای واگذاری (در حال راه اندازی)

درخواست معافیت از حقوق ورودی واردات ماشین آلات خط تولید(بند غ –ماده ۱۱۹- ق.ا.گ) 

درخواست  استفاده از تسهیلات گمرکی واردات مواد اولیه  (ماده ۱۲۱- ق.ا.گ) 

درخواست معافیت از حقوق ورودی ماشین الات با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

 مجوزواردات آیین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات(بند۲- ماده ۴۲)

۲- بازسازی و تکمیل واحد های تولیدی

 واحدهای تولیدی که دارای پروانه بهره برداری بوده و قصد بازسازی، نوسازی و یا تکمیل خطوط تولیدی خود را دارند می توانند جهت دریافت تسهیلات در این وبگاه ثبت نام نمایند.

تسهیلات بازسازی و تکمیل به دو بخش بزرگ و کوچک بر حسب مقیاس هزینه پروژه ( بیشتر و یا کمتر از یک میلیارد و پانصد میلیون ریال) تقسیم بندی می شوند جهت اطلاعات بیشتر وارد درگاه ثبت نام شوید و راهنمای ثبت نام را مطالعه فرمائید. تا اطلاع بعدی فقط واحدهایی که رشته فعالیت آنها تاثیر پذیر می باشد می توانند در این وبگاه ثبت نام نمایند.

دریافت تسهیلات بانکی برای بازسازی

 یکی از اقدامات بهره وری انرژی، بازیافت گرما از تولید برق (مولد های ترکیبی برق و گرما(CHP) و تولید برق از بازیافت گرما (WHR) می باشد.متقاضیان احداث مولد های پر بازده ( مولد های مذکور)  ابتدا می باید مانند دیگر طرح ها، جواز تاسیس  دریافت نموده و سپس در خواست تسهیلات احداث را تکمیل نمایند . موارد فوق در صورت استقرار در واحدهای صنعتی یا کنار آن یا در شهرک های صنعتی، دارای اولویت می باشند.

                                                       
۳- اکتشاف و استخراج معدن

برای فعالیت های اکتشافی در یک محدوده ابتدا باید پروانه اکتشاف دریافت نمایید. پس از کشف ذخیره معدنی، گواهی کشف صادر خواهد شد. گواهی کشف قابل خرید و فروش می باشد. برای استخراج معدنی که دارای گواهی کشف می باشد ایتدا باید پروانه بهره برداری صادر شود. شما می توانید در زمینه اکتشاف و استخراج سرمایه گذاری نمایید.

صدور پروانه اکتشاف( در حال راه اندازی)

برای دریافت گواهی کشف به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مراجعه نمایید.

اطلاعات پایه زمین شناسی  در انتخاب محدوده
استعلام ماده ۱۲  (مخصوص سازمان صنعت معدن و تجارت استان ها)
درخواست تسهیلات معدنی (خرید ماشین آلات)
 سامانه ثبت گزارش شاخص های معدنی استان

برای خرید یا فروش گواهی کشف به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مراجعه نمایید.

۴ – خرید یک واحد تولیدی
برخی از بنگاه ها آمادگی فروش خط تولیدی خود را به طور کامل دارند.

برای دریافت اطلاعات این گونه واحدها به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مراجعه نمایید.

        
۵ – خرید سهام
 برخی از شرکت ها برای تامین مالی خود اقدام به پذیره نویسی می نمایند. فرابورس ایران شامل بازار اولیه (معامله سهام جدید) و بازار ثانویه (معامله سهامی که قبلا فروخته شده اند) می باشد. لازم به ذکر است بورس اوراق بهادار تهران فقط شامل بازار ثانویه می باشد، البته در این بازار حق تقدم سهام جدید نیز قابل معامله است.
عرضه سهام جدید از طریق شرکت فرابورس ایران خرید سهام بنگاهها از سایر سهامداران هر چند برای شما سرمایه گذاری محسوب می شد اما منجر به افزایش سرمایه بنگاه نمی باشد. برای سرمایه گذاری جدید باید سهام جدید عرضه شده را خریداری نمایید. شرکت بورس اوراق بهادار تهران دستگاه های دولتی و بنگاه های تولیدی برای تامین مالی پروژه های خود اوراق مشارکت یا صکوک منتشر می کنند. با خرید این اوراق می توانید در انجام سرمایه گذاری ها مشارکت کنید.
error: محتوا محافظت شده است