طرح ساخت اپلیکیشن موبایل

در واقع اکثر نرم‌افزارهایی که ما به طور روزمره از آن‌ها استفاده می‌کنیم شامل این تعریف می‌شوند و فقط نرم‌افزارهای سیستم مانند سیستم عامل و یا زبان‌های برنامه نویسی جزء اپلیکیشن‌ها محسوب نمی‌شوند. نرم افزارها و اپلیکیشن های متعددی نیز وجود دارند که بسته به نیاز کاربران تهیه شده اند و می توانند پاسخگوی هر نیازی باشند.

منتهی با توجه به اینکه ممکن است این اپلیکیشن ها برای سیستم عامل های متفاوتی ارائه شوند توسعه دهندگان نرم افزار سعی می کنند تا حد امکان یک اپلیکیشن را برای سیستم عامل ها و دستگاه های دیجیتال مختلف ارائه نمایند. تبلت ها و موبایل های هوشمند (smart) هم مانند هر کامپیوتری دارای نرم افزارها و برنامه های کاربردی متنوع و مختلف هستند. در بازار نرم افزارهای موبایل و گوشی همراه، واژه ”اپلیکیشن” یا به طور مختصر App بیشتر از واژه نرم افزار جا افتاده است و این اصطلاح همان معنای نرم افزار کاربردی را می دهد که همان اپلیکیشن موبایل یا نرم افزار موبایل به آن گفته می شود. اپلیکیشن‌ موبایل عبارت‌است از از نرم افزارهایی که ارتباط مستقیم با پردازنده‎های سیستم عامل گوشی همراه دارند و مستقیماً درخواست‎های کاربران را انجام می‌دهند.

اپلیکیشن ها در موبایل به صورت مستقیم دستوری را انجام می‌دهند که کاملاً برای کاربران ملموس و قابل رؤیت است. اگر بخواهیم در مورد اپلیکیشن موبایل مثالی را بزنیم باید بگوئیم به کلیه نرم افزارهای گوشی که کاربر توسط آنها به اجرای فرمانی در گوشی می پردازد اپلیکیشن نام دارد. برای مثال شما ممکن است برای فعالیت های مالی بسته به حساب بانکی خود ممکن است از اپلیکیشن موبایل بانک استفاده نمائید. و یا ممکن است شما در طول روز به استفاده از ابزارهای دیگری در گوشی همراه خود بپردازید. برای مثال ممکن است برای دنبال کردن رویدادهای ورزشی از اپلیکیشن موبایل شبکه های تلوزیونی استفاده کنید و یا برای دنبال کردن برنامه های تلویزیونی ممکن است از اپلیکیشن اندروید پخش زنده استفاده نمائید.

تمامی این ابزارها که در دسترس شما قرار گرفته اند اپلیکیشن موبایل نام دارند که ممکن است براساس نوع سیستم عامل یک گوشی همراه، برای اجرا نیازمند بستر و سیستم عامل مورد نیاز و مربوط به خود باشند. یک اپلیکیشن موبایل ممکن است بر پایه سیستم عامل اندروید باشد که به در این حالت به این نرم افزار اصطلاحاً اپلیکیشن اندروید می گویند. یا ممکن است سیستم عالی که این نرم افزار را مدیریت میکند برپایه IOS باشد که در این حالت به آن اپلیکیشن IOS یا اپلیکیشن اپل می گویند. برای دیگر سیستم عامل ها بسته به نوع بستر سیستم عامل طراحی شده است. توسعه دهندگان اپلیکیشن موبایل، همانطور که سعی کرده اند براساس دستگاه های مختلف ورژن های متفاوتی از نرم افزار را ارائه دهند، برای سیستم عامل های مختلفی که ممکن است بر روی موبایل به کار رود نیز سعی میکنند به ساخت و طراحی ورژن های مختلفی از یک اپلیکیشن موبایل بپردازند.

کاربرد تولید اپلیکیشن موبایل در کسب و کارها

امروزه اندروید به عنوان یکی از پرقدرت ترین سیستم عامل های تلفن همراه شناخه میشود و بیشترین سطح استفاده کننده را به خود اختصاص داده است . امروزه موبایل نقش بالقوه ای در زندگی ما ایفا میکنند و بسیاری از امور و کارها ، به وسیله تلفن های همراه انجام می پذیرد.

سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید برای وب سایت های فروشگاهی، سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید برای شرکت ها خصوصی و دولتی، ساخت نرم افزار فروشگاهی اندروید، سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید رستوران، سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید خبرگزاری ها و سایت های خبری، سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید شرکت های خدمات مسافرتی و تور و سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید هتل ها، سفارش طراحی فروشگاه اندروید، سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید شرکتی و غیره کمک بسزایی برای به روز بودن و گسترش کسب و کار و در نتیجه افزایش درآمد می تواند ایفا کند.

باتوجه به انقلاب جهانی موبایل که روز‌به‌روز هم فراگیرتر می‌شود، دیری نمی‌گذرد که همه شرکت‌ها به تولید برنامه‌های موبایل نیاز خواهند داشت و به‌تبع آن افراد و شرکت‌های خدمات موبایل، که بتوانند خدمات بهتر،  مفیدتر و ارزان‌تر ارائه کنند، از این طریق درآمد خوبی کسب می‌کنند.

این روزها موسسات، سازمان ها و شرکتها و کسب و کارهای بسیاری به دنبال سفارش طراحی اپلیکیشن موبایل اختصاصی برای خود هستند. همواره هزینه ساخت اپلیکیشن اندروید جزو پارامترهای تاثیر گذار در تصمیم گیری برای سفارش طراحی اپلیکیشن اندروید است.

هزینه تولید اپلیکیشن موبایل

هزینه ساخت اپلیکیشن اندروید به بسیاری از پارامترها بستگی دارد. به طور کلی هزینه طراحی اپلیکیشن اندروید با توجه به جزییات و امکانات آنها مشخص می شود. ممکن است بسته به نوع کسب و کار تعرفه ساخت اپلیکیشن اندروید نیز متفاوت باشد. برای اپلیکیشن‌ها دسته‌بندی‌های عام می‌توان در نظر گرفت مانند سلامتی، بازی و آموزشی دسته‌بندی مهم‌تری در این میان مطرح است که بر اساس ساختار برنامه‌ها و خطوط کلی آنها است. مدل ساده آن، اپلیکیشن‌های ساده حاوی اطلاعات شرکت‌ها است و مدل دیگر آن، اپلیکیشن‌های نمایش‌دهنده ایمیل روی دستگاه است. دسته دیگر مبتنی بر بانک اطلاعاتی با قابلیت سفارشی کردن است.

این مورد برای اپ‌هایی مناسب است که پرمحتواترند، دسته‌بندی‌های بیشتری دارند و قرار است چند امکان فراتر را فراهم کنند. دسته دیگر هم هستند که از دسته دوم پویاترند و عمده تفاوتشان با دو دسته دیگر در این است که این برنامه‌ها صرفا با تکیه بر اطلاعات خارجی به‌روزرسانی می‌شوند. مانند اپلیکیشن‌های آب و هوا یا اپلیکیشن خبرخوان‌ها. یک دسته که می‌توان گفت پیچیده‌ترین نوع اپلیکیشن است بازی‌ها هستند. در این دسته طیف وسیعی از پیچیدگی مانند یک قابلیت بازی مثل ضربات پینگ پونگی به دو گوشه صفحه تا یک بازی با موتور سه‌بعدی که قابلیت پرواز در هوا با سرعت بالا را دارد دیده می‌شود. برخی برنامه‌ها هم هستند که سیستم منحصر به فرد خود را دارند. حال با توجه به اینکه چه امکانات و قابلیت‌هایی را می‌خواهیم در اپلیکیشن خود داشته باشیم هزینه متفاوتی هم باید پرداخت کنیم.  برخی اپلیکیشن‌ها شامل چند موضوع و دسته‌بندی ساده و بزرگ هستند که با بازکردن هریک، لیست یا یک صفحه حاوی اطلاعات متنی و تصویری باز می‌شود.

انواع اپلیکیشن موبایل

اپلیکیشن های موبایل به دلیل استفاده از زبان های مختلف برنامه نویسی و فریم ورک ها شباهت زیادی به نرم افزارهای کامپیوتری دارند. به طور کلی اپلیکیشن های موبایل به انواع زیر تقسیم بندی می شوند:

– اپلیکیشن های محلی: این نوع از نرم افزارها، برای استفاده در پلتفرهای خاص اندروید و یا ios طراحی می شوند که طراحی آنها به وسیله یک سری از ابزارهای توسعه نرم افزار و زبان های برنامه نویسی که مورد قبول پلتفرم مورد نظر میباشد، انجام می شود.

– اپلیکیشن های HTML5: این نوع از نرم افزارهای موبایلی با استفاده از تکنولوژی های شناخته شده ای، مانند؛ جاوا اسکریپت، HTML5 و CSS طراحی می شوند. به راحتی می توانید این نوع از نرم افزارها با اعمال تغییرات کوچک به پلتفرم های دیگر منتقل کنید.

– اپلیکیشن های ترکیبی: این نوع از نرم افزارها، همانطور که از عنوانشان مشخص است، ترکیبی از نرم افزارهای قبلی می باشند. نرم افزارهای محلی به صورت یک کانتینر محلی هستند و می توان اپلیکیشن HTML5 را به آنها اضافه کرد.

مزایای ساخت اپلیکیشن موبایل

ساخت و طراحی اپلیکیشن موبایل مزایای زیادی دارد که از بین آنها می توانیم به به موارد زیر اشاره کنیم:

• خدمت رسانی بهتر و راحت به مشتری
• دسترسی راحت در هر زمان و مکان
• توسعه برند تجاری
• افزایش تعداد راه های ارتباطی
• برقراری ارتباط و تعامل دوسویه با مشتریان

نکات طراحی اپلیکیشن موبایل

در زمان طراحی نرم افزارهای موبایلی باید دقت کنید که نرم افزار مورد نظر از کمترین میزان پیچیدگی برخوردار باشد و کاربران بتوانند تنها با استفاده از کلید های میانبر به هدف خود دست پیدا کنند. یکی دیگر از ویژگی هایی که یک نرم افزار موبایلی استاندارد باید از آن برخوردار باشد، این است که اپلیکیشن مورد نظر منعطف باشد و کاربران به راحتی بتوانند اشتباهات خود را اصلاح کنند.

طراحی اپلیکیشن موبایل در واقع فرآیند طراحی و تولید برنامه‌های موبایل می‌باشد که قابل اجرا بر روی پلت‌فرم‌های مختلف موبایل باشند. منظور از پلت‌فرم موبایل، سیستم عامل موبایل است. برای مثال سیستم عامل موبایل اپل IOS و پلت‌فرم موبایل گوگل، اندروید است. هر پلت‌فرم قوانین و نیازمندی‌های خاص خودش را برای ایجاد اپلیکیشن دارد. اپلیکیشن‌های موبایل در IOS با زبان SWIFT (سویفت) پیاده سازی می گردند، در حالی‌ که در اپلیکیشن‌های اندروید از جاوا استفاده می شود.

شرکت فیس بوک در اپلیکیشن بزرگ خود (اینستاگرام) برای جلوگیری از مشکلات زیادی که در مبحث طراحی جداگانه اپلیکیشن های موبایل در زیر مجموعه های خود داشت اقدام به ایجاد یک بستر مشترک برنامه نویسی نمود که در آن یک برنامه مشترک تولید می گردد و به هر دو زبان جاوا و سویفت کانورت می شود. در این بستر که با استفاده از تکنولوژی React Native طراحی گردید بستر طراحی در اپلیکیشن مشترک می باشد و کاربران در هر دو پلت فرم نتایج مشابهی را دریافت می کنند.

ویژگی هایی که یک اپلیکیشن خوب دارد

• دارای نسخه اندروید و IOS باشد
• سرعت بالا
• امنیت
• به‌ روزرسانی هدفمند و منظم
• آنالیز و بررسی رقبا
• ایجاد تمایل در مخاطب برای اشتراک‌گذاری

کد آیسیک مرتبط با صنعت ساخت اپلیکیشن موبایل

کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است. کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات ، مدارک و اموال ، سالها است که در سطح شرکت هاو زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد.
مشاوره مربوط به نرم افزار و عرضه نرم افزار : ۷۲۲۰

تولید بسته های نرم افزاری : ۷۲۲۰۳۱۲۳۰۱

نصب نرم افزار، آموزش و پشتیبانی کاربران سیستم نرم افزاری : ۷۲۲۰۴۱۲۳۴۶

کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت ساخت اپلیکیشن موبایل

تعرفه یا به عبارت دیگری(TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا .
تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک،آمار،حمل و نقل،بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.
با جستجو در اطلاعات گمرک تا امروز تعرفه گمرکی اختصاصی به این محصول اختصاص نیافته لذا میزان واردات و صادرات آن نا مشخص میباشد.

وضعیت واحد های فعال ساخت اپلیکیشن موبایل

در نمودار زیر تعداد و ظرفیت ساخت اپلیکیشن موبایل در کشور به تفکیک استان آمده است .

وضعیت واردات و صادرات اپلیکیشن موبایل

نمودار واردات و صادرات اپلیکیشن موبایل در کشور به تفکیک سال در شکل زیر آمده است.
با جستجو در اطلاعات گمرک تا امروز تعرفه گمرکی اختصاصی به این محصول اختصاص نیافته لذا میزان واردات و صادرات آن نا مشخص میباشد.

نکاتی برای طراحی اپلیکیشن

می توانید با خواندن موارد زیر از نکات مفیدی که برای طراحی اپلیکیشن های بهتر وجود دارد مطلع شوید.

۱- اپلیکیشن خود را برای تمامی پلت فرم ها توسعه دهید
یکی از نکات بسیار مهمی که در طراحی اپلیکیشن موبایل باید به خاطر داشته باشید این است که اپلیکیشن شما باید قادر باشد که بر روی تعداد بسیار زیادی از دستگاه‌ ها اجرایی شود و مشکلی در هنگام اجرا نداشته باشد، مهم نیست اپلیکیشنی که شما طراحی کرده اید، چقدر کاربردی و محبوب باشد، اگر اپلیکیشن شما این قابلیت را نداشته باشد که بر روی دستگاه های مختلف اجرا شود نمی ‌توان آن را یک اپلیکیشن موفق دانست. از طرفی اگر بتوانید اپلیکیشن طراحی کنید که بر روی پلتفرم ios هم قابل اجرا باشد می توانید به میزان بسیار زیادی شاهد رشد اپلیکیشن خود باشید چرا که امروزه همانطور که گوشی های اندروید در حال توسعه هستند گوشی های آیفون نیز به همان میزان توسعه پیدا کرده اند.

۲- از نوآوری در طراحی اپلیکیشن استفاده کنید
امروزه توسعه دهندگان فراوانی در زمینه طراحی اپلیکیشن موبایل فعالیت دارند و به همین علت است که رقابت در این زمینه بسیار زیاد شده است، اگر قصد دارید که در زمینه طراحی اپلیکیشن موبایل فعالیت کنید و در این زمینه موفق باشید باید اپلیکیشن های خلاقانه ای را طراحی کنید و از ایده های نو در زمینه طراحی اپلیکیشن استفاده کنید. طراحی یک اپلیکیشن جذاب باعث جذب خود به خود کاربران به سمت اپلیکیشن شما می شود. سعی کنید قبل از آنکه اقدام به طراحی اپلیکیشن کنید تجربه کاربری لازم را به دست آورید تا بتوانید به درستی رفتار کاربر در مقابل اپلیکیشن خود را تجزیه و تحلیل کنید تا بتوانید اپلیکیشن هایی را طراحی کنید که کاربران نسبت به استفاده از آنها علاقه مند شوند.

۳- از پیچیدگی های زیاد دوری کنید
ساده نگه داشتن اپلیکیشن یکی دیگر از نکات بسیار مهم در طراحی اپلیکیشن موبایل است که باید همواره به آن توجه داشته باشید، اگر اپلیکیشن شما به صورت پیچیده ای طراحی شده باشد و دارای صفحات مختلف با پیچیدگی‌ های فراوان باشد کاربران خیلی سریع از استفاده کردن از آن خسته می‌شوند و به سرعت اپلیکیشن شما را ترک می‌ کنند. ساده نگه داشتن اپلیکیشن که با نام اختصاری KISS که مخفف عبارت keep it simple stupid است شناخته می شود باعث می ‌شود تا مشتریان و کاربران شما بتواند به صورت بهینه تری از اپلیکیشن طراحی شده توسط شما استفاده کنند و در نتیجه باعث می شود تا کاربران شما افزایش پیدا کند. یکی از روش های مفیدی که برای ساده نگه داشتن اپلیکیشن خود می توانید از آن استفاده کنید این است که برای اپلیکیشن هایی که نیاز به عناصر بصری فراوانی دارند سعی کنید از عکس های بهینه سازی شده و کم حجم برای اپلیکیشن خود استفاده کنید.

۴- گرافیک و زیبایی بصری
درست است که طراحی اپلیکیشن های مفید و کاربردی می تواند تاثیر بسیار زیادی در افزایش کاربران اپلیکیشن شما داشته باشد اما با این حال اگر اپلیکیشن شما دارای زیبایی و گرافیک مناسبی نباشد معمولا نمی ‌توانید افراد زیادی را جذب اپلیکیشن خود کنید. استفاده از رنگ های متنوع و همچنین کاربر پسند در هنگام طراحی اپلیکیشن موبایل می ‌تواند باعث شود تا کاربران در هنگام کار کردن با اپلیکیشن شما احساس بهتری داشته باشند و بنابراین می ‌تواند باعث جذب کاربران اپلیکیشن شما شود. هیچ کسی علاقه مند به استفاده از اپلیکیشن هایی با محیط کاربری شلوغ نیست و معمولا بیشتر افراد علاقه مند هستند که از اپلیکیشن های با گرافیک ساده استفاده کنند بنابراین نکته ای که باید در طراحی اپلیکیشن موبایل به خاطر داشته باشید این است که از طراحی اپلیکیشن ‌هایی که دارای صفحات کاربری سنگین هستند خودداری کنید و سعی کنید آنها را به چند قسمت و صفحات کم حجم تر تقسیم بندی کنید.

۵- نیازمندی های مارکت ها را فراموش نکنید
مارکت ها معمولا بهترین محل برای تبلیغ اپلیکیشن شما هستند و در بیشتر صنایع نیز کاربرد دارند، معمولا اکثر افرادی که دارای گوشی های هوشمند هستند در بسیاری از مارکت ها عضو هستند که اپلیکیشن های مورد نیاز خود را به این مارکت ها درخواست می دهند. بنابراین اگر شما بتوانید تمرکز خود را بر روی مارکت ها قرار دهید، می‌ توانید ایده های مناسب برای طراحی اپلیکیشن موبایل را به دست آورید و با استفاده از این ایده‌ها بتوانید اپلیکیشن های مناسب و کاربردی را طراحی کنید. معمولا استفاده از تجربه کاربران در زمینه اپلیکیشن ها می تواند بسیار مفید واقع شود و باعث موفقیت هر چه بیشتر شما در زمینه طراحی اپلیکیشن موبایل شود.

۶- اپلیکیشن خود را به روز رسانی کنید
یکی از مهمترین جنبه های یک اپلیکیشن خوب داشتن امنیت مناسب است، معمولا یکی از مهم‌ترین توصیه هایی که به طراحان اپلیکیشن موبایل می شود این است که به صورت دوره‌ ای اپلیکیشن موبایل خود را بر اساس باگ ها و مشکلات امنیتی به روزرسانی کنند و این مشکلات را حل کنند تا کاربران در هنگام استفاده از اپلیکیشن آنها بتوانند اعتماد کامل به امنیت اپلیکیشن داشته باشند. اگر اپلیکیشن شما یک اپلیکیشن بسیار موفق و حرفه ‌ای باشد ولی دارای امنیت مناسبی نباشد معمولا کاربران شما بعد از آنکه متوجه شوند امنیت اپلیکیشن شما به خوبی تامین نمی‌ شود خیلی سریع آن را ترک می کنند چرا که امروزه با توجه به سوء استفاده های اینترنتی و نرم افزاری معمولا تمامی کاربران گوشی های تلفن همراه هوشمند اهمیت زیادی به امنیت نرم افزارهایی که از آنها استفاده می‌ کنند قائل هستند.

یکی از شغل اینترنتی مهم که خیلی راحت میتوانید از ان کسب درامد کنید طراحی یک برنامه ی کاربردی و خلاقانه برای گوشی های اندروید و ایفون میباشد . اگر دقت کنید میبینید که تلفن های همراه همه جا هستند و روز به روز در حال افزایش پیدا کردن هستند .

شما با داشتن یک ایده ی خلاق و جذاب میتوانید خیلی راحت به درامد فوق العاده ای در ماه برسید . زمان گذاشتن برای طراحی یک اپلیکیشن و فروش ان خیلی ارزش دارد زیرا روشی حرفه ای برای کسب درامد اینترنتی و رسیدن به درامد بسیار بالایی میباشد .

اگر واقعا شما به برنامه نویسی اندروید و ios علاقه دارید و یا اینکه یک برنامه نویس هستید خیلی راحت میتوانید زندگی خود را متحول کنید .

خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار طرح ساخت اپلیکیشن موبایل

ظرفیت تولید سالیانه : ۶۰۰ برنامه
نرخ برابری دلار : ۲۰۰۰۰ تومان
مساحت دفتر : ۸۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۵ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۶۵ میلیون تومان
نرخ بازده داخلی : ۴۲درصد

درخواست خدمات مشاوره سرمایه گذاری

برای تحقق یک ایده به کسب وکار موفق باید آن را از ابعاد گوناگون مانند بازار، توجیه اقتصادی، شرایط سرمایه گذاری، مدل سازی کسب وکار، زیرساخت های فنی و فرآیند های تولید مورد مطالعه قرار گیرد.
در صورت تمایل به دریافت خدمات (مطالعه فرصت سرمایه گذاری، تحقیقات بازار، طراحی مدل کسب و کار و سیستم سازی کسب و کار) می توانید پرسشنامه درخواست خدمات مشاوره را تکمیل نمایئد و یا با دفتر شرکت تماس حاصل فرمائید.

درخواست تهیه طرح توجیهی

این طرح صرفا به عنوان یک ایده سرمایه گذاری مطرح می شود. جداول و نمودارها تقریبی است.

امکان سرمایه گذاری با ظرفیتهای مختلف و به تبع آن سطح سرمایه گذاری کمتر و بیشتر از میزان اعلام شده نیز وجود دارد.

درصورت نیاز به تدوین طرح توجیهی می توانید با شرکت تماس حاصل فرمایید یا فرم اولیه سفارش طرح را تکمیل نمائید.

 

 


درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:

۵/۵ - (۱ امتیاز)