تولید سقف کاذب ( رابیتس )

در حدود هزار سال پیش سقف کاذب با هدف زیباتر کردن فضای داخلی و برای پوشاندن اتصالات سقف برای اولین بار در ژاپن مورد استفاده قرار گرفت. پس از آن با نیاز به قابلیت های مهم تر مانند قابلیت عایق صدا، دوام بیشتر، قیمت مناسب تر و وزن سبک تر، از معماران و مهندسین ساختمان خواسته شد تا متریال جدیدی برای سقف کاذب بسازند. بدین ترتیب تولید سقف کاذب مدرن از سقف های کاذب چوبی به گچی، ترموکول، آرمسترانگ و در نهایت به سقف کاذب جدید پی وی سی یا سقف کشسان رسید. جا افتادن استفاده از سقف کاذب پی وی سی در ساختمان ها و منازل سراسر جهان زمان زیادی نبرد. این تکنولوژی در بدو ورود به دلیل دارا بودن مزیت های رقابتی بسیار بیشتری نسبت به انواع سقف های رایج در تمام دوران ها به زودی جای خود را در بین انبوه سازان، پیمانکاران و مردم عادی یافت.سقف کاذب رابیتس نوع جدیدی از سقف های کاذب است که از ورق های فولادی تشکیل شده و در ساختمان های مختلف قابل استفاده می باشد.رابیتس به ورق های فولادی گفته می شود که به شکل توری های مشبک است. به دلیل این که سرعت اجرای رابیتس بسیار بالا است و هم چنین مصالح مورد نیاز برای اجرای آن در دسترس است در اکثر پروژه های ساختمان سازی از این سقف کاذب استفاده می شود.

انواع سقف کاذب

سقف کاذب انواع مختلفی در سراسر جهان دارد اما چند نوع از این سقف های کاذب در ایران رایج تر بوده و بیشتر مورد استفاده در ایران قرار می گیرد:
سقف کاذب رابیتس
سقف کاذب رابیتس نوعی ورقه فولادی مشبک است که آن را به وسیله سیم های مفتولی به شبکه فرعی وصل می کنند. در رابیتس ملات کاملا چسبیده است و امکان ترک خوردن و ریزش بسیار کمی دارد. از این متریال برای دیوار و تزیینات سقف خانه استفاده می شود.
سقف کاذب کناف
نام این سقف برگرفته از نام خانواده آلمانی است که آن را اختراع کرده و سپس در دنیا معروف کردند. کناف در اصل به نوعی صفحه ای است با روکش گچی که کاملا خشک و پیش ساخته است. با استفاده از کناف می توان تمامی نیاز های ساختمانی که با گچ برطرف می شد را با سرعت بالاتر، وزن سبک تر و قابلیت شکل دهی بیشتری ساخت. سقف کاذب کناف امروزه به عنوان یکی از مهم ترین عناصر ساختمانی نامیده می شود و کاربرد های فراوانی دارد.
سقف کاذب چوبی
سقف های کاذب چوبی همیشه جزو متریالی مورد استفاده در خانه های ایرانی بوده است، به ویژه خانه های ییلاقی و خانه های نزدیک به دریا. این متریال به نسبت کناف وزن سنگین تری دارد و قابلیت شکل پذیری کمتری دارد. اما چوب به فضا گرما و صمیمیت خاصی می بخشد. بسیاری از افراد آن را متریال فوق العاده ای برای خانه های ویلایی می دانند. چوب انرژی خانه ها را دو چندان می کند اما معایب آن از جمله از بین رفتن توسط جوندگان و حشرات، امکان نم گرفتگی و همچنین آسبپ پذیری در برابر گرما و آتش موجب شده است در انتخاب تردید زیادی به وجود بیاورد.
سقف آسمان مجازی
سقف آسمان مجازی از تایل های شیشه ای مربعی(۰۳۰*۳۰ یا ۶۰*۶۰) ساخته می شوند. روی آن انواع چاپ صورت می گیرد. این سقف کاذب نیز مانند انواع دیگر دارای مزایا و معایب خاص خود است. سقف آسمان مجازی به نسبت انواع سقف کاذب جدید دارای وزنی سنگین تر است. این سقف به جهت جنس شیشه ای خود آسیب پذیری بالاتری دارد. اما این سقف به دلیل چاپ روی آن دارای طرفدارانی است که به سقف های دکوراتیو علاقه مند هستند.
سقف لابل
هنگامی که از سقف کاذب جدید صحبت به میان می آید، باید از سقف کشسان لابل نام برد. متریال اصلی این سقف، پارچه پی وی سی و پلاستی سایزر است که موجب خاصیت کششی در این سقف می شود. سقف لابل جزو سقف های کاذب کشسان است که دارای ویژگی های قابل توجه ای است. سقف کشسان دارای سبک ترین وزن در بین انواع سقف کاذب دیگر است. این متریال ضد رطوبت، ضد اشتعال و آنتی باکتریال است. این سقف قابلیت جابجایی نیز دارد. به همین دلیل در انواع محیط های درمانی، محیط های مرطوب و خانه های اجاره ای بسیار مورد استفاده است. علاوه بر آن امکان چاپ انواع طرح روی سقف کشسان وجود دارد.در ظاهر برخی ممکن است سقف لابل را با انواع سقف های آسمان مجازی اشتباه بگیرند اما نکته کاملا مجزای این دو سقف در یکپارچگی آن است. سقف لابل به صورت کاملا یکپارچه و بدون جوش نصب می شود. اما سقف آسمان مجازی به صورت تایل های شیشه ای نصب می شوند که مرز بین هر تایل از تایل دیگر کاملا قابل تشخیص است.

نحوه ساخت رابیتس

تقریبا هر نوع فلز می تواند گسترش یابد، حتی فلزات گرانبها و خاص. این فرآیند بوسیله تغذیه ورق های گالوانیز در دستگاه مخصوص شروع به کار می کند که شامل یک الگوی برش منحصر به فرد یا الگوی چاقویی است. این فرایند برای تولید رابتیس در دو مرحله و به طور همزمان انجام می شود و تضمین می کند که فلز به طور مساوی کشیده می شود که منجر به تولید ضایعات کمتری می شود. الگوی چاقو، فلز را برش می دهد و بلافاصله عملیات کشش انجام می پذیرد. این دستگاه تا زمانی که به ضخامت نهایی برسد، ادامه می یابد. هنگامی که از دستگاه خارج می شود، ورق های کشیده شده رول می شوند یا در اندازه های از پیش تعیین شده برای فروش و یا برای انواع برنامه های کاربردی بریده و استفاده می شود.

مراحل ساخت رابیتس

باز کردن رول ورق گالوانیز با استفاد از دستگاه + برش (با استفاده از چاقوی مخصوص)
کشش
صاف کردن
برش در اندازه های گوناگون برای عرضه به بازار
رول کردن ورق های رابیتس برای عرضه به بازار

سقف کاذب رابیتس چه کاربرد هایی دارد

از سقف کاذب رابیتس برای زمان هایی که می خواهیم تاسیسات خاصی را بپوشانیم استفاده می شود و یا زمانی که ایجاد طرح های خاص و زیبا مد نظرمان است. با کمک رابیتس می شود با به کارگیری متریال و مواد سبک اسکلت را به بهترین شکل ممکن پوشاند.

مزایای استفاده از سقف کاذب رابیتس

اولین و شاید بهترین ویژگی استفاده از این نوع سقف کاذب اجرای سریع آن است. در اجرای پروژه های ساختمانی زمان اهمیت فراوانی دارد. پس هر چیزی که بتواند اندکی زمان را جلو بیندازد مورد توجه قرار خواهد گرفت. ویژگی دیگر سقف کاذب رابیتس در دسترس بودن متریال و مواد مورد استفاده است که این هم باز به طور غیر مستقیم بر سرعت اجرای آن خواهد افزود. علاوه بر این ها با استفاده از رابیتس می توان به آسانی اشکال هندسی در طراحی ایجاد کرد. این روز ها که زیبایی در ساختمان سازی اهمیت فراوانی دارد و طراحان به فکر ایجاد طرح های خاص و خارق العاده هستند استفاده از مواد و متریالی که بتوان با کمک آن ها طرح های تازه ایجاد کرد مورد توجه قرار خواهند گرفت. به کمک رابیتس این هدف به آسانی قابل تحقق است.دلایل متعددی برای استفاه از رابیتس وجود دارد که باعث می شود مزایای زیادی نسبت به ورق های فلزی سنتی داشته باشند، یکی از اینها مقرون به صرفه بودن است. روند ساخت رابیتس در ابتدا فقط به مقدار کمی از فلز واقعی استفاده می شود، اما پس از آن کشش انجام می شود، به مقدار قابل توجهی از فلز تبدیل می شود.همچنین اجرای رابیتس می تواند عملکرد صوتی را بهبود بخشد و باعث عبور هوا شود. معماران و کارفرمایان از آن به طور معمول در ساخت سقف کاذب استفاده می کنند و می توانند با استفاده از رابیتس هزینه های انرژی را تا ۳۰٪ کاهش دهند. رابیتس همچنین نیاز به تعمیر و نگهداری کمی دارد.

معایب استفاده از سقف کاذب رابیتس

وزنی که رابیتس به ساختمان و سازه تحمیل می کند تقریبا زیاد است و باید به آن توجه داشت. گفتیم که برای پوشاندن رابیتس نیاز است که چند مرحله گچ کاری صورت بگیرد. از آن جایی که برای نازک کاری ها گچ زیادی مصرف می شود پس هزینه انجام آن بالا خواهد رفت. هم چنین برای گچ کاری علاوه بر گچ، به یک گچ کار ماهر و حرفه ای هم نیاز است که هزینه دستمزد هم به هزینه های گچ اضافه خواهد شد. یک مشکل دیگر این است که برای گچ کاری رابیتس محدودیت آب و هوایی وجود دارد و همین کار را سخت می کند. برای اندود گچ هوا باید دمایی بالاتر از ۵ درجه سانتی گراد داشته باشد زیرا در غیر این صورت گچ به دلیل تاخیر در خشک شدن و از دست دادن مقاومت فشاری، تغییر شکل می دهد.

معرفی کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید سقف کاذب(رابیتس)

کد آیسیک سقف کاذب فولادی ۲۸۱۱۵۱۲۳۲۲
کد آیسیک سقف کاذب پلاستیکی ۲۵۲۰۱۳۲۸
کد آیسیک سقف کاذب گچی ۲۶۹۵۱۱۷۴
کد آیسیک انواع سقف کاذب ۲۶۹۵۱۱۷۵
کد آیسیک سقف کاذب فلزی ۲۸۱۱۱۱۱۶

معرفی کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت تولید سقف کاذب(رابیتس)

کد تعرفه گمرکی سقف کاذب فولادی ۷۳۰۸۹۰۹۰

وضعیت واردات و صادرات سقف کاذب(رابیتس)

در نمودار زیر وضعیت واردات و صادرات سقف کاذب در کشور به تفکیک سال آمده است .

وضعیت واحد های فعال تولید سقف کاذب(رابیتس)

در نمودار زیر تعداد و ظرفیت واحدهای تولید کننده سقف کاذب در کشور به تفکیک استان آمده است .

خلاصه بررسی اقتصادی طرح تولید سقف کاذب(رابیتس)

ظرفیت تولید سالیانه : ۲۰۰ تن
نرخ برابری دلار : ۱۴۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۲۰۰۰ مترمربع
زیربنای ساختمان ها : ۱۵۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۱۰ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۳ میلیارد تومان
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۹۰۰ میلیون تومان
نرخ بازده داخلی : ۳۰ درصد

درخواست خدمات مشاوره سرمایه گذاری

برای تحقق یک ایده به کسب وکار موفق باید آن را از ابعاد گوناگون مانند بازار، توجیه اقتصادی، شرایط سرمایه گذاری، مدل سازی کسب وکار، زیرساخت های فنی و فرآیند های تولید مورد مطالعه قرار گیرد.
در صورت تمایل به دریافت خدمات (مطالعه فرصت سرمایه گذاری، تحقیقات بازار، طراحی مدل کسب و کار و سیستم سازی کسب و کار) می توانید پرسشنامه درخواست خدمات مشاوره را تکمیل نمایئد و یا با دفتر شرکت تماس حاصل فرمائید.

درخواست تهیه طرح توجیهی

این طرح صرفا به عنوان یک ایده سرمایه گذاری مطرح می شود. جداول و نمودارها تقریبی است.

امکان سرمایه گذاری با ظرفیتهای مختلف و به تبع آن سطح سرمایه گذاری کمتر و بیشتر از میزان اعلام شده نیز وجود دارد.

درصورت نیاز به تدوین طرح توجیهی می توانید با شرکت تماس حاصل فرمایید یا فرم اولیه سفارش طرح را تکمیل نمائید.

 

 


درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:

۵/۵ - (۱ امتیاز)