
درخواست تهیه طرح توجیهی
در طی یک دهه گذشته که در حوزه مشاوره سرمایه گذاری و تهیه طرحهای توجیهی و مطالعات امکانسنجی فعالیت داریم، در اغلب موارد شاهد هستیم متقاضی (سرمایه گذار) ادعای پررنگی در وصف قابلیتهای تجاری و مالی طرح خود دارد. یکی از عواملی که میتواند نقش مثبتی در تعدیل و منطقی نمودن انتظارات هر دو گروه (متقاضی و سرمایه گذار) و در نهایت ایجاد امکان سرمایه گذاری در طرحی با ویژگیهای تجاری متعادل اما مثبت داشته باشد، تهیه گزارش طرح توجیهی، مطالعات امکانسنجی و تنظیم طرح کسب و کار است.
بخش طرح تجاری یکی از بخشهای مهم کریدور خدمات فناوری تا بازار محسوب میشود، که از وظایف اصلی آن تهیه طرح توجیهی، مطالعات امکان سنجی و طرحهای کسب و کار به عنوان پیش نیاز تأمین مالی ایدهها و طرحهای سرمایه گذاری است.
جهت سفارش طرح با توجه به حوزه مدنظرتان فرم مربوطه را از بخش های زیر انتخاب و تکمیل فرمائید.
همکاران ما پس از دریافت و بررسی هماهنگی لازم را به صورت تلفنی با شما انجام خواهند داد و در صورت توافق نهایی پروژه شروع خواهد شد.
گزارش توجیهی (FS) یک برآورد است، یک تخمین یا یک پیش بینی است، که یک سری بخشهای کمی و واقعی نظیر بخشهای مالی (تجهیزات، ساختمان، مواد اولیه و…) دارد و یک سری از بخشهای آن تخمینی است. نظیر اندازه بازار، پیش بینی قیمت و میزان فروش و بخش آخر مطالعات توصیفی است.
در بخش واقعیات، امکان سنجی باید به سمت اعداد واقعی حرکت کند. در بخش پیش بینیها نیز باید هدف، رسیدن به پیش بینیهای واقعی یا نزدیک به آن باشد و از بزرگنمایی جلوگیری و تعدیلات لازم اعمال شود. در بحث گزارشات توجیهی و مطالعات امکان سنجی (طرح FS) سناریوهای بدبینانه تا خوش بینانه در پروژه وجود دارد، بنا به تجربه در اکثر موارد سناریوی خوش بینانه ترین وضعیت توسط متقاضی ترسیم میشود، لذا همیشه این سؤال یا واقعیت وجود دارد که آیا باید تیم تهیه کننده طرح توجیهی و امکانسنجی (طرح FS) در کنار و همسو با متقاضی قرار بگیرد یا در کنار منبع تأمین سرمایه (بانک، صندوق، شریک تجاری و …).
ما به عنوان شرکت تهیه کننده گزارش توجیهی و مطالعات امکانسنجی (FS) سعی میکنیم تا در پروژهها سناریوهای مختلف را بررسی نمائیم و در نهایت واقعیترین حالت را بررسی و محاسبه نمائیم. بنابراین چه بسی در برخی پروژهها نتایج مطالعات، طرح را امکان پذیر نشان ندهد که این موضوع به اطلاع متقاضی میرسد و راهکارهای لازم نیز در اختیار وی قرار داده میشود، البته قبول داریم که در برخی پروزه ها خصوصاً پروژههای با سطح تکنولوژی خیلی بالا بدلیل عدم وجود مستندات لازم بسیاری موارد تخمینی است چرا که سابقهای از قبل برای آن پروزه در ایران وجود ندارد، ایحال تمام سعی ما این است در اینطور مواقع و در این دست از طرحها جنس کار ما صرفاً توجیهی نباشد.
عملیات ارزیابی مطالعات امکان سنجی بازار، فنی، مالی و اقتصادی، از پیشنهاد طرح آغاز میشود و تا اجرای طرح ادامه مییابد. ابتدا اهداف طرح بررسی میشود، محصولات تعریف میگردد، سپس هزینهها و فواید محاسبه میشود و در نهایت وارد مرحله انتخاب میشود.
بررسی اصولی و علمی طرحهای صنعتی شامل یک سری مطالعات امکان سنجی جامع و پی در پی (شامل مطالعه بازار، بررسیهای فنی، مالی و اقتصادی) است، که البته با در نظر گرفتن ویژگیها و شرایط خاص هر طرح، درجه شدت و اهمیت هر یک از موارد مذکور، تعیین میشود.
مطالعات امکانسنجی صنعتی، مطالعات کارشناسی است که معمولاً قبل از اجرای طرحهای سرمایه گذاری صنعتی انجام میگیرد. در این مطالعات طرح از نگاه بازار، فنی، مالی و اقتصادی مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری. سرمایه گذاران مورد استفاده قرار میگیرد.
در انجام مطالعات امکان سنجی و طرح توجیهی مدلهای مختلفی وجود دارد، یکی از این مدلها متدولوژی سال 1991 سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو – UNIDO) بخشهای اصلی این مدل به ترتیب زیر است:
- خلاصه اجرایی
- سابقه و تاریخچه پروژه
- سابقه و پسزمینه طرح و ایده
- تجزیه و تحلیل بازار و مفهوم بازاریابی
- مواد اولیه و تجهیزات
- مکان، محل و محیط زیست
- مهندسی و فناوری
- سازماندهی و هزینه های سربار
- منابع انسانی
- برنامه ریزی اجرا و بودجهبندی
- تجزیه و تحلیل مالی و ارزیابی سرمایه گذاری و نتایج نرم افزار کامفار
یک نمونه دیگر از مدلهای قابل قبول داخلی نیز شامل مباحث زیر میباشد:
- مطالعه بازار
- تاریخچه طرح
- ظرفیت طرح
- مطالعه تکنولوژی طرح
- محل اجرای طرح
- مهندسی طرح و مدیریت پروژه
- سرمایه گذاری و تأمین مالی طرح
- معیارهای ارزیابی طرح
- سودآوری و پیشبینی مالی طرح
طرح توجیهی فنی – اقتصادی (امکان سنجی)
معمولاً به بانکها و سرمایه گذاران جهت تأمین مالی طرحهای سرمایهگذاری ارائه میشود تا بر اساس برنامه زمانبندی و منابع موردنیاز و همچنین با بررسی درآمدها و شرایط بازگشت سرمایه، سرمایهگذار یا بانک را متقاعد سازد که در پروژه سودآوری مشارکت میکند. بررسی توجیهپذیری هر طرح سرمایهگذاری در سه بخش مطالعات بازار، مطالعات فنی و مطالعات مالی صورت میپذیرد.
معمولاً در اینگونه مطالعات به موضوعاتی چون وضعیت بازار، مشخصات محصول، ظرفیت تولید، ماشینآلات لازم، میزان سرمایهگذاری و سودآوری طرح پرداخته میشود. فعالیتهای شرکت در این حوزه عبارتند از:
- مطالعات فرصت Opportunity Study
- مطالعات مقدماتی طرح توجیهی (امکان سنجی) Pre-Feasibility Study
- مطالعات طرح توجیهی (امکان سنجی) Feasibility Study
- مطالعات طرح توجیهی فنی (امکان سنجی فنی) Technical Study
طرح توجیهی (امکان سنجی) تهیه شده در شرکت پارس رابین بر اساس استاندارد UNIDO بوده و با نرم افزار Comfar III و در صورت لزوم به زبان انگلیسی تدوین میگردد.
این مجموعه خود را متعهد میداند که از طرحهای توجیهی تهیه شده در این شرکت در همه بانکها و سازمانها یا هر نهاد مالی و اعتباری دیگر دفاع نماید.
هزینه طرح توجیهی؟
در نهایت پاسخ یکی از سؤالات مهم متقاضی در خصوص هزینههای تقریبی یک گزارش است که میتوان اینطور گفت که : ما سعی میکنیم تا در حد مکان در این بخش نیز حمایت مناسب را از متقاضی انجام دهیم به نحوی که 40 درصد از هرینه های تهیه طرح توجیهی، تهیه طرح کسب و کار (BP) و امکانسنجی را پرداخت نماید و همین باعث میشود فضای تشکیکی که ممکن است بر اثر عدم توجیه پذیری برخی طرحها، در برخی متقاضیان وجود داشه باشد تا حد امکان برطرف یا تعدیل گردد.
طرح توجیهی برای هر پروژه و ایده منحصربهفرد است و نمیتوان یک طرح را برای پروژههای مشابه بهکار برد. قبل از قیمتدهی طرح توجیهی یک مشاور نیاز به دانستن یکسری اطلاعات مربوط به پروژه دارد. اهداف پروژه، زمان بندی، بودجه، اسکوپ میزان آورده، میزان سرمایهگذاری و …. از جمله مواردی هستند که بر حق الزحمه تهیه طرح تاثیر میگذارند. عمق پروژه که خود به اهداف پروژه برمیگردد نیز بر قیمت تاثیرگذار است. اینکه طرح برای اخذ جواز صنایع (موافقت اصولی) نوشته شده یا برای ارائه به سرمایهگذار، اسناد داخلی یک شرکت است یا برای تامین مالی پروژه یا اخذ تسهیلات به بانک ارائه میشود همه بر قیمت تاثیر میگذارند. که همه اینها را میشود در یک گفتگوی چند دقیقهای فهمید.تاکید میکنیم ما طرح توجیهی آماده یا طرح های تهیه شده بر اساس فرمت ها و تمپلیت های موجود نداریم .
با این همه، بهنظر ما قیمت، فاکتور خوبی برای مقایسه مشاورین یا طرحهای توجیهی نیست. چرا که اگر طرح توجیهی به قیمت ارزان نوشته شود ولی استانداردهای لازم را نداشته باشد قابلیت طرح نزد سرمایهگذار یا بانک را نداشته باشد، عملاً به معنای دور ریختن پول خواهد بود. از طرف دیگر، اگر طرح توجیهی (امکانسنجی) با استانداردهای مطلوب نوشته شود و در نتیجه در بانک با معطلی کمتری مواجه شود، مثلاً پروژه 2 ماه زودتر به مرحله اجرا درآید طبیعتا منافعی نصیب سرمایهگذار میکند که در مقایسه با هزینه طرح توجیهی قابل قیاس نخواهد بود.
با این همه اگر بخواهیم به این سوال جواب مستقیم بدهیم اینست که هزینه یک طرح توجیهی (امکان سنجی) از کمترین مبلغ برای یک طرح جواز تاسیس که عملاً یک پیش طرح است شروع میشود و برای طرحهای بزرگ با سرمایهگذاریهای بالا افزایش می یابد. در هر حال اگر شما بدنبال ارزانترین راه حل هستید یا به کیفیت پروژه اهمیت نمیدهید، مطمئناً پارس رابین گزینه خوبی برای شما نیست.
پارس رابین تاکنون بیش از 1400 طرح توچیهی در بخش های مختلف مورد ارزیابی قرار داده است. این شرکت آماده عقد قرارداد جهت تهیه مطالعات توجیهی و امکانسنجی طرح های سرمایه گذاری در اکثر حوزه های صنعتی و کشاورزی میباشد.
ارائه درخواست تهیه طرح توجیهی و مطالعات امکانسنجی شما به یکی از روش های زیر امکان پذیر است :
تکمیل فرم درخواست طرح در سایت
متقاضی محترم بنا به صلاحدید یکی از مراحل فوق را انتخاب نمایید. توجه داشته باشید هر چقدر تصویر روشنتر و واضحتری نسبت به خواسته خود و نوع خدمات درخواستی برای ما ایجاد نمایید، متقابلا ما میتوانیم راه حلهای روشنتر و واضحتری برای رسیدن به اهدافتان طراحی و ارائه نماییم.بنابراین سپاسگزار خواهیم بود با دقت نظر و توجه بیشتر و دقیقتری فرم اولیه نهیه طرح توجیهی را پر نمایید.
تماس تلفنی با شرکت
ارسال درخواست کتبی به شماره فکس : 05632457004 – داخلی 4
بررسی اولیه درخواست
درخواست ارسالی شما رده بندی شده و به کارشناس مربوطه ارجاع می شود. سپس کارشناس شرکت از طریق شماره های درج شده در درخواستتان با شما تماس می گیرد. (زمان بررسی و تماس حداکثر 24 ساعت پس از دریافت درخواست است)
واریز پیش پرداخت
40 درصد از مبلغ توافقی هزینه طرح را به عنوان پیش پرداخت به یکی از شماره حساب های ذیل واریز می نمایید.
پس از واریز مبلغ پیش پرداخت شماره فیش، تاریخ، نام بانک و مبلغ آن را فاکس و یا به ایمیل info@etarh.com ارسال نمائید.
نگارش طرح و ارسال گزارش
طرح شما پس از واریز پیش پرداخت قطعی محسوب شده و جهت نگارش به تیم کارشناسی ارجاع می شود. مدت زمان مورد نیاز برای نگارش بسته به نوع طرح متفاوت است. به طور میانگین 2 تا حداکثر 18 روز برای نگارش طرح مورد نیاز است. پس از گذشت این مدت زمان و اتمام طرح، گزارشی از خلاصه محاسبات طرح به همراه تعهدنامه کتبی شرکت برایتان ارسال می گردد.
تسویه حساب
در صورت تایید شما و واریز 60 درصد مابقی هزینه، طرح تقدیم می گردد.
ارسال طرح
ارسال از طریق ایمیل یا پست بنا به درخواست متقاضی خواهد بود.
خدمات پس از تحویل طرح
پس از تحویل طرح چنانچه طبق نظر شما یا کارشناس بانک یا ارگان بررسی کننده طرح، نیاز به اصلاحات در پارامتر های مورد بحث در طرح بود ،کلیه تغییرات تا مرحله تایید طرح به صورت رایگان در کوتاهترین زمان ممکن صورت می گیرد.
فاطمه جمالی
سلام. برای تولید مام رول یا موم ارتودنسی اطلاعاتی نیاز داشتم متشکرم پاسخ دهید
تحریریه
سلام
لطفا سوالاتتون رو اینجا مطرح فرمایید.
هادی نامنی
سلام
برای طرح تولید مواد اولیه از بازیافت لاستیکهای فرسوده ازقبیل گرانول ، گازوئیل،روغن و کربن هزینه تقریبی تجهیزات و زمان بازگشت سرمایه رو میفرمائید . آیا در شرایط کنونی جامعه این طرح توجیه اقتصادی دارد ؟ ممنون
تحریریه
سلام
میزان سرمایه لازم حداقل 2 میلیارد تومان میباشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمائید.
مرادی
سلام طرح تولید پچ کورد مخابراتی راه بندازم طرحی ندارید
تحریریه
سلام
ما طرح رو مینویسیم بر اساس مشخصات و مختصات مدنظرتان
برای تخمین دقیق هزینه تهیه طرح توجیهی ضروریست فرم سفارش طرح را تکمیل فرمائید، همکاران من پس از دریافت فرم مذکور جهت هماهنگی و مذاکرات موردنیاز با شما تماس خواهند گرفت.
فرشید
سلام در مورد تولید نوار بهداشتی یه سری اطلاعات لازم دارم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
تحریریه
سلام
لطفا سوالاتتون رو همین جا ثبت فرمائید همکران فنی در کوتاهترین زمان پاسخ میدهند.
عرفان پرکان
با سلام میخواستم بدونم قیمت میش و قوچ رومانوف چه مقداری است
تحریریه
درود
بسته به شجره و مشخصات بسیار متفاوت است به طور میانگیم 9.5 میلیون تومان بازای هر راس
Mohammad Reza
سلام و عرض ادب
در خصوص احداث و راه اندازی مجتمع پرورش توت فرنگی گلخانه ای راهنمایی و اطلاعات میخواستم
چنانچه پروژه برای خارج از کشور باشه آیا مسئولیت راه اندازی را بر عهده میگیرین.
ممنون میشم کلیه اطلاعات را با بنده به اشتراک بگذارید.
09155446272whatsapp.
تحریریه
درود
میتوانید با شماره زیر تماس حاصل نمایید.
۰۹۱۲۴۰۲۷۷۹۲
امین صمدی
سلام من میخوام در مورد تولید لوازم الومینیمی سوال بپرسم ممنون میشم کمکم کنین
تحریریه
سلام
لطفا سوالاتتون رو اینجا مطرح فرمایید