طرح تولید لرزه گیر اسکله

این قطعات در ابعاد و اندازه و تیپ های گوناگون قابل طراحی و تولید بوده که با توجه به نوع اسکله و نوع شناورها متفاوت انتخاب می شوند .با توجه به موقعیت استراتژیک جزیره و وجود اسکله های متعدد جهت تردد کالا، مسافر و امور بازرگانی تجهیز امکانات اسکله نیاز به تولید و پشتیبانی لرزه گیر دارد
لرزه گیر ابزاری است برای جلوگیری از ارتعاش و لرزه های ناخواسته بر روی خطوط لوله، نحوه کار آن بسیار ساده است و گاهی می توان گفت این عمل را خیلی سال پیش در دوران پیشرفت های صنعتی با وسائل و مواد مختلفی انجام می دادیم، برخی از انواع لرزه گیر ها بسیار ساده هستند و تنها تکه ای از یک لاستیک یا به اصطلاح رابر هستند که برای نصب زیر پایه های موتور ها، سانتریفیوژها، وسایل مکانیکی خط تولید، حتی ماشین چاپ استفاده می شوند، برخی نیز پیچیده تر هستند و مدل های مختلفی از آنها با تحمل فشار بالا و یا تالرنس بسیار زیاد برای لرزش های سنگین ساخته می شوند.
این دستگاه ها معمولا برای خطوط گاز و نفت پرکاربرد تر هستند، البته خطوط لوله آب که پمپ های پرفشار بر روی آنها نصب شده است نیز کاربرد دارند. این دستگاه موجب کاسته شدن ضربات مختلف سیال بر روی لوله و به خصوص اتصالات نصب شده بر روی آنها می شود. این دستگاه ضرباتی را که به ضربه قوچ مشهورند حذف می کنند.
لرزه گیر ها ابزار هایی هستند که وجودشان در خطوط لوله ضروری است زیرا بدون آنها تحمل اتصالات پایین می آید و به اصطلاح خستگی در خط اتفاق می افتد، این امر باعث می شود نه تنها در خطوط شما نشتی یافت شود بلکه موجب بهم ریخته شدن اطلاعات دریافتی از دستگاه های اندازه گیری و ابزار دقیق می شود، ابزار هایی مانند ترانسمیتر فشار، فلومتر و سایر ابزار آلات. این ابزار برای جلوگیری از suction و discharge پشت پمپ ها می باشد

انواع لرزه گیر ها

لرزه گیر ها نوعی فندر می باشند که دارای طراحی و نمونه های بسیار زیادی می باشند .
طور کلی فندر (Fender) را می توان ضربه گیرهای لاستیکی یا چوبی در انواع مختلف که در اسکله ها در محل برخورد شناور و اسکله بکار می رود تا از صدمه به آنها در محل تماس جلوگیری کند، دانست. برخی از انواع فندر ها قابلیت استفاده در قالب بدنه شناورها و کشتی ها را نیز دارا می باشند.در گذشته در اطراف بدنه کشتی و در جلوی اسکله ها از ضربه گیرهای چوبی استفاده می شد تا نیروی جنبشی در هنگام پهلوگیری کشتی ها را جذب کند و ضربه بطور یکنواخت تر توزیع گردد.
با پیشرفت تکنولوژی و صنعت لاستیک، فندرهای لاستیکی جایگزین فندرهای چوبی شدند که قابلیت جذب انرژی بالاتر و مناسب تری را دارند و همچنین از طول عمر بیشتری نیز برخوردارند.
در اطراف شناور ها نیز جهت جلوگیری از برخورد و آسیب دیدن بدنه در هنگام پهلوگیری از لاتیک هایی به عنوان ضربه گیر استفاده می کنند که گاها این ضربه گیرها از جنس لاستیک های فرسوده می باشد
فندرهای استوانه ای از انواع قدیمی و کارآمد فندر می باشند که درهمه نوع اسکله با کاربری های مختلف قابل استفاده بوده و قدرت جذب انرژی آنها در مقابل نیروی عکس العمل نسبت به سایر فندرها کمتر می باشد ولی شکل خاص و ساده آنها بهره بردار را برای استفاده از آن ترغیب می کند. ضربه گیر های استوانه ای چنان که از نام آن پیداست به شکل استوانه بوده و با استفاده از زنجیر، تسمه و یا براکت روی بدنه اسکله نصب می شوند. استفاده از این نوع ضربه گیر اسکله به ویژه به واسطه صرفه اقتصادی و سهولت نصب در بنادر و اسکله های کشورمان بسیار رایج می باشد.
فندر های استوانه ای ساخته شده در این شرکت بر اساس استانداردهای روز دنیا تولید می شوند، لیکن انواع خاص آن نیز به سفارش مشتری قابل تولید می باشد.
فندر های D شکل به دو شکل DO و DD موجود می باشند که استفاده از آنها در انواع اسکله ها بسیار رایج می باشد. نصب این فندر ها بسیار آسان بوده و با استفاده از زنجیر یا تسمه و بولت می توانند روی بدنه اسکله یا شناور قابل نصب می باشند. سایزهای کوچکتر فندر های D شکل اغلب در بدنه شناورها مورد استفاده قرار می گیرد.

از جمله ویژگیهای برجسته فندر های D شکل می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

نیروی عکس العمل کمتر و قدرت جذب انرژی بیشتر در مقایسه با فندر استوانه ای.
سهولت نصب.
قابلیت استفاده در قالب بدنه شناورها و کشتی ها به دلیل عرض کم فندر.
ضربه گیر های لاستیکی v شکل که نوع معمول آن در ایران Super Arch Fender می باشد، از دسته فندرهای نوع Arch به شمار می روند که به واسطه کارایی فوق العاده آن بر اساس شرایط اسکله های مختلف، یکی از متداولترین فندرهای مورد استفاده در دنیا می باشند.
این دسته از فندرها قابلیت تجهیز با پد و فرونتال فریم را دارا بوده و تنوع سایز و شکل آن به کارفرما و مهندسین مشاور این امکان را می دهد تا متناسب با منظور خود بهترین انتخاب را از میان این نوع فندر داشته باشد.
نصب فندرهای v شکل توسط بولت و واشر صورت می گیرد و شکل قرار گیری آن برروی بدنه اسکله بنا به مقصود مورد نظر کاربران می تواند، عمودی، افقی و یا حتی مورب باشد.

برجسته ترین ویژگی فندرهای v شکل عبارتند از:

قدرت جذب انرژی (Energy Absorption) بالا و نیروی واکنش (Reaction Force) اندک.
دوام بالا.
دامنه انتخاب گسترده در زمینه سایز و جذب انرژی.
سهولت نصب.
شکل مناسب جهت جذب انرژی حداکثر.
فندر های سلولی در حال حاضر پر کاربردترین نوع ضربه گیرهای اسکله هستند که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرند .
بدون شک مهمترین عامل محبوبیت این نوع فندر قابلیت جذب انرژی بالا، وظرفیت فوق العاده متغیر آن می باشد. علاوه بر این، اتساع سه بعدی فندر سلولی، خاصیت ارتجاعی آن را از انواع دیگر فندرها متمایز می سازد.
فندرهای سلولی ترکیبی از لاستیک و فولاد می باشند . صفحه های فولادی در بدنه فندر قرارگرفته و به همراه لاستیک پخت می شود. این ترکیب، موجب تقویت بدنه فندر و استحکام بیشتر آن در مقابل فشارهای عمودی و افقی وارد بر آن می گردد. این فندر ها با استفاده از بولت، زنجیر، براکت و… روی بدنه اسکله نصب می شوند. برروی بدنه فندر سلولی عموماً فرانتال فریم نصب می گردد که ابعاد آن با توجه به محل استفاده، متفاوت می باشد.
بیشترین کاربرد فندرسلولی در اسکله های باربری می باشد چرا که قدرت جذب انرژی بالای آن در کنار ساختار این ضربه گیرها امکان نصب و بهره برداری در انواع اسکله از ۵۰/۰۰۰ تن تا ۵۰۰/۰۰۰ تن فراهم می آورد.

عمده ترین ویژگیهای این نوع فندر عبارتند از:

درصد بالای جذب انرژی ( Energy Absorption ) در مقابل نیروی عکس العمل ( Reaction Force ) اندک .
قدرت بالا در پراکندن فشاردر سطح فریم.
عملکرد مناسب در پهلوگیری زاویه ای کشتی ها.
تنوع سایز
تنوع نمودار در یک سایز با تغییر نوع کامپاند.

فندرهای اسکله های نفتی

شاکسل ها نوعی ضربه گیر هستند که در سیستم پهلوگیری شناورها در سکوهای دریایی مورد استفاده قرار می گیرند. ساختار این قطعات تلفیقی از فلز و لاستیک بوده و کارکرد جذب انرژی ناشی از پهلوگیری شناورها در سکوهای نفتی را انجام می دهند.
روند عملکرد سیستم پهلوگیری شناورها در دریا به کلی با سیستم پهلوگیری ساحلی متفاوت است. این سیستم (Boat Landing System) در درجه اول متشکل از شاکسل، سپرگریز از مرکز حلقه ای و یک صفحه تماس فولادی می باشد. صفحه فولادی انرژی ناشی از پهلوگیری شناور را به سپرگریز از مرکز و شاکسل منتقل می کند.
حالت ارتجاعی شاکسل موجب جذب انرژی جنبشی وارده و کاهش نیروی عکس العمل در مقابل انرژی دریافتی می شود. به این طریق بار اولیه کاهش یافته و پهلوگیری شناور، بدون آسیب محقق می شود.
میزان بالای نیروی وارده به شاکسل ها بعلاوه موقعیت کلیدی آنها در سیستم پهلوگیری شناورها دردریا (Offshore ) دلایل محکمی هستند که موجب می شوند تولید این قطعه با حساسیت خاصی صورت گیرد. در این میان آنچه که بویژه هماهنگی سیستم و کارکرد مطلوب آن را تضمین می کند، ضریب بالای پیوستگی بین اجزای فلزی و لاستیکی شاکسل می باشد. علاوه بر این، انتخاب نوع لاستیک و فلز نیز از اهمیت بالایی برخوردار بوده و می بایست کلیه خواص مکانیکی سیستم پهلوگیری در آن مورد توجه قرار گیرد.

کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید لرزه گیر اسکله

کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است. کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات ، مدارک و اموال ، سالها است که در سطح شرکت هاو زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد.
کد آیسیک لرزه گیر ۲۵۱۹۴۱۲۳۲۵

کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت تولید لرزه گیر اسکله

تعرفه یا به عبارت دیگری(TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا .
تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک،آمار،حمل و نقل،بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.
کد تعرفه گمرکی لرزه گیر ۴۰۱۶۹۹۶۰ میباشد

وضعیت واحد های فعال تولید لرزه گیر اسکله

در نمودار زیر تعداد و ظرفیت واحدهای تولید لرزه گیر اسکله در کشور به تفکیک استان آمده است .

وضعیت واردات و صادرات لرزه گیر اسکله

نمودار واردات و صادرات لرزه گیر اسکله در کشور به تفکیک سال در شکل زیر آمده است.

 

خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار طرح تولید لرزه گیر اسکله

ظرفیت تولید سالیانه : ۲۵۰ تن
نرخ برابری دلار : ۳۰۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۴۰۰۰ مترمربع
زیربنای کل : ۱۴۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۲۲ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۱۵ میلیارد تومان
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۹ میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی : ۴۲ درصد

درخواست خدمات مشاوره سرمایه گذاری

 برای تحقق یک ایده به کسب وکار موفق باید آن را از ابعاد گوناگون مانند بازار، توجیه اقتصادی، شرایط سرمایه گذاری، مدل سازی کسب وکار، زیرساخت های فنی و فرآیند های تولید مورد مطالعه قرار گیرد.
در صورت تمایل به دریافت خدمات (مطالعه فرصت سرمایه گذاری، تحقیقات بازار، طراحی مدل کسب و کار و سیستم سازی کسب و کار) می توانید پرسشنامه درخواست خدمات مشاوره را تکمیل نمایئد و یا با دفتر شرکت تماس حاصل فرمائید.

نکته مهم

این طرح صرفا به عنوان یک ایده سرمایه گذاری مطرح می شود. جداول و نمودارها تقریبی است.

امکان سرمایه گذاری با ظرفیتهای مختلف و به تبع آن سطح سرمایه گذاری کمتر و بیشتر از میزان اعلام شده نیز وجود دارد.

درصورت نیاز به تدوین طرح توجیهی می توانید با شرکت تماس حاصل فرمایید یا فرم اولیه سفارش طرح را تکمیل نمائید.

 

 


درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:

۵/۵ - (۱ امتیاز)