طرح تولید حصار فلزی (فنس)

طرح تولید حصار فلزی (فنس)

تصور بسیاری از افراد برای سرمایه‌گذاری در تولید یک محصول این است که عمدتا باید سرمایه‌های نجومی در اختیار داشته باشند اما لزوما همواره برای سرمایه‌گذاری و شروع یک کسب‌و‌کار نیاز به سرمایه‌های آنچنانی نیست. وقتی در صفحه فرصت سرمایه‌گذاری گزارشی در رابطه با شروع یک فعالیت اقتصادی منتشر می‌شود، عموم افراد این سوال را می‌پرسند که حجم سرمایه‌گذاری‌های معرفی شده برای شروع یک کسب‌و‌کار بالاست و با سرمایه‌ای که در اختیار دارند نمی‌توانند این فعالیت‌ها را شروع کنند.

میزان سرمایه گذاری در طرح تولید فنس فلزی

برای شروع همان‌طور که در بالا هم اشاره شد باید سرمایه‌ای حدود ۱۲۰‌میلیون تومان در اختیار داشته باشید البته این مبلغ منهای هزینه‌های تامین جا و مکان است. فضای ۱۲۰ تا ۱۵۰ متری که با آن می‌توان یک کارگاه توری بافی راه‌اندازی کرد بسته به منطقه‌ای که قصد شروع فعالیت دارید متفاوت است. می‌توانید در گام اول یک کارگاه ۱۲۰ متری سر پوشیده اجاره کنید (قیمت اجاره بسته به شهر یا منطقه‌ای که در آن قرار دارید متفاوت است) برای کاهش هزینه‌ها دراین بخش می‌توانید از امتیازات شهرک‌های صنعتی استفاده کنید و کار گاه خود را در یکی از این شهرک‌ها جا نمایی کنید.
برای خرید دستگاه‌ها و راه‌اندازی خط تولید باید بین ۳۰ تا ۶۰‌میلیون تومان کنار بگذارید. پیشنهاد ما به شما استفاده از دستگاه‌های تمام اتوماتیک دو ورودی است که در حال حاضر حدود ۶۰‌میلیون تومان در بازار قیمت دارد. این دستگاه‌ها قابلیت بافت با مفتول‌هایی به قطر ۲ تا ۵/۴ میلیمتر را دارد و با تعویض قالب‌ها می‌توانید انواع توری‌های حصاری با چشمه‌های مختلف را تولید کنید. همچنین قابلیت تغییر عرض از ۲ تا ۴ متر برای این دستگاه‌ها تعریف شده است.
حدود ۲۰‌میلیون تومان هم باید برای تجهیز سالن تولید و خرید لوازم جانبی و… کنار بگذارید مابقی ۴۰‌میلیون هم به‌عنوان سرمایه در گردش برای تامین حقوق و دستمزد، دپوی محصول و دپوی مواد اولیه در نظر بگیرید. برای فعالیت در چنین سطحی حداقل به دو نیروی کار آموزش دیده نیاز دارید. برای گرفتن مجوز‌ها ابتدا باید سراغ سازمان صنعت، معدن و تجارت شهرستان خود بروید، فرآیند گرفتن مجوز‌ها درکمتر از دو ماه انجام می‌شود.
بنابراین از این جهت مشکل خاصی وجود ندارد. در ضمن اگر قصد استفاده از تسهیلات بانکی را دارید باید طرح توجیهی خود را برای ارائه به بانک‌های عامل آماده کنید. خبر خوش اینکه برخی از دستگاه‌های خط تولید توسط شرکت‌های دانش بنیان ساخته می‌شود. بنابراین امتیاز ویژه برای خرید این دستگاه‌ها این است که می‌توانید هنگام خرید از تسهیلات با نرخ ۹/۰‌درصد خرید محصولات دانش بنیان استفاده کنید.
در نهایت با چنین خط تولیدی توان تولید۸۰ تا ۱۲۰ متر در ساعت برای شما در دسترس است. یعنی به طور میانگین می‌توانید در روز حدود ۸۰۰ متر تولید داشته باشید که با احتساب تمام هزینه‌ها برای‌تان سودی حدود ۲۰ تا ۳۰‌درصد در بر خواهد داشت و طی دوسال سرمایه شما به طور کامل بازگشت خواهد داشت.

طرح تولید حصار فلزی (فنس)

بازار فنس ها و توری های فلزی

به گفته فعالان این بخش، عمق بازار در چنین تولیداتی بسیار کم است؛ بنابراین تولید‌کننده باید بکوشد مزیتی به لحاظ رقابتی برای خود ایجاد کند. این مزیت می‌تواند به لحاظ قیمتی یا به لحاظ کیفی باشد. امروز شرایط تولید در هر بخشی به‌گونه‌ای است که سرمایه‌گذار برای ورود به هر بخشی باید الزامات کار را رعایت کند و برآورد دقیقی از شرایط بازار داشته باشد.
به دلیل اینکه هزینه‌های حمل‌و‌نقل در کشور ما بالاست، بنابراین تولید‌کننده باید تلاش کند بازار‌های منطقه‌ای را در اختیار بگیرد به‌ویژه در تولید این گونه محصولات نمی‌توان روی بازار‌های فرامنطقه‌ای حساب باز کرد. رضایی ادامه می‌دهد: تولیدکننده در این بازار باید دقت ویژه‌ای روی کیفیت محصول تولیدی داشته باشد، چرا که محصول با کیفیت در این بازار حرف اول و آخر را می‌زند. توری‌های حصاری در زمره کالاهای بادوام قرار می‌گیرد لذا مصرف‌کننده توقع دارد محصولی که خریداری می‌کند از مفتول با کیفیت بالا و گالوانیزه تولید شده باشد و بافت مناسبی داشته باشد.
اینکه بخواهید با یک سرمایه ۱۰۰ تا ۱۲۰میلیون‌تومانی وارد کار شوید غیر‌منطقی نیست و تولید‌کنند‌گانی در این بازار موفق‌تر خواهند بود که بایک سرمایه بالاتر و با تنوع محصول بیشتر انواع توری پرسی، توری حصاری، سیم خاردار، توری جوشی، فنس و… را تولید کند، بنابراین تولیدکنندگان باید با نگاه توسعه‌ای وارد بازار شوند.
چون بازار این محصولات عمدتا منطقه‌ای تعریف شده، بنابراین بازاریابی گسترده و تبلیغات زیاد نتیجه‌ای برای کار نخواهد داشت یا لااقل توجیه اقتصادی ندارد، بنابراین تولیدکنندگان از ابتدا باید در جانمایی واحد تولیدی خود دقت لازم را داشته باشند تا کمتر درگیر مشکلات فروش شوند.

تهیه طرح توجیهی بر اساس آخرین دستورالعملهای سازمانی و بانکی. 🙂

در صورتیکه نیاز به طرح توجیهی در حوزه صنایع فلزی دارید کارشناسان ما طرح مدنظرتان را بر اساس آخرین ضوابط و بر اساس داده های روز و مشخصات و مختصات مدنظرتان، تهیه مینمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمائید.

۳/۵ - (۶ امتیاز)