طرح بازیافت قلع

به عنوان یک فلز سنگین کمیاب و گران ، با توسعه مداوم ساخت و سازهای اقتصادی و صنعت آن ، مصرف آن نیز سال به سال افزایش یافته است. میزان ضایعات قلع در فرآیند تولید صنعت قلع یا زندگی نیز در حال افزایش است ، در حالی که ذخایر منابع سال به سال کاهش می یابد. برای دستیابی به توسعه سریع صنعت قلع و تعادل بین عرضه و تقاضا ، صنعت بازیافت قلع به تدریج به یک جهت مهم برای توسعه صنعت قلع تبدیل شده است.
توسعه صنعت قلع احیا شده نه تنها از منابع ثانویه قلع برای تکمیل کمبود منابع معدنی اصلی قلع در جهان استفاده می کند ، بلکه با حفظ انرژی و حفاظت از محیط زیست محیط زیست را از آلودگی نجات می دهد. در عین حال ، می تواند هزینه تولید صنعتی را نیز کاهش دهد (هزینه قلع احیا شده نسبت به قلع اصلی کمتر است).با توسعه اقتصاد ، توسعه قلع احیا شده توجه جهانی را به خود جلب کرده است. میزان قلع بازیافت شده در کشورهای صنعتی بیش از ۶۰٪ از تولید اولیه قلع و چین به حدود ۴۰٪ رسیده است (داده های سال ۲۰۱۳) بزرگ ، به طور عمده در کشورهای صنعتی مانند ایالات متحده ، انگلستان ، آلمان و ژاپن.

کاربرد های قلع

قلع یک فلز بسیار پر کاربرد است، از فلز قلع در لحیم کاری استفاده می شود، لحیم آلیاژی ترکیبی از قلع و سرب با نسبت های متغیر بین ۵ تا ۷۰ درصد وزنی قلع می باشد که برای اتصال دو یا چند فلز استفاده می گردد. در صورتی که نسبت قلع و سرب لحیم در حدود ۶۳ و ۳۷ درصد وزنی باشد، این آلیاژ پایین ترین نقطه ذوب را خواهد داشت.
همچنین از روی به عنوان روکش فلزات استفاده می شود، به عبارت دیگر حتما تاکنون با ظروف مسی سر و کار داشته و درون آن ها را دیده اید. این پوشش از فلز قلع است که از خورده شدن فلز مس در تماس با غذا جلوگیری می کند. زیرا مس در معرض رطوبت به مرور زنگ زده و ترکیبات اکسیدی آن وارد غذا می شود که بسیار سمی و خطرناک است. این فلز به خوبی با سطوح فلزاتی مانند آهن، سرب، روی و فولاد پیوند برقرار می کند و با ایجاد لایه ای چسبنده از سطوح آن ها محافظت می کند. به همین دلیل است که درون قوطی های کنسرو مواد فلزی با لایه ای از قلع پوشش داده شود تا مواد غذایی به مدت طولانی قابل نگه داری باشند.

کد آیسیک مرتبط با صنعت بازیافت قلع

کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است. کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات ، مدارک و اموال ، سالها است که در سطح شرکت هاو زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد.
کد آیسیک بازیافت قلع : ۳۷۱۰۴۱۲۳۱۸

کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت بازیافت قلع

تعرفه یا به عبارت دیگری(TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا .
تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک،آمار،حمل و نقل،بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.
باتوجه به جستجو های انجام شده اطلاعات گمرکی کد تعرفه گمرکی اختصاصی به بازیافت قلع اختصاص نیافته لذا میزان واردات و صادرات آن نامشخص میباشد.

فرآیند بازیافت قلع

به ضایعات حاصل از تولید قلع که قلع سرباره نامیده می‌شود، که حاوی حدود ۴ تا ۱۴% قلع است. از این رو، بازیافت قلع ضروری به نظر می‌رسد. برای این کار معمولا از حلال‌های قلیایی یا بازی استفاده می‌کنند. در بازیافت قلع بیشتر از قوطی های حاوی قلع و ضایعات کارخانه قلع استفاده میشود. حلال رایج قلیایی قلع KOH و NaOH است. برای بازیافت قلع با حلال KOH، ماده‌ای که قرار است حل شود باید حدود ۱۰ تا ۴۰% حاوی Sn یا SnO باشد. این ماده با KOH حل شده و قلع محلول در آبی را تشکیل می‌دهد و سپس به کمک روش الکترولیز، جدا می‌شود. رایج‌ترین حلال‌های اسیدی قلع HNO3 و HCL هستند. بازیابی قلع با کمک هیدروکلراید با دما رابطه خطی دارد و هرچه دمای انحلال بیشتر باشد، قلع بیشتری به دست می‌آید.

وضعیت واحد های فعال تولید  بازیافت قلع

در نمودار زیر تعداد و ظرفیت واحدهای فعال بازیافت قلع در کشور به تفکیک استان آمده است .

وضعیت واردات و صادرات بازیافت قلع

باتوجه به جستجو های انجام شده اطلاعات گمرکی کد تعرفه گمرکی اختصاصی به بازیافت قلع اختصاص نیافته لذا میزان واردات و صادرات آن نامشخص میباشد.

خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار بازیافت قلع

ظرفیت تولید سالیانه : ۱۰ تن
نرخ برابری دلار : ۲۵۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۳۰۰۰ مترمربع
زیربنای کل : ۷۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۱۴ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۶ میلیارد تومان
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۴ میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی : ۳۷ درصد

درخواست خدمات مشاوره سرمایه گذاری

 برای تحقق یک ایده به کسب وکار موفق باید آن را از ابعاد گوناگون مانند بازار، توجیه اقتصادی، شرایط سرمایه گذاری، مدل سازی کسب وکار، زیرساخت های فنی و فرآیند های تولید مورد مطالعه قرار گیرد.
در صورت تمایل به دریافت خدمات (مطالعه فرصت سرمایه گذاری، تحقیقات بازار، طراحی مدل کسب و کار و سیستم سازی کسب و کار) می توانید پرسشنامه درخواست خدمات مشاوره را تکمیل نمایئد و یا با دفتر شرکت تماس حاصل فرمائید.

نکته مهم

این طرح صرفا به عنوان یک ایده سرمایه گذاری مطرح می شود. جداول و نمودارها تقریبی است.

امکان سرمایه گذاری با ظرفیتهای مختلف و به تبع آن سطح سرمایه گذاری کمتر و بیشتر از میزان اعلام شده نیز وجود دارد.

درصورت نیاز به تدوین طرح توجیهی می توانید با شرکت تماس حاصل فرمایید یا فرم اولیه سفارش طرح را تکمیل نمائید.

 

 


درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:

۴.۵/۵ - (۲ امتیاز)