طرح احداث و راه اندازی باشگاه بدنسازی

افزایش جمعیت و توسعه شهرها که با صنعتی شدن همراه شده، افزایش آلودگی هوا و کم شدن فضای سبز را نیز به دنبال داشته است؛ موضوعی که این روزها جوانان را به سمت باشگاه‌های بدنسازی سوق داده است،به همین دلیل با سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد تومانی در راه‌اندازی یک باشگاه بدنسازی می‌توان روزانه حداقل مهمان ۱۰۰ ورزشکار بود.
حال اینکه این باشگاه چقدر درآمد دارد به میزان شهریه آن بستگی دارد، به‌گونه‌ای که برخی از باشگاه‌ها در مناطق شمال شهر روزانه بین ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان ورودی می‌گیرند گرچه هر قدر به سمت جنوب شهر حرکت کنید میزان شهریه کاهش می‌یابد اما به دلیل استهلاک پایین این تجهیزات، بازگشت سرمایه به صرفه است، به طوری که پیش‌بینی می‌شود یک باشگاه با هزینه ۲ میلیاردی در منطقه متوسط با شهریه ماهانه ۴۰۰ هزار تومان در مدت سه سال بتواند تمام سرمایه خود را بازگرداند، گرچه می‌توان با ارائه خدمات اضافی همچون برنامه تمرینی و ماساژ، درآمد را بدون هزینه استهلاک چندبرابر کرد.
در سال‌های اخیر به دلیل ماشینی شدن زندگی، بیماری‌های ناشی از کم تحرکی توسعه‌یافته و پزشکان هموار شهروندان را به ورزش توصیه می‌کنند و همین عامل منجر به افزایش ورزش‌های سالنی شده و توجیهی برای سرمایه‌گذاری در این بخش است.

احداث باشگاه بدنسازی

اگــر بخواهیــم یــک باشگاه‌بدنسازی راه‌اندازی کنیم ابتدا باید یک فضای بزرگ را که دسترسی مناسبی به خیابان‌های اصلی شهر دارد انتخاب کنیم، به طوری که اگر در محدوده ترافیک نباشد به طور قطع مشکل افرادی که با ماشین شخصی تردد می‌کنند برای آمدن به باشگاه حل می‌شود، حال با طراحی فضایی برای پارکینگ، مزیت دیگری به باشگاه اضافه می‌شود و آن را از سایر باشگاه‌ها متمایز می‌سازد.
برای اخذ مجوز باشگاه بدنسازی باید با ارائه سند زمین و طرح باشگاه به اداره تربیت بدنی منطقه مراجعه کرد و پس از بررسی طرح نهایی، ساخت مجموعه ورزشی شروع می شود، البته برخی افراد فضایی را که قبلا ساخته شده با تغییر کاربری و بازسازی برای راه‌اندازی باشگاه آماده می‌کنند و تنها به مجوز باشگاه نیاز دارند.
فضای باشگاه باید دارای سقفی بلند و تهویه‌ای مناسب باشد، چراکه هرقدر هوای بیشتری در فضای باشگاه جریان داشته باشد احتمال انتقال بیماری و بوی نامطبوع کاهش می‌یابد. همچنین در رابطه با سلامت ورزشکاران عامل دیگری که باید به آن توجه کرد رختکن و ساخت دوش‌های مناسب برای استحمام است.

هزینه ساخت باشگاه بدنسازی

با توجه به اینکه قیمت زمین در مناطق مختلف شهر متفاوت است و هزینه ساخت به ابعاد باشگاه بستگی دارد. یک بودجه ثابت را نمی‌توان برای تمام نقاط شهر یکسان فرض کرد، اما با این حال ۵۰۰ متر زمین برای ساخت باشگاه نیاز است که قیمت آن متناسب با آن محله خواهد بود. از طرف دیگر، تجهیزات مورد نیاز یک باشگاه نظیر تردمیل، دستگاه‌های چندکاره و… قیمت‌های متفاوتی دارند که در مجموع برای یک باشگاه با ظرفیت ۳۰ نفر همزمان به تعداد چهار دستگاه در هر حرکت نیاز است که متناسب با آن باید بیش از ۲ تن وزنه برای دمبل و هالتر وجود داشته باشد، بنابراین بیشترین هزینه راه‌اندازی باشگاه صرف خرید دستگاه‌ها خواهد شد.
فراهم کردن سازه‌هایی برای کاهش سروصدا و ایجاد آلودگی صوتی در فضای باشگاه را الزامی دانست و اظهار کرد: هرچقدر یک باشگاه از محیط آرام‌تری برخوردار باشد با استقبال بیشتری مواجه خواهد شد، به همین دلیل کف باشگاه باید پارکت‌هایی قرار گیرد که از انعطاف‌پذیری بالایی برخوردار باشد. همچنین نیاز است دیوار باشگاه‌ها دارای عایق صوتی بوده و از سوی دیگر ارتفاع مناسبی داشته باشد، به همین دلیل تغییر کاربری یک فضا به باشگاه بدنسازی با هزینه‌های زیادی برای ایجاد ساختاری مناسب با این ورزش همراه خواهد بود.

طرح احداث و راه اندازی باشگاه بدنسازی

خیلی از باشگاه‌های بدنسازی به دلیل مزیت‌هایی چون داشتن جکوزی، سونا و… توانسته‌اند تعداد زیادی از ورزشکاران را جذب کنند، گرچه هزینه ارائه خدمات به شهریه اضافه شده اما این موضوع نه تنها منجر به کاهش مشتریان آنها نشده، بلکه زمینه حضور بیشتر مشتریان را فراهم کرده است.
زمانی که یک باشگاه با قیمت کمتر مشتریان بیشتری را جذب می‌کند درآمد بیشتری خواهد داشت، اما در کنار آن با استهلاک بیشتر تجهیزات روبه‌رو خواهد شد که با توجه به گران بودن آن به نظر می‌رسد هزینه تجهیز مجدد بالا خواهد رفت، به همین دلیل درآمدزایی با خدمات باشگاهی همچون برنامه‌های تمرینی، مربیان مجرب و حتی سونا و… علاوه بر اختصاصی کردن باشگاه و افزایش شهریه، میزان استهلاک تجهیزات را کاهش می‌دهد، زیرا روزانه مشتریان کمتری مراجعه می‌کنند و در مقابل هزینه بیشتر از آنها دریافت می‌شود.
خیلی از ورزشکاران حرفه‌ای به دلیل تمرینات سنگین در پایان ورزش به خرید خوراکی تمایل دارند. وقتی یک باشگاه از چنین خدماتی برخوردار نباشد یک امتیاز منفی است، به همین دلیل باید با فراهم کردن اغذیه سالم، ورزشکاران حرفه‌ای را به باشگاه جذب کرد. البته خدمات زیادی هست که می‌تواند برای مشتریان اولویت داشته باشد اما با توجه به هزینه‌ای که نزدیک به ۲ میلیارد در نظر گرفته شده به نظر می‌رسد یک کادر پزشکی هم برای جلوگیری از آسیب‌های ورزشی نیاز است، گرچه این گروه با ارائه خدمات ماساژ‌های ورزشی می‌تواند درآمدزایی مجزایی را برای باشگاه به ارمغان بیاورد.
با توجه به اهمیتی که هم‌اکنون افراد جامعه به سلامت جسمی خود می‌دهند و به نوعی ارزش اجتماعی تبدیل شده به نظر می‌رسد ارائه مشاوره‌های لاغری و روش‌های کار با وزنه می‌تواند درآمدزایی باشگاه‌های ورزشی را بیشتر کند. در واقع باشگاه‌ها به‌صورت محلی و منطقه‌ای ورزشکاران را جذب می‌کنند به همین دلیل رقیب آنها تنها باشگاه‌های آن منطقه است که اگر در زمان راه‌اندازی امکانات آن باشگاه‌ها را بررسی و زمینه ارائه خدمات بیشتر را فراهم کنند، به طور قطع درآمد بیشتری را با ثبت نام از مشتریان اختصاصی به جیب خواهند زد.

زمانی که شخصی تصمیم به سرمایه گذاری در حیطه ورزش و احداث یک باشگاه بدنسازی می‌کند، در درجه اول می بایست شاخصه‌های کلی اقتصادی این سرمایه گذاری را به طور کامل ارزیابی کند. در این مقاله قصد داریم تا با بررسی دقیق تر این موضوع به رونق و سوددهی بیشتر مدیران باشگاه ها کمک نمائیم.

سرمایه گذار در حیطه ورزش باید متقاضیان خود را بشناسد. در واقع ورزشکاران و علاقه مندان به حوزه سلامت مخاطبان اصلی او هستند. سرمایه گذار می بایست نیازهای اساسی این مخاطبان را استخراج کرده و برای رفع آنها برنامه ریزی کند. این رفع نیاز با میزان سرمایه اولیه رابطه ای مستقیم دارد. مدیر باشگاه باید انتظارات بازگشت سرمایه خود را روی کاغذ آورده و دقیقا مشخص کند به چه میزان انتظار بازگشت سرمایه را دارد. در مرحله بعد است که با بررسی شرایط حقیقی جامعه و دیگر عوامل اثرگذار، میزان بازگشت سرمایه محاسبه خواهد شد.

راهکار اقتصادی باشگاه بدنسازی

• ملزومات اصلی
همانطور که همه می دانیم، ملزومات اولیه برای احداث یک باشگاه شامل موارد زیر است:
-مکان مناسب برای احداث
-تجهیزات مدرن بدنسازی
-کارکنان دارای صلاحیت ( مانند مربی، مدیر سالن و غیره)

• شناخت مخاطب
مخاطبانی که به باشگاه بدنسازی مراجعه می کنند غالبا دو دسته اند. دسته اول ورزشکاران حرفه ای هستند که مشتریان ثابت تلقی می‌شوند. دسته دوم ورزشکاران مبتدی و متوسط هستند که معمولا برای گذراندن اوقات فراغت ورزش می‌کنند. میانگین سنی مورد انتظار برای هر دو دسته چیزی بین ۱۶ تا ۷۰ سال است.

• محاسبه سود
به طور کلی سرمایه گذاری در حیطه باشگاه بدنسازی، زمانی موفق تلقی می شود که بعد از گذشت پنج سال از احداث باشگاه، میزان سود خالص برگشتی بیشتر از ۳۰ درصد باشد. در این حالت مدیر باشگاه می‌تواند روی آینده کاری سالن ورزشی حساب ویژه ای باز کند.

البته عوامل زیادی در بازگشت سرمایه در این حیطه تاثیرگذار هستند. در ادامه این مقاله به بررسی آن ها می پردازیم.
-عوامل تاثیرگذار در بازگشت سرمایه

• مکان باشگاه
یکی از عوامل تاثیرگذار در بازگشت سرمایه اولیه، جانمایی جغرافیایی سالن ورزشی است. موردی که شاید در وهله اول خیلی مهم تلقی نشود، اما به شدت مهم است. برای ورزشکارانی که سالن شما را به عنوان جایی برای گذراندن اوقات فراغت انتخاب می‌کنند، دسترسی به سالن بسیار اهمیت دارد. علاوه بر دسترسی به سالن، امکانات و به روز بودن ساختمان باشگاه بسیار اثرگذار خواهد بود. توجه به دکوراسیون و چیدمان وسایل و مواردی از قبیل تهویه و نظم سالن از نکات مهم برای انتخاب یک باشگاه بدنسازی است.

• دستگاه بدنسازی
به جرات می‌توان گفت توجه به کیفیت دستگاه های بدنسازی انتخابی، مهم ترین عامل برای رشد یک باشگاه بدنسازی است. یک سالن ورزشی حتی اگر دسترسی مناسبی برای ورزشکاران نیز نداشته باشد، تا زمانی که از دستگاه های مدرن و به روز استفاده می‌کند، مشتریان خود را به همراه دارد و می‌تواند بازگشت سرمایه را در همان سال ابتدایی احداث تجربه کند. همیشه به یاد داشته باشید که ورزشکاران در درجه اول به دنبال تجهیزات با کیفیت هستند و در مرحله بعد است که به سراغ عوامل دیگر می روند.

یکی از نقاط قوت هر باشگاه ورزشی، تجهیزات ورزشی و بدنسازی مورد استفاده در آن باشگاه می باشد. از همین رو تجهیز باشگاه بدنسازی با برندهای معتبر، ارزش افزوده بسیاری برای باشگاه ورزشی شما به همراه خواهد داشت. از سویی دیگر در میان انبوه برندهای تولیدکننده دستگاه های بدنسازی نظیر آسمان فیتنس، رویان اسپرت، بدنسازی لطیفی، گروه تولیدی ورزشی انرژی فول، گروه تولیدی عمران نوین، طلوع ورزش ایرانیان، پارس اسپرت، تک نام اسپرت، گروه صنعتی تکنیک، تولیدی ورزشی الموت کوشا، ناتیلوس، امید اسپرت، آرکا فیتنس، کروز اهر، پارس ورزش نگین و … ، انتخاب یک تولیدکننده معتبر تجهیزات ورزشی و بدنسازی بسیار حائز اهمیت است. خریداران تجهیزات ورزشی و بدنسازی همواره این دغدغه و نگرانی را به دوش می کشند که تجهیزات ورزشی و بدنسازی کدام تولیدکننده می تواند اطمینان خاطر را از لحاظ کیفیت، قیمت و خدمات پس از فروش برای وی فراهم نماید و زمینه ساز محیطی آرام و سودده باشد. فراموش نکنید برای داشتن بدنی سالم و زیبا، علاوه بر تمرین و دانش نیاز به استفاده از مدرن ترین دستگاه های بدنسازی دارید. شرکت پارس ورزش سعی در ارائه هر دوی این موارد دارد.

• ارائه خدمات زمینه افزایش درآمد
اکثر باشگاه های بدنسازی به دلیل مزیت هایی نظیر داشتن جکوزی، سونا و… توانسته اند تعداد زیادی از ورزشکاران را جذب کنند. اگرچه هزینه ارائه خدمات به شهریه اضافه شده است اما این موضوع نه تنها منجر به کاهش مشتریان آنها نشده است، بلکه زمینه حضور بیشتر مشتریان را نیز فراهم کرده است.
زمانی که یک باشگاه با قیمت کمتر، مشتریان بیشتری را جذب می کند؛ درآمد بیشتری خواهد داشت، اما در کنار آن با استهلاک بیشتر تجهیزات روبه رو خواهد شد که با توجه به گران بودن آن به نظر می رسد هزینه تجهیز مجدد بالا خواهد رفت. به همین دلیل درآمدزایی با خدمات باشگاهی همچون برنامه های تمرینی، مربیان مجرب و حتی سونا و … علاوه بر اختصاصی کردن باشگاه و افزایش شهریه، میزان استهلاک تجهیزات را کاهش می دهد، زیرا روزانه مشتریان کمتری مراجعه می کنند و در مقابل هزینه بیشتر از آنها دریافت می شود.

البته خدمات زیادی هست که می تواند برای مشتریان اولویت داشته باشد اما با توجه به هزینه سرمایه گذاری باشگاه بدنسازی، به نظر می رسد یک کادر پزشکی و ارائه مشاوره های لاغری و روش های کار با وزنه نیز برای جلوگیری از آسیب های ورزشی نیاز است، گرچه این گروه با ارائه خدمات ماساژ های ورزشی می تواند درآمدزایی مجزایی را برای باشگاه به ارمغان بیاورد. شما باشگاه داران محترم با یک بار هزینه کردن و خرید از یک تولیدکننده معتبر تجهیزات ورزشی و بدنسازی، علاوه بر دریافت جدیدترین و به روزترین دستگاه های بدنسازی را با قیمت مناسب و کیفیت بالا، می‌توانید از خدمات پس از فروش و تعمیرات نیز بهره مند شوید.

• کارکنان سالن
اگر به فکر حفظ مشتریان خود هستید، تا می‌توانید برای استخدام کارکنان باشگاه وسواس به خرج دهید. کارکنان باید با اصول اولیه آداب معاشرت آشنا باشند. باید روش های مشتری مداری را بشناسند. هدف اصلی شما بازگشت سرمایه است و این امر تنها با درنظرگرفتن حقوق مخاطبان شما مهیا می‌شود. بنابراین تا می‌توانید بر روی نیروهای انسانی خود کار کنید و بهترین ها را استخدام نمائید.

شرایط متقاضیان تاسیس باشگاه ورزشی
راه‌اندازی باشگاه ورزشی مطابق شرایطی است که در «آیین‌نامه اجرایی قانون اجازه راه‌اندازی باشگاه ورزشی و ورزشگاه توسط مردم با نظارت دولت» مصوب ۱۳۷۰/۱۰/۱۵ با اصلاحات و الحاقات بعدی پیش‌بینی شده است. هر چند اصطلاح «باشگاه ورزشی» ممکن است باشگاه‌های متمول و پرحاشیه فوتبال را به ذهن متبادر کند، اما راه‌اندازی باشگاه ورزشی کوچک مثل باشگاه‌های بدنسازی نیز مشمول این قانون است. تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط می‌توانند بر اساس «قانون اجازه راه‌اندازی باشگاه ورزشی و ورزشگاه توسط مردم با نظارت دولت» باشگاه ورزشی و ورزشگاه تاسیس کنند.

متقاضیان راه‌اندازی باشگاه ورزشی باید واجد این شرایط باشند:
  • متدین و دارای التزام عملی به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور؛
  • اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی؛
  • نداشتن هر گونه سابقه سوء در امور سیاسی، اعتقادی، اخلاقی و محکومیت‌های مؤثر؛
  • داشتن توان تامین فضا و امکانات لازم متناسب با رشته ورزشی مربوط؛
  • و دارا بودن مالکیت اعیانی ملکی که فعالیت باشگاهی در آن تجویز شده است.‌
  • ضوابط فنی و وسایل و ادوات لازم شامل وسایل ورزشی و مانند آن، برای فعالیت در هر رشته ورزشی از سوی وزارت ورزش و جوانان تعیین می‌شود.
شرایط صدور پروانه فعالیت باشگاه‌های ورزشی

پس از آنکه درخواست تاسیس باشگاه ورزشی به انضمام مدارک مربوط و تکمیل فرم تقاضا به اداره کل ورزش و جوانان استان تسلیم شد، اداره‌های کل ورزش و جوانان استان‌ها موظف‌اند حداکثر ظرف دو هفته از تاریخ تسلیم تقاضا، امکانات معرفی‌شده از سوی متقاضی را بازدید و بررسی کنند و گزارشی دقیق از ویژگی‌های ملک و امکانات آن به ضمیمه درخواست متقاضی برای بررسی و اظهار نظر هیات موضوع ماده ۵ آیین‌نامه اجرایی «قانون اجازه تاسیس باشگاه ورزشی و ورزشگاه…» بفرستند. تایید هیات مذکور در ماده ۵ برای تاسیس و فعالیت هر باشگاه ورزشی لازم و ضروری است.

پروانه باشگاه‌های ورزشی و مجوز ساخت ورزشگاه پس از تایید هیات مذکور، مرکب از معاون حقوقی و امور مجلس وزارت ورزش و جوانان، مدیر کل دفتر ارزشیابی نظارت و بازرسی و مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی وزارت ورزش و جوانان و دو نفر منتخب سرپرست وزارت ورزش و جوانان، از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان صادر خواهد شد. مدت عضویت افراد منتخب سرپرست وزارت ورزش و جوانان در هیات مزبور دو سال بوده و انتخاب مجدد آنان مجاز است. دبیرخانه هیات موضوع ماده ۵ آیین‌نامه در معاونت حقوقی، امور مجلس و استان‌ها وزارت ورزش و جوانان فعال است و هم‌اکنون این هیات با ۹ عضو به وظایف خود رسیدگی می‌کند.

امتیازات ویژه برای باشگاه‌داران

وزارت ورزش و جوانان می‌تواند با هماهنگی مراجع مربوط، اراضی تحت اختیار خود را که متعلق به دولت است یا در اجرای تبصره ۱۰ قانون برنامه اول توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۶۸ به آن سازمان واگذار شده است، با رعایت قانون محاسبات عمومی، از طریق انعقاد قرارداد، با هدف تاسیس ورزشگاه به اشخاص حقیقی و حقوقی اجاره دهد و وجوه حاصل را به حساب درآمدهای کشور واریز کند. قراردادهای اجاره‌ای که به این طریق منعقد می‌شود، علاوه بر سایر شرایط و ضوابط معمول، باید متضمن این شرایط نیز باشد:

  • ممنوعیت حق انتقال کلی یا جزئی مورد اجاره به دیگری، مگر با موافقت وزارت ورزش و جوانان؛
  • حق تجدیدنظر درباره مال‌الاجاره زمین هر ۳ سال یک‌بار از طریق جلب نظر کارشناس رسمی؛
  • ممنوعیت حق انتقال کلی یا جزئی اعیان احداثی تحت هر عنوان، مگر با اجازه وزارت ورزش و جوانان؛
  • و حق فسخ قرارداد اجاره برای سازمان در مدت قرارداد در صورت ناتوانی مستاجر برای ساخت و تکمیل ورزشگاه یا تخلف از مقررات سازمان.

این امتیاز در قالب عقد اجاره واگذار خواهد شد و صاحب پروانه باشگاه ورزشی موظف است قبل از انحلال باشگاه، کمک‌ها و امکانات دریافتی را به تشخیص سازمان تربیت  بدنی برگرداند.

برخورد با باشگاه‌های متخلف

در صورتی که مسئولان باشگاه ورزشی (صاحب پروانه) مطابق «آیین‌نامه اجرایی قانون اجازه تاسیس باشگاه ورزشی و ورزشگاه توسط مردم با نظارت دولت» و دستورالعمل‌های سازمان تربیت بدنی عمل نکنند یا برخلاف آنها عمل کنند، این تصمیمات در مورد آنان اتخاذ می‌شود: اخطار کتبی، اخطار کتبی با درج در پرونده‌، تغییر مدیر باشگاه، تعطیل موقت باشگاه تا دو ماه و لغو پروانه. شدیدترین مجازاتی که برای برخورد با باشگاه‌های متخلف پیش‌بینی شده، لغو پروانه است. به همین دلیل، این مجازات و تعطیل موقت باشگاه تا دو ماه فقط به تشخیص هیات موضوع ماده ۵ و پس از تأیید سرپرست وزارت ورزش و جوانان اتخاذ می‌شود.

در سایر موارد، اتخاذ تصمیم با ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها خواهد بود. در خصوص تعطیل موقت یا لغو پروانه، دارندگان پروانه باشگاه‌ها می‌توانند در جلسات هیات موضوع ماده ۵ بنا به دعوت قبلی شرکت کنند. در مورد مجازات‌های خفیف‌تر، بدون حضور دارندگان پروانه تصمیم‌گیری می‌شود. انحلال باشگاه به تقاضای مسئولان باشگاه، روش دیگری برای خاتمه دادن به حیات یک باشگاه ورزشی است. چنانچه دارنده پروانه تصمیم به انحلال باشگاه داشته باشد، مکلف است یک ماه قبل از انحلال، موضوع را با ذکر دلایل، به اداره کل تربیت بدنی استان مربوط اعلام کند تا اقدام لازم به عمل آید.

    • ضوابط فنی و وسایل و ادوات لازم شامل وسایل ورزشی، برای فعالیت در هر رشته ورزشی از سوی وزارت ورزش و جوانان تعیین می‌شود.
    • مدت عضویت افراد منتخب سرپرست وزارت ورزش و جوانان در هیات باشگاه ورزشی دو سال بوده و انتخاب مجدد آنان مجاز است.
    • وزارت ورزش و جوانان می‌تواند با هماهنگی مراجع مربوط، اراضی تحت اختیار خود را که متعلق به دولت است، با رعایت قانون محاسبات عمومی، اجاره دهد.
    • انحلال باشگاه به تقاضای مسئولان باشگاه، روش دیگری برای خاتمه دادن به حیات یک باشگاه ورزشی است.
پیش بینی وضعیت سرمایه گذاری طرح احداث و راه اندازی باشگاه بدنسازی

عضویت باشگاه : ۱۸۰ نفر در ماه
نرخ برابری دلار : ۲۴۰۰۰ تومان
زیربنای کل : ۲۵۰ مترمربع (تامین مکان رهن و اجاره )
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۲ نفر
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۶۰۰ میلیون تومان
نرخ بازده داخلی در سال مبنا : ۳۹ درصد

درخواست تهیه طرح توجیهی

این طرح صرفا به عنوان یک ایده سرمایه گذاری مطرح می شود. جداول و نمودارها تقریبی است.

امکان سرمایه گذاری با ظرفیتهای مختلف و به تبع آن سطح سرمایه گذاری کمتر و بیشتر از میزان اعلام شده نیز وجود دارد.

درصورت نیاز به تدوین طرح توجیهی می توانید با شرکت تماس حاصل فرمایید یا فرم اولیه سفارش طرح را تکمیل نمائید.

درخواست خدمات مشاوره سرمایه گذاری

برای تحقق یک ایده به کسب وکار موفق باید آن را از ابعاد گوناگون مانند بازار، توجیه اقتصادی، شرایط سرمایه گذاری، مدل سازی کسب وکار، زیرساخت های فنی و فرآیند های تولید مورد مطالعه قرار گیرد.
در صورت تمایل به دریافت خدمات (مطالعه فرصت سرمایه گذاری، تحقیقات بازار، طراحی مدل کسب و کار و سیستم سازی کسب و کار) می توانید پرسشنامه درخواست خدمات مشاوره را تکمیل نمایئد و یا با دفتر شرکت تماس حاصل فرمائید. کارشناسان گروه ایطرح آمادگی دارند پیشنهادهایی شامل شرح خدمات متناسب با نیاز کسب و کار شما را تنظیم نموده و با قیمت رقابتی جهت تصمیم‌گیری در اختیار تیم‌های راه انداز، استارتاپ‌ها و مدیران کسب و کارها قرار دهند.

 

 


درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:

طرح توجیهی تاسیس باشگاه بدنسازی – بروزرسانی بهمن ۹۹

تومان۶۸.۰۰۰

میزان خدمات : عضویت باشگاه ۳۷۲۰۰ جلسه / برنامه تمرینی ۴۰۰ نفر / برنامه غذایی ۴۰۰ نفر
فرمت فایل : پی دی اف
حجم فایل طرح توجیهی : ۸.۵۸ مگابایت
تعداد صفحات طرح توجیهی : ۵۶ صفحه

این بسته شامل:

طرح توجیهی باشگاه بدنسازی

این طرح توجیهی مبتنی بر متن میباشد. کلیه محاسبات اقتصادی و شاخص های مالی براساس آخرین ضوابط و دستورالعملها و بر پایه قیمتهای روز تهیه شده است در بخش های دیگری مباحث معرفی و بازار نیز مورد توجه قرار گرفته است.
شما میتوانید برای دریافت این بسته با پرداخت هزینه و دریافت محصول بر روی گزینه ” خرید” اقدام فرمایید و لینک دانلود این بسته را پس از پرداخت آنلاین دریافت نمائید.

توضیحات

طرح توجیهی تاسیس باشگاه بدنسازی – بروزرسانی بهمن ۹۹

میزان خدمات : عضویت باشگاه ۳۷۲۰۰ جلسه / برنامه تمرینی ۴۰۰ نفر / برنامه غذایی ۴۰۰ نفر
فرمت فایل : پی دی اف
حجم فایل طرح توجیهی : ۸.۵۸ مگابایت
تعداد صفحات طرح توجیهی : ۵۶ صفحه

این بسته شامل:

طرح توجیهی باشگاه بدنسازی

این طرح توجیهی مبتنی بر متن میباشد. کلیه محاسبات اقتصادی و شاخص های مالی براساس آخرین ضوابط و دستورالعملها و بر پایه قیمتهای روز تهیه شده است در بخش های دیگری مباحث معرفی و بازار نیز مورد توجه قرار گرفته است.
شما میتوانید برای دریافت این بسته با پرداخت هزینه و دریافت محصول بر روی گزینه ” خرید” اقدام فرمایید و لینک دانلود این بسته را پس از پرداخت آنلاین دریافت نمائید.

محتوای اصلی این طرح توجیهی شامل موارد زیر است:

فصل اول: چکیده مطالعات فنی – اقتصادی مالی
فصل دوم: مطالعات فنی
معرفی طرح
مدت زمان اجرای طرح
برآورد هزینه اجرای طرح
مقدمه
شرح خدمات
تعرفه خدمات
ضوابط احداث باشگاه بدنسازی
استاندارد های سالن بدنسازی
استاندارد های وسایل و تجهیزات
ایمنی در سالن های بدنسازی
فصل سوم : مطالعات مالی و اقتصادی
هزینه‌های سرمایه‌گذاری طرح
زمین و محوطه سازی
هزینه تجهیزات و تکنولوژی
هزینه لوازم اداری و خدماتی
هزینه‌های قبل از بهره‌برداری
جمع بندی هزینه های سرمایه گذاری ثابت طرح
وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
برآورد هزینه سالیانه آب، برق و گاز
تعمیر و نگهداری
هزینه استهلاک
سرمایه در گردش مورد نیاز طرح
برآورد قیمت تمام شده به تفکیک هزینه ها
برآورد درآمد های حاصله از طرح
آنالیز حساسیت پروژه
اثر تغییرات هزینه ها ی تولید، درامد حاصل از فروش و سرمایه گذاری طرح روی نرخ بازگشت سرمایه (IRR)
شاخص های اقتصادی طرح
جمع بندی و پیشنهاد مالی

فهرست جداول

جدول شرایط محیطی مطلوب سالنهای بدنسازی
جدول مشخصات جدارهای داخلی سالن بدنسازی
جدول برنامه سالیانه خدمات و فروش در ظرفیت کامل
جدول هزینه‌های زمین
جدول هزینه‌های بهسازی فضا
جدول جمع بندی هزینه تجهیزات و ماشین آلات
جدول تجهیزات اداری و کارگاهی
جدول هزینه‌های قبل از بهره‌برداری
جدول جمع‌بندی سرمایه‌گذاری ثابت طرح
جدول هزینه سالیانه نیروی انسانی خدماتی
جدول مصرف سالیانه انرژی
جدول تعمیر و نگهداری
جدول هزینه استهلاک
جدول سرمایه در گردش
جدول هزینه خدمات سالانه
جدول منابع تامین مالی طرح
جدول شرایط تسهیلات
جدول ظرفیت خدمات
جدول مقدار فروش
جدول منابع و مصارف
جدول پیش بینی عملکرد سود و زیان
جدول ترازنامه
جدول جریان نقدینگی
جدول شاخص های اقتصادی طرح
جدول آنالیز تحلیل حساسیت

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی تاسیس باشگاه بدنسازی – بروزرسانی بهمن ۹۹”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۴.۷/۵ - (۶ امتیاز)