طرح بسته بندی آب معدنی و آب آشامیدنی

بازار فرآوری و فروش آب معدنی و آب شیرین، از جمله بازارهای جذاب در ایران و جهان است. این بازار در ایران با دارا بودن تقاضای سالانه ۱/۲میلیارد لیتری و صادرات حدود ۷ میلیون دلار به کشورهای عربی از جمله عربستان، قطر، کویت، یمن، عراق، افغانستان و نیز کشور ترکیه، گردش مالی سالانه حدود ۶۰۰ میلیارد تومانی دارد. از طرفی، ارزش صنعت آب معدنی در ایران حدود ۷۰۰میلیون یورو است در حالیکه در ترکیه این صنعت در حدود ۱۴۶۸ میلیون یورو ارزش دارد که این رقم حدود ۲ برابر ارزش مالی صنعت آب معدنی در ایران است و از آنجا که این دو کشور تقریبا جمعیت مساوی دارند، مصرف آب معدنی در ترکیه حدود ۸ برابر ایران برآورد می‌شود.(طرح بسته بندی آب معدنی و آب آشامیدنی)
بازار فروش آب معدنی و آب آشامیدنی

آن طور که از اظهار نظر فعالان این بخش به نظر می‌رسد، در حال حاضر فرهنگ استفاده از آب معدنی هنوز در بین مردم نهادینه نشده و نیاز است که در این زمینه تلاش‌هایی صورت گیرد.
گذشته از بحث فرهنگ، تا وقتی آب تصفیه شده نسبتا ارزان در دسترس هر خانواده‌ای قرار می‌گیرد، خرید آب معدنی جزو اولویت‌های سبد خانوارها نخواهد بود. هم‌اکنون بیش از ۱۰۰کارخانه بسته‌بندی آب در کشور وجود دارند که در زمان‌های مختلف و بسته به شرایط بازار مصرف، تعدادشان تغییر می‌کند. اگر می‌خواهید وارد این کسب‌وکار شوید باید بسیار دقت کنید، زیرا طبق گفته‌های فعالان این حوزه، مشکلات زیادی برای فروش این محصول وجود دارد که باعث تعطیلی تعدادی از کارخانه‌ها شده است، اما بهره‌برداری از این کارخانه‌ها تا حدودی به شرایط فصلی و آب و هوایی نیز بستگی دارد. به عبارتی با گرم شدن هوا مقدار بیشتری از محصولات بسته‌بندی شده آب به فروش می‌رسد.(طرح بسته بندی آب معدنی و آب آشامیدنی)

راه‌اندازی کارخانه آب معدنی

حال فرض بر این است که با وجود تمام تهدیدها می‌خواهید یک کارخانه تولید آب معدنی تاسیس کنید.اولین کاری که باید انجام دهید، اخذ مجوز از سازمان صنعت و معدن استان و سازمان آب منطقه است.
قیمت هر متر مکعب آب۲۵۰۰ تومان است که منطقه‌های آب‌‌خیز بیشتر در قسمت غربی کشور وجود دارند.بنابراین بدیهی است برای کاهش هزینه حمل و نقل و نزدیکی به چشمه یا چاه مورد نظر، بهتر است زمین شما نزدیک‌ترین محل به منبع آب باشد. تهیه زمینی به مساحت حداقل ۱۰ هزار متر ضروری است. آبی که قرار است بسته‌بندی شود، باید استانداردهای لازم را داشته باشد. معمولا این آب از مناطق برفگیر و دارای معادنی با خاک آهکی به طبیعت ارزانی می‌شود.
نکته قابل توجه این است که شما می‌توانید با سرمایه‌گذاری بدون دردسر، یک کارخانه همراه با امتیاز آب خریداری کنید. این کارخانه‌ها به دلایل مختلف به خریداران واگذار می‌شوند و قیمت‌های متفاوتی از ۱ تا ۱۰۰ میلیارد تومان دارند.
اگر قرار است که کارخانه شما سودده باشد و محصول‌تان پس از عرضه به بازار، به فروش برسد باید حداقل تولید ۶ هزار بطری در ساعت را مدنظر قرار دهید. زیرا پایین‌تر از این مقدار با توجه به نوسانات موجود، توجیه اقتصادی نخواهد داشت.
در بطری (۲۸تومان)، لیبل (۲۵تومان)، نایلون شیرینگ برای هر بطری  و پریفرم  از مهم‌ترین و رایج‌ترین هزینه‌های جاری است که برای هر بطری باید بپردازید، اما اگر از پولی که باید بابت زمین پرداخت کنید صرف نظر شود، مبلغی به میزان ۱ تا ۲.۵ میلیارد تومان برای احداث کارخانه لازم دارید. علاوه بر آن به صورت سالانه دست‌کم باید ۲۵۰میلیون تومان برای تعویض فیلترهای تصفیه هزینه کنید.(طرح بسته بندی آب معدنی و آب آشامیدنی)
این مبلغ بستگی به تمیزی و گوارایی آب دارد؛ یعنی هرچه منبع شما آب تمیزتری تولید کند، هزینه کمتری برای تعویض فیلتر متقبل خواهید شد.  آزمایشگاه، از آن دسته مکان‌هایی است که برای اکثر کارخانه‌های تولید موادغذایی و نوشیدنی لازم است.
پس حداقل ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان برای احداث آزمایشگاه کنار بگذارید. هر کارخانه بستگی به نوع ماشین‌آلات و تکنولوژی به کار رفته در آن می‌تواند در بخش تولید از ۶ تا ۲۰ کارگر داشته باشد.
ناگفته نماند که دلتان را به کمک‌های دولتی خوش نکنید. زیرا از آنجا که کارخانه‌های بسیاری رو به تعطیلی رفته‌اند، دولت پولش را در این زمینه خرج نمی‌کند و به طور کلی تسهیلاتی به شما نمی‌دهد.

ارزیابی بازار آب معدنی

مسئله فروش، مهم‌ترین بخش کسب‌وکار شما را تشکیل می‌دهد. برای توزیع در کلانشهری مانند تهران به ۳۰کامیونت ۶تنی نیاز دارید که هر کدام بیش از ۶۰میلیون تومان قیمت دارد.
در حال حاضر بعید است که سازمان آب با وضعیت بحرانی که برای آب به وجود آمده، مجوز جدیدی برای تاسیس کارخانه صادر کند، بنابراین بهتر است کسانی که قصد ورود به این بازار را دارند، به همان مجوزهای صادر شده قبلی اکتفا کنند و امتیاز آن را از صاحبان قبلی بخرند.  بسته‌بندی آب معدنی از حذف مواد معلق موجود در آن گرفته تا استریل کردن آب‌‌، باید با دقت و رعایت مسائل بهداشتی صورت گیرد.
بیشتر هزینه جاری صرف خرید بطری و لوازم جانبی می‌شود، اما هر مترمکعب آب‌‌، حدود ۶۰۰ بطری بزرگ را تغذیه می‌کند.
به گفته فروهر، هم‌اکنون بطری ۱.۵لیتری ۱۱۰۰ تومان، نیم لیتری ۷۰۰ تومان و ۱۹لیتری ۶ تا ۷ هزار تومان در بازار قیمت دارد.
به هر ترتیب، طبق آمارهای موجود سالانه میزان تولید و بسته‌بندی آب معدنی و عرضه به بازار در ایران کمتر از ۴ میلیارد لیتر است. این در حالی است که سال گذشته ارزآوری صادرات این محصول، ۷ میلیون دلار برآورد شد و عراق، افغانستان و ترکمنستان از مهم‌ترین خریداران آب معدنی بوده‌اند.(طرح بسته بندی آب معدنی و آب آشامیدنی)
بنابراین می‌توان با توجه به کمبود مشتری در داخل، روی صادرات آب معدنی سرمایه‌گذاری کرد و با کشف بازارهای بالقوه جدید در کشورهای دیگر، مشکل فروش را به فرصتی تازه مبدل ساخت.

بازار ۲۵ میلیارد دلاری

بازار فراوری و فروش آب معدنی و آب شیرین، از جمله بازارهای جذاب در جهان است که به گزارش «ترید مپ» هم اکنون میزان صادرات در این بازار به نزدیک ۲۵ میلیارد دلار در سال می رسد که سهم استرالیا، آلمان، سوئیس، فرانسه و هلند از این صادرات نسبت به دیگر کشورها بیشتر است و مقصد این بطری های آب معدنی بیشتر آمریکا، انگلستان و بلژیک است. با این حال با نگاهی به ۱۰ شرکت برتر تولید کننده آب معدنی جهان می بینیم که انگلستان معروف ترین برند آب معدنی به نام هیلدون را در اختیار دارد و بعد از آن نیوزیلند، ایتالیا، آمریکا و فنلاند در رتبه های بعدی هستند.

وضعیت واردات و صادرات آب معدنی

در سال گذشته بیش از ۲۱ هزار تن آب معدنی به ارزش ۲۵ میلیون دلار صادر شده است. عمده آب معدنی ایران به کشورهای ترکیه با سهم ۶۴ درصدی، عراق ۱۰ درصد، افغانستان ۹ درصد، روسیه شش درصد و پاکستان چهار درصد صادر شده است؛ البته هفت درصد از این محصول نیز به کشورهای مختلف صادر شده است. اما از نظر ارزش و حجم اگرچه صادرات این کالا در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن تغییر چندانی نداشته اما در ۱۰ سال گذشته از نظر ارزش وضعیت صادرات انواع آب معدنی در دنیا ظاهراً بهبود یافته است، زیرا که در سال ۱۳۸۶ حجم صادرات آب معدنی ایران ۴۰ هزار تن بوده و ارزش آن به شش میلیون دلار هم نمی‌رسیده است. اکنون در مدت ۱۰ سال حجم صادرات در این بخش تقریباً به نصف رسیده، اما می‌توان گفت که ارزش آن بیش از چهار برابر شده است.
واردات آب معدنی یک چهارم صادرات
البته در کنار صادرات ۲۵ میلیون دلاری ایران در سال گذشته هفت میلیون دلار هم واردات آب معدنی داشته است که حجم این واردات حدود ۹۰۰۰ تن محسوب می‌شود. از عمده کشورهای صادر کننده آب معدنی به ایران می‌توان به ترکیه، آلمان، هلند، کره و اتریش اشاره کرد.
البته در سال‌های قبل محصولاتی از اتریش، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و هند نیز وارد ایران می‌شد، اما به تدریج از سال ۱۳۸۶ تاکنون واردات این بخش از ۶۵ هزار تن به حدود ۹ تن رسیده و کاهشی بیش از شش برابر را تجربه کرده است.
از نظر ارزش نیز این واردات از ۳۳ میلیون دلار در سال ۱۳۸۶ به هفت میلیون دلار در سال قبل رسیده است، اما نکته قابل توجه آنکه در سال گذشته به یکباره واردات انواع آب معدنی بیش از سه برابر رشد یافته و از ۲۹۰۰ هزار تن در سال ۱۳۹۴ به ۹۰۰۰ تن در سال قبل رسیده است.
البته از نظر ارزش حجم واردات این بخش از سه برابر هم بیشتر شده و از ١.۶ میلیون دلار در سال ۱۳۹۴ به هفت میلیون دلار در سال قبل رسیده است.
براساس اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، ۱۲۰ واحد تولید آب معدنی در کشور وجود دارد اما تعداد واحدهای فعال در این عرصه حداکثر به ۸۰ مورد می‌رسد و میانگین تولید و بسته‌بندی انواع آب معدنی و آشامیدنی در کشور حدود ۱۸۰ میلیون لیتر در سال گزارش شده است. این در حالی است که تولید جهانی آب معدنی و آشامیدنی حدود ۱۴۰ میلیارد لیتر در سال است.
در حوزه تولید انواع آب معدنی مشکلاتی وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به افزایش هزینه‌های تولید، نوسانات نرخ ارز و دشوار شدن فرآیند تأمین مواد اولیه اشاره کرد.

چشم‌انتظار سرمایه‌گذاری در صنت آب معدنی ایران

در ایران از قدیم یا آب رایگان بوده است یا ارزان‌قیمت و سهل‌الوصول. در قدیم سقاخانه‌ها آب را رایگان در اختیار عابران می‌گذاشتند یا مردانی در کوچه‌ها می‌گشتند و پیاله‌ای آب را به بهایی اندک می‌فروختند. و امروز آبسرد‌کن‌های نذرِ فردی فوت‌شده یا وقفی از سوی کسی رهگذران را سیراب می‌کند. وجود چنین امکان‌هایی باعث شده است فکر اینکه «پول بدهیم و بطری آب بخریم؟» «خرج اضافه» تلقی شده و باعث شود رفتار استفاده از آب‌معدنی در کشور ما مثل بسیاری از کشورها رایج نباشد. آب با کیفیت قابل آشامیدن شهری در بیشتر نقاط کشور با قیمتی تقریباً پایین در دسترس همگان قرار دارد که همین مورد نیز از دلایل پایین‌بودن اقبال عمومی در استفاده از آب‌های بسته‌بندی است. حتی برخی از کسانی که به ناچار بطری نیم‌لیتری آب‌معدنی می‌خرند تا چند وقت، بطری را از آب شرب شهری پر می‌کنند و همراه خود بیرون از خانه می‌برند. البته نا‌گفته نماند که مصرف آب‌معدنی در کشور ما بین برخی رایج است اما به نسبت جمعیت کشور و در مقایسه با کشورهای اروپایی یا کشورهای جنوب خلیج فارس آمار بسیار پایینی دارد. گذشته از بحث در دسترس بودن آب در بسیاری از نقاط کشور که مانعی سر راه استفاده از آب‌های بسته‌بندی‌شده است، هزینه بالای حمل و نقل سبب می‌شود بیشتر آب‌معدنی که بسته‌بندی می‌شود در مناطقی مشخص مثل شهرهای بزرگ توزیع شود و آب‌معدنی در تمام نقاط کشور یکسان توزیع نشود. شاید با توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل روزی این مشکل رفع شود. کیفیت محصولات به ویژه در بخش خوراکی‌ها همیشه برای مصرف‌کننده‌ها جذاب است یا می‌تواند دافعه ایجاد کند که گاه شایعاتی پیرامون کیفیت بطری‌های آب‌معدنی بسته‌بندی‌شده مطرح بوده است. با این حال در حال حاضر سالانه حدود ۱ تا ۵ /۱ میلیارد لیتر از محصولات صنعت بسته‌بندی آب در ایران تولید می‌شود که بر همین اساس سرانه مصرف آب بسته‌بندی در کشور به حدود ۱۵ تا ۲۰ لیتر می‌رسد و این در حالی است که این مقدار در مقایسه با کشورهای همسایه سهم پایینی دارد. به گونه‌ای که سرانه مصرف آب‌های بسته‌بندی در ترکیه بیش از ۱۳۰ لیتر و در کشورهای حوزه خلیج فارس بیش از ۱۰۰ لیتر است. با این حال صنعت آب‌معدنی یکی از صنایع سودآور جهان محسوب می‌شود. در این راستا شرکت‌های ایرانی گام‌هایی در این عرصه برداشته‌اند. اما یکی از مسائل مهم ضعف فعالان این صنعت در کسب بازار فروش و حضور رقابتی است. اگرچه برندهایی وجود دارند که موفق عمل کرده‌اند اما چون تولیدکنندگان نتوانستند روند تولید را به خوبی طی کرده و بازار را شناسایی کنند، دچار ناتوانی در رقابت با سایر تولیدکنندگان شده و ناشناخته مانده‌اند. گذشته از آن گرانی مواد اولیه بسته‌بندی آب‌معدنی نیز مزید بر علت شده است. بنابراین یکی از نیازهای اصلی صنعت آب‌معدنی رشد سرمایه‌گذاری در این عرصه است.(طرح بسته بندی آب معدنی و آب آشامیدنی)

مراحل دریافت پروانه بهداشتی تولید آب معدنی و آب آشامیدنی

معدنی بودن آب های معدنی بایستی توسط مرکز آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و دارو تائید گردد و بررسی آنالیز آب معدنی باید بر اساس آخرین تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره ۲۴۴۱ تحت عنوان ویژگی های آب معدنی طبیعی قابل شرب و آخرین تجدید نظر استاندارد ملی ایران به شماره ۴۴۰۳ تحت عنوان ویژگی های باکتریایی آب معدنی و استاندارد ملی ایران به شماره ۵۸۶۹ آب معدنی انجام گیرد. پس از بهسازی اطراف چشمه و یا چاه ، نمونه برداری در چهار فصل متوالی باید توسط کارشناس بهداشت و انجام گردیده و ویژگی های میکروبی و شیمیایی نمونه توسط آزمایشگاه ها معتبر انجام پذیرد. چنانچه نتایج میکروبی هر یک از چهار فصل، با ویژگی های مندرج ضوابط فنی مطابقت نداشته باشد ، صدور پروانه ساخت آب معدنی کان لم یکن تلقی می شود. ادارات کل بهداشت در زمان تمدید پروانه ساخت نسبت به استعلام رعایت حریم های کیفی و کمی محل استحصال آب، از شرکتهای آب منطقه ای عمل می کنند. بدیهی ا ست ویژگی های آب در زمان تمدید پروانه ساخت باید مطابق با ویژگی های تایید شده در زمان صدور پروانه مذکور باشد.
استخراج آب معدنی
– فاصله چاه و چشمه از هرگونه آلاینده شهری، روستایی، توریستی، جهانگردی، صنعتی باید حداقل ۵۰۰ متر باشد.
– استخراج آب های معدنی باید به نحوی باشد که از آلودگی و اختلاط آب معدنی با سایر آب ها جلوگیری به عمل آورد.
– مقدار آب معدنی ذخیره شده در محل استخراج نباید از ۲۵ تا ۳۰ % حجم استخراج روزانه آب معدنی تجاوز نماید و به علاوه در زمان نگهداری از عدم آلوده شدن آب و کاهش کیفیت آن اطمینان حاصل شود.
– لوله ها، لوازم و تجهیزات انتقال آب از چشمه و یا چاه به کارخانه بایستی از جنس پلی اتیلن سنگین مناسب ( Food Grade ) و یا استنلس استیل مناسب (ضد زنگ) صنایع غذایی بوده و به آسانی قابل شستشو باشد. مسیر لوله ها و مخازن و اتصالات آب های معدنی ، آشامیدنی و غیر آشامیدنی باید از یکدیگر جدا باشد و ترجیحا با رنگهای مختلف بوده به طوری که از اختلاط آب های آشامیدنی و غیر آشامیدنی با آب معدنی جلوگیری شود.
– در صورتیکه کارخانه متقاضی تولید و بسته بندی هر دو محصول آب آشا میدنی و آب معدنی باشد، می بایست سالن ها و خطوط تولید از یکدیگر مجزا باشند.
– نام تجاری آب آشامیدنی و آب معدنی تولیدی در یک واحد بسته بندی آب، با رعایت سایر شرایط باید متفاوت از یکدیگر باشند.
– حمل و نقل آب معدنی طبیعی برای بسته بندی و یا هر فرایند دیگر قبل از بسته بندی مجاز نیست.

ضوابط آب بسته بندی آشامیدنی در ایران

سند ۶۶۹۴ مؤسسه استاندارد وتحقیقات صنعتی ایران، سند معتبر دارای تعاریف و ضوابط کیفی برای تولید و توزیع آب بسته بندی آشامیدنی در ایران بوده و برای تمامی کارخانجات و فعالان صنعت بسته بندی آب آشامیدنی لازم الاجرا است. در این سند اشاره شده است که در تاکید شده که افزودن گاز کربنیک و هرگونه مواد دیگر مانند نگهدارنده، طعم دهنده و یا شیرین کننده به آب آشامیدنی در فرایند بسته بندی مجاز نیست و میزان مطلوب PH آب می بایست بین ۶٫۵ تا ۸٫۵ و حداکثر تا ۹ مجاز باشد.

تفاوت آب معدنی با آب آشامیدنی

استاندارد آب معدنی با آب آشامیدنی متفاوت است. برای مثال کسی که آب معدنی تولید می‌کند، حتماً باید این آب را از منابع چشمه یا از منبع زیرزمینی برداشت کند و این منبع حتما باید خارج از محدوده شهری، صنعتی و دامداری واقع باشد. همچنین باید این آب طی چهار ساعت آنالیز شود و تلورانس تغییرات مولفه‌ها و پارامترهای آن در این زمان عددی منطقی باشد. همچنین در تولید آب معدنی، تولیدکنندگان اجازه استفاده از هرنوع روش تصفیه ندارند.
در تولید آب‌های آشامیدنی، نیازی به آنالیز چهار ساعته نیست و لازم نیست منبع آن حتما در مناطق کوهستانی باشد. این آب می‌تواند از هر منبعی برداشت شود، اما باید همه تصفیه و ضدعفونی‌های لازم روی آن انجام شود. در نهایت هر دو محصول ایمن و کاملاً پاک هستند. آب آشامیدنی، همین آب شرب معمولی است که مجددا تصفیه می‌شود. یعنی آب معمولی را مجددا تصفیه می‌کنند تا از نظر فاکتورهای سلامتی کاملا مورد اطمینان باشد و بعد بسته‌بندی می‌کنند. بر این اساس پیگیری شده، برندی که آب آشامیدنی است، روی آن “آب آشامیدنی” و آن که از چشمه‌ها و معادن برداشت شده، “آب معدنی” نوشته شود.(طرح بسته بندی آب معدنی و آب آشامیدنی)

منابع آب معدنی در طبیعت ایران

سرزمین ایران با داشتن دو رشته کوه البرز و زاگرس، دارای چشمه ها و منابع آب معدنی فراوانی است که هرکدام دارای ترکیبات متفاوت و ارزشهای شرب، درمانی و اکوتورسیم هستند. بررسی و شناخت آبهای معدنی در ایران از یک قرن پیش توسط سیاحان و هیئتهای علمی خارجی شروع شده و تعدادی نیز مورد آزمایش و نمونه برداری قرار گرفته اند. در سال ۱۳۰۷ آبهای معدنی شمال شرق تهران و در سال ۱۳۲۸ آبهای معدنی محلات و اردبیل بررسی و مطالعه شدند. همچنین در سال ۱۳۱۵ ایستگاه های آب معدنی رامسر و لاریجان ساخته شدند. در سال ۱۳۴۴، گزارش شناخت منابع آب معدنی آذربایجان توسط دکتر مافی و دکتر مقدم از اساتید دانشگاه تهران تهیه و چاپ شد. در ادامه خواص فیزیکی، شیمیایی و میکروبی بسیاری از چشمه های آب معدنی توسط دکتر جنیدی مورد بررسی قرار گرفت. در این خصوص می توان به مطالعات تکمیلی آقایان دکتر عباس خدابنده ، دکتر محمدرضا غفوری و دکتر محمود شریعت نیز اشاره نمود.
در مجموع طبق آخرین مطالعات، وجود ۳۵۰ چشمه آب معدنی در ۴۰ منطقه کشور گزارش شده که در چهار رده بی‌کربناته، کلروره، سولفاته و سولفوره تقسیم بندی می شوند.

برندهای جهانی صنعت آب معدنی

آب معدنی یکی از معمولی ترین نوشیدنی های بازار است که به عنوان یک گزینه مهم همواره مدنظر مشتریان قرار داشته است. تقاضای بالا در بازار جهانی و گردش مالی چشمگیری که در رابطه با این نوشیدنی وجود دارد زمینه ای را فراهم کرده تا کمپانی های مختلفی به رقابت با یکدیگر بپردازند و برخلاف تصورات همین نوشیدنی ساده در کلاس های مختلف و با استانداردهای متفاوتی تولید می شود که موجب می شود هر برند ویژگی ها و طرفداران خاص خود را داشته باشد. در همین رابطه برای امروز یک رده بندی را آماده کرده ایم که در آن برترین برندهای تولید کننده آب معدنی در جهان لیست شده اند.

هیلدون

یکی از برترین برندهای آب معدنی در جهان است که سابقه تولید آن به سال ۱۹۸۹ میلادی باز می گردد. آبی سالم بدون کمترین آلودگی به مواد شیمیایی که در نهایت دقت و فناوری آماده و روانه بازار می شود. دفتر مرکزی این برند در منطقه همپشر کشور انگلیس قرار دارد.

ناکد

کشور زیبای نیوزلند میزبان یکی از برترین برندهای آب آشامیدنی در جهان است که البته بیشتر باید ناکد را یک کالای لوکس بدانیم تا آب ساده ای که فروشگاهها موجود است. این آب با توجه به تکنولوژی تولید(آرتزین) یکی از ملایم ترین آشامیدنی هایی است که در جهان می توان یافت. براساس اطلاعات ارائه شده توسط کمپانی مذکور، آبی که در بطری های این برند پر می شود سفر خود را از قطب جنوب آغاز کرده و پس از طی چرخه های طبیعی به نیوزلند می رسد و در نهایت از چشمه هایی برداشت می شود که برای ۵۰ سال تحت اثر فیلترهای طبیعی متعدد مانند سنگ های آتفشانی متخلخل بوده و فشار عمق ۸۰ متری زمین را پشت سر گذاشته است. محصول نهایی دارای کمترین میزان نیترات و سدیم، غنی از املاح و در نهایت سلامت قرار دارد.

فرارل

اگر از علاقه مندان به سبک ایتالیایی ها در خورد و خوراک هستید قطعا آب معدنی فرارل یکی از آشامیدنی های محبوب تان خواهد بود. برندی که سابقه فعالیت آن به ۱۸۹۳ میلادی باز می گردد و آبی کم نظیر از پاک ترین چشمه های بهاری ایتالیا را به مشتریان خود هدیه می کند.

ایندیگو H2O

شعار این برند مطرح آمریکایی “بازگشت سلامت به بدن مشتریان” است. آب های هیدراته(با هیدروژن افزوده) ایندیگو با pH 8.8 در بطری های بسیار زیبایی عرضه می شود که اثر مهمی در شکار مشتریان دارد! به این آب مقادیر مشخصی از کلسیم، پتاسیم و منیزیم افزوده شده که اثر مهمی در سلامت بدن دارند.

وین

این آب گوارا از چشمه های ناب کوهستان هیمالیا در کشور فنلاند تهیه می شوند و با بسته بندی های خاص به مناطق مختلف صادر می شوند. هر بطری از این آب حدود ۲۵ دلار قیمت دارد!

گیرواشتاینر

زمانی که صحبت از محصولات با کیفیت می شود قطعا انتظار داریم اشاره ای نیز به تولیدات کشور آلمان هم شده باشد برای همین در میدان رقابت برترین آب معدنی های جهان یک ژرمن با نام گیرواشتاینر حضور دارد. برندی که با سابقه ای بالغ بر ۱۲۵ سال نامی مطرح در صنعت آب معدنی جهان محسوب می شود.

لائوکن

این آب معدنی محصول یکی از طبیعی ترین و در عین حال پاک ترین چشمه های طبیعی کره زمین در پاتاگونیا (بخش آرژانتین) است. این آب با توجه به تکنولوژی تولید(آرتزین) طعمی بی نظیر و آثار سلامت اثبات شده ای همراه خود دارد.

سن پلگرینو

دیگر برند مطرح آب معدنی از ایتالیا سن پلگرینو است که بر اساس اطلاعات ارائه شده، سابقه ای بالغ بر ۶۰۰ سال دارد! حتی لئورنادو داوینچی نیز در سفرنامه های خود به حضور درمرزهای شهر سن پلگرینو و آب جادویی آن اشاره کرده است. به هر ترتیب تولید تجاری آب معدنی با این برند از سال ۱۸۹۹ آغاز شده است. اداره کنندگان سن پلگرینو ادعا می کنند ترکیب آب تولیدی آنها با هر نوشیدنی دیگر یا برای پخت غذا در نهایت به ایجاد طعمی بهتر و خاص تر منتج می شود.

کریستال گیزر

سابقه ثبت این برند به سال ۱۹۷۷ و کالیفرنیا(آمریکا) باز می گردد. فروش فوق العاده این برند گواهی بر کیفیت و تفاوت های آن است. آب معدنی کریستال گیزر به عنوان یک نوشیدنی سالم و با قیمتی تجاری طیف وسیعی از مخاطبان را با خود همراه دارد.

ب دوآ

آبی گوارا از چشمه های منطقه سنت گلمیر کشور فرانسه است. این آب بطور طبیعی کربناته است و یک محصول کاملا طبیعی محسوب می شود. سابقه تولید این آب معدنی به سال ۱۸۳۸ میلادی باز می گردد. در آن زمان ب دوآ فقط در داروخانه ها عرضه می شد و این روند تا سال ۱۹۵۴ ادامه داشت. همین سابقه نمایانگر ارزش های سلامت این نوشیدنی باکیفیت است.

پیش بینی وضعیت سرمایه گذاری طرح بسته بندی آب معدنی و آب آشامیدنی

ظرفیت تولید سالیانه : ۳۰ هزار لیتر
نرخ برابری دلار : ۲۷۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۵۰۰۰ مترمربع
زیربنای کل : ۲۲۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۴۶ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۱۶میلیارد تومان (بدون احتساب هزینه زمین)
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۴.۵ میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی در سال مبنا : ۵۲ درصد



درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:

طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی – بروزرسانی زمستان ۱۴۰۰

تومان۲۸۰.۰۰۰

طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی – بروزرسانی زمستان ۱۴۰۰

طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی به بررسی دقیق شرایط احداث واحد و بسته بندی انواع آب معدنی با کلیه محاسبات اقتصادی و مالی برپایه قیمت‌های روز در دو فرمت ورد و پی دی اف که در زمستان ۱۴۰۰ نگارش شده است، می پردازد. مشخصات این طرح توجیهی به‌صورت زیر می‌باشد:

میزان تولید: ۴,۰۱۳ هزارلیتر
فرمت فایل طرح توجیهی : ورد + پی دی اف
فرمت فایل بانک اطلاعات: اکسل
حجم فایل ورد طرح: ۵.۸ مگابایت
حجم فایل پی دی اف طرح: ۳.۴ مگابایت
حجم فایل بانک اطلاعات: ۷۲.۸۵ مگابایت
حجم فایل کاتالوگ: ۲۵.۸۴ مگابایت
حجم فیلم آموزشی: ۶۲۰ مگابایت
تعداد صفحات طرح توجیهی : ۸۰ صفحه
تعداد صفحات کاتالوگ: ۱۲۰ صفحه

لازم به ذکر است، این طرح توجیهی مبتنی بر متن می باشد. کلیه محاسبات اقتصادی و شاخص های مالی براساس آخرین ضوابط و دستورالعملها و بر پایه قیمتهای روز تهیه گردیده و هم چنین در بخش های دیگری مباحث معرفی و بازار نیز مورد توجه قرار گرفته است.
درصورتیکه متقاضی دریافت بسته آموزشی واحد بسته بندی آب معدنی هستید می توانید با کلیک بر روی گزینه “خرید” لینک دانلود این بسته را پس از پرداخت آنلاین دریافت نمائید.

توضیحات

طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی – بروزرسانی زمستان ۱۴۰۰

طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی به بررسی دقیق شرایط احداث واحد و بسته بندی انواع آب معدنی با کلیه محاسبات اقتصادی و مالی برپایه قیمت‌های روز در دو فرمت ورد و پی دی اف که در زمستان ۱۴۰۰ نگارش شده است، می پردازد. مشخصات این طرح توجیهی به‌صورت زیر می‌باشد:

میزان تولید: ۴,۰۱۳ هزارلیتر
فرمت فایل طرح توجیهی : ورد + پی دی اف
فرمت فایل بانک اطلاعات: اکسل
حجم فایل ورد طرح: ۵.۸ مگابایت
حجم فایل پی دی اف طرح: ۳.۴ مگابایت
حجم فایل بانک اطلاعات: ۷۲.۸۵ مگابایت
حجم فایل کاتالوگ: ۲۵.۸۴ مگابایت
حجم فیلم آموزشی: ۶۲۰ مگابایت
تعداد صفحات طرح توجیهی : ۸۰ صفحه
تعداد صفحات کاتالوگ: ۱۲۰ صفحه

این بسته شامل:

طرح توجیهی بسته بندی آب معدنی
فیلم آموزشی خط بسته بندی آب معدنی
کاتالوگ خط تولید بسته بندی آب معدنی
بانک اطلاعات واحد تولید کننده آب معدنی

لازم به ذکر است، این طرح توجیهی مبتنی بر متن می باشد. کلیه محاسبات اقتصادی و شاخص های مالی براساس آخرین ضوابط و دستورالعملها و بر پایه قیمتهای روز تهیه گردیده و هم چنین در بخش های دیگری مباحث معرفی و بازار نیز مورد توجه قرار گرفته است.
درصورتیکه متقاضی دریافت بسته آموزشی واحد بسته بندی آب معدنی هستید می توانید با کلیک بر روی گزینه “خرید” که در بالای صفحه سایت قرار داده شده است، لینک دانلود این بسته را پس از پرداخت آنلاین دریافت نمائید.

سرفصل های اصلی طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی

فصل اول: چکیده مطالعات فنی – اقتصادی مالی
فصل دوم: مطالعه بازار و بررسی اقتصادی طرح
معرفی طرح
مدت زمان اجرای طرح
برآورد هزینه اجرای طرح
مقدمه
معرفی محصولات
منابع آب بطری شده
اهمیت و کاربرد
تفاوت آب معدنی با آب آشامیدنی بسته بندی
معرفی کدهای استاندارد متعلق به محصول مورد بررسی
نام و کد آیسیک محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارایه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
بررسی کالاهای جایگزینی و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
مصرف آب بسته بندی در خانوار ایرانی
شناخت مواد اولیه
فصل سوم: مطالعه فنی و بررسی هزینه‌های سرمایه‌گذاری طرح
هدف از اجرای طرح
روش تولید و ظرفیت‌سنجی
بررسی اجمالی فرآیند تولید
شرح فرآیند بسته بندی آب
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول
بررسی مالی
هزینه‌های سرمایه‌گذاری طرح
هزینه‌های زمین و ساختمان سازی
زمین و محوطه سازی
مشخصات فنی در بخش محوطه سازی و ساختمان سازی
ساختمان
ساختمان های اصلی تولید
هزینه تجهیزات و تکنولوژی
هزینه تاسیسات و انشعابات
هزینه لوازم اداری و خدماتی
هزینه‌های قبل از بهره‌برداری
جمع بندی هزینه های سرمایه گذاری ثابت طرح
هزینه‌های سالیانه
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه
وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
برآورد هزینه سالیانه آب، برق و گاز
نگهداری و تعمیرات
هزینه استهلاک
برآورد هزینه های اداری،توزیع،فروش و تحقیقات بازار
برآورد هزینه های بیمه
سرمایه در گردش موردنیاز طرح
برآورد قیمت تمام شده به تفکیک هزینه ها
برآورد درآمد های حاصله از طرح
آنالیز حساسیت پروژه
اثر تغییرات هزینه ها ی خدمات، درآمد حاصل از خدمات و سرمایه گذاری طرح روی نرخ بازگشت سرمایه (IRR)
تجزیه و تحلیل حساسیت

جداول طرح واحد بسته بندی آب آشامیدنی

جدول ‌کد آیسیک مرتبط با صنعت
جدول ‌تعرفه‌های گمرکی مرتبط به انواع محصولات آبمعدنی
جدول قیمت انواع محصولات آب معدنی و آشامیدنی
جدول منبع تامین آب آشامیدنی موجود در کشور
جدول برنامه سالیانه تولید و فروش در ظرفیت کامل
جدول هزینه‌های زمین (ارقام به هزار ریال)
جدول هزینه های محوطه سازی
جدول هزینه‌های ساختمان‌سازی
جدول هزینه تجهیزات و تکنولوژی
جدول تاسیسات برقی
جدول تاسیسات آبی
جدول تاسیسات سرمایش و گرمایش
جدول تاسیسات اطفاء حریق
جدول تاسیسات سوخت
جدول جمع بندی تاسیسات و تجهیزات عمومی
جدول تجهیزات اداری و کارگاهی
جدول هزینه‌های قبل از بهره‌برداری
جدول جمع‌بندی سرمایه‌گذاری ثابت طرح
جدول برآورد میزان مواد اولیه مصرفی سالیانه
جدول هزینه سالیانه نیروی انسانی اداری
جدول هزینه سالیانه نیروی انسانی تولیدی
جدول مصرف سالیانه انرژی
جدول نگهداری و تعمیرات
جدول هزینه استهلاک
جدول هزینه های اداری،توزیع،فروش و تحقیقات بازار
جدول هزینه های بیمه
جدول سرمایه در گردش
جدول هزینه تولید سالانه
جدول هزینه های ثابت و متغیر
جدول منابع سرمایه گذاری طرح
جدول شرایط تسهیلات طرح
جدول ظرفیت تولیدی طرح
جدول میزان فروش طرح
جدول منابع و مصارف
جدول ترازنامه
جدول پیش بینی عملکرد سود و زیان طرح
جدول جریان نقدینگی
جدول شاخص های اقتصادی طرح
جدول تغییرات نرخ بازده داخلی (آنالیز حساسیت)
جدول برنامه زمانبندی اجرای طرح

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی – بروزرسانی زمستان ۱۴۰۰”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۴.۶/۵ - (۵ امتیاز)