بررسی بازار صنعت تولید لیفتراک

لیفتراک از ماشین های ضروری در صنعت می باشد که از آن برای حمل و جابه جایی انواع بار استفاده می‌شود. در تعریف لیفتراک می‌توان گفت که وسیله ای است که دارای دو شاخک در جلو بوده و برای بالا و پایین بردن وسایل و همچنین جا به‌ جایی از آن استفاده می شود. در این ماشین صنعتی مدرن، شاخک ها به شکل های مختلفی تولید می شوند و دکل های عمودی که در آن وجود دارد، برای جابه‌جایی انواع بار مانند مثل جعبه پالت، لوله و ورق بشکه و غیره استفاده می شود. از لیفتراک می‌توان در فضای داخل ساختمان و بیرون از ساختمان استفاده نمود. نیاز به لیفتراک های صنعتی در حال افزایش است زیرا این لیفتراک ها در سایت های ساختمانی بسیار مفید هستند و می توانند مصالح ساختمانی سنگین را در فواصل طولانی و در زمین های ناهموار حمل کنند. این لیفتراک ها قابلیت های یک ابزار بالابر و یک وسیله نقلیه را ترکیب و متعادل می کنند. لیفتراک ها پالت های آجر، مصالح ساختمانی و تیرچه های فولادی را از کامیون های تحویل تخلیه و انتقال می دهند. علاوه بر این، اکثر شرکت های حمل و نقل، لیفتراک های سوار بر کامیون را برای تخلیه راحت مصالح ساختمانی حمل می کنند، که انتظار می رود رشد درآمد بازار را در طول دوره پیش بینی افزایش دهد.

بررسی بازار جهانی صنعت تولید لیفتراک

اندازه بازار جهانی لیفتراک در سال ۲۰۲۲، ۵۸.۹۰ میلیارد دلار بود و انتظار می‌رود در دوره پیش‌بینی درآمد CAGR سریع ۷.۶٪ را ثبت کند. افزایش تقاضا برای انبار ناب و خودکار برای افزایش کارایی عملیاتی عامل کلیدی رشد درآمد بازار است. لیفتراک ها معمولاً در انبارها برای بارگیری و تخلیه کامیون ها و همچنین حمل بار استفاده می شوند. اتوماسیون پیشرفته انبار ترکیبی از رباتیک انبارهای خودکار و فناوری هایی است که جایگزین فعالیت های نیروی کار انسانی می شود. به عنوان مثال، ناوگان لیفتراک روباتیک با استفاده از هوش مصنوعی پیشرفته (AI)، دوربین‌ها و حسگرها، یک انبار را هدایت می‌کند و مکان هر لیفتراک را به یک پورتال ردیابی آنلاین منتقل می‌کند. لیفتراک های خودکار را می توان با سیستم مدیریت انبار (WMS) موجود برای افزایش کارایی مرتبط کرد. علاوه بر این، افزایش عرضه محصولات توسط بازیگران اصلی بازار یکی دیگر از عوامل کلیدی رشد درآمد بازار است. افزایش تقاضا برای لیفتراک های برقی عامل اصلی رشد درآمد بازار است. لیفتراک های الکتریکی هیچ آلاینده ای منتشر نمی کنند، که برای اپراتور نیز سالم تر است زیرا هیچ دود اگزوز یا گازهای مضر در یک منطقه بسته وجود ندارد. باتری های لیتیوم یون یا سرب اسید در لیفتراک های برقی استفاده می شوند، هر دو نوع باتری قابل شارژ هستند که بازده انرژی را تا ۳۰ درصد افزایش می دهد. علاوه بر این، باتری‌های سرب اسیدی عمدتاً از سرب ساخته شده‌اند که می‌توان آن را بازیافت کرد و از این رو باعث رشد درآمد بازار می‌شود. لیفتراک های برقی برای کاربردهای داخلی و خارجی استفاده می شوند. علاوه بر این، انتظار می‌رود افزایش عرضه محصولات توسط شرکت‌ها باعث رشد درآمد بازار در طول دوره پیش‌بینی شود.

آسیا و اقیانوسیه بیشترین سهم درآمد را در بازار جهانی لیفتراک در سال ۲۰۲۲ به خود اختصاص داد. این به دلیل افزایش تقاضا برای intralogistics پایدار در کشورهایی مانند ژاپن، هند و چین و هنجارهای دقیق انتشار است. علاوه بر این، حضور بازیگران کلیدی و افزایش تعداد ابتکارات استراتژیک نیز انتظار می رود رشد درآمد بازار را در طول دوره پیش بینی افزایش دهد. انتظار می‌رود بازار آمریکای شمالی سریع‌ترین نرخ رشد درآمد را در بازار جهانی لیفتراک در دوره پیش‌بینی‌شده ثبت کند. این افزایش استفاده از لیفتراک ها برای بهینه سازی فعالیت های توزیع زنجیره تامین و در عین حال بهبود کارایی عملیاتی فرآیند تولید و گردش کار است. علاوه بر این، گسترش سریع در بخش تجارت الکترونیک و حرکت فزاینده به سمت اتوماسیون در بخش های لجستیک و حمل و نقل مواد در کشورهایی مانند کانادا و ایالات متحده، عامل دیگری است که باعث رشد درآمد بازار در این منطقه می شود. علاوه بر این، انتظار می‌رود افزایش نیاز به فناوری‌های جدید مانند اینترنت اشیا (IoT) و تجزیه و تحلیل داده‌های بزرگ در لجستیک برای بهبود کارایی، رشد درآمد بازار در این منطقه را در طول دوره پیش‌بینی افزایش دهد. انتظار می‌رود که بازار اروپا در طول دوره پیش‌بینی سهم درآمد قابل‌توجهی در بازار جهانی لیفتراک داشته باشد. این به دلیل گسترش سریع در بخش تجارت الکترونیک و انبارداری در کشورهایی مانند بریتانیا و آلمان است.

بازار لیفتراک آمریکای شمالی برای رشد استثنایی آماده است و CAGR 7.9٪ را تا سال ۲۰۳۴ پیش بینی می کند. در سال ۲۰۲۴، ایالات متحده با سهم بازار ۷۹.۳٪ بر صنعت لیفتراک تسلط دارد.
در همین حال، پیش‌بینی می‌شود که بازار لیفتراک‌های آسیای شرقی پیشرفت قابل‌توجهی داشته باشد، با هدف CAGR 8.5 درصدی تا سال ۲۰۳۴. در شرق آسیا، چین به عنوان بازیگر کلیدی در صنعت لیفتراک‌ها ظاهر می‌شود و سهم قابل توجهی از ۵۹.۴ درصد در سال ۲۰۲۴ را به خود اختصاص می‌دهد. صنعت لیفتراک در دو جهت در حال توسعه است: اول، محصولات هوشمند و چشم انداز بازار گسترده است. دوم یکپارچگی صنعتی است که به اینترنت اشیا و ذخیره سازی هوشمند گسترش می یابد. از تولیدکنندگان محصول خالص گرفته تا ارائه دهندگان خدمات راه حل جامع، هر دو خدمات سخت افزاری و خدمات نرم افزاری را ارائه می دهند.

بررسی بازار داخلی صنعت تولیدلیفتراک

صنعت لیفتراک سازی در ایران در سال های اخیر به دلیل افزایش صنعتی شدن و توسعه زیرساخت ها در کشور به طور پیوسته در حال رشد بوده است. بازار تحت تسلط چند بازیگر کلیدی داخلی و بین المللی است که طیف گسترده ای از مدل های لیفتراک را برای ارائه به صنایع مختلف ارائه می دهند. یکی از محرک های کلیدی رشد در صنعت تولید لیفتراک در ایران، افزایش تقاضا برای تجهیزات حمل و نقل مواد در بخش هایی مانند لجستیک، ساخت و ساز و تولید است. تمرکز دولت بر بهبود زیرساخت های حمل و نقل و لجستیک نیز به رشد این صنعت کمک کرده است. با این حال، این صنعت با چالش هایی مانند نوسان قیمت مواد اولیه، کاهش ارزش ارز و تحریم های اقتصادی اعمال شده علیه ایران نیز مواجه است. این عوامل می توانند بر هزینه تولید و قیمت گذاری لیفتراک تأثیر بگذارند و حفظ سودآوری را برای سازندگان دشوار کند. به طور کلی، انتظار می‌رود که صنعت تولید لیفتراک در ایران در سال‌های آینده به رشد خود ادامه دهد که این امر با افزایش صنعتی شدن و توسعه زیرساخت‌ها پیش می‌رود. با این حال، تولیدکنندگان باید چالش‌هایی مانند بی‌ثباتی اقتصادی و عوامل ژئوپلیتیکی را برای حفظ رشد در بازار دنبال کنند.

حجم واردات لیفتراک بر اساس کدهای تعرفه گمرکی مربوط به کالای موردبررسی طی سال‌های گذشته ارائه گردیده است:

پیشنهاد مطالعه: طرح تولید لیفتراک

جمع بندی بازار صنعت تولید لیفتراک

ماشین‌های سنگین صنعتی، تجهیزاتی قدرتمند، بزرگ مقیاس و مستحکم هستند که با ویژگی‌های برجسته‌ای مانند حمل بارهای سنگین و اجرای عملیات‌های پیچیده شناخته می‌شوند. کابرد‌ آن‌ها معطوف به طیف گسترده‌ای از پروژه‌های عمرانی و صنعتی است. امروزه زمینه‌های گوناگونی مانند ساخت و ساز، تولیدات صنعتی، حمل و نقل، کشاورزی و معادن به لطف این ماشین‌ها به بهره‌وری قابل توجهی دست یافته است. یکی از انواع ماشین‌آلات صنعتی لیفتراک است. لیفتراک ماشین ضروری در عملیات لجستیک به حساب می‌آید. این ماشین نوعی کامیون صنعتی است که در قسمت جلوی آن دو شاخک قرار دارد. شاخک‌ها قادرند مواد سنگین را به صورت عمودی و افقی جابجا کنند. در انبار‌ها، کارخانه‌ها و مراکز توزیع از لیفتراک به منظور بلند کردن و حمل و نقل پالت‌ها و بسته‌های سنگین استفاده می‌شود. لیفتراک برقی زیرگروهی از لیفتراک هستند که به جای منابع سنتی مانند گاز یا گازوئیل، منحصراً با برق کار می کنند. به دلیل قابل حمل بودن، سهولت استفاده و هزینه نسبتا کم، معمولاً در صنایع انبار و توزیع استفاده می شوند.
بر اساس جایگاه این نوع ماشین آلات در صنعت می‌توان اظهار داشت که توسعه تولید ماشین‌آلات صنعتی، به ویژه لیفتراک، در ایران دارای اهمیت زیادی است. این توسعه می‌تواند به کاهش وابستگی به واردات، افزایش استقلال صنعتی، ایجاد اشتغال، توسعه فناوری، و تعمیق توسعه صنعت خودرو کمک نماید.
طبق آمار و اطلاعات ارائه شده، در حال حاضر واحدهای فعال ۲,۶۴۷ دستگاه لیفتراک برقی تولید می‌نمایند؛ همچنین ظرفیت واحدهای در دست احداث نیز ۴,۲۵۰ دستگاه بوده که پیش‌بینی می‌شود با توجه به ظرفیت تولیدی، عرضه محصولات تقاضای بازار را پوشش داده و بازار شاهد مازاد عرضه نیز خواهد بود. این امر در روند کاهشی واردات نیز نمود پیدا کرده است لذا در چنین شرایطی می‌بایست با توجه به نیاز بازارهای خارجی، بازارهای صادراتی محصول مورد نظر را توسعه داد.



درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید: 

گزارش مطالعات بازار لیفتراک – بروزرسانی بهار ۱۴۰۳

تومان۱.۶۵۰.۰۰۰

گزارش مطالعات بازار لیفتراک

فرمت فایل : ورد + پی دی اف
حجم فایل ورد طرح : ۶.۶۰ مگابایت
حجم فایل پی دی اف طرح : ۲.۴۴ مگابایت
تعداد صفحات طرح توجیهی : ۵۳ صفحه

درصورتیکه متقاضی دریافت بسته گزارش مطالعات بازار لیفتراک هستید می توانید با کلیک بر روی گزینه خرید لینک دانلود این بسته را پس از پرداخت آنلاین دریافت نمائید.

این بسته شامل:

گزارش مطالعات بازار لیفتراک

توضیحات

گزارش مطالعات بازار لیفتراک – بروزرسانی بهار ۱۴۰۳

لیفتراک از ماشین های ضروری در صنعت می باشد که از آن برای حمل و جابه جایی انواع بار استفاده می‌شود. در تعریف لیفتراک می‌توان گفت که وسیله ای است که دارای دو شاخک در جلو بوده و برای بالا و پایین بردن وسایل و همچنین جا به‌ جایی از آن استفاده می شود. ماشین‌های سنگین صنعتی، تجهیزاتی قدرتمند، بزرگ مقیاس و مستحکم هستند که با ویژگی‌های برجسته‌ای مانند حمل بارهای سنگین و اجرای عملیات‌های پیچیده شناخته می‌شوند. کابرد‌ آن‌ها معطوف به طیف گسترده‌ای از پروژه‌های عمرانی و صنعتی است. امروزه زمینه‌های گوناگونی مانند ساخت و ساز، تولیدات صنعتی، حمل و نقل، کشاورزی و معادن به لطف این ماشین‌ها به بهره‌وری قابل توجهی دست یافته است. یکی از انواع ماشین‌آلات صنعتی لیفتراک است. لیفتراک ماشین ضروری در عملیات لجستیک به حساب می‌آید. این ماشین نوعی کامیون صنعتی است که در قسمت جلوی آن دو شاخک قرار دارد. شاخک‌ها قادرند مواد سنگین را به صورت عمودی و افقی جابجا کنند. در انبار‌ها، کارخانه‌ها و مراکز توزیع از لیفتراک به منظور بلند کردن و حمل و نقل پالت‌ها و بسته‌های سنگین استفاده می‌شود. لیفتراک برقی زیرگروهی از لیفتراک هستند که به جای منابع سنتی مانند گاز یا گازوئیل، منحصراً با برق کار می کنند. به دلیل قابل حمل بودن، سهولت استفاده و هزینه نسبتا کم، معمولاً در صنایع انبار و توزیع استفاده می شوند.
بر اساس جایگاه این نوع ماشین آلات در صنعت می‌توان اظهار داشت که توسعه تولید ماشین‌آلات صنعتی، به ویژه لیفتراک، در ایران دارای اهمیت زیادی است. این توسعه می‌تواند به کاهش وابستگی به واردات، افزایش استقلال صنعتی، ایجاد اشتغال، توسعه فناوری، و تعمیق توسعه صنعت خودرو کمک نماید.
طبق آمار و اطلاعات ارائه شده، در حال حاضر واحدهای فعال ۲,۶۴۷ دستگاه لیفتراک برقی تولید می‌نمایند؛ همچنین ظرفیت واحدهای در دست احداث نیز ۴,۲۵۰ دستگاه بوده که پیش‌بینی می‌شود با توجه به ظرفیت تولیدی، عرضه محصولات تقاضای بازار را پوشش داده و بازار شاهد مازاد عرضه نیز خواهد بود. این امر در روند کاهشی واردات نیز نمود پیدا کرده است لذا در چنین شرایطی می‌بایست با توجه به نیاز بازارهای خارجی، بازارهای صادراتی محصول مورد نظر را توسعه داد.

فهرست عناوین
  • فصل اول: معرفی، تشریح و مطالعات بازار
  • مقدمه
  • معرفی محصول
  • معرفی آیسیک محصول
  • درختواره محصول
  • مشخصات و ویژگی‌های محصول
  • لیفتراک برقی
  • لیفتراک دوگانه سوز
  • معرفی کدهای استاندارد متعلق به محصول مورد بررسی
  • معرفی شماره‌های تعرفه واردات و صادرات
  • کاربردهای محصول مورد بررسی
  • کاربرد لیفتراک برقی
  • کاربرد لیفتراک دوگانه سوز دیزلال پی جی
  • بررسی قیمت محصولات مشابه در بازار
  • بازار هدف
  • عرضه
  • تولید داخلی
  • واردات
  • پیش‌بینی امکانات عرضه
  • واحدهای در حال احداث
  • پیش‌بینی به بهره‌برداری رسیدن واحدهای در حال احداث
  • پیش‌بینی امکانات عرضه داخلی
  • تقاضا
  • تقاضای خارجی (صادرات)
  • تقاضای داخلی
  • پیش‌بینی
  • پیش‌بینی واردات
  • کل امکانات عرضه
  • پیش‌بینی تقاضا
  • پیش‌بینی تقاضای خارجی (صادرات)
  • پیش‌بینی تقاضای داخلی و خارجی (صادرات)
  • تحلیل موازنه (پیش‌بینی امکانات عرضه و پیش‌بینی تقاضا)
  • بررسی شرایط ورود به بازار
  • تحلیل SWOT صنعت تولید ماشین‌آلات صنعتی
  • نقاط قوت
  • نقاط ضعف
  • فرصت ها
  • تهدیدات
  • جمع بندی
فهرست جداول
  • جدول کد آیسیک محصولات طرح
  • جدول فهرست استانداردهای ملی
  • جدول کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت
  • جدول قیمت‌های فروش محصولات مشابه در بازار
  • جدول وضعیت واحدهای فعال در صنعت تولید لیفتراک برقی به تفکیک ظرفیت اسمی و محل استقرار
  • جدول میزان تولید لیفتراک برقی طی۵ سال گذشته
  • جدول واردات محصول مورد بررسی طی ۵ سال گذشته
  • جدول واحدهای در حال احداث در زمینه تولید لیفتراک برقی با پیشرفت فیزیکی ۵ تا ۹۹ درصد به تفکیک استان تا پایان سال ۱۴۰۱
  • جدول واحدهای در حال احداث در زمینه تولید لیفتراک برقی با پیشرفت فیزیکی ۵ تا ۱۹ درصد تا پایان سال ۱۴۰۱
  • جدول واحدهای در حال احداث در زمینه تولید لیفتراک برقی با پیشرفت فیزیکی ۶۰ تا ۷۹ درصد تا پایان سال ۱۴۰۱
  • جدول واحدهای در حال احداث در زمینه تولید لیفتراک برقی با پیشرفت فیزیکی ۸۰ تا ۹۹ درصد تا پایان سال ۱۴۰۱
  • جدول پیش‌بینی امکانات عرضه تولید لیفتراک برقی در کل کشور
  • جدول پیش بینی امکانات عرضه داخلی تولید لیفتراک برقی طی ۵ سال آینده
  • جدول صادرات محصول مورد بررسی طی ۵ سال گذشته
  • جدول برآورد مصرف محصول مورد بررسی با استفاده از معادله مصرف ظاهری طی سال گذشته
  • جدول پیش‌بینی واردات محصول مورد بررسی
  • جدول پیش‌بینی کل امکانات عرضه لیفتراک برقی طی ۵ سال آینده
  • جدول پیش‌بینی تقاضای داخلی برای محصول مورد بررسی
  • جدول پیش‌بینی صادرات برای محصول مورد بررسی
  • جدول پیش‌بینی کل تقاضای انواع محصول مورد بررسی (داخلی و خارجی)
  • جدول موازنه عرضه و تقاضای محصول مورد بررسی
فهرست نمودارها
  • نمودار وضعیت واحدهای تولیدکننده لیفتراک برقی به تفکیک استان
  • نمودار وضعیت تولید لیفتراک برقی طی ۵ سال گذشته
  • نمودار وضعیت واردات محصول مورد بررسی طی ۵ سال گذشته
  • نمودار وضعیت واحدهای در حال احداث تولید کننده لیفتراک برقی با پیشرفت فیزیکی ۵ تا ۹۹ درصد به تفکیک استان تا پایان سال ۱۴۰۱
  • نمودار وضعیت واحدهای در حال احداث تولید کننده لیفتراک برقی با پیشرفت فیزیکی ۵ تا ۱۹ درصد تا پایان سال ۱۴۰۱
  • نمودار وضعیت واحدهای در حال احداث تولید کننده لیفتراک برقی با پیشرفت فیزیکی ۶۰ تا ۷۹ درصد تا پایان سال ۱۴۰۱
  • نمودار وضعیت واحدهای در حال احداث تولید کننده لیفتراک برقی با پیشرفت فیزیکی ۸۰ تا ۹۹ درصد تا پایان سال ۱۴۰۱
  • نمودار پیش بینی امکانات عرضه داخلی تولید لیفتراک برقی طی ۵ سال آینده
  • نمودار صادرات محصول مورد بررسی طی ۵ سال گذشته
  • نمودار وضعیت برآورد مصرف محصول مورد بررسی با استفاده از معادله مصرف ظاهری طی ۵ سال گذشته
  • نمودار پیش‌بینی واردات محصول مورد بررسی
  • نمودار پیش‌بینی تقاضای داخلی محصول مورد بررسی
  • نمودار پیش‌بینی صادرات محصول مورد بررسی
  • نمودار پیش‌بینی کل تقاضای محصول مورد بررسی (داخلی و خارجی)
  • نمودار موازنه عرضه و تقاضای محصول مورد بررسی طی ۵ سال آینده
[کل: ۰ میانگین: ۰]

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “گزارش مطالعات بازار لیفتراک – بروزرسانی بهار ۱۴۰۳”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[کل: ۰ میانگین: ۰]