طرح احداث مجتمع نان
- 18 فروردین 1403
- ۰
- بازدیدها: 397
- دسته بندی:
طرح احداث مجتمع نان
نان از جمله محصولاتی می باشد که در تمام جهان با هرنوع فرهنگ و عقیده ای برای مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد . تقریبا در همه منازل نان به صورت روزانه مورد استفاده قرار می گیرد. در کشور ایران بیشتر غذا های سنتی ازقبیل دیزی، کله پاچه، کباب و … با استفاده از نان مصرف می شوند. بنابراین نان یکی از محصولات غذایی جدایی ناپذیر در خانه های ایرانی می باشد. نانوایی های سنتی در داخل کشور ایران از اهمیت بالایی برخوردار می باشند ، چرا که در کشور ایران تقریبا بیش از ۶۰ درصد از مردم از نان های سنتی مانند نان لواش، نان بربری و نان سنگک استفاده می نمایند. به علت وجود تقاضای مناسب و همیشگی برای نان های سنتی، وجود بیش از یک نانوایی سنتی چند منظوره در هر منطقه نیز بعضا توجیه اقتصادی مناسبی داشته و ضمنا موجب جلوگیری از ایجاد صف های طویل در نانوایی ها می شود.
دو مدل نان داریم. نوع اول نان های صنعتی هستند که با دستگاه ها و بدون دخالت انسان تولید شده و نوع دوم نان سنتی می باشد که در این جا طرح راه اندازی مجتمع تولیدی نان صنعتی و مراحل پخت آن را خدمت شما ارائه می دهیم.نان یکی از محصولات صنایع غذایی می باشد که مصرف بالایی دارد.
برای راه اندازی مجتمع تولیدی ابتدا باید میزان سرمایه و امکاناتی که در اختیار دارید را مدنظر قرار دهید. راه اندازی مجتمع تولیدی نان در تهران نیز از این قاعده مستثنی نیست برای راه اندازی مجتمع تولیدی نان با سرمایه کم نیازمند دستگاه های مخصوص پخت نان، مکان مناسب برای مجتمع تولیدی و کارگرانی که مراحل پخت نان را بلد می باشند نیاز دارید
کیفیت نان های صنعتی نسبت به نان های سنتی بالاتر است زیرا از ابتدای کار تا مراحل انتهایی، نان ها به وسیله دستگاه های اتوماتیک و بدون دخالت دست پخته می شوند آن هم به علت بکار بردن افزودنی هایی که باعث بالا رفتن ارزش تغذیه ای نان هم می شوند و همچنین عمل تخمیر در تهیه نان های صنعتی کامل تر انجام می شود. ایمنی و بهداشت نیز در تهیه نان های صنعتی بالاتر از نان های سنتی می باشد.
مجتمعهای تولیدی نان با تأمین نیازهای جامعه در زمینه نانوایی و تولید نان به صورت صنعتی، نقش مهمی در تأمین غذای مردم ایفا میکنند. تاسیس یک مجتمع تولیدی نان به دلیل نیاز به تجهیزات و فضای مناسب، برنامهریزی دقیق و اخذ مجوزهای لازم، نیازمند مطالعه دقیق و شناخت عوامل مختلف است.
صنعت نان جهانی بخش قابل توجهی در صنعت غذا و نوشیدنی است که دارای تنوع گسترده ای از محصولات و بخش های بازار است. در اینجا چند نکته کلیدی وجود دارد که باید هنگام تحلیل صنعت نان جهانی در نظر گرفت:
۱. اندازه و رشد بازار
بازار جهانی نان قابل توجه است، با طیف متنوعی از محصولات از جمله نان سفید، نان گندم کامل، نان چند دانه، نان بدون گلوتن و نان صنایع دستی. انتظار می رود بازار به دلیل عواملی مانند تغییر ترجیحات مصرف کنندگان، افزایش آگاهی سلامتی و افزایش تقاضا برای غذاهای راحت، به طور پیوسته رشد کند.
۲. تغییرات منطقه ای
الگوهای مصرف نان به طور قابل توجهی در مناطق مختلف متفاوت است، به طوری که انواع مختلف نان در نقاط مختلف جهان رایج است. به عنوان مثال، نان سفید بیشتر در آمریکای شمالی و اروپا مصرف می شود، در حالی که غلات کامل و نان دستی در این مناطق و همچنین در آسیا-اقیانوسیه و آمریکای لاتین محبوبیت پیدا می کنند.
۳. روند سلامت و تندرستی
تمرکز روزافزون بر سلامت و تندرستی بر صنعت نان تأثیر می گذارد و منجر به افزایش تقاضا برای گزینه های سالم تر مانند نان غلات کامل، نان ارگانیک و نان بدون گلوتن می شود. تولیدکنندگان با معرفی محصولات جدید که به مصرف کنندگان آگاه از سلامت پاسخ می دهد، به این روندها پاسخ می دهند.
۴. نوآوری و توسعه محصول
صنعت نان با نوآوری مداوم و توسعه محصول مشخص می شود و تولیدکنندگان طعم، بافت و مواد تشکیل دهنده جدیدی را برای جذب مصرف کنندگان معرفی می کنند. نانوایی های صنایع دستی نیز محبوبیت پیدا می کنند و محصولات نان منحصر به فرد و درجه یک را برای پاسخگویی به تقاضا برای کالاهای باکیفیت و صنایع دستی ارائه می دهند.
۵. پایداری و نگرانی های زیست محیطی
پایداری در حال تبدیل شدن به یک موضوع مهم در صنعت نان است و مصرف کنندگان به دنبال محصولاتی هستند که به روشی سازگار با محیط زیست تولید شوند. این منجر به افزایش تقاضا برای مواد ارگانیک و محلی و همچنین راه حل های بسته بندی پایدار شده است.
به طور کلی، صنعت نان جهانی پویا و در حال تحول است که با تغییر ترجیحات مصرف کنندگان، روندهای سلامتی و نگرانی های پایداری هدایت می شود. تجزیه و تحلیل روندهای بازار، رفتار مصرف کننده و چشم انداز رقابتی می تواند بینش ارزشمندی را برای مشاغل فعال در این بخش ارائه دهد.
طرح تجاری مناسب برای تاسیس مجتمع تولیدی نان
طرح تجاری یک مجتمع تولیدی نان باید به صورت جامع و دقیق تهیه شود تا در بلندمدت به تأمین سودآوری و پایداری کسب و کار کمک کند. در ادامه به مهمترین عناصری که باید در یک طرح تجاری برای تولید نان در نظر گرفته شود، اشاره خواهیم کرد:
تحلیل بازار
بررسی بازار هدف، تقاضا و رقابتهای موجود، نیازهای مشتریان و ترندهای بازاریابی از جمله عواملی هستند که باید مورد بررسی قرار گیرند. این تحلیل به تعیین استراتژیهای بازاریابی، قیمتگذاری و توزیع محصول کمک میکند.
برنامه تولید
برنامهریزی دقیق برای فرآیند تولید نان شامل انتخاب تجهیزات، مواد اولیه، نیروی انسانی، زمانبندی تولید و کنترل کیفیت است. باید به برآورد تقاضا، میزان تولید و رفع نیازهای بازار توجه شود.
مدیریت مالی
تخمین هزینههای تاسیس مجتمع تولیدی نان، بودجهبندی، مدیریت سرمایه، تحلیل پایداری مالی و ارزیابی سودآوری از جمله مواردی هستند که در طرح تجاری باید مورد بررسی قرار گیرند. این اطلاعات به مدیران و سرمایهگذاران کمک میکند تا تصمیمهای مالی بهینهتری بگیرند.
بازاریابی و فروش
استراتژیهای بازاریابی، نحوه تبلیغات، شناسایی مشتریان هدف و ارائه مزیتهای رقابتی برای جذب مشتریان از اجزای مهم طرح تجاری هست نشان داده است. باید روشهای تبلیغاتی، استفاده از رسانههای اجتماعی، ارتباط با شبکههای توزیع و ارائه خدمات پس از فروش در نظر گرفته شود.
تحلیل ریسک
شناسایی و ارزیابی ریسکهای مرتبط با راهاندازی و عملکرد مجتمع تولیدی نان بسیار حائز اهمیت است. شامل تحلیل ریسکهای مالی، فنی، قانونی و بازار است. برنامهریزی برای کاهش و مدیریت این ریسکها نقش مهمی در پایداری کسب و کار ایفا میکند.
راهاندازی مجتمع تولیدی نان نیازمند چیست؟
تحقیقات بازاری
اولین گام در راهاندازی مجتمع تولیدی نان، تحقیقات بازاری و تحلیل نیازهای مشتریان است.
انتخاب مکان مناسب
مکان مجتمع تولیدی نان بسیار مهم است. انتخاب مکانی که دسترسی به مواد اولیه، بازارهای مصرفی و نیروی کار مناسب را فراهم کند، از اهمیت بسیاری برخوردار است.
تجهیزات و فناوری
استفاده از تجهیزات و فناوریهای مدرن در تولید نان اساسی است.
مدیریت و بهرهوری
مدیریت موثر و بهرهوری در تولید نان بسیار مهم است.
تبلیغات و بازاریابی
تبلیغات و بازاریابی مناسب میتواند به موفقیت مجتمع تولیدی نان کمک کند. در نهایت، راهاندازی یک مجتمع تولیدی نان نیاز به برنامهریزی دقیق، تخصص و تجربه دارد.
محل مناسب برای راه اندازی مجتمع نان کجاست؟
موقعیت جغرافیایی، موردی تأثیرگذار بر درآمد و میزان سود شما از نانواییتان است. حساسیت بهخرجدادن در انتخاب موقعیت مکانی مناسب منجر به فروش بالا و جذب مشتری میشود. مکانی را انتخاب کنید که شلوغ و پر رفت و آمد باشد. مثلاً راه اندازی نانوایی در محدوده بازارهای میوه و تره بار، مراکز خرید و فروشگاههای زنجیرهای و پارکها بهترین گزینه است.
معرفی کد آیسیک مرتبط با طرح احداث مجتمع نان
کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است. کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات، مدارک و اموال، سالها است که در سطح شرکت ها و زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد. کد آیسیک انواع نان در زیر آمده است:
کد آیسیک نان سنگک ماشینی ۱۵۴۱۵۱۲۳۵۰
کد آیسیک نان لواش ماشینی ۱۵۴۱۵۱۲۳۱۰
کد آیسیک نان بربری ماشینی ۱۵۴۱۵۱۲۳۵۱
کد آیسیک نان تافتون ماشینی ۱۵۴۱۵۱۲۳۵۲
کد تعرفه گمرکی مرتبط با احداث مجتمع نان
تعرفه یا به عبارت دیگری (TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسایی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا .
تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک، آمار، حمل و نقل، بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.
میزان عرضه و تقاضا، میزان تولید و مصرف داخل، روند تولید و مصرف گذشته، فعلی و آینده
میزان تقاضا برای نان همواره بوده و هست. مردم در کشور ما در شهرهای مختلف در چند وعده روزانه خود نان مصرف می کنند. نان مصرفی آن ها در چند نوبت مورد استفاده قرار می گیرد. این نان گروه های غذایی مختلف را وارد بدن افراد می کند و سلامت آن ها را افزایش می دهد. از این رو روند تولید آن ها برای تامین تقاضای موجود برای این مواد غذایی هر روز افزایش می یابد. روند مصرف این نان ها در زمان های قدیم نیز مورد بررسی دقیقی قرار می گیرد. این مسئله برای تولید کنندگان حائز اهمیت است. میزان تولید هر یک از این نان ها در گذشته و استقبال مردم از آن ها تعیین کننده میزان فروش آینده این اقلام خواهد بود. در این خصوص در نظر گرفتن میزان نان در زمان حال و آینده نیز مهم تلقی می شود. مجتمع تولیدی نان همه این موارد را به دقت زیر نظر دارد و بر این اساس ظرفیت تولیدی نان مشخص خواهد شد.
رفتار مصرف کننده، ثبات بازار و عرضه و تقاضا، قیمتها و تفکیک بازار
میزان خرید و فروش انواع نان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در این خصوص باید حتما به ثبات بازارهای فروش توجه داشته و عرضه و تقاضای این محصولات را نیز ارزیابی نمایید. قیمت های تعیین شده برای هر یک از این نان ها نیز در راستای خرید و فروش آن ها در سر تا سر شهرهای داخلی و خارجی بسیار مهم خواهد بود.
تجهیزات مورد نیاز جهت تاسیس مجتمع تولیدی نان
تجهیزات لازم برای تولید نان در یک مجتمع شامل دستگاههای مختلفی است که شامل ماشین آردکنی، صفحهگرمکنی، فرآوردهسازی آرد، میکسر نان، چرخ گرما، کوره پخت نان و دستگاه بستهبندی میشود. همچنین، تجهیزات جانبی نظیر سیستمهای مدیریت کنترلی، سیستمهای سرمایشی و سیستمهای انتقال مواد نیز نیازمند درنظر گرفتن هستند.
مراحل خط تولید نان
آماده سازی مواد اولیه در راه اندازی مجتمع تولیدی نان
برای راه اندازی مجتمع تولیدی نان در اولین مرحله نیاز است تا مواد اولیه مورد نیاز را آماده کنیم ترکیبات مورد نیاز نان صنعتی عبارت اند از: آرد، آب، خمیر مایه و نمک که همانند نان سنتی می باشد و هیچ فرقی در این زمینه با هم ندارند. در تهیه خمیر با توجه به فرمولاسیون می توانیم از برخی مواد مانند شکر، گلوتن، روغن، شیر و … نیز استفاده کنید.
تولید خمیر نان در راه اندازی مجتمع تولیدی نان
در این مرحله از راه اندازی مجتمع تولیدی نان صنعتی نیاز است خمیر مناسب تولید شود برای تولید خمیر ابتدا باید آرد آماده شده برای آماده سازی آرد نیاز است آن را الک کنید تا هوا بین ذره های آرد وارد شود.
چانه گیری و تخمیر میانی
در این مرحله از تولید نان صنعتی در راه اندازی مجتمع تولیدی نان نیاز است تا چانه گیری و تخمیر میانی را انجام دهیم پس از این که خمیر را آماده کردیم نیاز است تا برای مدتی استراحت اولیه داشته باشد هنگامی که خمیر ور آمده بود به درون مخزن تقسیم کننده برده می شود و عملیات چانه گیری انجام می شود. در عملیات چانه گیری خمیر به قطعاتی به اندازه هر قرص نان تقسیم می شود این کار با استفاده از دستگاه های چانه گیر انجام می شود
پس از این که چانه گیری انجام شد به وسیله دستگاه گرم کننده نیاز است تا چانه ها به صورت کروی در بیایند آن هم به دلیل این که اگر چانه ها غیر منظم و سطوح غیر یکنواخت داشته باشند باعث می شود که منافذ زیادی درون نان بوجود بیاید و گازها به راحتی از آن خارج شود. برای گرد کردن چانه ها تکه های خمیر را وارد دستگاه می کنیم تا این کار انجام شود سپس با استفاده از تسمه نقاله به گرم خانه هدایت می شوند برای این که چاله ها حالت چسبندگی نداشته باشند با استفاده از آرد پاش مقداری آرد روی آن ها می ریزیم.
این مرحله از آرد پاشی می تواند در تمام مراحلی که نیاز بود انجام شود. پس از این که خمیرها از دستگاه های گرم کننده خارج شدند لازم است مدت کوتاهی به آن ها دست نزنیم که این مرحله تخمیر میانی نام دارد. در این مرحله رطوبت نیاز است تقریباً حدود ۷۵ درصد و درجه دمایی مناسب ۲۸ درجه می باشد. عمل تخمیر میانی در این دمای ذکر شده باید ۵ تا ۱۰ دقیقه طول بکشد . عمل تخمیر در اتاق هایی که مخصوص این کار هستند و در تونل های تنور که دما و رطوبت مناسب را دارند انجام می شود.
قالب گیری و تخمیر نهایی
در این مرحله از راه اندازی مجتمع تولیدی نان باید قالب گیری و تخمیر نهایی انجام شود. به این صورت که پس از این که تخمیر میانی به پایان رسید و عملیات فرم دهی روی خمیرها انجام شد به سراغ عملیات قالب گیری می رویم و ویژگی هایی مانند شکل ظاهری، درجه پوکی، خلل و فرج و حجم نان تاثیر گذار است.پس از این که فرم دهی انجام شد و قالب گیری صورت گرفت چانه ها در سینی های مخصوص این کار گذاشته می شوند.
مرحله بعد از قالب گیری تخمیر نهایی نام دارد تخمیر نهایی به این صورت است که باید خمیر را در اتاقک های مخصوص یا واگن های تخمیر با رطوبت مناسب ۸۰ الی ۸۵ درصدی و در دمای ۳۵ الی ۳۷ درجه به مدت نیم ساعت تا نهایتاً ۱ ساعت انجام شود
پختن نان
در این مرحله خمیر ویژگی مخصوص خود را پیدا کرده و به حالت های مطبوع و خوشمزه رسیده است. کیفیت نانی که می پزید بستگی زیادی به این مرحله دارد. برای پخت نان از حرارت مستقیم نباید استفاده کنیم و با استفاده از دستگاه های مخصوص، حرارت در تمام فضاهای نان انتقال می یابد.
سرد کردن و بسته بندی نان در راه اندازی مجتمع تولیدی نان
نان پس از این که از دستگاه ها خارج شد وارد مرحله سرد کردن و بسته بندی نان می شویم. باید به طور مخصوصی آن را سرد کرده و آماده بسته بندی شود. در مجتمع بزرگ تولیدی نان پس از این که نان از فر خارج شد به طور مستقیم و بدون دخالت دست وارد سرد کننده های مخصوص شده و پس از این که به دمای مناسب رسید به قسمت بسته بندی منتقل می شود تا تمام مراحل آن بدون دخالت دست انجام شود.
مراحل اخذ مجوز احداث مجتمع نان
مراحل اخذ مجوز برای احداث مجتمع نانوایی از طریق درگاه ملی مجوز ها صورت می گیرد و مجری صدور مجوز دبیرخانه هیأت عالی نظارت بر سازمانهای صنفی کشور/ اتحادیه صنفی می باشد.
شرایط لازم برای صدور
۱. آگهی ثبت و آخرین تغییرات در روزنامه رسمی (و اقامتگاه شرکت برای اشخاص حقوقی)
۲. ارائه رضایت نامه رسمی و محضری (شرکا برای مشارکت های مدنی و قهری)
۳. قبول تعهدنامه مجوزهای صنفی: استفاده از پنجره های ثابت و شیشه های مشجر در صورت اشراف به منازل مسکونی
۴. قبول تعهدنامه مجوزهای صنفی: استفاده از قفل و حفاظ مناسب.
۵. قبول تعهدنامه مجوزهای صنفی: استقرار در حریم اماکن طبقهبندی (مقداری از اراضی اطراف اماکن و تأسیسات طبقهبندی شده کشور اعم از نظامی، انتظامی، امنیتی و کشوری و امثال آن و در جرگه ملک و تملک و تصرف در آن که با طبیعت حریم منافات دارد) یا اشراف بر آن
۶. قبول تعهدنامه مجوزهای صنفی: ضرورت حضور صاحب پروانه و یا مباشر قانونی وی در تمام ساعات فعالیت اماکن عمومی
۷. قبول تعهدنامه مجوزهای صنفی: عدم بکارگیری مشمولان غایب و فراری و اتباع خارجی غیرمجاز (بدون داشتن پروانه اقامت و کار معتبر)، تحت هر عنوان
۸. قبول تعهدنامه مجوزهای صنفی: عدم نگهداری، فروش و ورود هرگونه حیوانات اهلی و خانگی از قبیل سگ، گربه، میمون و …
۹. قبول تعهدنامه مجوزهای صنفی: عدم وجود هرگونه معبر ارتباطی اعم از موقت یا دائم به منازل مسکونی و اماکن عمومی همجوار
۱۰. قبول تعهدنامه مجوزهای صنفی: قبول مسئولیت نظارت بر حسن رفتار و فعالیت مدیران و شاغلین و رعایت شئون اخلاقی و حجاب شاغلین و مراجعین بر اساس موازین قانونی توسط صاحب مجوز
۱. قبول تعهدنامه مجوزهای صنفی: مشخص بودن نام واحد صنفی برای عموم با استفاده از نام و خط فارسی و مضامین موافق عفت عمومی
۱۲. قبول تعهدنامه مجوزهای صنفی: نصب دوربین مداربسته توسط شرکت ها و واحدهای صنفی دارای مجوز
۱۳. ارائه سند مالکیت یا اجاره نامه رسمی: (سند مالکیت، اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا قراردادهای رسمی و یا عادی در روستاها احراز مالکیت طبق عرف محل است.)
۱۴. الزامات اماکن عمومی: تأییدیه اماکن عمومی
۱۵. الزامات بهداشتی: ارائه گواهی نامه معتبر پایان دوره آموزشی مورد تأیید وزارت بهداشت برای متصدی و همه کارکنان مرتبط با موادغذایی (یا) ارائه برگه ثبت نام آموزش بهداشت جهت اقدام به اخذ گواهینامه مذکور
۱۶. الزامات بهداشتی: تأییدیه بهداشتی محیط
۱۷. الزامات بهداشتی: جمع آوری پسماندها در زباله دان درپوش دار، زنگ نزن، قابل شستشو و قابل حمل
۱۸. الزامات بهداشتی: دارا بودن تهویه مناسب (هوای داخل اماکن همواره تازه، کافی و عاری از بو بوده و حداقل به میزان ۱۰ لیتر در ثانیه به ازای هر نفر تامین گردد)
۱۹. الزامات بهداشتی: دارا بودن ظروف خمیرگیری مناسب
۲۰. الزامات بهداشتی: داشتن آب شرب سالم
۲۱. الزامات بهداشتی: داشتن دیوار با ویژگی لازم (دیوار محل و سرویس های بهداشتی باید از کف تا سقف و حداقل ارتفاع ۲۴۰ سانتی متر از جنس سنگ، سرامیک یا کاشی سالم، تمیز و قابل شستشو باشد.)
۲۲. الزامات بهداشتی: داشتن سقف با ویژگی لازم (سقف باید بدون درز و شکاف، صاف، ضدحریق، رطوبت و قابل نظافت باشد درضمن سقف کاذب با شرایط فوق مورد تایید است)
۲۳. الزامات بهداشتی: داشتن سیستم دفع فاضلاب مورد تایید وزارت بهداشت (داشتن چاه جاذب/ تصفیه خانه اختصاصی/ تخلیه به شبکه جمع آوری فاضلاب)
۲۴. الزامات بهداشتی: داشتن کف با ویژگی لازم (کف محل و سرویس های بهداشتی باید از جنس سنگ، سرامیک یا موزائیک صاف، بدون درز و شکستگی و تمیز باشد و دارای شیب به سمت فاضلاب رو باشد و پوشش کف سالن پذیرایی و سایر قسمت های دیگر باید قابل نظافت بوده) و الزام به داشتن
۲۵. الزامات بهداشتی: داشتن یخچال، فریزر و سردخانه سالم برای نگهداری مواد غذایی و ظروف و تجهیزات متناسب با حجم فعالیت (دمای یخچال بین صفر تا ۴ درجه سلسیوس و دمای فریزرها و سردخانه ها ویژه نگهداری فرآورده های پروتئینی با منشاء دامی (۱۸-) تا (۲۴-) درجه سلسیوس
۲۶. تأمین حداقل فضای فیزیکی یا مستحدثات (۳۵ متر مربع)
۲۷. داشتن محدودیت سنی (حداقل ۱۸ سال)
۲۸. گذرنامه (و پروانه کار )
۲۹. ارائه گواهی دوره آموزشی (احکام تجارت و کسب و کار در چارچوب دستورالعمل آموزش)
۳۰. گواهی صلاحیت و مهارت فنی و حرفه ای ((یا) معرفی یک نفر واجد شرایط مذکور جهت اشتغال در واحد صنفی)
۳۱. گواهی (گواهی کار اتباع خارجی)
۳۲. شرایط تعلیق (لغو موقت) پروانه کسب واحد صنفی: در صورت گرانفروشی، کم فروشی و تقلب برای بار پنجم، به مدت شش ماه پروانه کسب تعلیق و محل کسب تعطیل میشود
۳۳. شرایط ابطال (لغو دائم) پروانه کسب واحد صنفی:
۱- در صورت عدم فعالیت بیش از ۶ ماه، تغییر محل کسب، تغییر نوع فعالیت، واگذاری محل صنفی دارای پروانه کسب به غیر
۲- در صورت انقضای تاریخ پروانه کسب
مدارک لازم برای صدور
۱. کارت معاینه بهداشتی
۲. گواهی مهارت فنی از سازمان فنی و حرفهای کشور یا تصویر دیپلم فنی یا مدرک دانشگاهی مرتبط برای فرد متقاضی یا برای فرد واجد شرایط شاغل در واحد صنفی
۳. گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی
۴. سند مالکیت، اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا قراردادهای رسمی و یا عادی در روستاها احراز مالکیت طبق عرف محل است.
۵. گواهی دوره های آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در چارچوب دستورالعمل آموزش
۶. رضایت نامه محضری سایر شرکاء برای صدور پروانه کسب بنام یکی از شرکاء
پیش بینی وضعیت سرمایه گذاری طرح احداث مجتمع نان
ظرفیت تولید سالیانه : ۳۰۰ تن
مساحت زمین موردنیاز : ۱۰۰۰ مترمربع
زیربنای کل : ۵۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۱۰ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۱۲ میلیارد تومان
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۳.۵ میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی در سال مبنا : ۴۱ درصد
دیدگاه خود را ثبت کنید