طرح احداث هایپر مارکت

هایپرمارکت، (Hypermarket) در تجارت و بازرگانی به فروشگاهی که از ترکیب کالاهای مربوط به سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های چندمنظوره، در مقیاسی بزرگ استفاده می‌کنند، گفته می‌شود.
یک هایپر مارکت در واقع بنگاه خرده فروشی است که ترکیبی از یک سوپرمارکت و یک فروشگاه بزرگ می‌باشد. که طیف وسیعی از محصولات مورد نیاز مشتریان را دارا می‌باشد، هایپر مارکت مشتریان را قادر می‌سازد تمام نیازهای خرید معمول خود را با یک بار بازدید به هایپر مارکت انجام دهند.
هایپر مارکت، مانند دیگر فروشگاه‌های بزرگ، با تمرکز بر فروش با حجم بالا و کم حاشیه را دارند. به طور معمول، مساحتی بین ۵،۰۰۰ تا ۱۵،۰۰۰ متر مربع (۵۴،۰۰۰ تا ۱۶۱،۰۰۰ فوت مربع) را پوشش می‌دهد و به طور کلی بیش از ۲۰۰،۰۰۰ علامت تجاری را در هر زمان در دسترس دارد.

شرح مختصر از طرح احداث هایپر مارکت

ایجاد مدیریت یک فروشگاه مستلزم استقرار یک فرآیند است. این فرآیند می‌تواند بسته به شرایط کسب وکار دشوار باشد، به هر ترتیب ایجاد یک فروشگاه و شکل‌گیری آن می‌تواند مراحل ذیل را در برگیرد.
پیشبرد فروش و وفاداری مشتریان فروشگاه به عوامل بسیاری بستگی دارد. از جمله عوامل مؤثر بر ارتقای فروش و خشنودی مشتریان می‌توان به نوع برخورد و رفتار فروشندگان، کیفیت محصولات، چیدمان محصولات، قیمت و دیگر عوامل زیبایی شناسانه اشاره کرد. بنابراین می‌توان با بهبود مستمر این موارد و نیز شناسایی مزایای رقابتی و ارزش‌های بنیادین و تاکید برآنها و انتخاب مزیت مناسب سپس اعلان مزیت از طریق کانال‌های ارتباطی اثربخش، تصویر ذهنی و جایگاه مناسبی را در ذهن مشتری ایجاد کرد. تحقیقات متعدد حاکی از آن است که شیوهٔ برخورد فروشندگان مهمترین عامل پیشبرد فروش و وفادارسازی مشتریان است. بنابراین باید نسبت به جذب و پرورش فروشندگان باانگیزه و مشتاق، مستعد و اهل عمل و خوشرو اقدام کنیم. فروشندگانی که از برقراری ارتباطات لذت برده و اشتیاق کسب سود حلال ایشان را به سمت صداقت و راست کرداری سوق می‌دهد. فروشندگان خوب به مشتری ثابت می‌کنند که آنها نه فقط یک فروشنده بلکه مشاوری کاردان و صادق هستند.
این فروشندگان ظاهر و باطنی آراسته دارند و از لحاظ خصوصیات فردی انسانهایی خوشرو، پرانرژی، شکیبا و دارای قدرت بیان و مهارت و مذاکره هستند.
هنگامی که مشتری به داخل یک (هایپرمارکت) می‌رود, با یک حجم بزرگی از محصولات و برندها روبرو می‌شود که نوعی سردرگمی در انتخاب و خرید را برایش ایجاد می‌کند. در هنگام خرید با مشتریان دیگر برخورد داشته و عصبانیت و نارضایتی او را بیشتر می‌کند.
اگر هایپر مارکت دار هوشمند بوده و سیستم کاری خود را بر پایه مشتری مداری تنظیم کرده باشد, فضا را طوری طراحی و چیدمان می‌کند و شرایط را طوری آماده می‌کند که مشتری را به سمت بهترین و راضی‌ترین خرید خود هدایت کند.

ویژگی های یک هایپر مارکت موفق

اول از هرچیز, اولین ویژگی یک هایپر مارکت, موقعیت مکانی مناسب آن در محل, به لحاظ دوری و نزدیکی به منازل, خیابان و … می‌باشد. واضح است که یک فضای کافی برای پارک اتومبیل‌های مشتریان از ویژگی‌های مهم آن است.
از ویژگی‌های مکانی یک هایپرمارکت وسعت و فضای کافی آن برای حضور مشتری در گشت و گذار در هایپرمارکت است.

طراحی داخلی هایپر مارکت

لازم هست بدونبد که طراحی یک سوپرمارکت یا هایپرمارکت با طراحی یک خانه بسیار متفاوت است.
این کار نیاز به تجربهٔ فراوان و تخصص در این صنعت دارد.
لذا هر شرکت دکوراسیون که طراحی‌های خاص و زیبایی انجام می‌دهند تبحر کافی را ندارند.
برای طراحی و دکور فروشگاهتان حتماً به افراد با تجربه در این زمینه مراجعه کنید.
نوع چیدمان قفسه‌های فروشگاهی و یخچال‌های فروشگاهی بسیار در میزان فروش مؤثر است.
نور پردازی، رنگ، مسیرهای حرکت مشتری بسیار مهم هستند.

تکنولوژی در هایپر مارکت

شاید برای خیلی‌ها در یک نگاه سطحی اینطور به نظر برسد که نیاز یک هایپرمارکت به استفاده از تکنولوژی در چیست.
گسترش تکنولوژی همانطور که در سیستم کاری همه مشاغل مؤثر بوده و سرعت در آن ملاک اصلی بوده است, در تولید تجهیزات فروشگاهی نیز اثر داشته است. اگر قبلاً از لوازمی مانند چرتکه و ترازو و دفتر حساب در محاسبه خرید مشتری استفاده می‌شد, امروزه از ترازوی دیجیتال, اسکنرهای بارکد خوان, نرم افزارهای حسابداری, دوربین‌های مدار بسته فروشگاهی, دستگاه‌های ضد سرقت, دستگاه‌های پوز برای دریافت‌های غیر نقدی و همینطور از میز صندوق‌های پیشرفته استفاده می‌شود.

تهیه و خرید یخچال های مورد نیاز هایپر مارکت

شرکتی مناسب برای خرید یخچال فروشگاهی انتخاب کنید. محصولاتی که در یخچال‌ها قرار می‌گیرند بسیار مهم هستند.
عمده نیازهای واجب یک خانوداه از طریق محصولات داخل یخچال فروشگاهی و فریزرها تأمین می‌شود.
حفظ سلامت و تازگی محصولات بسیار مهم است لذا باید برای هر محصول یخچال مناسب آن را انتخاب کنبد.
از شرکت‌هایی که تجربه کافی دارند و فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ دنیا خرید یخچال فروشگاهی را از انها انجام داده‌اند استفاده کنید.

سرمایه لازم برای طرح احداث هایپر مارکت

برای راه‌اندازی یک واحد سوپرمارکت با متراژ حدود ۷۰-۶۰ مترمربع حداقل ۵۰ میلیون تومان سرمایه اولیه (جدا از هزینه مکان) مورد نیاز است.
هزینه‌های مربوط به خرید یا اجاره مغازه که با توجه به شهر و منطقه‌ای که در آن هستید متفاوت است.
تجهیزات داخل مغازه مثل یخچال، قفسه‌ها و دکور ۲۰-۳۰ میلیون تومان که می‌توانید از وسایل دست دوم استفاده کنید تا هزینه‌ها کمتر شوند.
۲۰-۴۰ میلیون تومان سرمایه برای خرید اجناس اولیه که این هزینه با توجه به اندازه مغازه و موقعیت شما متفاوت است.
گرفتن یک شاگرد برای مغازه با دستمزد ۱ میلیون تومان برای ۱۵ الی ۱۸ ساعت کاری
هزینه‌های آب، برق و…

سود دهی احداث هایپر مارکت

اگر شما حداقل ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان همان اول سرمایه گذاری کنید. اگر بتوانید روزانه ۲ میلیون تومان جنس بفروشید، با احتساب ۱۰ تا ۲۰ درصد سود متداول خرده فروشی‌ها، ماهانه حدود ۹ میلیون تومان درآمد خواهید داشت که البته ۵ تا ۷ میلیون تومان آن بابت هزینه‌های جاری کسر خواهد شد. لذا درآمد ماهیانه شما می‌تواند ۲ تا ۴ میلیون تومان باشد. البته همه اینها برای روشن شدن حساب و کتاب اولیه و تعیین اهداف مناسب است. مثلاً این نکته روشن می‌شود که اگر کمتر از حدود ۱ میلیون تومان در روز فروش داشته باشید، تقریباً ورشکسته خواهید شد! البته ممکن است شما در یک مکان مناسب بسیار بیشتر بفروشید یا در هزینه‌ها به شکلی صرفه جویی کنید.

۳.۷/۵ - (۹ امتیاز)