طرح تولید اسنک

اسنک‌ها، میان‌وعده‌هایی هستند که به طور موقت گرسنگی را برطرف می‌سازند و انرژی مختصری نیز برای انجام کار فراهم می‌کنند.کودکان از مصرف انواع اسنک‌ها لذت می‌برند،تنوع طعم این محصولات برایشان دوست داشتنی است ولی نمی‌دانند که با خوردن اسنک‌ها خود را از تغذیه‌ای سالم محروم می‌کنند.
معمولاً اسنک‌ها را طوری تهیه می‌کنند که نسبت به غذاهای طبیعی، مدت زمان نگهداری آن‌ها طولانی‌تر بوده و زود فاسد نشوند. بنابراین اغلب، موادنگه‌دارنده، شیرین کننده و دیگر مواد افزودنی دلخواه همچون شکلات، بادام زمینی و انواع اسانس‌ها را به آن‌ها اضافه می‌کنند.
در طبقه بندی غذاها، غذاهایی که تحت نام اسنک تهیه می‌شوند در قسمت غذاهای فاقد مواد مغذی ”junk food” قرار می‌گیرند. این نوع غذاها ارزش غذایی نداشته و در تغذیه و سلامتی افراد هم، نقشی ایفا نمی‌کنند.
غذاهای اسنکی بسیار بیشتر از غذاهای مغذی مثل میوه، سبزیجات، گوشت و لبنیات تبلیغ می‌شوند و اغلب تبلیغات تلویزیونی برای خرید انواع اسنک‌ها طراحی شده است.
با افزایش نگرانی‌ها در خصوص تغذیه، رژیم غذایی، کنترل وزن و سلامتی، برخی افراد سعی می‌کنند تا غذاهای سالم‌تری (همچون مغز انواع میوه، سبزیجات، کیک‌های برنجی و یا حبوبات) مصرف کنند.پفک، چیپس و پاپ کورن از معروف‌ترین اسنک‌ها هستند.

موارد كاربرد و وضعیت بازار و مشتریان:

با توجه به اینکه این محصول تولید زیادی ندارد و محصولی جدید و مطابق با تکنولو ژی روز دنیا بوده و با توجه به اینکه سیاست های دولت در حمایت از صادرات کالاهای غیر نفتی استوار است لذا پیش بینی میشود در خصوص تولید از محصولاتی که مواد اولیه آنها از داخل تامین شده حمایت های مالی( تسهیلات ، مالیات ، عوارض و….) و بازرگانی ( معافیت های گمرکی و ….) را شامل گردد.

طرح تولید اسنک

عمده مواد اوليه مصرفي :

اشتغال زايي (نفر) : 25 نفر
متراژ زمین : 3500 مترمربع
متراژ سالن تولید : 1200 مترمربع
میزان سرمایه گذاری ثابت :20000 میلیون ریال

4/5 - (1 امتیاز)