
طرح تولید اکسید کروم
- 13 خرداد 1399
- ۰
- بازدیدها: 1,317
- دسته بندی:
طرح تولید اکسید کروم
اکسید کروم(III) (به انگلیسی: Chromium(III) oxide) با فرمول شیمیایی Cr2O3 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پابکم ۵۱۷۲۷۷ است. که جرم مولی آن ۱۵۱.۹۹۰۴ g/mol میباشد. شکل ظاهری این ترکیب، بلورهای سبز روشن مایل به تیره است. این جامد یونی نامحلول در آب غیر سمی است ولی میتواند تحریککننده مخاط باشد. همچنین به عنوان کتالیزگر در بعضی واکنشهای آلی شرکت میکند.
کروم فلزی سخت و براق و به رنگ خاکستری , فلزی است که به شدت جلا می گیرد و غیر قابل جوش خوردن است و در برابر زنگ زدگی و سیاه شدن مقاوم است. معمولی ترین حالتهای اکسایش کروم +۲ و +۳ و +۶ است که + ۳ پایدارترین آنها و حالتهای +۴ و +۵ نسبتا” کمیاب هستند. ترکیبات کروم در حالت اکسایش ۶، اکسید کننده هایی قوی هستند.
کاربردهای اکسید کروم
اکسید کروم(III) به جهت پایداری زیاد آن برای ساخت لعاب ظروف و به عنوان رنگدانه برای تولید رنگ زبرجدی سیر در صنایع رنگرزی مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین از صفحات سمباده کروم(III)اکسید برای پرداخت قطعات فلزی مانند چاقو استفاده میشود. کروم(III)اکسید طی واکنش زیر پیش ساز اکسید کروم(IV) که در ساخت نوارهای مغناطیسی به کار میرود نیز میباشد:
Cr2O3+ 3CrO3 → 5CrO2+ O2
در متالورژی برای مقاوم کردن در مقابل پوسیدگی و در براقی نهائی به عنوان یک جزء در آلیاژها، مثلا” در فولاد ضدزنگ، در آب کاری با کروم در آلومینیوم آنادایز، به عنوان یک کاتالیزور. از کرومیت برای ساخت قالبهای پخت آجر استفاده می شود نمکهای کروم باعث سبز شدن رنگ شیشه می شوند.
این ماده بعلت خواص فیزیکی و شیمیایی مناسب از جمله پایداری حرارتی بسیار بالا و مقاومت اسیدی و قلیایی عالی در صنایع کاشی ، سرامیک ، چینی سازی و صنایع تولید شیشه و لعاب کاری بعنوان ماده ای رنگزا ، استفاده می گردد و در صنایع لنت سازی بعنوان تقویت کننده مقاومت سایشی لنت کاربرد دارد.
کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید اکسید کروم
کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است. کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات ، مدارک و اموال ، سالها است که در سطه شرکت هاو زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد.
اکسید کروم ۲۴۱۱۵۱۲۵۰۴
کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت تولید اکسید کروم
تعرفه یا به عبارت دیگری(TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا .
تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک،آمار،حمل و نقل،بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.
اکسید کروم ۲۸۱۹۹۰۱۰
وضعیت واحدهای فعال تولید اکسید کروم
نمودار واردات و صادرات تولید اکسید کروم تفکیک سال در شکل زیر آمده است.
وضعیت واردات وصادرات اکسید کروم
نمودار واردات و صادرات اکسید کروم تفکیک سال در شکل زیر آمده است.
بازار
در حال حاضر این محصول بعنوان یک ماده اولیه برای صنایع مختلف محسوب می شود و علیرغم وجود معادن بسیار غنی کرومیک در استانهای خراسان ، هرمزگان ، و زنجان ، %۸۵ نیاز کشور از خارج تامین می گردد.
خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار طرح تولید اکسید کروم
ظرفیت تولید سالیانه : ۲۵۰ تن در سال
نرخ برابری دلار : ۱۷۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۳۰۰۰ مترمربع
زیربنای کل :۷۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۲۲ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت :۴ میلیارد تومان
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۱.۸ میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی :۳۵ درصد
دیدگاه خود را ثبت کنید