طرح راه اندازی فروشگاه پروتئینی

در گذشته امکان خرید کلیه محصولات پروتئینی از مراکز متمرکز و مختص به این محصولات، امکانپذیر نبود. در واقع جهت خرید هرکدام از انواع محصولات پروتئینی نظیر گوشت، مرغ، قارچ و… نیاز به مراجعه به مراکز خرید پراکنده و متعددی بود. اما به مرور، پیشرفت صنایع غذایی و همچنین افزایش مشغله‌های زندگی دلیلی برای جذب اکثریت به سمت محصولات پروتئینی نظیر انواع سوسیس، کالباس، همبرگر، گوشت‌های بسته‌بندی آماده مصرف و … شد. و این جرقه‌ای بود برای ایجاد فروشگاه‌هایی متمرکز برای ارائه محصولات پروتئینی به مشتریان متقاضی این محصولات. بگونه‌ای که امروزه در اکثر نقاط شهر شاهد فعالیت تعداد زیادی از فروشگاه‌های بزرگ و کوچک پروتئینی هستیم.
همانطور که از نام این فروشگاه‌ها پیداست، محصولات ارائه شده در آن ها شامل فراورده‌های پروتئینی نظیر گوشت سفید، گوشت قرمز بصورت بسته‌بندی‌های آماده در انواع چرخ کرده، فیله، شنیسل، همبرگر، استیک، انواع سوسیس، کالباس، تخم مرغ و کلیه محصولات مرتبط با این دسته می‌باشد.

اقدامات اولیه در راه اندازی فروشگاه پروتئینی

اولین اقدام مورد نیاز جهت راه اندازی یک مغازه مواد و فرآورده‌های پروتئینی و گوشتی، تهیه یک طرح تجاری است که در آن میزان سرمایه مورد نیاز اولیه که شامل تجهیزات مورد نیاز، خرید یا اجاره مغازه، تعداد نیروی کاری مورد نظر و حقوق تقریبی آنها در طول ۶ ماه است. چرا که در ۶ ماه ابتدایی آغاز به کار معمولا سود حاصل از فروش به قدری نخواهد بود که بتوانید با آن حقوق نیروی کار خود را بپردازید.
قدم بعدی اقدام قانونی برای دریافت پروانه کسب فرآورده‌های گوشتی و پروتئینی خواهد بود که با مراجعه به اتحادیه صنف و ثبت درخواست به همراه ارائه مدارک و معرفی ملک طی یک دوره که معمولا ۱۵ روز طول می‌کشد، امکان‌پذیر خواهد بود.

تعیین محصولات اولیه جهت راه اندازی فروشگاه پروتئینی

جهت شروع، شما نیاز به بررسی برندهای مختلف به لحاظ کیفیت و بازار فروش آن، و انتخاب شرکت‌های عرضه‌کننده این محصولات دارید. در ابتدای راه نیازی به ارائه برندهای مختلف و متنوع در فروشگاه خود نخواهید داشت. شما به مرور می‌توانید با در نظر گرفتن بازار فروش منطقه خود و محصولات پرطرفدار مشتریان برند کاری خود را تعیین کنید. البته با گذشت زمان و مراجعه بازاریاب‌ها و نمایندگی‌های فراورده‌های گوشتی و پروتئینی، شما می‌توانید با محصولات جدید در این حوزه آشنا شده، در نتیجه گزینه‌های بیشتری برای انتخاب خواهید داشت.

تبلیغات و بازاریابی هدف قبل از افتتاح

برای شروع تبلیغات باید بازار هدف خود را تعیین کنید. به عنوان مثال در صورتی که می‌خواهید یک فروشگاه عمده‌فروشی داشته باشید که تنها به مراکز فست فود و مغازه‌های کوچک پروتئینی محصولات خود را ارائه می‌دهید، قطعاً بازار هدف شما متفاوت از یک فروشگاه خرده‌فروشی خواهد بود. در این صورت شما می‌توانید از طریق چاپ دعوت‌نامه یا آگهی‌های افتتاح و ارائه آنها در بازارهای هدف مانند فست‌فودها و فروشگاه‌های کوچک پروتئینی و عموم مردم، فروشگاه خود را معرفی کنید.
علاوه بر این تبلیغات و بازاریابی از اصول اولیه، و از جمله اموری است که اگر به درستی انجام شود، می‌تواند تأثیر چشمگیری بر میزان فروش محصولات شما داشته باشد. همچنین می‌توانید با استفاده از روش‌های تبلیغاتی نظیر ارائه تخفیفات ویژه، افزایش تخفیف در ازای خرید بیشتر و یا حتی جایزه‌های ماهیانه مشتریان بیشتری را جذب فروشگاه خود کنید.

تجهیزات مورد نیاز جهت راه اندازی فروشگاه  پروتئینی

برای تهیه تجهیزات مورد نظر بهتر است نگاهی به طرح تجاری خود بیندازید، چرا که وسعت و گستردگی فعالیت شما در این زمینه میزان تجهیزات مورد نیاز شما را تعیین می‌کند. به عنوان مثال در یک فروشگاه کوچک محلی نصب نمایشگرهای خرید هوشمند هزینه اضافی خواهد بود. اما تجهیزات کلی از قبیل کالباس‌بر، انواع یخچال های فروشگاهی، ترازو، ویترین‌ها، قفسه‌ها، کانتر و سیستم‌های حسابداری مورد نیاز هستند.
همچنین تجهیزات دیگری چون نمایشگرهای هوشمند و نمایشگرهای پخش تبلیغ و تابلوهای تعیین‌کننده نوع محصولات هر قفسه، سبدهای خرید و غیره می‌توانند بر اساس نیاز شما به لیست خریدتان اضافه شوند.
البته در برخی از فروشگاه جهت اطمینان بیشتر مشتری اقدام به تولید سوسیس و یا همبرگر با استفاده از گوشت تهیه شده توسط مشتریان نمونه، که در اینصورت تجهیزاتی مانند دستگاه‌های سوسیس و یا همبرگرساز نیز مورد نیاز است.
به صورت کلی با توجه به میزان بزرگی کسب و کار شما تجهیزات مدل، سایز، همچنین قیمت و کیفیت‌های متفاوتی دارند که با مراجعه به مراکز فروش مربوطه و دریافت مشاوره از فروشندگان متناسب با شرایط فروشگاه خود از نظر فضای موجود و میزان بودجه مورد نظر خود می‌توانید تجهیزات مورد نیاز خود را خریداری کنید.
در ادامه بطور خلاصه لیستی از تجهیزات مورد نیاز جهت فروشگاه پروتئینی را ارائه خواهیم نمود :
– میز چک اوت ، سیستم حسابداری متناسب با فروشگاه
– یخچال های صنعتی نظیر یخچال پرده هوا، یخچال پروتئینی، یخچال ویترینی و ..
– قفسه فروشگاهی و استند های فروشگاهی
– کالباس‌بر در دو نوع دستی و اتوماتیک
– دستگاه سوسیس‌پرکن (برای تهیه سوسیس داخل فروشگاه)
– دستگاه همبرگرزن صنعتی ( به دو صورت دستی و نیمه‌اتوماتیک)
– ترازو صنعتی

نظم و بهداشت در راه اندازی فروشگاه پروتئینی

حتماً می‌دانید که نهادهایی که مرتبط با رسیدگی به وضعیت بهداشتی رستوران‌ها و فروشگاه‌های این‌چنینی هستند به‌طور رندم سرکشی‌هایی را برای اطمینان خاطر مردم انجام می‌دهند و ضوابط و دستورات مشخص را در نظر دارند و اجرا می‌کنند؛ بنابراین اگر شما در راه‌اندازی یک سوپر پروتئینی و طراحی سوپر پروتئینی تازه‌کار هستید، حتماً توصیه‌های چند پاراگراف قبل را جدی بگیرید و از یک طراح استفاده کنید. طراحان با این‌گونه ضوابط آشنایی بیشتری دارند و می‌توانند شما را راهنمایی کنند. برای مثال شما باید از متریال هایی در طراحی استفاده کنید که کاملاً قابل‌شست‌وشو باشند.
همین‌طور باید بدانید که اگر تصمیم گرفتید برای دیوارهای مغازه از سنگ استفاده کنید تا چه ارتفاعی مجاز به استفاده از سنگ هستید. ممکن است با خود فکر کنید که این قوانین اندیشه شما را برای آنچه می‌خواستید بسازید محدود می‌کند؛ اما قبل از همه‌ی فکرهایتان باید بدانید که فروشگاه‌های عرضه‌کننده محصولات پروتئینی در وهله اول طرحی کاربردی دارند و جنبه زیبایی شناسانه آن‌ها در مرتبه بعدی قرار می‌گیرد. طرح کاربردی به این معناست که کارکرد فروشگاه مطابق با تمام اصول در اولویت قرار می‌گیرد. در ادامه نکاتی را بیان می‌کنیم که ممکن است از آن‌ها غفلت کنید.
تهویه در طراحی سوپر پروتئینی
طراحی یک فضا باید به‌گونه‌ای باشد که به‌جز چشم شما تضمین‌کننده سلامت احساس شما نیز باشد؛ یعنی محیطی که شما می‌سازید حداقل کاری که باید بتواند انجام دهد این است که احساس بدی را در مردم به وجود نیاورد. یکی از عامل‌هایی که دررسیدن به این حداقل و ارتقا دادن سطح آن مؤثر است، توجه به تهویه سوپر پروتئینی است. شما به‌عنوان فروشنده متوجه هستید که با مواد فاسدشدنی سروکار دارید و اگر تهویه مطلوبی را ایجاد نکرده باشید به‌جای مشتری میزبان گربه‌ها در جلوی فروشگاه خود هستید؛ بنابراین جریان مطبوع و مطلوب هوا در طراحی سوپر پروتئینی را جدی بگیرید.

شرایط اخذ مجوز راه اندازی فروشگاه پروتئینی

چنانچه قصد راه اندازی یک فروشگاه مواد پروتئینی ( محصولات سوسیس – کالباس – همبرگر ) را داشته باشید بایستی پس از آماده کردن مدارک زیر، به اتحادیه صنف سوپرمارکت و مواد پروتئینی استان خود مراجعه نمایید. تا بتوانید مجوز فروشگاه پروتئینی ( جواز کسب مواد پروتئینی ) را دریافت نمایدد.
این مدارک عبارتند از :
۱- تکمیل فرم درخواست عضویت.
۲- تابعیت جمهوری اسلامی ایران (در مورد اتباع بیگانه داشتن پروانه کار معتبر از وزارت کار و امور اجتماعی و پروانه اقامت معتبر از وزارت کشور)
۳- اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه
۴- اصل و تصویر کارت ملی(پشت و رو)
۵- اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت برای آقایان به استثنای افراد بالای ۵۰سال(پشت و رو)
۶- عکس ۴*۳ جدید پشت نویسی شده و تمام رخ(۶ قطعه)
۷- اصل و تصویر سند مالکیت و بنچاق در صورتیکه متقاضی مجوز فروشگاه پروتئینی ( جواز کسب مواد پروتئینی ) ، مالک ملک و سرقفلی باشد.
۸- اصل و تصویر سند اجاره عادی همراه با فتوکپی سند مالکیت و بنچاق موجر جهت احراز مالکیت بر ملک و سرقفلی موجر.
۱-۸- اسنادی که در دفتر مشاورین املاک تنظیم میگردد سند عادی و غیر رسمی محسوب میگردند.
۲-۸-در اسناد اجاره قید مشخصات کامل موجر و مستاجر، مدت اجاره و شغل مورد نظر الزامی است.
۳-۸-در اسناد اجاره که بدون سرقفلی میباشند مدت زمان اجاره نباید منقضی شده باشد.
۹- اصل و تصویر مبایعه‌نامه یا قراردادی واگذاری همراه با اسناد رسمی دال بر مالکیت فروشنده یا واگذار کننده در صورتی که متقاضی مجوز فروشگاه پروتئینی ( جواز کسب مواد پروتئینی ) خریدار ملک و سرقفلی باشد
۱۰- آراء قطعی محاکم قضایی به همراه صورتجلسه تخلیه و تحویل در صورتی که متقاضی از طریق دادگاه مالک ملک و سرقفلی یا منافع میگردد.
۱۱- متراژ واحد صنفی با اسناد و مدارک ارائه شده باید مطابقت داشته باشد.
۱۲- ارائه جواز کسب قبلی واحد صنفی در صورتی که متقاضی مجوز فروشگاه پروتئینی ( جواز کسب مواد پروتئینی ) پروانه کسب دیگری داشته باشد.
۱۳- ارائه رسید یا گواهی پرداخت عوارض کسب و پیشه شهرداری حداقل یک ساله گذشته
۱۴- ارائه یک نسخه فیش آب، برق و تلفن
۱۵-حداقل سن برای دریافت پروانه کسب ۱۸ سال حداقل
۱۶- ارائه آخرین مدرک تحصیلی یا حداقل گواهی پایان تحصیلات ابتدائی یا سواد خواندن و نوشتن (به استثنای افرادی که سن آنها از ۵۰سال به بالا میباشد).
۱۷- تاییدیه کد پستی مغازه از اداره پست
۱۸-گواهینامه گذراندن دوره های آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در چهار چوب دستورالعمل آموزشی( موضوع بند(ن) ماده ۳۰ قانون نظام صنفی
۱۹-اخذ رضایت و موافقت(گواهی امضاء شده) شریک/شرکاء/ سایر ورثه جهت تمدید و یا تعویض مجوز فروشگاه پروتئینی ( جواز کسب مواد پروتئینی ) بنام صاحب پروانه کسب در اشخاص حقیقی و مشارکتهای مدنی
۲۰-ارائه گواهی مالیاتی(جدید)
۲۱-ارائه پایان کار و گواهی ساختمان و تأیید کاربری(تجاری-اداری-کارگاهی)
۲۲-ارائه گواهی از اداره بهداشت (بهداشت شخصی – واحد صنفی)

خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار طرح راه اندازی فروشگاه پروتئینی

نرخ برابری دلار : ۲۵۰۰۰ تومان
مساحت مکان اجرای طرح (استجاری) : ۱۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۲ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۳۵۰ میلیون تومان
نرخ بازده داخلی : ۴۵ درصد

درخواست خدمات مشاوره سرمایه گذاری

 برای تحقق یک ایده به کسب وکار موفق باید آن را از ابعاد گوناگون مانند بازار، توجیه اقتصادی، شرایط سرمایه گذاری، مدل سازی کسب وکار، زیرساخت های فنی و فرآیند های تولید مورد مطالعه قرار گیرد.
در صورت تمایل به دریافت خدمات (مطالعه فرصت سرمایه گذاری، تحقیقات بازار، طراحی مدل کسب و کار و سیستم سازی کسب و کار) می توانید پرسشنامه درخواست خدمات مشاوره را تکمیل نمایئد و یا با دفتر شرکت تماس حاصل فرمائید.

نکته مهم

این طرح صرفا به عنوان یک ایده سرمایه گذاری مطرح می شود. جداول و نمودارها تقریبی است.

امکان سرمایه گذاری با ظرفیتهای مختلف و به تبع آن سطح سرمایه گذاری کمتر و بیشتر از میزان اعلام شده نیز وجود دارد.

درصورت نیاز به تدوین طرح توجیهی می توانید با شرکت تماس حاصل فرمایید یا فرم اولیه سفارش طرح را تکمیل نمائید.

 

 


درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:

۴/۵ - (۶ امتیاز)