بررسی بازار صنعت باتری یو پی اس(انباره های سرب-اسید جذبی)

باتری های یو پی اس دستگاه هایی هستند که در صورت قطع برق، انرژی لازم را برای ادامه کار دستگاه های الکترونیکی فراهم می کنند. گزارش ها حاکی این است که در سال های اخیر، صنعت UPS با چالش هایی از سوی تازه واردان و همچنین فناوری های مخرب مواجه شده است. در ادامه به یک بررسی اجمالی در مورد باتری یو پی اس میپردازیم:

بررسی بازار جهانی باتری یو پی اس(انباره های سرب-اسید جذبی)

بازار جهانی باتری های یو پی اس در سال ۲۰۲۲ سودی معادل ۲۰۲۲ میلیارد دلار تجربه کرده است،و انتظار میرود به ۴۲.۱۴ هم برسد.

از منظر چشم انداز منطقه ای نیز باید گفت آمریکای شمالی رهبری این بازار را در دست دارد و خصوصا ایالات متحده نیز نقش مهمی در رشد بازار آمریکای شمالی دارد:

 

بررسی بازار داخلی صنعت باتری یو پی اس(انباره های سرب-اسید جذبی)

در جدول زیر میزان تولید باتری های یو پی اس آورده شده است:

جدول میزان تولید باتری یو پی اس طی پنج سال گذشته

همانطور که مشاهده میکنید در سال ۱۳۹۷ این محصول تولیدی نداشته است درحالی که میزان تولید سالانه در سال ۱۴۰۱ به ۳,۲۷۳,۰۰۰ عدد رسیده است لذا روند تولیدات ۵ ساله نرخ رشد صعودی تولید انباره های سرب-اسید جذبی را نشان می‌دهد.

در این بخش، تعداد واحدهای فعال و ظرفیت اسمی طی سال‌های گذشته به تفکیک استان آورده شده است:
وضعیت واحدهای فعال به تفکیک استان
در ادامه نمودار واردات انباره های سرب-اسید جذبی بر اساس کد تعرفه گمرکی تخصیصی به محصول مورد بررسی طی سال‌های گذشته ارائه گردیده است.

وضعیت واردات باتری یو پی اس طی پنج سال گذشته

از مقایسه نمودار عرضه و پیش‌بینی تقاضا، تحلیل میشود که میزان تقاضای این محصول بیشتر از میزان عرضه محصول می‌باشد و در آینده بازار با کمبود مواجه می‌شود، این بدان معناست که محصول مورد نظر از منظر بازار با تهدید و یا مشکل خاصی در آینده مواجه نمی‌شود و محصول کاملا توجیه پذیر می‌باشد.

موازنه عرضه و تقاضا باتری یو پی اس طی پنج سال گذشته

پیشنهاد مطالعه: طرح تولید باتری یو پی اس 

جمع بندی بازار صنعت باتری یو پی اس(انباره های سرب-اسید جذبی)

باتری های یو پی اس اجزای ضروری برای اطمینان از تامین برق مداوم و قابل اعتماد به زیرساخت های حیاتی، از جمله مراکز داده، شبکه های مخابراتی، امکانات مراقبت های بهداشتی و کاربردهای صنعتی هستند. با افزایش دیجیتالی شدن، اتکا به دستگاه های الکترونیکی و نیاز به برق بدون وقفه، تقاضا برای باتری های UPS در بخش های مختلف در سطح جهان رو به افزایش است.عوامل متعددی در تقاضا برای باتری‌های جذب اسید سرب از جمله نیاز روزافزون به منابع انرژی قابل اعتماد، رشد تولید خودرو، گسترش شبکه‌های مخابراتی، پذیرش فناوری‌های انرژی‌های تجدیدپذیر، و افزایش تاسیسات مرکز داده نقش دارند.در نتیجه، بازار تولید باتری های جذب اسید سرب با انعطاف پذیری، تطبیق پذیری و ارتباط پایدار در طیف گسترده ای از کاربردها مشخص می شود. در حالی که با چالش‌هایی مانند پایداری زیست‌محیطی و رقابت با فناوری‌های جایگزین مواجه هستیم، باتری‌های اسید سرب همچنان برای ارائه راه‌حل‌های ذخیره انرژی قابل اعتماد و مقرون‌به‌صرفه در سراسر صنایع در سراسر جهان ضروری هستند.


درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید: 

۵/۵ - (۱ امتیاز)