طرح احداث شهرک ویلایی

ویلای شهرکی یکی از ابداعات جدید در حوزه ساخت و ساز و فروش ویلا است که به دلایل مختلفی وارد حوزه بازار شمال کشور نیز شده است. همان‌طور که شهرهای بزرگ به دلیل کمبود فضای ساخت و ساز به آپارتمان‌ها و حتی شهرک‌های مجتمع روی آوردند، این سبک در ویلا سازی نیز به همین دلیل شکل گرفته است و اتفاقاً با استقبال بسیاری از افراد مواجه شده‌اند. اگرچه نمی‌توان این ویلاها را با آپارتمان‌ها مقایسه کرد، اما تقریباً می‌توان آنها را شبیه دانست و مهمترین شباهت آنها این است که ساکنین آنها با هم در ارتباط هستند و باید مواردی ارتباطی را رعایت کنند.
ویلای شهرکی نسبت به ویلاهای معمولی موجود در شمال کشور متفاوت است و اتفاقاً قوانین و اصول حاکم بر آنها نیز کاملاً متفاوت است. بنابراین کسانی که این سبک ویلاها زندگی می‌کنند باید به قوانینی که برای شهرک وضع شده است پایبند باشند و به حقوق سایر ساکنین شهرک احترام بگذارند.

شهرک ویلایی چیست؟

در تعریف ویلا آمده است که «ویلا یک ساختمان یا خانه زمینی است که دارای حیاط بوده و هیچگونه ارتباطی با ساختمان‌های کناری یا اطراف خود ندارد». اما تعریف ویلای شهرکی کمی این تعریف را تحت تأثیر قرار داده و تعریف جدیدی برای ویلا بیان کرده است. ویلای شهرکی «ساختمانی است که به صورت زمینی بوده و دارای حیاط است که این حیاط به ساختمان‌های کناری راه ندارد؛ اما قوانین حاکم بر این ویلاها یکسان بوده و همه آنها مشمول یکسری قوانین مشخص می‌شوند». همان‌طور که می‌بینید این ویلاها اگرچه به همدیگر راه ندارند، اما بی ارتباط به هم نیستند و همه ساکنین ملزم به رعایت قوانین آن هستند.
اگر آپارتمان را به صورت چندین خانه روی هم و عمودی تعریف کنیم، ویلاهای شهرکی را به صورت خانه‌های کنار هم و افقی تعریف می‌کنیم. معمولاً این ویلاها توسط یک شرکت یا موسسه ساخته می‌شوند و در نهایت به خریداران واگذار می‌شوند. البته برخی دیگر به جای خرید ویلا، ترجیح می‌دهند که زمین خریده و ویلای خود را درون شهرک احداث کنند. البته کسانی که زمین خود را درون شهرک می‌خرند مشمول قوانین ویلای شهرکی می‌شوند و ملزم هستند که این قوانین را رعایت کنند. در هر صورت این ویلاها توانسته‌اند که جای خود را بین گردشگران باز کرده و طرفداران بسیاری دارند.

مزایای شهرک ویلایی

شاید در نگاه اول بسیاری از خریداران از ویلای شهرکی و سیستم آن ایراد بگیرند و بهانه‌های مختلفی در مورد آن ذکر کنند. اما این ویلاها مزایایی دارند که می‌تواند برای خریداران جذاب باشد و حتی آنها را به خرید ویلا مشتاق کند. این مزایا عبارت‌اند از:

امنیت بالا:

ویلای شهرکی از لحاظ امنیتی در سطح بسیار بالایی قرار دارد و این امنیت حتی می‌تواند از ویلاهای معمولی یا شخصی ساز بیشتر باشد. معمولاً شرکت‌هایی که به ساخت ویلا مشغول هستند برای آن سیستم نگهبانی و حراست در نظر می‌گیرند و نهایت تلاش خود را به کار می‌گیرند که از ورود افراد ناشناس به محوطه شهرک جلوگیری کنند. در ضمن تردد در این ویلاها تحت نظارت این سیستم حراست صورت می‌گیرد و حتی اگر در ویلا حضور نداشته باشید، نیازی به گرفتن نگهبان نخواهید داشت.

قیمت بهتر:

شرکت‌های سازنده ویلای شهرکی از کمترین فضای ممکن نهایت بهره را می‌برند و این فضا را به ویلاهایی با تراکم بالا و با طراحی تقریباً یکسان اختصاص می‌دهند. از طرفی این شرکت‌ها به دلیل حجم مصرف بالا، مصالح ساختمانی و اولیه خود را به صورت عمده تهیه می‌کنند و هزینه تهیه این مواد برای آنها بسیار کم تمام می‌شود. بنابراین، اگر قیمت این ویلاها را با ویلاهای معمولی مقایسه کنید متوجه خواهید شد که قیمت بسیار پایین‌تری دارند و از لحاظ اقتصادی به سود خریدار خواهد بود.

اطمینان از معامله و فرایند خریداری ویلا:

شاید بزرگترین نگرانی خریداران ویلا در شمال کشور، صحیح بودن معامله و درست بودن قرارداد بین خریدار و فروشنده باشد. در مطالب قبلی به نکاتی در مورد خرید ویلا در شمال کشور اشاره کردیم و راه‌های مقابله با کلاهبرداری را ذکر کردیم؛ اما در مورد ویلای شهرکی این نگرانی وجود ندارد و می‌توانید از سالم بودن خرید خود اطمینان داشته باشید. شرکت‌های سازنده شهرک‌ها از قوانین و نحوه دریافت مجوز اطلاعات کاملی دارند و به دلیل حجم بالای کاری، نمی‌توانند پنهان‌کاری داشته باشند.

اطمینان از منابع آب، برق و گاز:

تأمین امکانات اولیه مانند آب، گاز و برق برای یک ویلا بسیار مهم است و حتی در برخی موارد با دردسرهای زیادی همراه است. اما کسانی که ویلای شهرکی می‌خرند از این مشکل فرار می‌کنند و وظیفه گرفتن مجوز بر عهده شرکت‌های سازنده ویلا خواهد بود. بنابراین کسانی که ویلای خود را از شهرک‌ها تهیه می‌کنند می‌توانند اطمینان داشته باشند که وضعیت امکانات اولیه ویلا واضح است و نیازی به نگرانی در این زمینه نیست.

کیفیت زمین و ساختمان ویلا:

ساخت ویلا به صورت شهرکی و مجتمع در کنار هم نیاز به رعایت برخی نکات استاندارد دارد و این نکات استاندارد شامل آماده سازی زمین نیز می‌شود. در حقیقت، شرکتی که بر روی یک پروژه سرمایه‌گذاری می‌کند و پول خود را صرف ویلای شهرکی می‌کند، نمی‌تواند ریسک کند و مجتمع خود را بر روی یک زمین بی کیفیت و نامناسب ایجاد کند. بنابراین هنگام خرید ویلا اطمینان داشته باشید که زمین ویلا از لحاظ استاندارد در سطح مناسبی قرار دارد و در زمان استفاده دچار مشکل نمی‌شود.

تنوع در ساخت شهرک

یکی دیگر از کارهایی که شرکت‌های فعال در شمال کشور انجام داده‌اند، ایجاد شهرک‌های مختلف با ویژگی‌های مختلف است. در حال حاضر ۳ نوع شهرک ساحلی، جنگلی و معمولی در شمال کشور وجود دارد که هر خریدار با توجه به سلیقه خود و انتظاری که از ویلا دارد آن را انتخاب می‌کند. این تنوع در ویلای شهرکی باعث شده است خریداران گزینه‌های متعددی در اختیار داشته باشند و در انتخاب خود محدود نباشند.

راهکارهایی برای کاهش هزینه‌های ساخت ویلا

خانه‌های ویلایی بیشتر در مناطقی که دارای آب و هوای خوبی هستند ساخته می‌شوند. به همین علت در مناطقی مانند شمال کشور که آب و هوای معتدل و جاذبه‌های طبیعی زیادی دارد، ساخت ویلا و خرید آن رایج است. مشغله‌ی کاری امروزه بسیار بیشتر از گذشته شده است و زندگی در خانه‌های آپارتمانی و بسته تأثیر منفی بر روحیه‌ی افراد می‌گذارد. به همین علت اکثر افرادی که در شهرهای شلوغ زندگی می‌کنند، برای اوقات فراغت خود، سعی می‌کنند در مکان‌های خوش آب و هوا اقدام به ساخت ویلا کنند.
ویلاهای آماده گاهی اوقات نمی‌تواند جوابگوی نیاز افراد مشکل‌پسند باشد. این افراد دوست دارند طراحی و اجرای ویلا را کاملاً متناسب با سلیقه‌ی خود انجام دهند. به همین علت با خرید زمین و ساخت ویلا، مکانی مناسب برای گذراندن تعطیلات خود و عزیزانشان را فراهم می‌کنند. هر چند این کار زمان زیادی می‌تواند از شما بگیرد، اما قطعاً نتیجه بسیار مورد قبول‌تر و بهتر خواهد بود؛ اما چه اقداماتی می‌توانید انجام دهید تا با هزینه‌ای کمتر یک ویلای لوکس و زیبا داشته باشید.

طراحی زیبا و استفاده از المان‌های بزرگنمایی در ساخت ویلا

خطای دید یکی از بخش‌های مهمی است که باعث می‌شود فضا بزرگتر به نظر برسد. اگر دقت کنید طراحی داخلی و نقشه اولیه تأثیر بسیار بالایی در بزرگ بودن فضا از نظر دیداری دارند. اگر در این مورد اطلاعاتی ندارید بهتر است کار را به یک فرد متخصص بسپارید.
مکان قرارگیری اتاق‌ها، ایجاد پنجره‌های بزرگ و نور زیاد، کمترین فضای ممکن برای دیوار و… همگی می‌توانند بدون تغییر متراژ، بر روی بزرگ بودن فضا تأثیر بگذارند. قطعاً هنگامیکه در یک خانه ویلایی وقت خود را می‌گذرانید، حال بهتری دارید. پس با خطای دید که به روش‌های مختلف ایجاد می‌شود، می‌توان فضا را بزرگتر از حالت واقعی نشان داد. معماران و طراحان داخلی حرفه‌ای می‌توانند به بهترین نحو این کار را انجام دهند.

اطمینان از منابع آب، برق و گاز شهرک ویلایی

تأمین امکانات اولیه مانند آب، برق و گاز برای یک ویلا بسیار مهم است و حتی در برخی موارد با دردسرهای زیادی همراه است.
اما کسانی که ویلای شهرکی می‌خرند از این مشکل به دور هستند
و وظیفه گرفتن مجوز بر عهده سازنده ی شهرک خواهد بود.
بنابراین کسانی که ویلای خود را از شهرک‌ ها تهیه می‌کنند می‌توانند اطمینان داشته باشند
که وضعیت امکانات اولیه ویلا واضح است و نیازی به نگرانی در این زمینه نیست.

مراحل ساخت ویلا

اولین قدم در ساخت ویلا و یا هر سازه دیگری در نظر داشتن یک طرح مناسب و همچنین برنامه ریزی اصولی و دقیق به منظور شروع پروژه ساخت می‌باشد; که وظیفه انجام این قسمت بر عهده طراحان و مهندسین ناظر و معمار همچنین گروه‌هایی مانند استادکاران و تاسیسات و غیره می‌باشد.
مرحله بعدی در اجرای ویلا گود برداری است. در این مرحله مکانی که قرار است پروژه ساخت ویلا در آن انجام گردد با گچ و ریسمان به صورت کامل مشخص و علامت گذاری می‌گردد. بعد از آنکه فونداسیون بنا به صورت کامل مشخص شد، عملیات گود برداری با نظارت مهندسی و با استفاده از ماشین آلات و تجهیزات گود برداری انجام می‌گردد. مرحله بعدی در اجرای ویلا بتن ریزی و اجرای اسکلت ساختمانی است. در این مرحله لازم است حتماً از بتن مرغوب و مناسب بنا استفاده کرد تا در نتیجه بنای ساخته شده دارای استحکام و طول عمر بیشتری بوده و در برابر بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله مقاومت خوبی داشته باشد.
همچنین برای اجرای اسکلت و آرماتور بندی، لازم است از میلگرد‌های مقاوم و متناسب با نوع سازه استفاده گردد. تعیین این موارد توسط مهندسین کارآزموده و با تجربه امکان پذیر است. مرحله بعدی در اجرای ویلا دیوارکشی است. در مرحله دیوارکشی چهارچوب ساختمان به علاوه ورودیها و خروجی و همچنین سیستم‌های تهویه و دیگر اجزای ساختمان به صورت کامل تقسیم بندی می‌گردند. بعد از به اتمام رسیدن فرایند دیوار کشی ساختمان مرحله بعدی در ساخت ویلا اجرای مرحله سقف می‌باشد.
سقف یک ساختمان ویلایی با توجه به موقعیت جغرافیایی آن می‌تواند از نوع سقف معمولی و یا سقف شیروانی باشد که هر کدام دارای قابلیتها و خصوصیات مخصوص به خود هستند. همچنین باید بگویم که سقف‌های شیبدار دارای پیچیدگی طراحی بیشتری بوده و در این زمینه لازم است تا متخصصین و مهندسین با تجربه وارد عمل شده تا نتیجه کار کاملا بی عیب و نقص باشد.
مرحله بعدی در ساخت ویلا نما کاری ویلا می‌باشد; که در این مرحله از مصالحی مانند چوب، سنگ آجر و غیره برای ساخت نمای بنا استفاده می‌گردد. معمولا در نمای بیرونی بنا از سنگ استفاده می‌شود، زیرا طول عمر بسیار بالاتری در برابر دیگر مصالح داشته و همچنین هیچگونه فرسایشی در آن وجود ندارد. همچنین توجه به دکوراسیون داخلی در ساخت ویلا بسیار مهم می‌باشد. از همین رو افراد متخصصی تحت عنوان معمار طراحی داخلی حضور دارند که می‌توان با استفاده از علم روز در زمینه دکوراسیون داخلی به طراحی نمای داخلی یک بنا بپردازند.

محوطه سازی در ساخت ویلا

محوطه سازی در ساخت ویلا بسیار ضروری بوده و محوطه ویلا نقش بسیار اساسی و مهمی‌در نتیجه نهایی ساخت ویلا و همچنین زیبایی و جذابیت آن دارد. آلاچیق و باربیکیو دو گزینه هستند که در زمان پرداختن به مساله محوطه سازی در ساخت ویلا باید توجه ویژه ای به آنها داشت و سعی شود به صورت کاملا اصولی و درست طراحی و اجرا گردند; زیرا این دو قسمت به عنوان مکانهایی برای گذراندن اوقات فراغت و تفریح با خانواده و دوستان به حساب می‌آیند و افراد بیشتر وقت خود را در یک ویلا در این مکانها سپری می‌کنند.

خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار طرح احداث شهرک ویلایی

تعداد ویلا : ۱۲۰ باب
نرخ برابری دلار : ۲۰۰۰۰ تومان
مساحت زمین : ۵ هکتار
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۲۴ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۱۴۰ میلیارد تومان
نرخ بازده : ۵۵ درصد

درخواست خدمات مشاوره سرمایه گذاری

برای تحقق یک ایده به کسب وکار موفق باید آن را از ابعاد گوناگون مانند بازار، توجیه اقتصادی، شرایط سرمایه گذاری، مدل سازی کسب وکار، زیرساخت های فنی و فرآیند های تولید مورد مطالعه قرار گیرد.
در صورت تمایل به دریافت خدمات (مطالعه فرصت سرمایه گذاری، تحقیقات بازار، طراحی مدل کسب و کار و سیستم سازی کسب و کار) می توانید پرسشنامه درخواست خدمات مشاوره را تکمیل نمایئد و یا با دفتر شرکت تماس حاصل فرمائید.

درخواست تهیه طرح توجیهی

این طرح صرفا به عنوان یک ایده سرمایه گذاری مطرح می شود. جداول و نمودارها تقریبی است.

امکان سرمایه گذاری با ظرفیتهای مختلف و به تبع آن سطح سرمایه گذاری کمتر و بیشتر از میزان اعلام شده نیز وجود دارد.

درصورت نیاز به تدوین طرح توجیهی می توانید با شرکت تماس حاصل فرمایید یا فرم اولیه سفارش طرح را تکمیل نمائید.

 

 


درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:

۴/۵ - (۶ امتیاز)