
طرح تولید انواع جرثقیل و وینچ
- ۱۱ اسفند ۱۳۹۹
- 0
- بازدیدها: 118
- دسته بندی:
طرح تولید انواع جرثقیل و وینچ
جرثقیل در واقع یک نوع ماشین ، دکل یا سازه مرتفعی است که توسط طناب و قرقره هایی برای بالا کشیدن یا پایین آوردن اشیا از آن استفاده می شود. این دستگاه با استفاده یک یا چند ماشین ساده برای ایجاد مزیت مکانیکی و در نتیجه حرکت بارهای فراتر از توانایی طبیعی یک انسان است. جرثقیل معمولا در صنعت حمل و نقل برای بارگیری و تخلیه یا برای حرکت اجسام بکار می رود.
کاربرد آنها عمدتا در صنایع ساختمانی یا سازه های عظیم دیگر است. جرثقیل هایی که در صنایع ساختمانی از آنها استفاده می شود اغلب به طور موقت نصب می شوند و البته می توان آنها را روی زمین یا بر روی وسایل نقلیه مخصوصی نیز نصب کرد.
جرثقیل ها به دو روش کنترل می شوند. در روش اول یک کاربر درون کابینی که همراه جرثقیل حرکت می کند نشسته و توسط دکمه هایی که با یک کابل به ایستگاه کنترل وصل هستند، جرثقیل را کنترل می کند. در روش دیگر از روش کنترل بیسیم استفاده می شود. در هر صورت اپراتور مذکور مسئول ایمنی جرثقیل و جان افرادی است که در ارتباط با جرثقیل کار می کنند
تاريخچه جرثقيل
ابتدايي ترين نوع شناخته شده ي جرثقيل ها در يونان باستان ابداع شدند و بواسطه ي انسان ها و يا حيوانات باري همچون الاغ از آنها استفاده مي شد. اين جرثقيل ها عموما براي ساخت سازه هاي بلند مورد استفاده قرار مي گرفتند. بعدها جرثقيل هاي بزرگتري ساخته شدند كه با چرخ دنده كار مي كردند و امكان بلند كردن اجسام سنگينتر را مهيا مي ساختند.
در اواخر قرون وسطي جرثقيل هاي بندري توليد شدند كه براي بارگيري و تخليه و ساخت كشتي ها مورد استفاده قرار مي گرفتند. بعضي از اين جرثقيل ها بر روي برج هاي سنگي ساخته مي شدند كه اين مسئله به اين جرثقيل ها اين امكان را مي داد كه پايداري و قدرت بيشتري داشته باشند. جرثقيل هاي ابتدايي از چوب ساخته مي شدند ولي با گذشت زمان و انقلاب صنعتي در اروپا استفاده از فلز هايي همچون آهن و استيل در ساخت جرثقيل ها متداول شد.
براي قرن هاي متمادي، استفاده از نيروي انسان يا حيوانات براي نيرو دادن به جرثقيل مورد استفاده مي شد، اگرچه براي آسياب هاي بادي و آبي از نيروي باد و آب نيز استفاده مي شد. نخستين نيروي مكانيكي براي به حركت در آوردن جرثقيل ها استفاده از موتورهاي بخار بود،و نخستين جرثقيل بخار ساختته شده در قرن هاي 18 و 19 ميلادي ساخته شد و حتي تا قرن بيستم نيز از اين نوع جرثقيل ها استفاده مي شد. اين در حاليست كه جرثقيل هاي مدرن معمولا از سيستم هايي همچون احتراق، نيروي برق و يا هيدروليك براي توانايي عملياتي بالاتر در انجام رسالت شان استفاده مي كنند. دانستن اين نكته خالي از لطف نيست كه هنوز از جرثقيل هاي دستي در مواردي كه بهره گيرري از جرثقيل هاي پيشرفته مقرون بصرفه نيست استفاده مي شود.
امروزه جرثقيل ها در شكل هاي بسيار متنوع براي مقاصد گونانگون مورد استفاده قرار مي گيرند. اندازه ي اين جرثقيل ها متنوع بوده و شامل جرثقيل هاي بازويي كوچك كه در وركشاپ ها استفاده مي شوند تا جرثقيل هاي برجي كه براي ساختمان سازي مورد استفاده قرار مي گيرند مي شود. همچنين از ميني جرثقيل ها براي ساخت و ساز ساختمان هاي بسيار بلند هم استفاده مي شود. سرانجام، اطلاع از جرثقيل هاي معلق نيز براي كسي كه مي خواهد از جرثقيل ها بداند ضروري است. اين نوع جرثقيل ها معمولا براي ساختن دكل هاي نفت و بيرون كشيدن كشتي هاي غرق شده استفاده مي شوند.
پايداري جرثقیل
پايداري جرثقيل بدين معني است كه در همه ي لحظاتي كه جرثقيل باري را بلند مي كند تكيه گاه جرثقيل بايد نزديك به صفر باشد تا جرثقيل سرنگون نشود. در عمل، بزرگي باري كه برداشته مي شود داراي ارزشي كمتراز توان جرثقيل باشد و در اين زمينه بايد يك حاشيه ي امن وجود داشته باشد.
تحت استانداردهاي آمريكايي كه براي جرثقيل ها نگاشته شده است وزن باري كه پايداري را براي جرثقيل هاي كراولر تضمين مي كند بايد 75 درصد ظرفيت مجازآن جرثقيل باشد. در مورد جرثقيل هاي متحرك اين عدد 85 درصد ظرفيت مجاز جرثقيل ها است.
استاندارد جرثقيل هايي كه بر روي كشتي ها و يا در ساحل نصب مي شوند سخت گيرانه تر است، دليل چنين سخت گيري حركت كشتي ها و ثابت نبودن آنها هست؛ از اينرو بايد پايداري كشتي ها و يا پلت فرم ها در نظر گرفته شود.
انواع جرثقيل ها
جرثقيل هاي متحرك
جرثقيل هاي متحرك يا موبايل به 4 نوع اصلي تقسيم بندي مي شوند: جرثقيل هايي كه بر روي كاميون سوار مي شوند؛ جرثقيل هاي راف ترين (rough terrain)؛ جرثقيل هاي كراولر و جرثقيل هاي شناور
جرثقيل هاي سوار شنونده روي كاميون (truck-mounted crane)
شركت هياب نخستين جرثقيل هيدروليكي سوارشنده بر روي جرثقيل را در سال 1947 توليد كرد. اين نوع جرثقيل ها از دو قسمت تشكيل شده اند: حمل كننده كه به بخش پاييني گفته مي شود و بخشي كه وظيفه ي بلندكردن اجسام را برعهده دارد و داراي بوم مي باشد كه در بخش بالايي جرثقيل قرار دارد. اين دو جزءبه واسطه ي يك سكوي قابل چرخش به هم متصل مي شوند و همين مسئله باعث مي شود بخش بالايي بتواند از يك سو به سوي ديگر بچرخد. اين جرثقيل هاي پيشرفته ي هيدروليكي عموما ماشين هايي با يك موتور هستند كه همين موتور وظيفه ي هدايت بخش پاييني و بالايي را بر عهده دارد. قدرت بخش بالايي از هيدروليكهايي گرفته مي شود كه بر روي سكوي قابل چرخش قرار گرفته اند. در جرثقيل هاي هيدروليكي قديمي تر، دو موتور مجزا وجود داشت. يكي از اين دو موتور وظيفه ي به حركت درآوردن خودرو در جاده ها را بر عهده داشت و در كنار آن پمپ هيدروليكي را براي جك ها به حركت در مي آورد. و موتور ديگر به واسطه ي پمپ هيدروليكي خودش بخش بالايي را حركت مي داد. بسياري از اپراتورهاي جرثقيل مدل دو موتوره را ترجيح مي دهند. دليل اين مسئله روغن ريزي در بخش سكوي قابل چرخش در جرثقيل هاي تك موتوره است.
عموما جرثقيل هاي سوارشونده روي كاميون قادر به سفر در آزادراه ها هستند كه همين مسئله موجب مي شود ضرورتي براي حمل آنها توسط ساير ماشين ها در محورهاي خارج از شهر وجود نداشته باشد؛ مگر در مواردي كه قوانين اجازه ي عبور و مرور آنها را نمي دهد. اغلب جرثقيل هاي كاميوني توانايي حركت با سرعت پايين را در حاليكه بار بر روي آنها معلق است دارند. جرثقيل هاي كاميوني محدوده ي بار 14 تن تا 1100 تن را شامل مي شوند. همچنين عموم اين جرثقيل ها قادر به گردش 180 درجه اي هستند، در حاليكه نوع گرانترشان تا 360 درجه هم مي چرخد.
جرثقیل هاي زمين هاي ناهموار (rough terrain crane)
ين نوع جرثقيل ها معمولا داراي يك بوم هستند كه بر روي بدنه سوار شده است. اگر به عكس جرثقيل rough terrain در پايين دقت كنيد همچنانكه از اسم آن هم پيداست براي سطوح ناهموار كاربرد دارد. همچنين جك هاي اين جرثقيل براي ايجاد پايداري در آن كاربرد دارند. اين جرثقيل هاي تلسكوپي ماشين هايي با يك موتور هستند كه علاوه بر قدرت دادن به بخش پاييني جرثقيل براي حركت، بخش بالايي را نيز به حركت در مي آورند و از اين جهت شبيه جرثقيل هاي كراولر مي باشند. برعكس جرثقيل هاي كراولر، در اين جرثقيل ها موتور معمولا در بخش پاييني بدنه قرار دارد. يكي از ويژگي هاي اين نوع جرثقيل ها اين است كه نيازي به تنظيم سطح محل فعاليت وجود ندارد.
جرثقيل كراولر
جرثقيل كراولر عموما داراي يك بوم است كه به بخش بدنه متصل شده است. همچنين چرخ هاي شبيه به تانك اين توع جرثقيل ها قابليت حركت و پايداري را براي آن فراهم مي كند.
اين نوع جرثقيل ها داراي ظرفيت بار از 35 تن تا 3125 تن مي باشند. يكي از ويژگي هاي جرثقيل هاي كراولر قابليت حركت آنها در حين استفاده مي باشد به طوري كه بدون نياز به جك هاي كناري و با تعادل بسيار پايين كار مي كند.
جرثقيل شناور
جرثقيل هاي شناور در ساخت پل هاي و بندرگاه ها مورد استفاده قرار مي گيرند. ولي در عين حال در بارگيري و يا تخليه ي بارهاي نامتعارف بر روي كشتي ها نيز كاربرد دارند. بعضي از جرثقيل هاي شناور بر روي لنج سوار مي شوند در حاليكه بعضي ديگر ناوهايي هستند كه داراي ظرفيت حدود 9000 تن هستند و براي حمل كامل اجزاء پل ها مورد استفاده قرار مي گيرند.
جرثقيل all terrain
اين نوع جرثقيل ها داراي قابليت حركت در جاده در كنار مانور بالا در عمليات بلند كردن اجسام هستند. داراي 2-9 محور بوده و براي جابجايي باهايي تا ظرفت 1200 تن كاربرد دارند.
جرثقيل pick and carry
اين نوع جرثقيل ها مشابه جرثقيل هاي متحرك يا موبايل بوده و بدون داشتن جك پايداركننده معمولا براي برداشتن و جابجايي بار مورد استفاده قرار مي گيرند. يكي از ويژگي هاي محدودكننده ي اين جرثقيل ها بوم كوتاه مي باشد. اين نوع جرثقيل ها عموما در كشور استراليا براي حمل بار در محيط كارخانجات مورد استفاده قرار مي گيرند.
جرثقيل كفي يا sidelifter
جرثقيل كفي در حقيقت يك تريلر است كه داراي جرثقيل مي باشد و در ايران نيز به وفور يافت مي شود. جرثقيل كفي معمولا براي برداشتن و جابجايي دستگاه ها در مسافت هاي درون شهري از اين نوع جرثقيل ها استفاده مي شود و كار كاميون تريلر و جرثقيل را با هم انجام مي دهد. در ايران نوع جرثقيل كفي سه تن و جرثقيل كفي 10 تن كاربرد زيادي در حمل و نقل بار سنگين دارد.
جرثقيل داراي عرشه يا carry deck crane
اين نوع جرثقيل ها كه برعكس جرثقيل هاي كفي در ايران مرسوم نيستند داراي چهار چرخ و بوم با چرخش 360 درجه مي باشند. موتورشان در عقب بوده و عموما در آمريكا مورد استفاده قرار مي گيرند.
جرثقيل هاي ثابت
جرثقيل برجي يا تاوركرين
جرثقيل هاي برجي نوع پيشرفته ي جرثقيل تعادلي هستند. اين جرثقيل ها معمولا به زمين و بر روي يك سطح محكم فيكس مي شوند. اين جرثقيل ها دو قابليت كار در ارتفاع و حمل اجسام سنگين را به اپراتورشان مي دهند.
جرثقيل سقفي
اين نوع جرثقيل ها كه عموما در كارخانجات، آهن فروشي ها و سنگبري ها انواع مختلف آنها مورد استفاده قرار ميگيرد داراي دو پايه، يك شاسي افقي و يك جرثقيل متحرك بر روي اين شاسي افقي هستند كه براي جابجاكردن اجسام در عرض مورد استفاده قرار مي گيرند. در نوع ديگر اين نوع جرثقيل ها امكان جابجايي شاسي افقي در طول نيز وجود دارد.
انواع ديگر جرثقيل ثابت كه كاربرد بسيار كمي دارند شامل جرثقيل چكشي، جرثقيل قرار گيرنده بر روي سطح و … مي باشند.
وینچ چیست ؟
وینچ (Winch) وسیلهای مکانیکی است که برای کشیدن، بلند کردن و جابهجایی اجسام از آن استفاده میشود . اگر کشش به صورت عمودی باشد در زبان انگلیسی به دستگاه کشنده Hoist گفته میشود اما در ایران نام وینچ و وینچ برقی ، هم برای کشندههای افقی و هم عمودی متداول شده است. یکی از کاربردهای این وسیله نصب آن روی خودروی کوهستان و جادههای صعبالعبور است که در صورت بروز مشکل و گیر افتادن خودرو در زمینهای ناهموار و باتلاقی، با کمک آن میتوان از محل خارج شد. اما کاربرد این وسیله به این مورد محدود نمیشود و در زمینههای مختلف صنعتی و ساختمانی به کار برده میشوند. وینچ صنعتی یکی از تجهیزات با مکانیزم ساده است که کاربرد فراوانی در کارخانهها و صنایع گوناگون دارد.
معرفی اجزای وینچ
موتور
قطعات بدنه
پایه پایینی
محفظه گیربکس
گیره نگهدارنده
جعبه کنترل
غلطک
قطعات ترمز فعال
کابل سیمی
کنترل از راه دور
انواع وینچ
وینچ برقی
علاوه بر وسایلی که در بالا ذکر شد، یک الکتروموتور نیز دارد که نیروی گرداننده این سیستم را تأمین میکند. حتی اگر خودرو خاموش باشد تا زمانی که باتری خودرو تمام نشده این وسیله کار می کند. وینچهای برقی در اکثر اوقات بر روی شاسی خوردرو و یا سپر متصل می شوند.( توصیه می کنیم آن را بر روی شاسی نصب کنید؛ چرا که در خودروهای دو دیفرانسیل شاسی مستحکم ترین محل به شمار می آید.) نکته حائز اهمیت در وینچهای برقی میزان توان است. در همه ی وینچ های برقی عددی بر روی محصول درج شده است. فرض کنید بر روی آن عدد ۵۰۰۰ نوشته شده باشد. این ۵۰۰۰ یعنی ۵۰۰۰پوند و هر پوند معادل ۶/۴۵۳ گرم است. پس در این صورت این وسیله می تواند خودرویی با وزن ۵۰۰۰ پوند یا ۲۲۶۸ کیلوگرم را جابجا کند. پس نیاز است در هنگام خرید به این نکته توجه داشته باشد و وزن خودرو را در نظر بگیرید.
وینچ هیدرولیک
در این مدل نیرو گرداننده توسط پمپ هیدرولیکی، که حرکت خود را از گیربکس کمک یا هرزه گرد متصل به آن می گیرد، تامین می شود و باعث به حرکت درآوردن وینچ می گردد. در این مدل به جای موتور الکتریکی، دو لوله رفت و برگشت دارد و به نسبت وینچ برقی توانمند تر است.
وینچ گاردانی
نیروی خود را، از یک گاردان تأمین می کند. این مدل را بر روی کامیون ها و بعضی از خودرو های دو دیفرانسیل نصب می کنند. اگر وینچ گاردانی روی خودرو نصب باشد در هنگام کار کردن آن خودرو دنده می خورد ولی حرکت نمی کند بلکه تمام فشار بر روی وینچ وارد می شود و به چرخ نیرویی وارد نمی شود و این وینچ است که خودرو را به حرکت در می آورد. قدرت این مدل بسیار بیشتر از دو مدل دیگر است. ولی در صورت خاموش شدن خودرو کار نمی کند.
دستی
در این مدل موتوری برای به حرکت در آوردن وینچ نیست و عامل حرکت نیروی دست انسان است یعنی به صورت دستی کار می کند.
بادی
در این مدل نیروی لازم برای حرکت از هوای فشرده یک کمپرسور هوا تامین میشود.
انواع وینچ بر حسب کاربرد
کششی یک طرفه
این نوع از winch ها برای کشیدن بار در یک سطح کاملا مسطح مانند ریل های معدن طراحی می شوند و بسته به ضریب بار طراحی نیروی کششی آن ها متفاوت است. معمولا این نوع فقط در یک جهت مثلا رفت یا برگشت به واگن نیرو وارد می کند و سرعت حمل و نقل واگن ها بسته به ضریب اصطکاک متفاوت خواهد بود. اما غالبا در طراحی این میزان برای واگن با چرخ لاستیکی 0.15 و برای چرخ های فلزی سوار بر ریل های استیل ضد اصطکاک در نظر گرفته می شود.
کششی دو طرفه
عملکردی مشابه وینچ کششی یک طرفه دارند، تنها تفاوت مشهود امکان حرکت رفت و برگشت به طور همزمان است، که دلیل آن نیز برخورداری از دو درام کششی مستقل می باشد. وقتی از این نوع استفاده می کنید، لازم نیست صبر کنید، تا پروسه رفت کامل شود. در صورت نیاز در میانه مسیر می توان عمل بازگشت را انجام داد.
پرتابل
این مدل همانند مدل کششی یک طرفه است، با این تفاوت که تک درام موجود روی وینچ برای دو کابل طراحی شده است و این عمل باعث شده تا امکان رفت و برگشت به طور همزمان برای واگن های معدنی میسر باشد. مدل پرتابل یکی از پرفروش ترین محصولات ما است. که در طراحی آن سعی کرده ایم، استاندارد های ایران و جهان را رعایت و بهترین محصولات را تولید کنیم.
انواع وینچ بر حسب منبع تغذیه
وینچ ها بر حسب منبع تغذیه در سه دسته بزرگ دستی، وینچ برقی و پنوماتیک دسته بندی می شود. تمامی وینچ ها می توانند به هر یک از این مدل ها به کار بسته شوند. سرعت انجام کار در آن ها بستگی به نیروی ورودی روی درام دارد، از این رو مدل های دستی در صنعت معدن کنار رفته و جای خود را به مدل های برقی و پنوماتیک داده است. البته هنوز متد دستی برای حالات اضطراری در طراحی ها لحاظ می شود. مدل های برقی توسط موتورهای سه فازه یا متناوب تغذیه می شوند که با توجه به سرعت مد نظر کارفرما طراحی و قدرت موتور متفاوت خواهد بود. در مورد انواع پنوماتیک موتوری که کار تغذیه را انجام می دهد، یک موتور هیدرولیکی است که بسته به توان مد نظر می تواند یک موتور چرخشی یا پیستون شعاعی باشد. شرکت تامین ابزار معدنی ایران با به کارگیری متخصصان ، توان تولید و ارائه انواع ماشین آلات را دارد.
کاربرد وینچ در صنایع مختلف
وینچ ابزاریست که قدمت زیادی در صنعت دارد. نسلهای جدید وینچ صنعتی با طراحی بهینه و جدید باعث کاهش حجم، بهبود عملکرد و افزایش ایمنی این دستگاه شده است. با توجه به محل و شرایط استفاده، در این دستگاه از ویژگیهای مختلف مثل ترمز و موتور ضدانفجار استفاده میشود.
صنایع نفت و گاز
کاربرد فراوانی در صنایع نفت و گاز دارند. از این وسیله در نیروگاهها و پتروشیمیها، دکلهای حفاری و کشش خط لوله (شورپولینگ) استفاده میشود.
صنایع دریایی
در اسکله، کشتی، لنج و قایقها برای جابجایی و بلند کردن بار یا وسایل و به آب انداختن و بالا کشیدن لنگر استفاده میشود. همچنین در صید ماهی و ماهیگری به کمک صیادان و ماهیگیران آمده و باعث سهولت و سرعت عمل آنها شده است. وینچهای مورد استفاده روی لنجها و کشتیهای ماهیگیری با قدرت و طول کابل مختلف به صیادان برای بالا کشیدن صید خود از دریا کمک میکند. بدنه وینچهای دریایی با توجه به محیط مرطوب و احتمال تماس با آب در برابر خوردگی مقاوماند. روی این وینچها کلاچ خلاصکن برای سهولت باز کردن کابل به منظور به آب انداختن و ترمز قفل شونده نصب میشود.
صنایع معدن و حفاری
استخراج و حمل و نقل مواد از معدن با کمک تجهیزات و ماشینآلات مختلف انجام میشود. یکی از تجهیزاتی که به افزایش سرعت و راندمان معادن کمک زیادی کرده است وینچها هستند.
کابل کشی
یکی از کابردها استفاده در پروژههای کابلکشی و سیمکشی در حالتهای مختلف هوایی و زمینی است. برای کابل کشی از نوع دیزلی یا وینچ برقی استفاده میشود که میتوانند به مترسنج، کشش سنج و کنترلر سرعت مجهز شوند
ساختمان و عمران
برای جابجایی مصالح و ابزار ساختمانی و افراد روی یک استراکچر یا ریل در پروژههای عمرانی و کارگاههای ساختمانی استفاده میشود. در این مجموعه که با نام بالابر ساختمانی یا بالابر مصالح نیز شناخته میشود معمولاً از وینچهایی با ظرفیت وزنی ۳۰۰ کیلوگرم تا ۳ تن بسته به نیاز استفاده میشود. الکتروموتورهای تکفاز یا سهفاز و گیربکس متناسب با ظرفیت وزنی مورد نظر برای وینچ برقی انتخاب میشود.
کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید انواع جرثقیل و وینچ
کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است. کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات ، مدارک و اموال ، سالها است که در سطح شرکت هاو زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد.
Farsi Title | Serial Code |
جرثقیل سقفی | 2915512315 |
جرثقیل دروازه ای | 2915512316 |
جرثقیل برجی | 2915512317 |
جرثقیل بازویی | 2915512318 |
جرثقیل دروازه ای گردان | 2915512319 |
جرثقیل نیمه دروازه ای | 2915512320 |
جرثقیل دیواری | 2915512321 |
وینچ | 2915512323 |
2915512338 |
کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت تولید انواع جرثقیل و وینچ
تعرفه یا به عبارت دیگری(TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا .
تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک،آمار،حمل و نقل،بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.
کد تعرفه گمرکی انواع جرثقیل 84262000 میباشد.
فرآیند تولید جرثقیل
نقشه برداری و طرح اولیه
پس از اماده سازی اولیه سالن فرایند طراحی نیز همزمان تکمیل شده و سالن تولید اماده می شود که جرثقیل شما رو به دهانه مورد نظر طراحی کنید شرکت وزنه گستر آریا با استفاده از تکنولوژی روز دنیا جرثقیل طراحی شده شما را شبیه سازی کرده و آن را در سالن تولید به همان اندازه و استاندارد تبدیل می کند سپس فرایند ساخت با استفاده از ابزار کالیبره شده و افراد متخصص صورت می گیرد.
نظارت بر ساخت
کارشناسان همواره بر انجام دقیق پروژه نظارت می کنند و گزارش اماده سازی جرثقیل شما به صورت لحظه ای ارائه می دهند و با نظارت دقیق بر انجام و بازرسی های به موقع از اتفاق افتادن خسارات جبران ناپذیر جلوگیری می کنند جرثقیل های سقفی ، با توجه به نیاز و تناژ دلخواه شما به صورت تک پل و یا دو پل ارائه می شوند و فرایند ساخت آنها با توجه به دهانه و طول مسیر شما متغییر از یک هفته تا چند هفته می باشد . پل های جرثقیل به صورت همزمان با کلگی های جرثقیل اماده شده و مورد بازرسی قرار می گیرند همچنین مشتریان ما می توانند از تمامی مراحل بازدید کرده و در جریان تمامی کارها باشند و روند تولید جرثقیل ها را بازرسی کنند طبق نقشه اولیه بازرسی ها جوش و کیفیت آن توسط واحد QC (کنترل کیفیت) مورد بررسی قرار می گیرد.
مونتاژ و نصب جرثقیل
پس از اماده سازی تمامی قطعات پروسه مونتاژ قطعات شروع شده و تمامی قطعات به یک دیگر متصل شده و شکل جرثقیل کامل می شود در این مرحله تمامی قطعاتی که می توان نصب کرد را بر روی پل های جرثقیل به یک دیگر متصل می کنیم و قطعاتی که باید در محل نیز نصب شوند را اماده می کنیم برای حمل محموله اولیه جرثقیل قبل از اماده سازی اولیه توسط کارشناسان بعضی از تست های الکتریکال و مکانیکال انجام شده و چک لیست های خود را به واحد فنی ارائه می دهند در صورت تایید نهایی واحد فنی و کنترل کیفیت فرایند حمل محموله صورت می گیرد . لازم به ذکر است که در سالن نصب در طی بازه ساخت اماده سازی سالن حتما باید صورت گیرد اماده سازی سالن شامل نصب کنسول و براکت برای مقاوم سازی سالن در صورت نیاز و نصب ریل جرثقیل به صورت کامل انجام شده باشد
وضعیت واحد های فعال تولید انواع جرثقیل و وینچ
در نمودار زیر تعداد و ظرفیت واحدهای تولید انواع جرثقیل و وینچ در کشور به تفکیک استان آمده است .
وضعیت واردات و صادرات انواع جرثقیل و وینچ
نمودار واردات و صادرات انواع جرثقیل و وینچ در کشور به تفکیک سال در شکل زیر آمده است.
خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار طرح تولید انواع جرثقیل و وینچ
ظرفیت تولید سالیانه : 170 دستگاه
نرخ برابری دلار : 25000 تومان
مساحت زمین موردنیاز : 8000 مترمربع
زیربنای کل : 3200 مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : 58 نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : 26 میلیارد تومان
ارزش ماشين آلات و تجهيزات : 17 میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی : 37 درصد
درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید: