طرح تولید تیغ ها و چاقوهای جراحی

تیغ ها و قیچی ها و کورت ها و وسایل مخصوص برش، لبه های تیزی دارند. از آنها برای بریدن، جدا کردن و یا قطعه کردن بافت ها استفاده می شود.این وسایل باید جدای از وسایل دیگر نگهداری شوند.و از لبه های تیز آنها باید در هنگام تمیز کردن، استریل کردن و انبار کردن محافظت شود.برای جلوگیری از جراحت و آسیب های ناشی از وسایل تیز از جمله تیغه ها و چاقوهای جراحی، نیاز به رعایت اصول محافظتی ویژه ای می باشد.
معمولا از دسته چاقوهای جراحی با تعویض تیغه آنها مجددا استفاده می کنند. غالبا دسته این چاقوهای جراحی را از جنس برنج می سازند و تیغه های آنها ممکن است از استیل کربن ساخته شود.تیغه ها توسط شکافی که بر روی آنها وجود دارد در داخل شیارهای دسته چاقوی جراحی قرار میگیرند.
هرگز نباید از انگشتان دست برای جا زدن یا درآوردن تیغه هااستفاده نمود. برای این کار از سوزنگیر یا یک هموستات قوی مانند هموستات کلی باید استفاده کرد.

تیغ ها :

تیغه های مختلف برحسب شکل و اندازه و یا بر حسب بلندی و پهنایی که دارند به شرح زیر طبقه بندی می شوند:همانطور که در عکس نوشته شده است از چب با راست شماره ۱۰-۱۱-۱۲-۱۵-۲۰ شماره تیغ های بیستوری می باشد.
– معمولا از تیغه های شماره ۱۰ بیشتر استفاده می شود. قسمت پهن این تیغه ها در یکطرف بصورت گرد می باشد.
– شماره دسته آنها ۳- ۷ و ۹ می باشد. تیغه های شماره ۲۰ – ۲۱ و ۲۲ نیز همین شکل می باشند اما بزرگترند و روی دسته شماره چهار نصب می گردند.
– تیغه های شماره ۱۱ لبه های صاف و نوک تیزی دارند و روی دسته های ۷ – ۹ و ۱۰ نصب می گردند.
– تیغه های شماره ۱۲ به شکل چنگک هستند و لبه تیز آنها در یک طرف بصورت خمیده می باشد و روی دسته های ۳ – ۷ و ۹ نصب می گردند.
– تیغه های شماره ۱۵ کوچکتر و کوتاهتر هستند و لبه های برش آنها خمیده تر از تیغه های شماره ۱۰ می باشد.
– شماره دسته این تیغه ها ۳ -۷ و ۹ می باشد. یک نوع تیغه شماره ۱۵ وجود دارد که شبیه همین تیغه می باشد اما کوچکتر است و برای ایجاد برش های کوچکتر بطور مثال در جراحی های اطفال بکار میرود.
– تیغه شماره ۲۳ که لبه برش آن بشکل خمیده است و غالبا نسبت به تیغه های شماره ۲۰ – ۲۱ و ۲۲ دارای نوک تیزتری می باشد. تیغه شماره ۲۳ بر روی دسته شماره ۴ نصب می شود.
به این ترتیب تیغه ها با اشکال و زوایای متفاوت جهت انجام جراحی های مختلف ساخته می شوند. این تیغه ها یر روی دسته های مخصوص خود سوار می شوند.

چاقوها:

چاقوهای جراحی در شکل هاو سایزهای گوناگون موجود می باشند. برخی از آنها مانند چاقوهای آشپزخانه فقط در یک طرف خود دارای لبه برنده هستند.چاقوهای جراحی ممکن است دارای یک یا دو لبه برنده باشند که برای اهداف خاصی طراحی شده اند.چاقوهای کاتاراکت در جراحی های چشمی استفاده می شوند.
چاقوی گوش که بمنظور ایجاد یک سوراخ ظریف روی پرده صماخ و خارج شدن ترشحاتی که در پشت آن تجمع یافته طراحی گردیده است.چاقوهایی که به منظور قطع عضو یا چاقوهای امپوتاسیون بکار می روند.

کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید تیغ ها و چاقوهای جراحی

کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است. کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات ، مدارک و اموال ، سالها است که در سطح شرکت هاو زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد.
کد آیسیک تیغ ها و چاقوهای جراحی : ۳۳۱۱۴۱۲۶۵۲

کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت تولید تیغ ها و چاقوهای جراحی

تعرفه یا به عبارت دیگری(TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا. تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک،آمار،حمل و نقل،بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.
کد تعرفه گمرکی تیغ ها و چاقوهای جراحی ۸۲۱۱۹۲۹۰ و ۹۰۱۸۹۰۹۰ میباشد.

فرآیند تولید تیغ ها و چاقوهای جراحی

برش بوسیله قالبهای سنبه ماتریس: در این روش بـرای بـرش تـیـغ جراحی در اندازه مورد نظر از قالبهای سنبه ماتریس استفاده می گردد برای تامین تلورانس مورد نیاز در این قطعه لازم است که قالب ، تلورانس بسیار بسته تری داشته باشد بنابرین نیاز به ساخت قالبی بسیار دقیق می باشد علاوه بر این به دلیل خواص ویژه فولادهای مورد استفاده برای این منظور قالب ساخته شده بایدمقاومت بسیار خوبی در برابر سایش داشته باشد و بتواند تیراژ بالایی را بدون اینکه اندازه قطعات تولید شده توسط آن از تلورانس خارج گردد تولید کند . علاوه بر این قالب باید مقاوم باشد و در برابر فشار وارده بر آن که ناشی از نیروهای برشی وارده بر فولاد است نشکند و زیر آن فشار دوام بیاورد .
تیراژ تولیدشده توسط یک قالب باید بالا باشد و قالب قبل از تخریب کامل باید تعدادی مشخص قطعه تولید کند تا قیمت بالای قالب جبران شود و هزینه تمام شده قطعه در حد معقول حفظ گردد . معمولا از قالب بخصوص قالبهای دقیق وقتی استفاده می شود که تولید انبوه قطعه بالا باشد و بتوان با ظرفیت بالا هزینه قالب را جبران کرد یا قیمت قطعه به حدی بالا باشد که تولید با هزینه بالا توجیه اقتصادی داشته باشد . از ویژگیهای این روش می توان به بالا بودن هزینه قالب سازی ، تولید قطعات یک شکل و یک سایز با دقت ابعادی خوب و تلورانس کم ، امکان تولید با سرعت بسیار بالا به خصوص در صورتی که پرس به صورت اتوماتیک تغذیه گردد ، متوقف شدن تولید در صورت صدمه دیدن قالب اشاره کرد در ایران عمده ترین روش تولید اینگونه قطعات بوسیله این روش است اما متخصصین و قالبسازانی که بتوانند این گونه قالبها را طراحی کرده و بسازند انگشت شمارند و این مساله باعث ایجاد مشکلاتی در تولید اینگونه قطعات خواهد گردید.عموما به دو گونه می توان قالبهای مشابه قالب های مورد استفاده در برش تیغ جراحی را ساخت که می توان این روشها را به سنتی و مدرن دسته بندی کرد . روش سنتی : در این روش جنس قالب از جنس فولادهای ابزار یا تندبر است که ابتدا قالب با دقت طراحی گردیده و سپس توسط نرم افزارهای مخصوص مانند edgh cam و یا نرم افزارهای مشابه برنامه لازم برای تراش قطعه به فرم طراحی شده تهیه می گردد و سپس ابتدا روی یک مدل که معمولا چوبی است برنامه چک شده و در صورت داشتن اشکال برطرف می گردد سپس روی قطعه اصلی کار شده و سنبه با در نظر گرفتن جا برای عملیات پرداخت ، توسط دستگاههای CNC تراشیده شده سپس با همان برنامه یک مدل مسی نیز تراشیده شده و آماده می گردد سپس مدل مسی در اسید انداخته می شود تا خورده شده اندازه آن بطور یکنواخت کوچک گردد این کار به این علت انجام می گردد که در صورت ایجاد اعوجاج پس از عملیات حرارتی که عموما دیده می شود بتوان سنبه و ماتریس را به هم خوراند و خلاصه اینکه جا برای پرداخت و عملیات فیتینگ نیز داشته باشد پس از انجام این عملیات ماتریس توسط مدل مسی توسط دستگاه اسپارک شکل داده شده و پس از اتمام این عملیات عمل سخت کردن روی قالب انجام می گردد و سپس توسط سنگ زنی و اسپارک سنبه و ماتریس به هم خورانده می شود . قالبهایی که با این روشها ساخته می شوند عمر نسبتا کمی دارند و معمولا برای قطعاتی استفاده می شوند که تیراژ قطعه تولیدی نسبتا کم باشد این مساله به این دلیل است که قالب پس از ضرب تعدادی قطعه، شکسته یا لب پر شده و یا اینکه از تلورانس لازم خارج می شود . به همین دلیل این روش برای ساخت قطعاتی مانند تیغ جراحی که تیراژ بسیار بالایی مورد نیاز است نمی تواند استفاده شود و توصیه نمی گردد فولادهایی که معمولا برای اینگونه عملیات انتخاب می گردند معمولا فولادهای ابزار کربنی یا فولاد ابزار سرد کار و یا فولادهای تند بر هستند برای برش استنلس استیل آن هم در تیراژ کم می توان از فولادهای تندبر استفاده کرد اما برای تیراژهای بسیار بالا جوابگو نخواهد بود .
استفاده از فولادهای تند بر متالورژی پودر و یا تنگستن کارباید به عنوان مواد قالب به علت سختی کار روی تنگستن کارباید این کار مشکلات عدیده ای دارد ویژگی این گونه قالبها عمر نسبتا بالای آنها ، وجود خاصیت خود روغن کاری سنبه و ماتریس به علت تخلخل موجود در قطعه و سختی و مقاومت به سایش بالای آن است این نوع قالب علاوه بر فولادهای معمولی برای برش استنلس استیل نیز مناسب است و استفاده از این روش توصیه می شود . روش عمومی ساخت این گونه قالبها استفاده از جت آب و دستگاه برش سیم است مشکلی کار روی تنگستن کارباید که باعث گران بودن قالبهای ساخته شده بوسیله آن می گردد،در این است که ماشین کاری روی تنگستن کارباید با ابزار آلات معمولی قابل انجام نیست تنها ابزاری که بطور مؤثر می تواند روی آن عمل کند الماس است که معمولا با الماس قیراطی عمل تراش روی آن انجام می گردد مشکل دیگر تنگستن کارباید گرانی قالبهای ساخته شده بوسیله آن و معدود بودن متخصصینی است که می توانند روی آن کار کنند تقریبا قیمت قالبهای تنگستن کارباید سه برابر قالبهای ساخته شده با روشهای معمولی (سنتی ) است و تعداد شرکتهایی که توانایی ساخت قالبهای آن را دارند در کل کشور از انگشتان یک دست تجاوز نمی کند.

برش بوسیله لیزر : در این روش از اشعه لیزر برای برش استفاده می گردد این روش روشی نسبتا دقیق و کارا است که معمولا برای تولید قطعات با تیراژ کم استفاده می گردد گرچه امروزه با ساخت دستگاههای دقیق که بوسیله سیستمهای کامپیوتری کنترل می شوند سرعت کار این دستگاهها برای برش ورق تا حدود ۱۵ متر بر دقیقه نیز رسیده است و برای تولید انبوه نیز می توان از آن استفاده کرد .از ویژگیهای این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد هزینه اولیه بسیار بالای آن در خرید و نصب دستگاه و نگهداری و کار کردن ان خطرناک بودن آن برای کسانی که در اطراف آن کار می کنند ، بنابر این باید اقدامات احتیاطی لازم انجام گردد.دقت این روش نسبت به قالبها کمتر است ، گرچه دستگاههای بسیار دقیق نیز ساخته شده اند که می توانند تا یک صدم میلیمتر دقت داشته باشند .نیاز به قالبسازی و هزینه های آن ندارد .شکل قطعه در این روش به راحتی قابل تغییر است و فقط با دادن یک برنامه جدید تغییر می کند که در برش بوسیله قالب این به راحتی و بدون ساخت قالب امکان پذیر نیست .توقف خط در این روش فقط در صورت خرابی دستگاه خواهد بود و مشکلاتی نظیر شکستن قالب و یا انجام تعمیرات روی قالب نخواهد بود .میزان پرت ورق در این روش کمتر می شود زیرا نیاز به در نظر گرفتن سطح اضافه برای ثابت نگه داشتن ورق- که معمولا در برش بوسیله قالب در نظر گرفته می شود نیست . به علت اینکه لیزر فلز را ذوب می کند یک لایه مذاب اطراف قطعه را می گیرد که باید جدا شود و بعضا این لایه به خود قطعه کار نیز می چسبد و مانع جدایش آن از ورق می شود که خود ایجاد اشکال می کند .\ نیاز به کادر متخصصبا وجود پیشرفتهای متعدد هنوز دستگاهی که با سرعت و دقت مناسب برای این کار بتواند کاملا جوابگو باشد وجود ندارد .دستگاه بــرش لـیزر که بوسـیله سـیستم CNC کنترل می شود که با این دستگاه بوسیله دادن برنامه می توان به راحتی برشهای نسبتا دقیق با دقت ۰۱/ میلیمتر ایجاد کرد . دستگاه برش لیزر که بوسیله سیستم CNC کنترل می شود عملیات حرارتی یکی از مهمترین مراحل در ساخت و تولید ابزار های برشی مرحله عملیات حرارتی است این فرایند از آن جهت اهمیت دارد که کیفیت ابزار کاملا وابسته به این عملیات می باشد همچنین در این عملیات پارامترهای بسیاری که ممکن است در تولید موثر و مهم باشد تعیین می شود مثلا در مورد ساخت تیغ جراحی تولید آن با سختی مناسب وبا میزان کمترین تابیدگی باید مد نظر قرار گیرد و عملیات باید به گونه ای انجام گردد که سختی مناسب که مستقیما در کیفیت ابزار از نظر برش خوب ، صاف و تمیز با کمترین آسیب جانبی به بافتها حاصل گردد همچنین سختی و خواص مکانیکی تیغ با عملیات حرارتی باید به حدی برسد که تیغ به راحتی خم نشده و به بافتهایی که هدف برش نیستند آسیب نزند . همچنین در انجام یک برش تمیز سختی تیغ اهمیت دارد زیرا باید در مقابل نیروی برشی وارده که متقابلا به سطح بسیار کمی (لبه تیغ) وارد می شود مقاومت داشته باشد و در مقابل آن تغییر فرم کمی انجام دهد که این مهم به توانایی در دستیابی به سختی بالا در اثر عملیات حرارتی وابسته است . رنج سختی به دست آمده از فولاد انتخاب شده ، به تکنولوژی عملیات حرارتی و همینطور مهارت اپراتور و روش استفاده شده بستگی دارد . در این قسمت بیشتر روشهای مرسوم در دنیا برای عملیات حرارتی بررسی می گردد و نقاط ضعف و قدرت هر یک تعیین می گردد.به طور کلی سه روش اساس برای انجام عملیات حرارتی بر روی تیغ جراحی به علت قابلیت و کیفیتشان مناسب تشخیص داده می شوند که عبارتند از :(حمام نمک)انجام مار تمپرینگ یا کوئنچ گرم ،کوره اتمسفر کنترل شده و کوره خلاء .از بین این سه روش کوره خلاء که بسیار گرانقیمت است و عملا برای این قطعه که باید هزینه عملیات حرارتی آن بسیار کم باشد به صرفه نخواهد بود ضمن اینکه این کوره ها اکثرا به صورت بچ کار می کنند.کوره اتمسفر کنترل شده نیز گرانقیمت می باشد و تعمیرات و نگهداری آن بسیار مشکل و هزینه بر است علاوه براین در دسترس نیز نمی باشد همچنین سیستم هایی که با کوره اتمسفر کنترل شده به صورت پیوسته کار می کنند قیمت بسیار بالایی دارند به گونه ای که قطعاتی که صرفه اقتصادی بسیار بالایی دارند با این روش عملیات می شوند همچنین در مقایسه با حمام نمک به علت اینکه سرعت گرم و سرد شدن نسبت به حمام نمک کم است مدت عملیات بیشتر خواهد بود ضمن اینکه قابلیت انجام عملیات حرارتی کیفیت بالا مانند مارتمپرینگ در آن بسیار مشکل است بنابراین برای این قطعه کوچک با حجم تولید بسیار بالا مناسب ترین روشی که هم قابلیت پیوسته شدن دارد و هم با سرعت قابل ملاحظه می توان با تیراژ مناسب و کیفیت بالا قطعه را تولید کرد حمام نمک است . با استفاده از حمام نمک شرایط بهینه سازی شده عملیات حرارتی تیغ جراحی باید بدست آید با توجه به رنج سختی که استاندارد برای تیغ جراحی در نظر گرفته است یکی از دو عملیات کوئنچ گرم و مارتمپرینگ باقی می ماند که باید شرایط این دو بهینه سازی گردند تا قابل استفاده در تولید باشند .

وضعیت واحد های فعال تولید تیغ ها و چاقوهای جراحی

در نمودار زیر تعداد و ظرفیت واحد های فعال تولید تیغ ها و چاقوهای جراحی در کشور به تفکیک استان آمده است .

وضعیت واردات و صادرات تیغ ها و چاقوهای جراحی

نمودار های واردات و صادرات تیغ ها و چاقوهای جراحی در کشور به تفکیک سال در شکل زیر آمده است.

مراحل اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری واحد تولید تیغ ها و چاقوهای جراحی

برای مشاهده مراحل اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری و احداث واحد تولید تیغ ها و چاقوهای جراحی اینجا کلیک کنید.

 برآورد مصرف تیغ جراحی در ایران

همانطور که پیش تر گفته شد تیغ جراحی ابزاری نوک تیز است که در روش های جراحی برای ایجاد برش یا سوراخ در بافت استفاده می شود. آنها معمولاً از فولاد ضد زنگ با کیفیت بالا ساخته می شوند و بسته به روش جراحی خاصی که انجام می شود، در اشکال و اندازه های مختلفی تولید می شوند. تیغه های جراحی به گونه ای طراحی شده اند که تیز و دقیق باشند و به جراحان این امکان را می دهند تا برش های تمیز و دقیق را با حداقل آسیب بافتی انجام دهند. آنها اغلب یکبار مصرف هستند و فقط یک بار برای جلوگیری از گسترش عفونت بین بیماران استفاده می شوند.
با توجه به عدم وجود کد اختصاصی برای محصول مورد نظر و از طرفی عدم وجود پایگاه اطلاعاتی جامع در این حوزه، به طور قطعی نمی توان در رابطه با میزان مصرف این محصولات اظهار نظر نمود. از این جهت در ادامه به شیوه ای دیگر در برآورد مصرف این محصولات در ایران می پردازیم.
تیغ های جراحی همانطور که از نام آن ها برمی آید اغلب در اعمال جراحی مورد استفاده قرار می گیرند، که در صورت تعیین تعداد عمل جراحی انجام شده در ایران میتوان به برآوردی مناسب دست یافت. برای پی بردن به این مقدار به داده های جهانی رجوع میکنیم.
سرانه عمل جراحی از کشوری به کشور دیگر بسیار متفاوت است. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، میانگین جهانی برای اعمال جراحی حدود ۴۵۰۰ مورد در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر است. با این حال، تفاوت های قابل توجهی بین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه وجود دارد. به عنوان مثال، در کشورهای پردرآمد، این میزان حدود ۱۰۰۰۰ عمل جراحی به ازای هر ۱۰۰۰۰۰ نفر جمعیت است، در حالی که در کشورهای کم درآمد تنها حدود ۱۰۰۰ عمل جراحی در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر است. در رابطه با ایران نیز باید گفت با وجود قرار گرفتن کشور در میان کشورهای برتر در تعداد عمل های جراحی زیبایی در جهان و همچنین گرایش مراکز درمانی داخلی به حوزه توریست سلامت انتظار می رود این مقدار با میانگین جهانی تفاوت قابل توجهی داشته باشد به عنوان مثال با مقایسه ایران با کشوری همچون ترکیه خواهیم یافت که این کشور در سال ۲۰۱۵ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر بیش از ۱۱۰۰۰ عمل جراحی را تجربه کرده است. با این حساب پیش بینی می شود سرانه عمل جراحی در ایران در محدوده ۸۰۰۰ عمل به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر متغیر باشد.
حال با در نظر گرفتن ۸۰۰۰ عمل جراحی در هر ۱۰۰ هزار نفر و جمعیت ۸۷.۹۲ میلیون نفر برای ایران در سال ۲۰۲۱ در می‌یابیم سالانه حدود ۷,۰۳۳,۶۰۰ عمل جراحی در کشور صورت گرفته است که طبق بررسی های انجام شده از متخصصین شاغل در این حوزه، تعداد تیغ مصرفی در هر عمل جراحی به طور میانگین ۲ تیغ می‌باشد.
با این وجود تعداد تیغ جراحی مصرفی در ایران در سال ۲۰۲۱ برابر با ۱۴,۰۶۷,۲۰۰ عدد بوده است.

خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار طرح تولید تیغ ها و چاقوهای جراحی

ظرفیت تولید سالیانه : ۵ میلیون عدد
نرخ برابری دلار : ۵۰۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۲۰۰۰ مترمربع
زیربنای کل : ۸۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۱۶ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۰.۳ میلیون دلار
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۰.۰۷ میلیون دلار
نرخ بازده داخلی : ۴۴ درصد



درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید

طرح توجیهی تولید تیغ جراحی

تومان۷۹۰.۰۰۰

در طی سالیان گذشته که در حوزه مشاوره سرمایه‌گذاری و تهیه طرح‌های توجیهی و مطالعات امکانسنجی فعالیت داریم، در برخی موارد به سرمایه گذارانی مواجه می شویم که بدنبال دستیابی به داده ها و اطلاعات موردنیاز ابتدایی جهت شناخت پروژه های مختلف سرمایه گذاری هستند، یکی از شیوه های دستیابی به اطلاعات مذکور استفاده از طرح های تیپ یا مقدماتی و البته بروز میباشد.
بمنظور ارائه داده های اولیه موردنیاز به سرمایه گذاران، علاقمندان و … سعی کرده ایم در قالب فایل هایی با دیتاهای بروز فنی، مالی و آماری نیاز اولیه متقاضیان را فوری و البته تا حد بسیاری نزدیک به واقعیت فعلی سرمایه گذاری در ایران برطرف نمائیم.

مشخصات فایل طرح توجیهی تولید تیغ جراحی به شرح زیر است:

عنوان پروژه: طرح توجیهی تولید تیغ جراحی
قیمت مبنای دلار در زمان تهیه گزارش: ۵۰.۰۰۰ تومان
ظرفیت تولید سالیانه: ۵,۰۰۰,۰۰۰ عدد
میزان سرمایه گذاری طرح: ۱۰میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان
نرخ بازده داخلی (IRR): 46.38 درصد
فرمت فایل: ورد + پی دی اف
حجم فایل ورد طرح: ۷.۳مگابایت
حجم فایل پی دی اف طرح: ۱۲مگابایت
تعداد صفحات طرح توجیهی: ۷۲صفحه
تاریخ آخرین بروزرسانی طرح: اردیبهشت ۱۴۰۲

دانلود PDF صفحات ابتدایی و فهرست محتوایی فایل

پیشنهاد می شود در هنگام پرداخت، کاربر سایت شوید تا در صورت ثبت هر گونه بروزرسانی در فایل، دسترسی رایگان به فایل بروزشده داشته باشید، ضمن اینکه از طریق پنل کاربری همواره به کلیه فایل های خریداری شده دسترسی خواهید داشت.

ما به‌عنوان یک مشاور سرمایه‌گذاری می‌توانیم به همه کسب‌وکارهای قانونی و مشروع در مقیاس صنایع متوسط و بزرگ کمک کنیم. ارائه ایده سرمایه‌گذاری، مطالعه بازار، طرح توجیهی، مشاوره تامین ماشین‌آلات و … ازجمله کارهایی است که ما انجام می‌دهیم. بااین‌همه در برخی از صنایع خاص ممکن است ما بهترین انتخاب نباشیم. ما خوشحال می‌شویم مشخصات پروژه شمارا بدانیم در صورت عدم تناسب به‌صورت محرمانه به شما اعلام می‌کنیم و یا در صورت نیاز مشاور متناسب را به شما معرفی می‌کنیم.

با کلیک بر روی گزینه خرید لینک دانلود این بسته را پس از پرداخت آنلاین دریافت نمائید. فایل بلافاصله هم در پنل کاربری شما ذخیره می گردد و هم لینک دانلود آن به ایمیل شما ارسال میگردد.

توضیحات

در طی سالیان گذشته که در حوزه مشاوره سرمایه‌گذاری و تهیه طرح‌های توجیهی و مطالعات امکانسنجی فعالیت داریم، در برخی موارد به سرمایه گذارانی مواجه می شویم که بدنبال دستیابی به داده ها و اطلاعات موردنیاز ابتدایی جهت شناخت پروژه های مختلف سرمایه گذاری هستند، یکی از شیوه های دستیابی به اطلاعات مذکور استفاده از طرح های تیپ یا مقدماتی و البته بروز میباشد.
بمنظور ارائه داده های اولیه موردنیاز به سرمایه گذاران، علاقمندان و … سعی کرده ایم در قالب فایل هایی با دیتاهای بروز فنی، مالی و آماری نیاز اولیه متقاضیان را فوری و البته تا حد بسیاری نزدیک به واقعیت فعلی سرمایه گذاری در ایران برطرف نمائیم.

مشخصات فایل طرح توجیهی تولید تیغ جراحی به شرح زیر است:

عنوان پروژه: طرح توجیهی تولید تیغ جراحی
قیمت مبنای دلار در زمان تهیه گزارش: ۵۰.۰۰۰ تومان
ظرفیت تولید سالیانه: ۵,۰۰۰,۰۰۰ عدد
میزان سرمایه گذاری طرح: ۱۰میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان
نرخ بازده داخلی (IRR): 46.38 درصد
فرمت فایل: ورد + پی دی اف
حجم فایل ورد طرح: ۷.۳مگابایت
حجم فایل پی دی اف طرح: ۱۲مگابایت
تعداد صفحات طرح توجیهی: ۷۲صفحه
تاریخ آخرین بروزرسانی طرح: اردیبهشت ۱۴۰۲

امتیاز

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی تولید تیغ جراحی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۴/۵ - (۴ امتیاز)