طرح تولید شیلنگ های لاستیکی خودرو
- 16 اردیبهشت 1398
- ۰
- بازدیدها: 2,077
- دسته بندی:
طرح تولید شیلنگ های لاستیکی خودرو
پلاستیک به دسته ای از مواد مصنوعی و یا نیمه مصنوعی گویند که از فرایند بسپارش یا پلیمریزاسیون بدست می آیند. پلاستیک ها دستهای از بسپارهای افزایشی یا تراکمی هستند. پلاستیک ها را می توان به شکل های مختلف درآورد. عمدتاً پلاستیک ها برای عرضه به بازار به مواد کمکی متعددی از قبیل مواد ضد بلوک، آنتی اکسیدان ها، عوامل ضدشکاف مانند پلیبوتادینها، پایدار کننده های گرمایشی، لغزنده کننده ها تأخیر اندازهای شعله وری از قبیل آنتمران آغشته میکنند. پس از دفع پلاستیک به صورت زباله، هر یک از این مواد می تواند در اثر حرارت غذا با مواد غذایی وارد واکنش شیمیایی پلیمر شود. بکارگیری لوله های پلاستیکی در تأسیسات به اواسط دهه ی ۱۹۳۰ میلادی بر می گردد. در آن زمان برای اولین بار آلمان ها از لوله های پلاستیکی برای سیستم های تخلیه فاضلاب استفاده کردند. بعدها شناخت هر جه بیشتر معایب و نقاط ضعف لوله های فلزی باعث گردید تا لولههای پلاستیکی به مرور زمان و در بسیاری موارد جایگزین لوله های فلزی گردند. از مهمترین معایب لوله های فلزی میتوان به خوردگی، رسوب گیری سطوح داخلی، وزن زیاد، حمل و نقل و نصب مشکل آنها (در مقایسه با لوله های پلاستیکی) اشاره نمود.
معرفی کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید شیلنگ های لاستیکی خودرو
۱. کد آیسیک نام کالا انواع لوله پلاستیکی : ۲۵۲۰۳۱۲۳۱۷
۲. کد آیسیک نام کالا شیلنگ های پلاستیکی : ۲۵۲۰۳۱۲۳۵۶
۳. کد آیسیک نام کالا انواع شیلنگ و لوله لاستیکی : ۲۵۲۰۱۵۳۰
فرآیند تولید شیلنگ های لاستیکی خودرو
مواد اولیه مورد نیاز معمولاً از بازار خریداری می شود .مواد اولیه تهیه شده معمولاً بعد از ورود به انبار در قسمت منتظر بازرسی قرار می گیرند تا توسط پرسنل کنترل کیفیت مورد تست و آزمایش قرار گیرند. بازرس کنترل بعد از نمونه برداری از مواد اولیه آن را به آزمایشگاه انتقال میدهد تا توسط مهندسین مربوطه مواد مورد نظر از نظر مرقوبیت کالا مورد بررسی
قرار می گیردر این مرحله مواد طبق فرمول که توسط مهندسین پلمیر تهیه شده است نسبت به نوع کاربری مورد نیاز مشتری توزین می شود. که عمل توزین توسط کامپاندر انجام می گیرد و بعد از توزین مواد اولیه در داخل ظرف های مخصوص ریخته می شود. و به سالن تولید(کامپاندینگ) انتقال داده می شود.
سالن تولید(کامپاندینگ)
مواد توزین شده در انبار برای تولید کامپاند به سالن تولید(کامپاندینگ) به صورت مجزا از هم انتقال داده می شود تا برای کامپاند آماده سازی شود. از جمله ماشین آلاتی که در این قسمت مورد استفاده قرار می گیرد دستگاه بن بوری و غلتک را می توان نام برد
سالن تولید(پرس پخت)
سالن تولید(پرس پخت) در این قسمت عملیات پخت قطعه و تولید قطعه آغاز میشود به گونه ای که پرسکار در ابتدای شروع کار به مقدار لازم کامپاند از انباردار تحویل میگیرد که این کامپاندها باید دارای شناسنامه آمیزه و مهر تأیید شده باشند که معمولاً در سالن تولید به طور همزمان بیش از ۱۰ الی ۱۵ نوع قطعه با آمیزه های مختلف در حال تولید است. سپس نهایت دقت لازم را در این مرحله باید به عمل آورد. پرسکار پس از تحویل گرفتن آمیزه مورد نظر طبق مشخصات تولید از قبل تعیین شده توسط مهندسین مربوطه که در این مشخصات مواردی چون دمای پرس، زمان پخت، وزن آمیزه و فشار لازم و دستورالعمل نحوه انجام کار ذکر شده است. پرسکار طبق مقدار وزنه مربوطه که از سرپرست تولید دریافت می کند اقدام به توزین کامپاند می کند که این توزین نیز نمی تواند حین فرآیند تولید انجام گیرد. بعد از کنترل کیفیت محصولات به قسمت بسته بندی انتقال می یابند.
بررسی بازار طرح تولید شیلنگ های لاستیکی خودرو
عرضه و تقاضای محصول طرح براساس آمار و اطلاعات رسمی بدست آمده در گذشته بررسی و براساس آن و با استفاده از روش های اقتصادسنجی نیاز آتی برآورد گردیده است. مقایسه عرضه و تقاضا آتی گواه این موضوع است که با کمبود عرضه طی سال های آتی مواجه خواهیم بود.
خلاصه بررسی اقتصادی طرح تولید شیلنگ های لاستیکی خودرو
ظرفیت تولید سالیانه : ۹۰۰ تن
نرخ برابری دلار : ۱۴۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۰ مترمربع
زیربنای ساختمان ها : ۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۳۵ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۴ میلیارد تومان
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۰ میلیون تومان
نرخ بازده داخلی : ۶۶ درصد
دیدگاه خود را ثبت کنید