طرح-تولید-موتورهای-گیرلس-در-صنعت-آسانسور-1

طرح تولید موتورهای گیرلس در صنعت آسانسور

شرح مختصر از فرآیند طرح تولید موتورهای گیرلس در صنعت آسانسور

همانطور که از نام این نوع موتور آسانسور پیداست موتور گیرلس یعنی موتور بدون گیربکس و طبیعتاً این امر یعنی اینکه نیاز به تعویض دنده توسط گیربکس نیست و همین امر لرزیدن کابین آسانسور در طی حرکت را به حداقل رسانده و حرکتی نرم برای کابین آسانسور فراهم می کند. همچنین موتور گیرلس آسانسور برق و انرژی بسیار کمتری از موتورهای گیربکسی مصرف می کند و تا %۵۰ در مصرف برق و هزینه های آن صرفه جویی می شود. البته قیمت موتور گیرلس آسانسور تقریباً دو برابر موتورهای گیربکسی می باشد. همچنین موتور گیرلس بدلیل فقدان گیربکس از لحاظ حجم کوچکتر از موتورهای گیربکسی آسانسور می باشد و طبیعتاً باعث نصب سریعتر آسانسور شده و هزینه سرویس و تعمیرات آسانسور را به حداقل میرساند و همین مشخصات باعث می شود که موتور گیرلس آسانسور برای ساختمانهای اداری و یا ساختمانهای مسکونی پرترافیک بسیار مناسب و مقرون به
صرفه باشد.

تفاوت های موتور گیربکس و موتور گیرلس آسانسور

موتور گیرلس آسانسور دارای بازده و راندمان حدود ۹۰% می باشد در حالیکه راندمان موتور گیربکس آسانسور حدود ۵۰% می باشد موتور گیرلس آسانسور احتیاج به روغن کاری ندارد ولی موتور گیربکس آسانسور احتیاج به روغنکاری مرتب دارد موتور گیرلس آسانسور بدلیل نوع ساختارش زیاد داغ نمی کند حتی در ترافیک و کار بالا موتور برای خنک شدن متوقف نمی گردد ولی این توقف در حرکت برای خنک شدن در موتور گیربکس آسانسور در شرایط کار زیاد توسط سنسور حرارتی داخل موتور اتفاق می افتد دور موتور گیرلس آسانسور در حدود ۱۵۰ دور در دقیقه است و همین امر باعث ایجاد صدای بسیار کم می شود ولی تند موتور گیربکس حدود ۱۵۰۰ دور در دقیقه بوده و همین امر باعث ایجاد صدای بیشتر می گردد موتور گیربکس آسانسور در هر بار برای شروع حرکت حدود ۲ تا ۳ برابر موتور گیرلس آسانسور جریان برق مصرف می کند موتور گیرلس آسانسور دارای حجم کمتری است بنابراین می توان از آن در نصب آسانسور روملس MRL استفاده نمود ولی این کار با موتور گیربکس آسانسور بدلیل حجم و وزن بیشتر امکانپذیر نیست موتور گیرلس آسانسور احتیاج به فلایویل ندارد ولی موتور گیربکس احتیاج دارد.

طرح-تولید-موتورهای-گیرلس-در-صنعت-آسانسور-2

مزایای تولید موتورهای گیرلس در صنعت آسانسور

۱-مصرف برق و انرژی پایینتر
۲-حجم فیزیکی کوچکتر
۳-قابلیت اجرا در آسانسورهای بدون موتورخانه (Machine roomless)
۴-کاهش هزینه های ساختمانی و بنایی در اجرای آسانسورهای بدون موتورخانه
۵-کاهش نویز و سر وصدا
۶-عدم نیاز به روغن کاری گیربکس
۷-کاهش هزینه های سرویس و نگهداری
۸-سرویس و نگهداری آسانتر
۹-قابلیت دستیابی به سرعتهای بالاتر همراه با ظرفیتهای بالاتر
۱۰-نصب آسانتر
۱۱-تکنولوژی جدیدتر و به روزتر

انواع موتورهای گیرلس در صنعت آسانسور

۱-موتور گیرلس AC با آهنربای دائمی
۲-موتور گیرلس AC با ولتاژ و فرکانس متغیر
۳-موتور گیرلس DC با ولتاژ متغیر

طرح-تولید-موتورهای-گیرلس-در-صنعت-آسانسور-3

معرفی کد آیسیک مرتبط با تولید موتورهای گیرلس در صنعت آسانسور

۱. کد آیسیک نام کالا آسانسور با موتور گیرلس: ۲۹۱۵۴۱۲۳۰۳
۲. کد آیسیک نام کالا آسانسور حمل انسان: ۲۹۱۵۱۱۱۲

بررسی بازار تولید موتورهای گیرلس در صنعت آسانسور

پیش بینی وضعیت آتی بازار موتورهای گیرلس اینگونه تحلیل می شود که تقاضای آتی در ۵ سال آینده بطور میانگین ۱۲۱۵ دستگاه برآورد شده است. این در حالی است که عرضه آتی طی ۵ سال آینده به طور میانگین معادل ۲۷۰ دستگاه می باشد و تحلیل موازنه عرضه و تقاضای آتی موتورهای گیرلس ۹۴۵ دستگاه کمبود را نشان میدهد. لذا برای تولید موتورهای گیرلس اولویت اول تأمین نیاز داخلی و اولویتهای بعدی صادرات محصول می باشد.

بررسی بازار تولید موتور آسانسور

بدون تردید، رونق این محصول تا حدود بسیاری به رونق بازار مسکن و بویژه حوزه ساخت و ساز گره خورده و طبیعتاً هر آنچه میزان ساخت و ساز‌های تجاری و مسکونی افزایش یابد به همان میزان شاهد ضریب عرضه هر چه بیشتر چنین محصولاتی خواهیم بود.
با همه این اوصاف، در ماه‌های اخیر، نوسانات نرخ ارز، باعث کامیابی‌هایی برای این صنعت شده است.

موتور آسانسور‌های ایرانی از حیث کیفی، به مراتب مطلوب‌تر از تولیدات هندی و ترکیه‌ای است، اما همچنان تا نائل شدن به سطح کیفی تولیدات برتر جهانی، فاصله احساس می‌شود.
کارخانه‌هایی که تا پیش از نوسانات نرخ ارزی با ظرفیت ۳۰ درصدی فعالیت می‌کردند در حال حاضر بصورت سه شیفته کار می‌کنند و به واقع با ظرفیت ۱۰۰ درصدی و بعضا فراتر از آن مشغول به فعالیت هستند و به تبع هر آنچه بازار تولید در این صنعت از رونق بیشتری برخوردار شود به همان میزان، زمینه و ضریب شکوفایی برای فعالیت مذکور به نحو مطلوب تری تامین و هموار خواهد شد.
ظرفیت تولید موتور آسانسور در کارخانجات داخلی، ۳ هزار و ۵۰۰ موتور در ماه برآورد می‌شود و در صورت افزایش رونق در این عرصه، قطعا ضریب افزایش فرصت‌های شغلی در این حوزه تقویت خواهد شد و در شرایطی که هر کارخانه تولیدکننده موتور آسانسور با ظرفیت تولید ۳۰ موتور در روز، حدود ۴۰۰ نفر را جذب و مشغول به فعالیت کرده، طبیعتا با افزایش هر چه بیشتر رونق در این صنعت، شاهد فعالیت تعداد هر چه بیشتری از جویندگان کار و شغل در این حوزه خواهیم بود.

خلاصه بررسی اقتصادی طرح تولید موتورهای گیرلس در صنعت آسانسور

ظرفیت تولید سالیانه : ۲۱۰۰ دستگاه
نرخ برابری دلار : ۱۴۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۸۰۰۰ مترمربع
زیربنای ساختمان ها : ۳۲۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۳۲ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۱۲ میلیارد تومان
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۷.۲ میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی : ۴۵.۹۸ درصد

تهیه طرح توجیهی بر اساس آخرین دستورالعملهای سازمانی و بانکی.

در صورتیکه نیاز به طرح توجیهی دارید کارشناسان ما طرح مدنظرتان را بر اساس آخرین ضوابط و بر اساس داده‌های روز و مشخصات و مختصات مدنظرتان، تهیه می‌نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمائید.

۱/۵ - (۱ امتیاز)