طرح تولید نوار چسب برق
- 8 اردیبهشت 1398
- ۰
- بازدیدها: 9,000
- دسته بندی:
طرح تولید نوار چسب برق
شرح مختصر از فرآیند طرح تولید نوار چسب برق
چسب نواری برق یا لنت برق نوعی چسب نواری است که برای عایقسازی سیمهای برق و دیگر رساناهای الکتریسیته به کار میرود. جنس آن معمولاً از پلاستیک و خصوصاً وینیل است. انواع بسیاری از لنت برق وجود دارد. برقکاران معمولاً از لنت سیاه برای عایقسازی سیمها استفاده میکنند. رنگهای دیگر چسب برق برای نشان دادن ولتاژ و فاز سیم است. در سیمهای بلند، عایقکاری را با لنت سیاه انجام میدهند و در انتهای سیم یک حلقه چسب رنگی میزنند تا وضعیت سیم معلوم شود. چسب برق در بسیاری موارد بی ربط به عایقسازی هم به کار میرود؛ مثلاً برای چسباندن موقت اشیا به هم یا برچسب زدن می توان استفاده کرد.
انواع نوار چسب برق
چسب برق رنگی به علاوه وظیفه متفاوت سازی دسته سیمها وظیفه نشانه گذاری سیمها را دارد و اطلاعاتی درباره سیم در اختیار ما میگذارد. چسب برق های رنگی برای متمایز کزدن دسته های مختلف سیم توسط برق کارها استفاده می شود. در اصل هر رنگ از چسب ها نشان دهنده اطلاعات مهمی درباره سیم ها است . به صورت بین المللی رنگ مشکی برای ولتاژ پایین و فاز دوم، رنگ قرمز نشان دهده پوسته و برق ۴۱۵ ولت سه فاز، رنگ آبی نشان دهنده ولتاژ ۲۳۰ و خنثی، رنگ قهوه ای برای ولتاژ پایین و فاز اول، رنگ نارنجی نشان دهنده پوسته و ابزارهای باغبانی، رنگ زرد نشان دهنده سیم کشی های ۱۱۰ ولت، رنگ سبز و زرد نشان دهنده سیم اتصال به زمین و در نهایت رنگ خاکستری نشان دهنده ولتاژ پایین و فاز سوم هستند.
در این بین ذکر این نکته الزامیست که در بعضی موارد معنی رنگها در تولیدات انگلیسی یا آمریکایی با معنی دیگر استفاده میشوند. به طور مثال در تولیدات آمریکایی رنگهای نارنجی، قهوهای، سفید و خاکستری معنی و مفهوم خاصی را منتقل نمیکنند . همچنین در رنگ زرد به جای اتصال به زمین نشان دهنده فاز دوم هستند. در تولیدات انگلیسی نیز اگر رنگ های زرد و سبز با هم استفاده شوند نشان دهنده اتصال به زمین ایزوله هستند . در رنگ های قهوهای، نارنجی و زرد نیز به ترتیب فاز اول تا سوم را مشخص میکنند.
اهداف طرح تولید نوار چسب برق
۱. صادرات و ارز آوری.
۲. اشتغال زایی
۳. کمک به عمران و آبادی منطقه
۴. ارزش افزوده
۵. ارائه محصول با کیفیت های جهانی
معرفی کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید نوار چسب برق
۱. کد آیسیک نام کالا صفحه و ورق پلاستیکی با پوشش پی وی سی : ۲۵۲۰۴۱۲۳۹۷
معرفی محصول طرح تولید نوار چسب برق
چسب نواری یا نوار چسب یکی از انواع بسیار از چسبهای فشاری حساس پوشش داده شده است که در انواع مختلف مورد استفاده قرار گیرد. این چسبها از پوشش دهی مواد خاص چسبنده بر روی نوارهایی از جنس پلاستیک، کاغذ، فیلم،
فویل های فلزی و پارچه حاصل میشود. این چسبها بدون نیاز به حرارت و با کمی فشار بر روی محل مورد نظر مورد استفاده قرار می گیرند.
فرآیند تولید نوار چسب برق
بررسی بازار طرح تولید نوار چسب برق
با توجه به پیش بینی عرضه و تقاضای بازار، شکاف عرضه و تقاضا و نیاز بازار در نهایت برآورد خواهد شد. با توجه به نتایج این مطالعه و جدول زیر، مشخص است که همواره بازار با نیاز نوار چسب برق تا سال ۱۳۹۷ مواجه خواهد بود و چنانچه ظرفیت سازی برای تولید و حمایت از تولید انجام نشود، همچنان کشور وابسته به بازارهای جهانی و واردات خواهد بود. تولید نوار چسب برق می تواند بر کاهش روند واردات این محصول و وابستگی به بازار جهانی بکاهد و نیاز بازار را تامین نماید.
خلاصه بررسی اقتصادی طرح تولید طرح تولید نوار چسب برق
ظرفیت تولید سالیانه : ۹۰۰۰ تن
نرخ برابری دلار : ۱۴۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۲۵۰۰۰ مترمربع
زیربنای ساختمان ها : ۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۳۲۴ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۱۰۰ میلیارد تومان
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۰ میلیون تومان
نرخ بازده داخلی : ۴۰ درصد
دیدگاه خود را ثبت کنید