طرح تولید پارچه برزنت

از دیرباز نیاز به پارچه هایی که مستحکم تر از پارچه های الیاف طبیعی باشند و به طور کامل در برابر آب و آفتاب مقاوم باشند احساس می شد. تا زمانی که با پیشرفت صنایع پتروشیمی پارچه های الیاف طبیعی و پنبه ای با مواد پلیمری مانند پلی استر ترکیب شدند و نام آن ها برزنت گذاشته شد. پس از آن و با ورود مواد صنعتی جدید به صنعت پارچه بافی، در زمان تولید پارچه های برزنت، مواد مختلفی به آن ها اضافه شد. هر کدام از این الیاف و مواد پلیمری خاصیت های متفاوتی را به این پارچه ها داد. پارچه های برزنت عموما دارای خاصیت مقاوم در برابر آب هستند. از ویژگی های دیگر آن ها می توان به ضد حرارت، ضد حریق، ضد آفتاب و مقاوم در برابر وزش باد، وزن زیاد و اجسام تیز اشاره کرد.

انواع پارچه های برزنتی

برزنت انواع بسیار متنوع و زیادی دارد. با پیشرفت علم و صنایع پتروشیمی مواد مختلفی را به این پارچه ها اضافه می کنند تا برای موارد مختلف قابل استفاده باشد. انواع پارچه ها و الیاف پلیمری و مواد صنعتی با هم ترکیب می شوند تا بهترین نوع برزنت را بر اساس نیاز مشتری تحویل دهند. براین اساس کاربردهای پارچه های برزنت هم بسیار زیاد است. گاهی بر اساس نوع کاربرد آن ها نامشان تعیین شده است، مثل پارچه برزنت نظامی و پارچه برزنت کیفی. گاهی نیز مواد تشکیل دهنده آن ها نام آن ها را تعیین کرده است، مانند پارچه برزنت نانو. در بعضی از مواقع نیز در تولیدشان، آن ها را از شکل ساده به طرح دار تبدیل می کنند که به آن ها پارچه برزنت طرح دار می گویند. در ادامه سعی می کنیم به معرفی انواع پارچه های برزنت که بیشتر شهرت دارند بپردازیم.

پارچه برزنت شمعی

بافت این پارچه ها از پلی اتیلن، پلی استر و کرباس است. به همین منظور مقاومت بالایی در برابر رطوبت، آب و دمای بالا دارند. از این نوع برزنت می توان به عنوان سقف انبار، سوله ها و به عنوان پوششی در برابر تابش نور خورشید استفاده کرد. پارچه های برزنت شمعی بر اساس کیفیت مواد و میزان به کار بردن آن ها درجه بندی های متفاوتی دارند و به یک لایه الی شش لایه تقسیم می شوند.

کاربرد پارچه های شمعی

با توجه به اینکه این پارچه های ضد آب در برابر رطوبت و دمای نسبتا بالای هوا مقاوم هستند، در مکان هایی که آب و هوای مرطوب و ماه های پرباران زیادی دارند، یا تابستان های بسیار گرمی دارند مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه کاربرد برزنت شمعی را شرح می دهیم:
تولید انواع لباس های ورزشی: این پارچه ها به دلیل ضخامت مناسب و ضد آب بودنشان در تولید بادگیرهای ورزشی به کار برده می شوند.
پارچه های برزنت بیمارستانی: برزنت های شمعی چند لایه معمولا مصارف بیمارستانی زیادی دارند. از جمله تهیه لباس اتاق عمل و روکش تخت بیماران.
کاور محافظ ماشین: ضد آب و ضد آفتاب بودن این پارچه ها همراه با انعطاف مناسب آن ها باعث شده است گزینه مناسبی برای کاربرد پارچه های ترانزیتی شمعی به عنوان کاور ماشین باشند.
روکش کولر آبی: این پارچه ها گزینه مناسبی برای حفاظت از کولر در برابر آفتاب و بارندگی هستند.
سایه بان: انعطاف این پارچه ها باعث می شود از آن ها به عنوان روکش آلاچیق هایی که در فضای باز قرار دارند استفاده شود.
چادرهای مسافرتی: این پارچه ها که به آن ها پارچه برزنت چادری نیز می گویند، در صورت یک لایه بودن، به راحتی جمع شده و کم حجم می شوند. این خصوصیات به همراه سبک بودنشان کابرد زیادی در دوخت چادرهای مسافرتی دارند.
روکش بار کانتینر و ترانزیت: این پارچه ها به عنوان روکش محافظ در برابر بارندگی و نور آفتاب بارهای کامیون ها و کانتینرها گزینه مناسبی هستند.
انواع کیف و ساک دستی: پارچه های ترانزیتی شمعی به دلیل منعطف بودن و امکان چاپ بر رویشان، گزینه های مناسبی برای کیف های دستی و ساک های خرید در فروشگاه ها می باشند.

پارچه برزنت کانتینری

پارچه های برزنت کانتینری یا پارچه برزنت کامیون یکی از پر کاربردترین برزنت ها محسوب می شوند. این به دلیل مقاومت بالای آن ها در برابر نور خورشید و بارندگی می باشد. این پارچه ها از ضخامت و استحکام بیشتری نیز برخوردار هستند. همین امر باعث می شود در برابر وزش باد نیز مقاومت بیشتری داشته باشند. این پارچه های برزنت که به پارچه های برزنت تریلی نیز معروف هستند از روکش پلاستکی و یورتان ساخته شه اند و در انواع یک لایه، دولایه و سه لایه تهیه می شوند. به همین دلیل ضخامت آن ها بالاتر از برزنت شمعی است.

کاربرد پارچه های کانتینری

نام گزاری این پارچه ها بر حسب کاربرد زیادشان در روکش محافظ ترانزیت و کانتینر است. اما به دلیل ویژگی های منحصر به فردشان کاربردهای زیادی دارند که در ادامه به آن ها می پردازیم:
روکش استخرهای روباز: استحکام این پارچه ها در برابر وزش باد و همچنین ضد آب و ضد آفتاب بودنشان باعث شده است از آن ها به عنوان سایه بان استخرهای روباز استفاده کرد.
سایه بان فروشگاه ها: سایه بان مغازه ها مدت زیادی در برابر نور خورشید قرار می گیرند. استحکام بیشتر این محصول در برابر نور خورشید و بارندگی نسبت به برزنت شمعی، این محصولات را گزینه مناسبی برای سایه بان های مغازه ها کرده است.
روکش محافظ ماشین های سنگین: برزنت شمعی به دلیل ضخامت کمی که دارد گزینه مناسبی برای روکش ماشین های سنگین محسوب نمی شود. بهتر است برای این منظور از برزنت کانتینری استفاده شود.
مصارف بیمارستانی: انواع نازک تر این پارچه ها برای روکش تخت های بیمارستانی گزینه مناسبی محسوب می شود.
برزنت کولر: این محصول به عنوان برزنت دریچه کولر و محافظ کولر آبی و گازی مورد استفاده قرار می گیرد.

کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید پارچه برزنت

کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است. کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات ، مدارک و اموال ، سالها است که در سطح شرکت هاو زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد.
کد آیسیک پارچه برزنت : ۱۷۱۱۶۱۲۳۸۳

کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت تولید پارچه برزنت

تعرفه یا به عبارت دیگری(TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا .
تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک،آمار،حمل و نقل،بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.
کد تعرفه گمرکی پارچه برزنت ۵۲۰۹۱۹۰۰ میباشد.

پارچه برزنت نسوز

برزنت نسوز که به پارچه های ضد حریق و سرامیکی نیز معروف هستند انواع مختلفی دارند. این پارچه ها به دلیل مقاومت بالا و تحمل دما تا ۵۰۰ درجه سانتی گراد کاربرد بسیار زیادی در صنایع دارند. در ادامه به ذکر مهم ترین انواع آن ها می پردازیم:
فایبرگلاس: این نوع برزنت ضد حریق از ترکیب فایبرگلاس و رزین تهیه شده است. این عمر باعث شده است علاوه بر ضد حریق بودن، قابلیت تحمل وزن سنگین را نیز داشته باشند.
فویلدار: وقتی یک لایه فویل آلومینیوم به برزنت های فایبرگلاس اضافه شود به آن برزنت فویلدار می گویند. از این برزنت ها برای ساخت انواع سلول های خورشیدی استفاده می شود.
آزبست: آزبست یک الیاف طبیعی سفید رنگ است که از آن در ساخت این محصول استفاده شده است. به این نوع محصولات، برزنت سفید نیز می گویند. از این محصول در تولید لباس های ضد حریق استفاده می شود.
سیلیکونی: در این پارچه ها از الیاف سیلیکون و فایبرگلاس استفاده می شود. از این محصول برای انواع پرده ها و درب های ضد حریق استفاده می شود.
تفلون دار: چنانچه روی پارچه فایبرگلاس یک لایه تفلون کشیده شود، پارچه های نسوز تفلون دار تولید می شود. از این محصولات در صنایع هوایی استفاده می شود.

کاربرد برزنت نسوز

این پارچه ها به دلیل تنوع زیاد آن ها و کیفیت بی نظیرشان کاربردهای زیادی دارند. از آن جایی که نمی توان تمام آن ها را نام برد، در ادامه به اختصار به شرح بعضی از آن ها می پردازیم:
– عایق کردن قالب های ریخته گری
– عایق محافظ در جوشکاری
– عایق داکت کوره و دریچه ها
– عایق محافظ سطوح داغ
– عایق صنایع ساختمانی

وضعیت واحد های فعال تولید پارچه برزنت

در نمودار زیر تعداد و ظرفیت واحدهای تولید پارچه برزنت در کشور به تفکیک استان آمده است .

وضعیت واردات و صادرات پارچه برزنت

نمودار واردات و صادرات پارچه برزنت در کشور به تفکیک سال در شکل زیر آمده است.

پیش بینی وضعیت سرمایه گذاری طرح تولید پارچه برزنت

ظرفیت تولید سالیانه : ۳۰۰ هزار متر مربع
نرخ برابری دلار : ۲۵۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۱۰۰۰۰ مترمربع
زیربنای کل : ۳۲۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۳۴ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۲۴ میلیارد تومان (بدون احتساب هزینه زمین)
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۱۲ میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی در سال مبنا : ۳۸ درصد

درخواست خدمات مشاوره سرمایه گذاری

 برای تحقق یک ایده به کسب وکار موفق باید آن را از ابعاد گوناگون مانند بازار، توجیه اقتصادی، شرایط سرمایه گذاری، مدل سازی کسب وکار، زیرساخت های فنی و فرآیند های تولید مورد مطالعه قرار گیرد.
در صورت تمایل به دریافت خدمات (مطالعه فرصت سرمایه گذاری، تحقیقات بازار، طراحی مدل کسب و کار و سیستم سازی کسب و کار) می توانید پرسشنامه درخواست خدمات مشاوره را تکمیل نمایئد و یا با دفتر شرکت تماس حاصل فرمائید.

نکته مهم

این طرح صرفا به عنوان یک ایده سرمایه گذاری مطرح می شود. جداول و نمودارها تقریبی است.

امکان سرمایه گذاری با ظرفیتهای مختلف و به تبع آن سطح سرمایه گذاری کمتر و بیشتر از میزان اعلام شده نیز وجود دارد.

درصورت نیاز به تدوین طرح توجیهی می توانید با شرکت تماس حاصل فرمایید یا فرم اولیه سفارش طرح را تکمیل نمائید.

 

 


درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:

۵/۵ - (۱ امتیاز)