طرح تولید آندالوزیت

آندالوزیت یک کانی سنگ‌ساز است که به منظور بکارگیری در دیرگدازهای دمای بالا استخراج می‌شود. این سنگ معمولا به شکل کریستال‌های منشوری با شفافیت ضعیف و توده‌های کریستالی بلند همانند خوشه، وجود دارد. تنوع رنگی سنگ آندالوزیت از قهوه‌ای متمایل به زرد روشن گرفته تا سبز قهوه‌ای، صورتی روشن متمایل به قهوه‌ای، سبز مایل به طوسی است. برخی از بلورها دارای ناخالصی‌های متراکم متحرک در مرکز خود هستند که یک شکل صلیبی را در مرکز خود به نمایش می‌گذارند. این گونه سنگ آندالوزیت را کیاستولیت می‌گویند. آندالوزیت دارای شکاف‌های منشوری مجزا از هم است و به‌طور کلی سنگ آندالوزیت در مناطقی تشکیل می‌شود که دارای ساختار دگرگونی بین گرانیت و خاک رس است. طیف رنگی عجیب و شگفت‌انگیز آندالوزیت و درخشندگی اندک این سنگ، سبب شده که بتوان به راحتی این سنگ را از دیگر سنگ‌ها تمیز داد. برخی اعتقاد دارند که آندالوزیت نمونه بسیار ضعیف‌شده الکساندریت است اما ساختار بلوری آندالوزیت با دیگر سنگ‌ها متفاوت است. هنگامی که رنگ الکساندریت به رنگ سبز مایل به زرد باشد و تغییر رنگی کمی از خود نشان بدهد، شباهت کمی به آندالوزیت پیدا می‌کند، اما هنگامی که این سنگ را مورد آزمایش قرار دهیم به سرعت به تفاوت بین این دو سنگ پی خواهیم برد.
آندالوزیت کانی کمیابی نیست. نمونه‌های کریستالی با کیفیت آن در اندلس اسپانیا یافت می‌شود. (نام این سنگ نیز از مکان یافتن آن یعنی اندلس گرفته شده است. ) از دیگر منابع آندالوزیت می‌توان به برزیل، ایالات متحده امریکا، کالیفرنیا، ماین و ماساچوست، استرالیا، سریلانکا، برمه، اتریش و به در برخی نقاط ایتالیا اشاره کرد. آندالوزیت جزو سنگ‌های قیمتی به شمار نمی‌آید و یک سنگ نیمه قیمتی است. شاید دلیل این امر طیف رنگی محدود و کسل‌کننده این سنگ و شفافیت کم آن باشد. از این سنگ در جواهر بسیار کم استفاده می‌شود. نمونه آزمایشگاهی آندالوزیت وجود ندارد.

کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید آندالوزیت

کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است. کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات ، مدارک و اموال ، سالها است که در سطح شرکت هاو زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد.

کد آیسیک آندالوزیت : ۱۴۱۰۵۱۲۴۳۷

کد آیسیک آندالوزیت دانه بندی شده : ۱۴۱۰۴۱۲۴۳۸

کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت تولید آندالوزیت

تعرفه یا به عبارت دیگری(TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا .
تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک،آمار،حمل و نقل،بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.

با جستجو در اطلاعات گمرک تا امروز تعرفه گمرکی اختصاصی به این محصول اختصاص نیافته است .

وضعیت واحد های فعال تولید آندالوزیت

در نمودار زیر تعداد و ظرفیت واحدهای تولید آندالوزیت در کشور به تفکیک استان آمده است .

 

 

وضعیت واردات و صادرات آندالوزیت 

نمودار واردات و صادرات آندالوزیت  در کشور به تفکیک سال در شکل زیر آمده است.

 

 

خواص فیزیکی و استفاده از آندالوزیت

آندالوزیت دارای تعدادی خواص فیزیکی مفید است. دارای توانایی مقاومت در برابر درجه حرارت بالا بدون تغییر است. به همین دلیل است که برای ساخت سرامیک و فرآورده های با درجه حرارت بالا استفاده می شود.

آندالوزیت یکی از معدود مواد معدنی است که معمولا کریستالهای منشوری را با یک مقطع مربعی تشکیل می دهند. این می تواند اطلاعات مهم برای شناسایی در این زمینه باشد

نمونه های شفاف آندالوزیت اغلب بسیار شکننده است آندالوزیت بسیار شگفت انگیز و جذاب است. این جواهر می تواند به سه رنگ متفاوت (سه رنگی) بسته به زاویه دید و برش و جهت گیری جواهر نشان دهد

بعضی اوقات آندالوزیت حتی می تواند رنگ های مختلف را از یک زاویه دید نشان دهد. شکل جواهربا یک محور طولی بیضی، مارکز یا برش زمرد، یک رنگ را در نزدیکی مرکز و معمولا رنگ تیره، نزدیک انتهای نشان می دهد. تقسیم بندی مربع و گرد معمولا رنگ ها را به یک موزاییک متصل می کند.

هنگام مشاهده از جهات مختلف رنگهای مختلف مشخص می شود این اجازه می دهد تا آندالوزیته به سنگ های قیمتی منحصر به فرد تبدیل شود.

گرچه twinning در آندالوزیت رایج نیست، نمونه هایی با سادگی کریستالیزه شده که ، می تواند متمایز باشد. Twinning می تواند.

بازار آندالوزیت

ماده معدنی آندالوزیت که سال‌ها پیش از آلمان به کشور وارد می‌شد و جنبه وارداتی داشت. اما مدتی است که با ساخت کارخانه‌های فرآوری آندالوزیت در همدان و سپس در خراسان جنوبی این ماده در داخل کشور تولید می‌شود بنابراین دیگر نیازی برای واردات این ماده معدنی که بیشتر کارآیی آن در آجرهای نسوز است وجود ندارد.

مهم‌ترین ذخایر آندالوزیت کشور در همدان وجود دارد و مابقی ذخایر در استان خراسان رضوی و جنوبی و بخش مرکزی یافت می شود. همچنین بیشترین استفاده این ماده معدنی در دیرگدازها و مقره‌سازی و صنایع های‌تک است. بر این اساس دومین کارخانه فرآوری ماده معدنی آندالوزیت در شرق کشور و در نهبندان آغاز شد ماده استخراجی از معدن آندالوزیت نهبندان، به صورت سنگ است که با راه‌اندازی این کارخانه، سنگ استخراجی به پودر تبدیل می‌شود.

خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار طرح تولید آندالوزیت

ظرفیت تولید سالیانه : ۳.۷۰۰ تن
نرخ برابری دلار : ۲۰۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۱۵۰۰۰ مترمربع
زیربنای کل : ۵۰۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۲۸ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۲۲ میلیارد تومان
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۱۴ میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی : ۴۶ درصد

درخواست خدمات مشاوره سرمایه گذاری

برای تحقق یک ایده به کسب وکار موفق باید آن را از ابعاد گوناگون مانند بازار، توجیه اقتصادی، شرایط سرمایه گذاری، مدل سازی کسب وکار، زیرساخت های فنی و فرآیند های تولید مورد مطالعه قرار گیرد.
در صورت تمایل به دریافت خدمات (مطالعه فرصت سرمایه گذاری، تحقیقات بازار، طراحی مدل کسب و کار و سیستم سازی کسب و کار) می توانید پرسشنامه درخواست خدمات مشاوره را تکمیل نمایئد و یا با دفتر شرکت تماس حاصل فرمائید.

درخواست تهیه طرح توجیهی

این طرح صرفا به عنوان یک ایده سرمایه گذاری مطرح می شود. جداول و نمودارها تقریبی است.

امکان سرمایه گذاری با ظرفیتهای مختلف و به تبع آن سطح سرمایه گذاری کمتر و بیشتر از میزان اعلام شده نیز وجود دارد.

درصورت نیاز به تدوین طرح توجیهی می توانید با شرکت تماس حاصل فرمایید یا فرم اولیه سفارش طرح را تکمیل نمائید.

 

 


درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:

۵/۵ - (۱ امتیاز)