۷ مرحله تهیه برنامه کسب و کار

شروع یک تجارت جدید یک شبه اتفاق نمی افتد و نیاز به انجام بسیاری از اقدامات قبل از شروع کار تجاری است. مواردی مانند انتخاب یک محصول یا خدمات ، تصمیم گیری در مورد یک ساختار قانونی برای تجارت خود ، ایجاد نامی به یاد ماندنی برای شرکت شما و موارد دیگر. قبل از اینکه به این همه چیز شیرجه بزنید ، باید برنامه کسب و کار نوپای خود را بنویسید.
چرا به یک برنامه کسب و کار نیاز دارید؟
برنامه های تجاری اغلب هنگام اخذ تسهیلات و تامین منابع مالی پروژه از طریق بانک ها یا سرمایه گذاران مورد نیاز است. حتی اگر دنبال حمایت مالی خارج از کشور نیستید ، یک برنامه تجاری برای موفقیت استارتاپ شما بسیار مهم است. بدون اینکه ابتدا یک طرح از یک معمار بدست آورید ، ساخت و ساز در خانه جدید را شروع نمی کنید! برنامه کسب و کار شما به عنوان یک طرح برای کسب و کار شما عمل می کند و شما باید مطابق با آن جلو بروید.
برنامه کسب و کار به شما امکان می دهد با فکر کردن در مورد همه جوانب تجارت و اجرای آن، امکان سنجی ایده تجاری خود را آزمایش کنید.
مشکلات و چالش های بالقوه را برجسته می کند و به شما کمک می کند تقریباً برای هر کاری آماده باشید.
در اولویت بندی اهدافتان کمک می کند.
با نوشتن یک برنامه تجاری ، خود را برای موفقیت تنظیم کنید. مطمئن نیستید که چگونه یکی را بنویسید؟ در اینجا چگونه است

در هنگام نوشتن برنامه کسب و کار نوپا ، هفت مرحله وجود دارد.
این ۷ مرحله شامل موارد زیر هستند:
خلاصه اجرایی
توضیحات شرکت
تحقیقات بازار
توضیحی درباره محصولات یا خدمات شما
توضیحی در مورد مدیریت و ساختار عملیاتی شما
بازاریابی و استراتژی فروش شما
اطلاعات مالی

۷ مرحله برنامه کسب و کار
۱- خلاصه اجرائی

این بخش به گونه ای طراحی شده است که اطلاعاتی را که در برنامه کسب و کار شما درج شده است ، در اختیار خوانندگان قرار دهد. ایجاد این بخش معمولاً پس از اتمام مراحل دیگر آسانتر است ، این امکان را به شما می دهد تا اطلاعات کلیدی هر قسمت از طرح را برجسته کنید. این بخش به طور معمول حدود یک صفحه است و شامل یک بند یا دو در مورد هر یک از عناصر دیگر است که در این سند بحث شده است.
۲- توضیحات شرکت
اطلاعات دقیق درباره شرکت خود را اینجا وارد کنید. درباره مشکلی که تجارت شما حل می کند بحث کنید. از موارد خاصی مانند انواع افراد ، سازمانها یا مشاغل دیگری که قصد ارائه خدمات را دارید استفاده نکنید. در اینجاست که باید رسالت شرکت خود را بیان کنید. در مورد کدام ساختار تجاری مانند مالکین شخصی ، مشارکت عمومی ، مشارکت حرفه ای یا مشارکت محدود بحث کنید. و حتماً اطلاعات مربوط به مکان (های) تجاری خود را نیز درج کنید.

۳- تحقیقات بازار

انجام یک تحلیل عمیق از شرایط بازار بسیار مهم است. این اطلاعات نشان می دهد که شغل شما چقدر موفق است. هرچه بازار هدف خود را بهتر درک کنید ، احتمالاً شرکت شما رونق بیشتری خواهد یافت.

در این مرحله تحقیقات زیادی انجام دهید ، از کارشناسان بخواهید ، اخبار صنعت ، گزارش های مالی و منابع را بخوانید. شما می خواهید تأیید کنید که یک بازار مناسب برای محصول یا خدمتی که قصد ارائه آن را دارید وجود دارد. دریابید که مشتری بالقوه ایده آل شما در یک منطقه جغرافیایی خاص زندگی می کند یا خیر. و اطمینان حاصل کنید که این چشم اندازها می توانند محصول یا خدمات شما را تحمل کنند.

در این مرحله شما همچنین می خواهید تحقیقات رقابتی را به پایان برسانید. رقبای شما چه کسانی خواهند بود؟ کدام یک موفق ترین هستند؟ آنها چه می کنند و چرا کار می کند؟ و ، چگونه می توانید این کار را بهتر انجام دهید؟ به علاوه ، اطلاعات مربوط به پیشنهاد رقیب را جمع آوری کنید تا بتوانید تعیین کنید تفاوت شما با یکدیگر چگونه است. پس از اتمام تحقیقات بازار ، یافته های خود را در این بخش از برنامه تجاری خود خلاصه کنید.

۴- شرح محصولات یا خدمات

در اینجا باید جزئیات مربوط به آنچه را می فروشید به اشتراک بگذارید. اطلاعاتی از قبیل ویژگی ها و چگونگی بهره مندی مشتریان از هر یک از آنها و همچنین مشکلاتی را که به آنها کمک خواهید کرد حل کنید. در ادامه توضیح دهید که چگونه پیشنهاد شما به این نیاز پاسخ می دهد. با بحث در مورد چشم انداز رقابتی این کار را انجام دهید با این جمله که چگونه شرکت های دیگر در حال حل این مشکل هستند و چه چیزی راه حل شما را نسبت به دیگران متفاوت می کند؟

۵- ساختار مدیریتی و عملیاتی

در این بخش نحوه عملکرد شغل شما و ترسیم تدارکات سازمان شما توضیح داده شده است. جزئیات مربوط به این را درج کنید که بخش ها مسئولیت کدام یک و کدام سمت یا عنوان کدام یک از آنها را بر عهده دارند.

اگر قبلاً برخی یا همه افرادی را انتخاب کنید که در این موقعیت ها حضور داشته باشند ، این مکان برای بحث در مورد این اطلاعات است. پیشینه آنها و اینکه چرا آنها برای انجام وظیفه شرکت خود و همچنین اینکه چگونه تجربه و تحصیلات آنها به موفقیت شرکت به عنوان یک شرکت کمک می کند را مرور کنید. بسته به اندازه و ساختار تجاری مشخص شده شما ، مناسب است که یک نمودار سازمانی را نیز در این بخش از برنامه کسب و کار خود قرار دهید.

۶- استراتژی های بازاریابی و فروش

روشهای زیادی برای نزدیک شدن به بازار و فروش وجود دارد ، اما باید از جایی شروع کنید. با توضیح چگونگی برنامه ریزی برای جذب و حفظ مشتری شروع کنید. توضیحی از روند فروش مورد انتظار شما نیز باید در اینجا وارد شود. این بخش از برنامه کسب و کار شما باید یک تا دو صفحه باشد.

تهیه طرح کسب و کار بر اساس آخرین دستورالعملهای سازمانی و بانکی.

در صورتیکه نیاز به طرح کسب و کار دارید کارشناسان ما طرح مدنظرتان را بر اساس آخرین ضوابط و بر اساس داده‌های روز و مشخصات و مختصات مدنظرتان، تهیه می‌نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمائید.

۴.۲/۵ - (۵ امتیاز)