
طرح تولید لنت ترمز خودرو
- 12 مرداد 1400
- ۵
- بازدیدها: 32,740
- دسته بندی:
طرح تولید لنت ترمز خودرو
تولید لوازم یدکی در صنعت خودرو یکی از بخشهایی است که همواره جذابیتهای خاص خود را دارد. بازار خودرو در رونق باشد یا رکود، روی مدار صعودی باشد یا نزولی همواره خریدار برای لوازم یدکی وجود دارد.
این مفهوم به راحتی از گفتههای فعالان و کارشناسان این صنعت قابل استنباط است، بنابراین اگر قصد سرمایهگذاری دارید بد نیست به تولید لوازم یدکی هم فکر کنید و اطلاعاتی در این زمینه بهدست آورید.
تولید لنت یکی از فرصتهای سرمایهگذاری در صنعت خودرو است که میتوانید با شناخت کامل و اطلاعات دقیق روی آن حساب ویژهای باز کنید. آنچه فعالان این بازار بر آن تأکید ویژهای دارند ورود با در اختیار داشتن اطلاعات کامل و شناخت عوامل بازار است. در این بخش بنا داریم به جنبههای مختلف سرمایهگذاری در تولید لنت در کشور بپردازیم که در ادامه پیش رو دارید.
کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید لنت ترمز خودرو
کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است. کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات ، مدارک و اموال ، سالها است که در سطح شرکت هاو زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد.
کدآیسیک لنت ترمز خودرو : ۳۴۳۰۴۱۲۴۷۷
کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت تولید لنت ترمز خودرو
تعرفه یا به عبارت دیگری(TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا .
تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک،آمار،حمل و نقل،بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.
کد تعرفه گمرکی لنت ترمز خودرو : ۸۷۰۸۳۰
فرآیند تولید لنت ترمز
تولد لنت ترمز از ابتدای کار در آزمایشگاه آغاز می شود. در بعضی موارد ، تولید کننده به فرمول اصلی به عنوان نقطه شروع تولید نگاه می کند. همچنین ، در این مرحله آنها کفشک لنت مناسب را طراحی می کنند.معیار های کیفی و دینامومتر ترمز یکی از مولفه های مهم فرآیند خط تولید لنت ترمز است.قبل از این که برنامه های پیش رو فهرست شود.ساعت ها صرف تایید عملکرد ها می شود.در طول فرآیند خط تولید لنت ترمز، قسمت تهیه فرمول وترکیب مواد بسیاری از مواد اولیه چندین تامین کننده را بررسی خواهند کرد.
هر جز و مقدار آن در فرمولاسیون می تواند عملکرد لنت را تحت تأثیر قرار دهد. مهندسین با ترکیب مواد به دنبال رسیدن به تعادل درست بامعیارهای سایش ، سر و صدا و عملکرد ترمز در فرمولاسیون هستند. َآنها تصمیماتشان را بر اساس هزینه ،عملکرد و قابلیت تولید پذیری می گیرند.در مراحل آخر تولید، مهندسان برای رسیدن به بهترین عملکرد ترمز گیری از لحاظ صدا،سختی و لرزش ممکن است خط و پخ هایی به آن اضافه کنند.
یکی از اولین مراحل، تولید کفشک است. کفشک ها از ورق های بزرگ فولادی ساخته می شوند می شود و ممکن است تا ۵۰٪ از ورق های فولادی به عنوان ضایعات تولید کفشک بر جای می ماند. این فولاد روغن کاری می شود تا از خوردگی آن جلوگیری شود تا بعدا برای بازیافت از آن استفاده شود.در هنگام تولید بک پلیت، برای اطمینان از درستی ابعاد مجبور به انجام چندین فرآیند هستیم.مولفه های خاصی مانند گذاشتن پین ها ، عوامل نگهدارنده قرص لنت روی کفشک و سایر ملزومات پس از پرس شدن صفحه با ماشینکاری به بک پلیت اضافه می شوند. همچنین ، سطوحی که با گیره های نگهدارنده لنت در ماشین در تماس هستند در ابعاد نهایی خود تنظیم می شوند تا از مناسب بودن لنت نصب شده اطمینان حاصل شود.کفشک با استفاده از مواد مخصوص شسته می شود تا ترک خوردگی ، نقص جزئی و روغن اضافی از فرآیند پرس برطرف شود. اگر روغنی روی صفحه باقی بماند ، هنگام اتصال قرص لنت ، مشکل ایجاد می شود.کفشک از قبل از چسب زنی روی کفشک سند بلاست میشود تا برای چسب کاری آماده شود تا سطح چسبندگی آن افزایش یابد .در بیشتر لنت ها ، چسب بر روی کفشک پاشیده می شود. این چسب کمک می کند تا قرص لنت به کفشک متصل شود ، اما اگر لنت از روش اتصال مکانیکی استفاده کند ، ممکن است این مرحله لازم نباشد.
این ایستگاهی است که اجزای سازنده ماده اصطکاک در آن اندازه گیری و مخلوط می شوند. اپراتور مقادیر دقیق اجزا را در یک مقیاس اندازه گیری می کند.اجزای دقیقاً اندازه گیری شده سپس در میکسر مخصوص قرار می گیرند. میکسر از همگن بودن مخلوط اطمینان حاصل می کند.سپس این مخلوط ها در “پیش قالب ها” قالب می شود. و به اصطلاح “قرص لنتی” که بر روی کفشک فشار داده خواهد شد تولید می شوند.کفشک ها در قالبی قرار می گیرند که قرص لنت روی آن قرار دارد.در پرس ، قرص لنت با فشار و گرما به کفشک قالب گیری می شوند. مقداری از قرص لنت به درون سوراخهای کفشک فشار داده میشود تا باعث افزایش چسبندگی شوند. به این می گویند “قالب گیری یکپارچه ” یا به اختصار.IM
IM فقط یکی از روش های برای اتصال قرص لنت به کفشک است.حالا این محصول نهایی فرآیند تولید شما آماده است اما در عین حال فقط نقطه شروع سایر اقدامات محسوب می شود.
لنت ها برای ترمیم در کوره قرار می گیرند. حرارت رزین ها و سایر مواد را فعال و جامد می کند. این به معنای عملکرد ثابت در طول عمر لنت است.در این مرحله از تولید پخ ها و شکاف ها را در لنت ها ایجاد می شود. همچنین ، لنت ها ساب می خورند تا ارتفاع لنت تنظیم شود.در اینجا مراحل قبل و بعد از ساب زنی آورده شده است.برخی از تولید کنندگان کمی سطح لنت های خود راداغ می کنند . این امر شامل گرما و فشار شدید است. این کمک می کند تا مواد اولیه ۱ تا ۲ میلی متری سطح بالشتک توانایی بالاتری در تماس داشته باشد.در طی فرآیند داغ کردن، لنت گازهایی را بیرون می دهد. اگر بخواهید مجموعه ای از ترمزها را بیش از حد گرم کنید ، ممکن است بوی این گازها به مشام تان برسد. روی این صفحه ، گازها داغ می شوندتا بی خطر شوند.در این مرحله ،چون لنت خالی متمایل به خوردگی است باید برای جلوگیری از خوردگی رنگ شود. این پوشش می تواند یک رنگ با درجه حرارت بالا یا یک پوشش پودری باشد که روی آن پخته می شود. برخی از لنت ها از با کفشک های تولید می شوند که نیازی به رنگ ندارد.در اینجا ، یک مهندس در حال تست انعطاف پذیری گرم و سرد لنت است. قبل از اینکه لنت ها رنگ آمیزی ، برچسب گذاری شده و به بازار عرضه شوند ، تولید کننده نمونه های تصادفی را برای کنترل کیفیت آزمایش می کند.
شرایط بازار و سود واحد تولید لنت خودرو
لوازم یدکی و به ویژه لنت در زمره کالاهای مصرفی است، از این رو بازار باثباتی دارد. تنها گلایه فعالان این بخش واردات این محصول است که تا حدودی میتواند بر میزان فروش تولیدکنندگان داخلی تأثیرگذار باشد. توجه داشته باشید که مشتریان اصلی شما عمدتا مصرفکنندگان نهایی هستند، بنابراین اگر روی این بخش بازار تمرکز داشته باشید افزایش یا کاهش تولید و فروش خودرو بر میزان فروش شما بیتأثیر خواهد بود. برای این کار باید سیستم توزیع مناسبی داشته باشید و نمایندگیهای مناسبی را جذب کنید، در نهایت میتوانید روی سودی حدود ۱۵ درصد حساب باز کنید.
در حال حاضر حدود ۵۰ برند فعال در کشور وجود دارد که اوضاع مناسبی ندارند؛ برخی زیانده و برخی در نقطه سربهسری قرار دارند و معدود تولیدکنندگانی هم هستند که سود مناسبی در اختیار دارند، به طور کلی شرایط اقتصادی مناسبی در کشور حاکم نیست و تمام اقتصاد در وضعیت رکودی به سر میبرد، این روند بازار کالاهای مصرفی را هم دستخوش تغییر کرده و تاحد زیادی میزان فروش در این بخش هم کاهش یافته است.
سرمایهگذاری در چنین فضای اقتصادی نیازمند تأمل بیشتری است، به قول معروف نمیتوان بیگدار به آبزده، شرایط بازار به گونهای نیست که با خیال راحت بتوان سرمایه را در بخشی محبوس کرد. رقمهای سود تولید به هیچ وجه قابل مقایسه با سود بانکی و واسطهگری در بازار نیست.
فرصتها و تهدیدهای بازار لنت خودرو ایران
شرایط نامناسب اقتصادی، رکود فرسایشی و حضور برندهای تقلبی در بازار از مهمترین عوامل تهدیدکننده در این صنعت است؛ واسطههایی که به واردات اجناس بیکیفیت خارجی اقدام میکنند یا تولیدات داخلی را با برندهای معتبر خارجی بستهبندی و به بازار عرضه میکنند در سیستم توزیع و شاخص اعتماد مشتری خلل ایجاد میکنند که این موضوع بزرگترین تهدید تولید در این بخش است. برنامهریزی روی صادرات و ارائه محصول با کیفیت بالا از فرصتهای موجود در بازار است که تولیدکنندگان ما نه تنها در این بخش، بلکه در تمام بخشهای تولیدی از آن بیبهرهاند.
توصیههای فعالان بازار
اولین و کلیدیترین اصل برای سرمایهگذاری و حضور در این بازار شناخت کامل عوامل و فعالان این صنعت است. لذا کسی که قصد سرمایهگذاری در حوزه تولید لنت یا به طور کلی لوازم یدکی را دارد ابتدا به ساکن باید با سیستم توزیع و فروش در بازار آشنا شود. بنابراین توصیه به تازهواردها این است که قبل از سرمایهگذاری و اقدام به احداث کارخانه ابتدا روی سیستم توزیع و فروش برنامهریزی کنند. در صورت موفقیت میتوان کارخانه یا بخشی از خط تولید کارخانهای را اجاره کرد و عملکرد این دوره را مورد ارزیابی و تحلیل قرار داد، سپس به دنبال سرمایهگذاری در این بخش بود. باید توجه و تمرکز براین باشد که نیازسنجی اصل مهم و تأثیرگذار در روند سرمایهگذاری است. این فرآیند بسیار معطوف به برندسازی و داشتن ارتباطات گسترده در سیستم فروش است.
وضعیت واحد های فعال تولید لنت ترمز خودرو
در نمودار زیر تعداد و ظرفیت واحدهای تولید لنت ترمز خودرو در کشور به تفکیک استان آمده است .
جدول واحد های فعال تولید لنت ترمز خودرو
در جدول زیر تعداد و ظرفیت واحدهای تولید لنت ترمز خودرو در کشور به تفکیک استان آمده است .
وضعیت واردات و صادرات لنت ترمز خودرو
نمودار واردات و صادرات لنت ترمز خودرو در کشور به تفکیک سال در شکل زیر آمده است.
پیش بینی وضعیت سرمایه گذاری طرح تولید لنت ترمز خودرو
ظرفیت تولید سالیانه : ۳.۶ میلیون عدد
نرخ برابری دلار : ۲۴۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۲۵۰۰ مترمربع
زیربنای کل : ۱۴۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۲۴ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۱۱.۵ میلیارد تومان(بدون احتساب هزینه زمین)
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۶.۵ میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی در سال مبنا : ۴۳ درصد
درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:
طرح توجیهی تولید لنت ترمز
تومان۷۹۰.۰۰۰
در طی سالیان گذشته که در حوزه مشاوره سرمایهگذاری و تهیه طرحهای توجیهی و مطالعات امکانسنجی فعالیت داریم، در برخی موارد به سرمایه گذارانی مواجه می شویم که بدنبال دستیابی به داده ها و اطلاعات موردنیاز ابتدایی جهت شناخت پروژه های مختلف سرمایه گذاری هستند، یکی از شیوه های دستیابی به اطلاعات مذکور استفاده از طرح های تیپ یا مقدماتی و البته بروز میباشد.
بمنظور ارائه داده های اولیه موردنیاز به سرمایه گذاران، علاقمندان و … سعی کرده ایم در قالب فایل هایی با دیتاهای بروز فنی، مالی و آماری نیاز اولیه متقاضیان را فوری و البته تا حد بسیاری نزدیک به واقعیت فعلی سرمایه گذاری در ایران برطرف نمائیم.
مشخصات فایل طرح توجیهی تولید لنت ترمز به شرح زیر است:
عنوان پروژه: طرح توجیهی تولید لنت ترمز
قیمت مبنای دلار در زمان تهیه گزارش: ۵۰.۰۰۰ تومان
ظرفیت تولید سالیانه: ۶۰۰,۰۰۰ عدد
میزان سرمایه گذاری طرح: ۲۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان
نرخ بازده داخلی (IRR): 43.11 درصد
فرمت فایل: ورد + پی دی اف
حجم فایل ورد طرح: ۶.۵مگابایت
حجم فایل پی دی اف طرح: ۲۰.۲۶ مگابایت
تعداد صفحات طرح توجیهی: ۹۳ صفحه
تاریخ آخرین بروزرسانی طرح: اردیبهشت ۱۴۰۲
دانلود PDF صفحات ابتدایی و فهرست محتوایی فایل
پیشنهاد می شود در هنگام پرداخت، کاربر سایت شوید تا در صورت ثبت هر گونه بروزرسانی در فایل، دسترسی رایگان به فایل بروزشده داشته باشید، ضمن اینکه از طریق پنل کاربری همواره به کلیه فایل های خریداری شده دسترسی خواهید داشت.
ما بهعنوان یک مشاور سرمایهگذاری میتوانیم به همه کسبوکارهای قانونی و مشروع در مقیاس صنایع متوسط و بزرگ کمک کنیم. ارائه ایده سرمایهگذاری، مطالعه بازار، طرح توجیهی، مشاوره تامین ماشینآلات و … ازجمله کارهایی است که ما انجام میدهیم. بااینهمه در برخی از صنایع خاص ممکن است ما بهترین انتخاب نباشیم. ما خوشحال میشویم مشخصات پروژه شمارا بدانیم در صورت عدم تناسب بهصورت محرمانه به شما اعلام میکنیم و یا در صورت نیاز مشاور متناسب را به شما معرفی میکنیم.
با کلیک بر روی گزینه خرید لینک دانلود این بسته را پس از پرداخت آنلاین دریافت نمائید. فایل بلافاصله هم در پنل کاربری شما ذخیره می گردد و هم لینک دانلود آن به ایمیل شما ارسال میگردد.
توضیحات
در طی سالیان گذشته که در حوزه مشاوره سرمایهگذاری و تهیه طرحهای توجیهی و مطالعات امکانسنجی فعالیت داریم، در برخی موارد به سرمایه گذارانی مواجه می شویم که بدنبال دستیابی به داده ها و اطلاعات موردنیاز ابتدایی جهت شناخت پروژه های مختلف سرمایه گذاری هستند، یکی از شیوه های دستیابی به اطلاعات مذکور استفاده از طرح های تیپ یا مقدماتی و البته بروز میباشد.
بمنظور ارائه داده های اولیه موردنیاز به سرمایه گذاران، علاقمندان و … سعی کرده ایم در قالب فایل هایی با دیتاهای بروز فنی، مالی و آماری نیاز اولیه متقاضیان را فوری و البته تا حد بسیاری نزدیک به واقعیت فعلی سرمایه گذاری در ایران برطرف نمائیم.
مشخصات فایل طرح توجیهی تولید لنت ترمز به شرح زیر است:
عنوان پروژه: طرح توجیهی تولید لنت ترمز
قیمت مبنای دلار در زمان تهیه گزارش: ۵۰.۰۰۰ تومان
ظرفیت تولید سالیانه: ۶۰۰,۰۰۰ عدد
میزان سرمایه گذاری طرح: ۲۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان
نرخ بازده داخلی (IRR): 43.11 درصد
فرمت فایل: ورد + پی دی اف
حجم فایل ورد طرح: ۶.۵مگابایت
حجم فایل پی دی اف طرح: ۲۰.۲۶ مگابایت
تعداد صفحات طرح توجیهی: ۹۳ صفحه
تاریخ آخرین بروزرسانی طرح: اردیبهشت ۱۴۰۲
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.