طرح تولید انجماد و بسته بندی ماهی و میگو بروش سریع

مصرف گوشت سفید در مقایسه با گوشت قرمز از سلامت بالاتری برخوردار است و بر طبق آخرین یافته های محققین علوم تغذیه و پزشکی،مصرف صحیح ابزیان از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری می کند.آبزیان به لحاظ داشتن ویزگی های زیر از نظر ارزش تغذه ای در اولویت مصرف قرار می گیرند.
-محدود بودن تولید گوشت قرمز و مرغ
-ارزانتر بودن گوشت ماهی
-افزایش جمعیت کشور و لزوم تامین پروتئین مورد نیاز
-اماده شدن سریع این فرآورده ها برای مصرف
-تنوع در غذا

مصارف و ویژگی های بارز محصول نهایی

گوشت هایی از جمله ماهی، گوشت و مرغ و گاو حاوی موادمغذی ضروری از جمله پروتئین و آهن می باشند. افرادی که از گوشت استفاده نمی کنند باید این موادمغذی را از سایر منابع (ترکیبی از موادغذایی با منشاء گیاهی) به دست آورند. یک وعده مصرفی از بیشتر انواع گوشت و ماهی در حدود ۸۵ گرم می باشد
گوشت و مرغ منابع کاملی از پروتئین به حساب می آیند و حاوی ۹ اسیدآمینه ضروری و مورد نیاز بدن می باشند. پروتئین عملکردهایی از جمله رشد و ترمیم بافت را در بدن انجام می دهد. گوشت و مرغ همچنین حاوی آهن هِم بوده که برای بدن بسیار مفیدتر از آهن غیر هِم (نوعی از آهن موجود در موادغذایی با منشاء گیاهی) است. آهن برای رشد سالم ماهیچه ها و اکسیژن خون ضروری است. میزان توصیه شده روزانه آهن برای مردان ۸ میلی گرم، برای بانوان ۱۸ میلی گرم و برای کودکان ۱۰ میلی گرم است.
خوراکی
در طبخ غذا های خورشتی به صورت آب پز و سرخ شده
طبخ به صورت کباب شده
مصرف، گوشت کباب شده ی مرغ یا خروس، می تواند اعث افزایش اشتها شود. خوردن گوشت این حیوانات چاق کننده است و والدین می توانند از این خاصیت، برای تقویت فرزندان لاغر خود بهره بگیرند
از دیدگاه طب سنتى، خونی که در اثر مصرف ماهی کباب شده در بدن تولید می شود، یک خون سالم است. مصرف ماهی به صورت کبابی می تواند باعث چاقی شود. ضمن اینکه افزایش شیر در مادران شیرده را به همراه دارد. مصرف ماهی برای افراد دارای مزاج سرد و تر چندان مناسب نیست
مصرف آبزیان زمانی با ارزش می باشد که یصورت سالم و بهداشتی در سبد مصرف خانوار قرار گیرد،بنابراین با توجه به فسادپذیری سریع گوشت ماهی و میگو،روشهای نگهداری از اهمیت ویزه ای برخوردار خواهند بود.
انتخاب محل استقرار کارخانه به لحاظ سهولت دسترسی به مواد اولیه اصلی ،دوری از مراکز آلوده کننده و اخذ استعلامهای اولیه ، تهیه نقشه های ساختمانی مطابق با اصول فنی و بهداشتی و لحاظ کردن کلیه استانداردهای مربوطه (زیر نظر مهندسین مشاور ) از مهمترین اقدامات اولیه قبل از اجرای طرح میباشند.
پس از آن اقدامات ذیل مد نظر قرار می گیرند .
الف – عملیات تسطیح ، خاکریزی و کوبش به مقدار لازم انجام و ارتفاع خاکریزی به حدی است که از ورود آبهای سطحی و سیل آبها ، جلوگیری نماید .
(مهندسین ناظر بر چگونگی اجرا و کیفیت ساختمان سازی در کلیه مراحل نظارت خواهند داشت.)
ب – جهت سهولت تخلیه مواد اولیه و بارگیری محصول سطح ساختمانهای تولیدی و نگهداری بالاتر از محوطه کارخانه در نظر گرفته میشود.

ج – پوشش کلیه دیواهای داخلی تا سقف ( از ورود مواد تا محصول نهایی) کاشی کاری و کف ساختمانها سنگ فرش (ضد اسید) میشود. زاویه ۹۰ درجه دیوار با کف بوسیله کاشی گرفته میشود. کف ساختمان دارای شیب مناسب ( ۱به ۴۸ ) و ایجاد سقف کاذب با ورق های مخصوص ضروری میباشد . درب ها و پنجره حتی المقدور دارای فرم ساده و قابل شستشو باشند.همچنین جهت جلوگیری از ورود حشرات در مقابل کلیه در و پنجره و فن های تهویه، توری نصب شده و درهای ورودی متشکل از دو درب متوالی طرح میگردند.کف پنجره های بایستی شیب دار (زاویه ۴۵ درجه)باشد. قبل از ورود به سالن های اصلی حوضچه های ضد عفونی و روشوئی تعبیه می شود و این ورودی ها میبایستی بوسیله چشم الکتریکی بطوراتوماتیک باز و بسته شوند. نصب لامپ به مقدار کافی و پوشش لامپ ها با قالب لاکی در نظر گرفته میشود . کلیه شیشه ها بر چسب مخصوص روکش داده میشود.کانالهای فاضلاب با شیب و قطر مناسب احداث میشوند و در خروجی فاضلاب شیر یکطرفه نصب میگردد. روشوئیها و دستشوئیها مجهز به شیر مخصوص جریان آب گرم و سرد ، دستمال کاغذی ، مایع دستشوئی و ضد عفونی و سطل زباله ، سیفون و تهویه مناسب باشند. لوله های آب سرد و گرم بویژه در سالنهای تولید داخل دیوار کار گذاشته میشود.
د – آب نقش مهمی در شستشو ، نظافت و در فرمالسیون و پروسه تولید دارد . بعبارتی در کلیه مراحل ، محصول در تماس با آب قرار میگیرد لذا توجه به بهداشت آب مصرفی از اهمیت زیادی برخوردار است . به همین لحاظ در چنین طرحهایی ، واحد جداگانه ای جهت تصفیه فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی آب مورد نیاز می باشد.
ه – ماشین آلات و تجهیزات تولیدی بگونه ای انتخاب می شوند که در مقابل فرسودگی و خورندگی مقاوم بوده و بسهولت قابل شستشو باشند و هر بار پس از تولید ، بوسیله آب و مواد ضد عفونی کننده شستشو می گردند.
کشورهای کانادا،چین، ژاپن، روسیه، هند ، آمریکا بزرگترین تولید کنندگان انواع ماهی و کشورهای هند، ویتنام و چین بزرگترین تولیدکنندگان میگو در جهان می باشند و کشورهای اروپایی و ژاپن و آمریکا بیشترین میزان مصرف را بخود اختصاص داده اند.
مناسب ترین بازارهای هدف جهت صادرات محصولات داخل کشور، کشورهای اروپایی و کشورهای همسایه حوزه خلیج فارس می باشد.

انجماد سریع IQF

روشی که در آن دمای درونی محصول طی مدت کمتر از ۲ ساعت از منطقه بحرانی عبور می نماید در اصطلاح انجماد سریع گفته می شود.در این روش از طریق افزایش سرعت عبور هوای سرد از ورای محصولات غذایی(تونل انجماد)،حرارت به سرعت از محصول گرفته شده و محصول منجمد می گردد.قرار دادن محصول در تماس مستقیم یا غیرمستقیم با ماده سرما زا،مهم ترین روش های انجماد سریع محسوب می گردند
اهمیت استراتژیک تولید انجماد و بسته بندی ماهی و میگو بروش سریع :
ماهی و میگو به عنوان یکی از غنی ترین منابع پروتئینی با منشا حیوانی و با قابلیت بسیار زیاد برای تهیه غذاهای متنوع بشمار می رود.انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است.استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموهافاستفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص،ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال ۱۸۷۵ میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد در نیمه دوم قرن نوزدهم در آمریکا منتهی به عرضه مواد منجمد اماده مصرف در حدود ۳۰ سال پیش گردید.روشهای نوین انجماد نظیرIQF، هم اکنون روش های تکامل یافته انجماد می باشند که کاربرد فراوانی در صنایع غذایی و نگهداری محصولات غذایی دارند.

خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار طرح تولید انجماد و بسته بندی ماهی و میگو بروش سریع

پیش بینی ظرفیت و ترکیب تولید : ۲۰۰۰ تن در سال
مساحت زمین: ۴۰۰۰ متر مربع
زیربنای ساختمان تولیدی : ۱۷۰۰ متر مربع
امکانات زیربنایی مورد نیازطرح توجیهی تولید انجماد و بسته بندی ماهی و میگو بروش سریع
– میزان آب مصرفی: ۸۲۵۰ مترمکعب در سال
– میزان برق مصرفی: ۵۵۰۰۰۰ کیلووات در سال
– میزان گاز مصرفی: ۲۷۰۰ متر مکعب در ساعت
تعداد و ترکیب نیروی انسانی طرح تولید انجماد و بسته بندی ماهی و میگو بروش سریع: ۳۲ نفر
ابعاد اقتصادی طرح تولید انجماد و بسته بندی ماهی و میگو بروش سریع
قیمت ماشین الات و تجهیزات تولید انجماد و بسته بندی ماهی و میگو بروش سریع: ۱.۷ میلیارد تومان
برآورد سرمایه گذاری کل: ۷.۹ میلیارد تومان
برآورد سرمایه گذاری ثابت : ۴.۶ میلیارد تومان
پیش بینی شاخص های اقتصادی طرح تولید انجماد و بسته بندی ماهی و میگو بروش سریع
نقطه سربه سر تولید در سال مبنا: ۳۹.۶ درصد
دوره برگشت سرمایه: ۳.۴ سال

درخواست خدمات مشاوره سرمایه گذاری

 برای تحقق یک ایده به کسب وکار موفق باید آن را از ابعاد گوناگون مانند بازار، توجیه اقتصادی، شرایط سرمایه گذاری، مدل سازی کسب وکار، زیرساخت های فنی و فرآیند های تولید مورد مطالعه قرار گیرد.
در صورت تمایل به دریافت خدمات (مطالعه فرصت سرمایه گذاری، تحقیقات بازار، طراحی مدل کسب و کار و سیستم سازی کسب و کار) می توانید پرسشنامه درخواست خدمات مشاوره را تکمیل نمایئد و یا با دفتر شرکت تماس حاصل فرمائید.

نکته مهم

این طرح صرفا به عنوان یک ایده سرمایه گذاری مطرح می شود. جداول و نمودارها تقریبی است.

امکان سرمایه گذاری با ظرفیتهای مختلف و به تبع آن سطح سرمایه گذاری کمتر و بیشتر از میزان اعلام شده نیز وجود دارد.

درصورت نیاز به تدوین طرح توجیهی می توانید با شرکت تماس حاصل فرمایید یا فرم اولیه سفارش طرح را تکمیل نمائید.

 

 


درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:

۵/۵ - (۱ امتیاز)