طرح تولید پارچه راشل

بافندگی حلقوی تاری نوعی از بافندگی است که در آن ساختار پارچه از حلقه هایی تشکیل شده است که که در راستای عمود (تار) قرارگرفته است. فرآیند تولید این نوع پارچه که با مکانیزم طراحی ژاکارد تولید می گردد شامل چله پیچی نخ تار، بافندگی، تکمیل و تثبیت ابعادی، متراژ و رول پیچی و در نهایت بسته بندی پارچه می باشد.

پارچه راشل است که نوعی پارچه پرده ای می باشد. به طور کلی پارچه راشل در سیستم پارچه های حلقوی تاری طبقه بندی می گردد. که با استفاده از یک ماشین تخصصی بافت حلقوی تاری تولید می گردد. قابل ذکر است عمده ترین کاربرد پارچه راشل تولید انواع پرده می باشد. ماده اولیه اصلی طرح توجیهی پارچه راشل نخ پلی استر می باشد. در حال حاضر عمده پارچه های موجود در بازار ایران پارچه های وارداتی می باشد و سهم پارچه های ایرانی بسیار ناچیز می باشد بطوری که بیش از هفتاد درصد پارچه های موجود در بازار وارداتی و بقیه داخلی می باشد و در حال حاضر با توجه نرخ برابر ارز در مقابل ریال واردات پارچه توجیه اقتصادی نداشته و بهترین فرصت سرمایه گذاری در این بخش را ایجاد نموده است لذا با احداث و ساخت کارخانه تولید پارچه راشل و همچنین طرح های مشابه می توان در جهت کاهش این وابستگی و بهره گیری از تولید ملی در جهت جلوگیری از واردات بی رویه این محصولات به کشور بهره جست.
یکی از انواع پارچه که امروزه مورد استقبال زیادی واقع شده است، راشل است که از نوع درجه یک آن برای پرده استفاده می شود.
پارچه راشل حالت تور مانند داشته و اغلب طرح های متنوعی بر روی آن خودنمایی می کنند. این محصول در رنگ های سفید، قهوه ای، نسکافه ای و شیری در بازار موجود بوده و انتخاب مناسبی برای دوخت پرده های امروزی می باشد.
با توجه به قیمت بالای نمونه خارجی، پارچه های راشل ایرانی هم از کیفیت و هم از قیمت بسیار مناسبی برخوردار هستند. متخصصین حوزه پرده مطلع هستند که برای دوختن یک پرده زیبا، احتیاجی به تقبل هزینه های گزاف نیست.

کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید پارچه راشل

کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است. کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات ، مدارک و اموال ، سالها است که در سطح شرکت هاو زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد.
کد آیسیک پارچه راشل ۱۷۳۰۶۱۲۳۱۱

کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت تولید پارچه راشل

تعرفه یا به عبارت دیگری(TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا .
تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک،آمار،حمل و نقل،بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.
کد تعرفه گمرکی پارچه راشل ۶۰۰۵ میباشد.

در چند سال اخیر، در نتیجه تغییر مد و بازار، شکل پرده ها نیز تغییر یافته است. بدین نحو که نوع قدیمی پرده ها معمولاً دارای زمینه ماکوزیت بوده و در پایین و در سراسر عرض پرده طراحی صورت می پذیرفت ولی این شیوه جای خود را به طراحی سراسری پرده، همراه با ساختمان های متنوع زمینه داده است. متدوال ترین نوع طرح های مورد استفاده هنوز طرح گلی به همراه اشکال متنوعی از برگها و گل ها است. از این رو سیستم بافندگی راشل ژاکارد قابلیت تولید پرده های توری با تراکم ها و طرحهای مختلف و متنوع را متناسب با نیاز بازار دارد….
وضعیت واحد های فعال تولید پارچه راشل

در نمودار زیر تعداد و ظرفیت واحدهای تولید پارچه راشل در کشور به تفکیک استان آمده است .

وضعیت واردات و صادرات پارچه راشل

نمودار واردات و صادرات پارچه راشل در کشور به تفکیک سال در شکل زیر آمده است.

خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار تولید پارچه راشل

ظرفیت تولید سالیانه : ۳ میلیون متر
نرخ برابری دلار : ۲۰۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۲۵۰۰۰ مترمربع
زیر بنا : ۱۲۰۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۴۰ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۱۸۰ میلیارد تومان
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۱۲۰ میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی : ۳۴ درصد

درخواست خدمات مشاوره سرمایه گذاری

برای تحقق یک ایده به کسب وکار موفق باید آن را از ابعاد گوناگون مانند بازار، توجیه اقتصادی، شرایط سرمایه گذاری، مدل سازی کسب وکار، زیرساخت های فنی و فرآیند های تولید مورد مطالعه قرار گیرد.
در صورت تمایل به دریافت خدمات (مطالعه فرصت سرمایه گذاری، تحقیقات بازار، طراحی مدل کسب و کار و سیستم سازی کسب و کار) می توانید پرسشنامه درخواست خدمات مشاوره را تکمیل نمایئد و یا با دفتر شرکت تماس حاصل فرمائید.

درخواست تهیه طرح توجیهی

این طرح صرفا به عنوان یک ایده سرمایه گذاری مطرح می شود. جداول و نمودارها تقریبی است.

امکان سرمایه گذاری با ظرفیتهای مختلف و به تبع آن سطح سرمایه گذاری کمتر و بیشتر از میزان اعلام شده نیز وجود دارد.

درصورت نیاز به تدوین طرح توجیهی می توانید با شرکت تماس حاصل فرمایید یا فرم اولیه سفارش طرح را تکمیل نمائید.

 

 


درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:

۵/۵ - (۲ امتیاز)