تولید انواع دستکش های معاینه و جراحی
- 24 اسفند 1398
- ۷
- بازدیدها: 8,011
- دسته بندی:
تولید انواع دستکش های معاینه و جراحی
دستکش های پزشکی به جلوگیری از آلودگی متقابل بین بیماران و مراقبان آنها کمک می کند و همچنین در برابر مواد شیمیایی و باکتری های خطرناک محافظت می کند. برای محافظت حداکثر ، مهم است که دستکش مناسب را انتخاب کرده و از آنها به درستی استفاده کنید.دستکش های پزشکی معمولاً از پلیمرهایی مانند لاتکس ، وینیل و نیتریل ساخته می شوند ، اگرچه ممکن است دستکش یکبار مصرف از مواد دیگر مانند نئوپرن پیدا کنید. تولید دستکش پزشکی علاوه بر تولید کیفیت و بهداشت آن ، اصلی مهم است و کار اسانی نیست و باید دستکشی تولید شود که در جراحی ها استریل شده و بهداشتی باشد و استاندارد های وزارت بهداشت را داشته باشد و کیفیت جهانی دستکش لاتکس وینیل و نیتریل را داشته و جنس خوب عرضه کرد چون دستکش جراحی با جان مردم سرو کار دارد و این خیلی مهم است خرید دستگاه تولید دستکش جراحی میتواند به ساخت یک تولیدی کم هزینه و سودآور تبدیل شود.برای تحقق یافتن این امر بایدبه سنجش میزان مصرف محصول در داخل کشور و تعیین رقبا و میزان پوشش بازار توجه کنیم.از انجایی که ماده اولیه برای تولید دستکش قیمت ثابتی دارد تولیدکنندگان چینی نمیتوانند همانند دیگر محصولات در بخش دستکش دامپینگ کنند وبازار فروش دستکش به واردات این محصول وابسته نیست.برای تشکیل یک خط تولید دستکش خوب و با کیفیت باید از دستگاههای کامپیوتری جدید و با فناوری بالا استفاده نمود هر چه دستگاه جدید و به روز باشد کیفیت دستکش ها بالاتر است. دستکشها هم از مواد طبیعی و هم مصنوعی تولید میشوند و صرف نظر از مادهای که هر دستکش یکبار مصرف از آن ساخته شده است، باید با استاندارد های لازم مطابقت داشته باشد.دستکشهای نایلونی، لاتکس و وینیل در صنایع غذایی و بهداشتی مورد استفاده قرار میگیرند اما دستکشهای نیتریل و جراحی در فعالیتهای پزشکی و یا امثال آن که نیاز به دقت و حساسیت بالا دارند استفاده میشوند.
انواع دستکشهای یک بار مصرف با توجه به موارد مصرف و کارکرد
نایلونی
لاتکس
وینیل
نیتریل
جراحی
اصول استفاده از دستکشهای یکبار مصرف
دستکشهای یک بار مصرف بایستی بلافاصله پس از بازکردن بسته بندی و قبل از انجام فعالیت پوشیده شوند، باید توجه داشت این دستکشها با برخورد با تجهیزات آلوده خواهند شد، به همین دلیل لازم است قبل از پوشیدن دستکش تجهیزات مورد نظر آماده گردند و برای جلوگیری از بروز مشکلات بهداشتی، پس از استفاده بلافاصله در محل نگهداری و دپو مناسب قرار داده شوند.
دستکش لاتکس
لاتکس مادهای است که به طور طبیعی از مایع شیری رنگی که از درخت کائوچو به دست میآید اما نوع مصنوعی آن با پلیمریزاسیون یکمونومر مثل استایرن که با ماده فعال سطحی امولسیونشده ساخته میشود.دستکش لاتکس غیر استریل در آزمایشگاهها و معاینات پزشکی و حتی در محیطهای آشپزی که نیاز به انجام کار دقیق با دست است بکار میرود درحالی که دستکش لاتکس استریل کاربری بالایی در عملهای جراحی و معاینات داخلی پزشکی دارد.نکته مهم در مورد دستکشهای لاتکس امکان وجود حساسیت به آنها است. خفیفترین حساسیتی که ممکن است دستکشهای لاتکس برای دستان شما ایجاد کند، به صورت خشکی، خارش، سوزش، پوسته ریزی و قرمزی پوست ظاهر شده و در اثر استفادهی مداوم از لاتکس پدیدار میشود. ممکن است پس از چند هفته استفاده، این حساسیتها به صورت شدیدتری بروز پیدا کنند که در این صورت باید به پزشک مراجعه شود. لذا با وجود این که دستکش لاتکس از حس بهتری در دست در مقایسه با دیگر دستکشها برخوردار هستند و کشسانی بالاتر و مقاومت بیشتری نسبت به سوراخ شدن در مقایسه با وینیل دارند برای افرادی که به ان حساسیت دارند استفاده از دستکشهای وینیل توصیه میشود.دستکش ساخته شده از لاتکس جهت معاینه پزشکی دارای سطح صاف و در سایزهای S ، M ، L و در انواع پودری ، کم پودر و بدون پودر می باشد . پودر آن در قدیم تالک بوده و در حال حاضر از پودر ذرت استفاده می گردد و در بسته های ۱۰۰ عددی توضیع می گردد .
کاربرد:
معمولاً این دستکش ها برای محیط های آشپزی، آزمایشگاهی و معایناتی که نیاز به انجام کار دقیق با دست است، مناسب می باشد. دستکش های لاتکس می توانند منجر به واکنش های آلرژیک برای برخی از کاربران شود، اما با این وجود بسیار پرمصرف می باشند چرا که به دلیل انعطاف پذیری و استحکام این دستکش ها، دست کاربر به راحتی داخل دستکش می شود و به وی اجازه می دهد همه چیز را به راحتی لمس نماید که باعث بهبود عملکرد متخصصان و جراحان پزشکی می شود. دستکش های مورد استفاده در جراحی اساساً از لاتکس طبیعی یا مصنوعی ساخته می شوند. استفاده از دستکش های لاتکس پزشکی قدمتی صد ساله دارد. دلایل بسیاری برای استفاده از این دستکش ها در معاینات و جراحی ها وجود دارد.
مشکل:
خفیف ترین حساسیتی که ممکن است دستکش های لاتکس برای دستان شما ایجاد کند، به صورت خشکی، خارش، سوزش، پوسته ریزی و قرمزی پوست است که در اثر استفاده مداوم از لاتکس دیده می شود. ممکن است پس از چند هفته استفاده، این حساسیت ها به صورت شدیدتری بروز پیدا کنند. نادرترین و شدیدترین نوع حساسیت، حساسیت تماسی فوری است که بعد از تماس علائم حساسیت به صورت آبریزش بینی، قرمزی چشم، گرفتگی عضلانی، کهیر و خارش شدید نمایان می شود.
دستکش وینیل
این دستکشها از مواد مصنوعی کلرید پلی وینیل تولید میشوند و همانطور که گفته شد برای افرادی که به لاتکس حساسیت دارند ایدهآل هستند. دستکشهای وینیل به طور کامل به دست نمیچسبند لذا برای مصارفی که نیاز به تعویض زیاد دستکش دارند بسیار مناسب اند. دستکشهای وینیل در برابر مواد نفتی، اوزون، گریس، اسیدی و بازی مقاوم بوده و به دلیل ضخامت بیشتر از لاتکس در مصارفی مانند تمیز کاری، نقاشی، محیطهای آزمایشگاهی و آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرند. از سمتی این دستکشها اغلب در مقایسه با دیگر دستکشهای با کارکرد مشابه، قیمت پایینتری داشته و به صرفهتر هستند.
کاربرد:
این دستکش ها معمولاً در تمیز کاری، نقاشی، مونتاژ کاری، محیط های آزمایشگاهی و آشپزی استفاده می شود.همچنین پیشنهاد می شود در هنگام انجام قالبگیری های دندانپزشکی نیز از دستکش های وینیل استفاده شود، زیرا سولفور موجود در دستکش های لاتکس می تواند مانع سفت شدن ماده قالبگیری گردد.
دستکش نیتریل
دستکشهای نیتریل از اکریلونیتریل بوتادین (نوعی پلیمر ترکیبی) ساخته شده و عاری از هرگونه لاتکس و پروتئین است. فرمولاسیون این دستکشها سبب مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی، سایش و سوراخ شدن شده و از سویی انعطاف بالا، راحتی و کاهش خستگی دست را تضمین میکنند. براساس تحقیقات انجام شده استفاده از دستکش نیتریل تأثیر سویی بر مهارت دست ندارد، لذا استفاده از آن بهعنوان جایگزینی برای دستکشهای لاتکس با در نظر گرفتن مزیت عدم ایجاد واکنشهای آلرژیک مورد تأیید است. شایان ذکر است این دستکشها اغلب در مقایسه با دیگر دستکشها قیمت بالاتری دارند.
کاربرد:
دستکش نیتریل در محیط های آزمایشگاهی، شیمیایی و یا آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه اکثر آزمایشگاه ها به منظور کاهش وقوع حساسیت به لاتکس در کارگران، دستکش نیتریل را جایگزین دستکش لاتکس می کنند. دستکش های نیتریل (high nitril) آزمایشگاهی با درجه بالای مهارت و چابکی، به منظور کاهش دادن ریسک حوادث و جراحات می باشد.
دستکش جراحی
دستکشهای جراحی لاتکسدار در مقایسه با دیگر دستکشها دارای بالاترین کیفیت هستند. دستکش جراحی به دلیل استریل بودن برای جراحی مورد استفاده قرار میگیرند. این دستکشها از لاستیک طبیعی ساخته شدهاند و حس عالی لمس کردن را فراهم ساخته و از حساسیت بالایی برخوردار اند.اگر چه دستکشهای جراحی که امروزه در دسترساند، از مواد دیگری نظیر پلی سوپرین نیز ساخته میشوند ولی دستکشهای جراحی لاتکسدار برای انجام عمل توسط جراحان ترجیح داده میشوند، چرا که امروزه این مدل توسط تکنولوژی بهبود یافته و حساسیت پوستی کمتری را ایجاد میکند.این دستکشها در انواع پودری، کم پودر و بدون پودر تولید میشوند و استفاده از پودر در این دستکش ها به دلیل راحتی در پوشیدن صورت میپذیرد. امروزه برای جلوگیری از آسیب به بیمار و یا مواردی که ممکن است تماس مستقیم با پودر داشته باشند از پودر نشاسته ذرت برای تهیه این دستکشها استفاده میشود.تماماً مشخصات دستکش معاینه را دارد با این تفاوت که دستکش جراحی ساق بلند دارد و به صـورت جفت دست راسـت و چپ در هر بسته می باشد ، روی دستکش سایز آن درج شـده و در سـایزهای ۶ , ۶۱/۲ , ۷ , ۷۱/۲ , ۸ , ۸۱/۲ در بازار موجود است که پر فروش ترین آن سایز ۷۱/۲ است و ساخت کشور مالزی . دستکش های جراحی دارای سطح آجدار است جهت سهولت در گرفتن ابزارحین جراحی . یک دستکش خوب باید ۵ گرم وزن داشته باشد یعنی در واقع از لاتکس با گرماژ بالا ساخته شده باشد .
مزایای دستکش لاتکس جراحی
انتقال حس لامسه در خلال عمل
دستکش جراحی استریل شده توسط اشعه گاما
دارای پودر کم که از حساسیت پوستی جلوگیری می کند
دستکش معاینه و جراحی از لاتکس طبیعی-ساخت مالزی
دستکش جراحی آجدار که به جراح در خلال عمل جراحی کمک می کند
دارای تاییدیه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و اداره استاندارد
بررسی یکپارچگی دستکش جراحی
اتاق های عمل بحرانی ترین قسمت در بیمارستان هستند و کارکنان آن مستقیما در معرض خون، مایعات بدن و ترشحات بیمار قرار دارند. دستکش به عنوان یک مانع جهت جلوگیری از انتقال میکروارگانیسم ها از پرسنل به بیماران و از بیماران به اعضای تیم جراحی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و به اندازه ی اسکراب دست جراحی اهمیت دارد. مطالعات نشان داده اند بسته به نوع عمل جراحی میزان پرفوراسیون(پارگی) دستکش تا ۵۰% می تواند رخ دهد. این اتفاق تیم جراحی را در معرض بیماری های مختلفی از قبیل HIV، هپاتیت C و هپاتیتB قرار می دهد. همچنین پرفوراسیون دستکش احتمال ایجاد عفونت زخم جراحی را افزایش می دهد.
جمع بندی
دستکش وینیل از مواد مصنوعی متشکل است از کلرید پلی وینیل و روان کننده هایی که از مواد نرم ساخته شده اند. این دستکش ها آلرژی زا نبوده و جایگزین مناسبی برای دستکش های لاتکس آلرژی زا می باشند. دستکش های وینیل، دستکش هایی چند منظوره برای استفاده های عمومی و فعالیت هایی که نیاز به دقت لمسی در کار وجود ندارد، می باشند. این دستکش ها مانند دستکش های لاتکس نبوده و کاملاً به دست نمی چسبند. در واقع دستکش های وینیل نوعاً ضخیم تر و گشادتر از دستکش های لاتکس و نیتریل می باشند. از این دستکش ها معمولاً در تمیز کاری، نقاشی، مونتاژ کاری، محیط های آزمایشگاهی و آشپزی استفاده می شود.دستکش های نیتریل نسبت به لاتکس و وینیل، مقاوم تر بوده و استحکام بیشتری نسبت به سوراخ شدن و پارگی دارد. در مقایسه با وینیل، نیتریل ها قابلیت کشسانی بیشتر داشته و ضخیم تر است. با این وجود قدرت الاستیکه لاتکس طبیعی بهتر از هر دو نوع است. از سویی در ساخت دستکش های وینیل و لاتکس، از ترکیبات پروتئینی استفاده شده که این امر در ترکیبات ساخت نیتریل بکار برده نشده است. درنتیجه احتمال واکنش های پوستی به نسبت زیادی کاهش می دهد.حال اگر بخواهید یک انتخاب دقیق بین دستکش های نیتریل و وینیل و لاتکس داشته باشید، از بین انواع دستکش ها، دستکش های نیتریل می تواند بهترین گزینه باشد. این دستکش همانند دستکش وینیل جایگزین مناسبی برای افراد دارای حساسیت به دستکش لاتکس است و از لاتکس مقاوم تر و از وینیل راحت تر و نرم تر است. طبق تحقیقات برانکارد دلایل بسیاری وجود دارد که نیتریل را بهترین دستکش از نظر درجه ی پزشکی معرفی کرده است که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
– تمام دستکش های نیتریل درجه پزشکی دارند و بدون لاتکس هستند و در نتیجه ضدحساسیت بوده و احتمال بروز واکنش های حساسیتی و ناراحتی های پوستی را کاهش می دهند.
– نسبت به دستکش های وینیل و لاتکس ضخامت بیشتری داشته که سبب شده مقاومت آنها بیشتر شود و بنابراین به آسانی سوراخ یا پاره نشود.
– همچنین سد محافظتی بسیار مقاومی می باشند و در برابر مواد شیمیایی مانند حلال های چربی و روغن ها مقاومت می کنند.
– دستکش های نیتریل نسبت به دو نوع دستکش دیگر قابلیت انعطاف پذیری بیشتری داشته و خاصیت کشسانی بیشتری نیز دارد.
– طراحی نرم و قابل انعطاف آنها، پوشش مناسبی را فراهم کرده است؛ همچنین الگوی چسبناک آنها به مهارت و چابکی دست کمک می کند.
قیمت دستگاه تولید دستکش لاتکس پزشکی
قیمت دستگاه تولید دستکش لاتکس پزشکیبرای خرید دستگاه تولید دستکش جراحی با ظرفیت ۵۰۰۰۰ عدد دستکش در روز، ۶ میلیارد سرمایه نیاز است. دستگاه تولید دستکش لاتکس پزشکی نیاز به دستگاهی دیگر با عنوان دستگاه روکش زن لاتکس نیاز دارد.همه این موارد کمک میکند که یک طرح توجیهی تولید دستکش لاتکس داشته باشیم.امروزه خط تولید دستکش نیتریل بیشتر مورد توجه بوده است و از جدید ترین دستکش ها به شمار میروند و با گذشت زمان کم کم جای دستکش های لاتکس را میگیرد. این دستکش ها خریداران زیادی در کل جهان دارد.
چگونه یک خط تولید جمع و جور ایجاد کنیم؟
برای محاسبه سرمایه نیاز به اطلاعاتی از قبیل مهارت وپرسنل لازم برای اجرای این خط تولید داریم. همچنین هزینه های تهیه زیرساخت و ساختمان را هم به هزینه های اولیه اضافه کنید همه این موارد کمک میکنید که یک خط تولید جمع و جور ۵۰ میلیونی داشته باشیم. با این پول می توان سالن کوچک و دستگاه کوچک را اجاره نمود و یک نفر با دستگاه کار کند دستگاههای دست دوم هم هستند که بتوان اجاره کرد که این دستگاهها مکانیکی هستند و کیفیت دستگاههای جدید را ندارند چون دستگاههای جدید کامپیوتری است و با تکنولوژی روز ساخته شده اند و قیمت انها بالا است.دستگاه های دستکش بافی مکانیکی و کامپیوتری وجود دارد و قیمت دستگاه دستکش بافی کامپیوتری گران ولی با کیفیت و راحت است و اطمینان آور تر هستند.و هنگام خراب شدن این دستگاهها چون کامپیوتری هستند باید افراد متخصص آنها را تعمیر کند.
معرفی کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید انواع دستکش های معاینه و جراحی
کد آیسیک انواع دستکش پزشکی ۳۳۱۱۴۱۳۵۵۵
کد آیسیک دستکش معاینه ۳۳۱۱۵۱۳۵۵۶
کد آیسیک دستکش نیتریل ۳۳۱۱۵۱۳۵۵۸
کد آیسیک دستکش ضد حساسیت ۳۳۱۱۵۱۳۵۵۹
کد آیسیک دستکش جراحی ۳۳۱۱۵۱۳۵۶۰
معرفی کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت تولید انواع دستکش های معاینه و جراحی
تعرفه یا به عبارت دیگری(TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا .
تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک،آمار،حمل و نقل،بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.
کد تعرفه گمرکی انواع دستکش پزشکی ۴۰۱۵۱۹۲۰,۴۰۱۵۱۱۰۰,۴۰۱۵۱۹۹۰
وضعیت واردات و صادرات انواع دستکش های معاینه و جراحی
نمودار واردات و صادرات دستکش معاینه در کشور به تفکیک سال
نمودار واردات و صادرات دستکش جراحی در کشور به تفکیک سال
وضعیت واحد های فعال تولید انواع دستکش های معاینه و جراحی
در نمودار زیر تعداد و ظرفیت واحدهای تولید کننده انواع دستکش های معاینه و جراحی در کشور به تفکیک استان آمده است .
خلاصه بررسی اقتصادی طرح تولید انواع دستکش های معاینه و جراحی
ظرفیت تولید سالیانه : ۱۲۰۰۰۰۰۰ عدد
نرخ برابری دلار : ۲۴۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۶۰۰۰ مترمربع
زیربنای ساختمان ها : ۲۲۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۲۸ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۸ میلیارد تومان
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۵.۵ میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی : ۳۹ درصد
درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:
مهدي داداش زاده
سلام
برای خریداری این طرح توجیهی با قیمت ها و اطلاعات به روز باید با چه کسی تماس بگیرم؟
تحریریه
سلام
میتونیم طرح رو تهیه کنیم.
در صورت تمایل فرم سفارش طرح رو تکمیل فرمائید یا با شماره تماس های زیر تماس حاصل نمائید:
۰۵۶۳۲۴۵۷۳۰۰
۰۵۶۳۲۴۵۷۰۰۴
۸ تا ۱۵ – شنبه تا چهارشنبه
امید
سلام.
میخواستم در مورد راهاندازی خط تولید دستکش لاتکس با ظرفیت ۵۰۰۰۰۰ عدد در ماه، کمی اطلاعات بگیرم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
تحریریه
درود
سوالتون رو مطرح فرمائید…
تحریریه
سلام
قیمت خط تولید دستکش لاتکس حداقل ۳۵۰ هزار دلار میباشد.
فرید
با سلام آیا راه اندازی خط تولید خانگی دستکش لاتکس میسر است در زیر زمینی حدود ۲۰ متر
و امروزه چقدر سرمایه نیاز دارد
تحریریه
درود خیر متاسفانه