شیردوشی رباتیک

شیردوشی رباتیک

کشاورزی در دهه­ های آتی با چالش­های بزرگی مواجه است. کارآفرینان کشاورزی باید پاسخگوی رشد سریع جمعیت و نیاز به تأمین غذا با قیمت­ هایی رقابتی­ تر باشند. تمامی این موارد باید به شکلی پیوسته و با کاهش مداوم اثر گازهای گلخانه ای انجام شوند.

جامعه کشاورزی با کارآفرینانی شناخته می­شود که کاملاً از این امر آگاه هستند که تجارت آن‌ها برای نسل­های آتی باقی خواهد ماند. در شرکت للی، هیچ تفاوتی وجود ندارد. ما همواره دانش و محصولات خود را برای آینده گسترش می­دهیم تا بتوانیم با موفقیت به مصاف چالش­های جدید برویم.

تکامل

روش کشاورزی للی

یک انسان، دو میلیون لیتر شیر

افزایش بازدهی نیروی کار برای اطمینان از تجارت صنعت گاو شیری سالم در آینده نیز مقتضی است. دستیابی به مقادیر بیشتری شیر به ازای هر کارگر به روشی ­دوستانه، چالش پیش روی ما است. ما قطعاً بر این باور هستیم که دوشیدن دو میلیون لیتر شیر سالانه تنها با یک انسان، ممکن است. تولید شیر در گاوداری­های معمول شیری کنونی با دو بار دوشش روزانه به‌آسانی با کمک ربات شیردوش ما، ۱۰ تا ۱۵% افزایش می­یابد.

مطمئن­ ترین کارکنان قابل­تصور

سرمایه­گذاری در یک سیستم شیردوشی رباتیک للی آسترونات به شما مطمئن­ترین کارکنان قابل‌تصور شما را ارائه خواهد کرد. این ربات­های کارگر برای شیردوشی ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته برای سالیان آتی ارائه شده­اند. این ربات­ها برای آماده­سازی گاو برای شیردوش، اتصال به سرپستانکها (کارتیه ها)، اتصال دوباره در صورت لزوم، جدایی پس از دوشش و استریل کردن پستان بعد از شیردوشی کاملاً آموزش دیده و انعطاف­پذیر هستند.

کاملاً متفاوت از مکانیزه کردن سالن شیردوشی

به لطف سیستم شیردوشی رباتیک للی آسترونات، فاکتورهای بسیاری می­توانند در یک گاو تحت نظر قرار بگیرند؛ فاکتورهایی که نمی­توانند در یک گله معمولی ارائه شوند. شیردوشی رباتیک موفق، شیوه­ای جدید از مدیریت گاوداری است که با آن تصمیمات دامدار بروی گاو اجرا می­شوند. این موارد موجب حصول سیگنال­های (اطلاعات) اولیه می­شوند. شما می­توانید گاوها را دوباره به‌صورت انفرادی مراقبت (درمان ) کنید و این امر می­تواند موجب مواردی از قبیل ارتقای سلامت گاو، فواصل آبستنی کوتاه‌تر و کاهش هزینه­های غذا شود.

“شما باید همواره خود را برای چالش ارتقای مدیریت گاوداری و عملکرد آماده سازید.ما اکنون دوازده سال است که به شیردوشی با ربات­های شیردوشی می­پردازیم، ولی همچنان اصرار به ارتقای آن داریم.”
خانم گیلبرت، فرانسه

چالش گاوداری شیری پایدار

جوانب مربوط به پایداری نقشی به شکلی فزاینده مهم در گاوداری شیری دارند. سلامت و رفاه حال حیوان روزبه‌ روز مهم­تر می­شود. مصرف­کننده خواستار یک روش تولیدی همراه با آسایش دام از صنعت کشاورزی است. گاو باید یک زندگی مناسب، سالم و طولانی­تر به همراه افزایش طول دوره شیردهی داشته باشد.

چالش صنعت گاو شیری، تأمین این نیازها به روشی سودمند است.

دسترسی نامحدود به نیازهای پایه

للی بر این باور است که گاوها باید دسترسی آزاد به شیردوشی داشته باشند. این امر حائز اهمیت است که گاوهایی که قادر به استفاده از ربات بوده و تغذیه منظمی دارند بتوانند استراحت کافی داشته و فشار روی پاهای خود را تسکین دهند. بنابراین اگر ما یک یا چند نیاز پایه را محدود سازیم، این امر بروی رفتار گاو و نتیجتاً شیردهی آن تأثیر خواهد گذاشت. ازاین‌رو، روش للی در کشاورزی و دامداری پایدار، ارائه دسترسی نامحدود گاو به این نیازهای پایه بدون ایجاد هرگونه محدودیتی است. همانند همه محصولات دیگر، للی آسترونات نیز بر اساس این دیدگاه ساخته شده است.

شیردوشی رباتیک

“هدف اصلی من، داشتن یک گاوداری پایدار است و ربات با افزایش طول عمر گاو و زایمان مکرر ضمن حفظ شیردهی روزانه حداقل ۳۸۰۰ کیلوگرمی با میانگین ۳۶ کیلوگرم/گاو به این کار کمک می­کند.”

یوشیتسوگو موری، ژاپن

ساخت محیط اطراف گاو

سیستم شیردوشی رباتیک للی آسترونات به جهت ارتقای سلامت و رفاه حال دام طراحی شده است. مثلاً گاو به آسان­ترین روش وارد ربات شده و مجبور به قرارگیری در حالتی خاص در یک باکس گاوی نمی­شود. تیمار(مراقبت) سرپستان و اتصال (کارتیه ها ) سرپستانکها به شکلی بسیار بهداشتی به‌منظور ارتقای سلامت پستان انجام می­شوند. اطلاعات گسترده­ای نیز جمع­آوری می­شود که به دامدار برای پیشگیری از بیماری­ها و ارتقای وضعیت سلامتی حیوان در کل گله کمک خواهد کرد.

ترافیک( تردد) آزاد گاو

در ترافیک آزاد گاو، گاو تصمیم می­گیرد تا چه زمانی غذا بخورد، شیر دهد و یا دراز بکشد. بدین ترتیب رفاه حال گاو ارتقا می­یابد. با مراقبت از گاوها ما و تلاش فزاینده در جهت راحتی گاو، ما قادر به افزایش طول دوران شیردهی هستیم. فضای کافی در جایگاه نیز این فرصت را به گاو خواهد داد که رفتار طبیعی خود را نشان داده و وضعیت رفاهی آن بهتر شود.

مدیریت صحیح خوراک دهی

غذای تأمین­شده برای گاوها نه‌ تنها بروی کفایت غذا/شیر آن‌ها، بلکه بروی سلامت عمومی، تولیدمثل و اختلالات متابولیکی گاو نیز تأثیر خواهد گذاشت. در همین حین، این غذا بروی رفتار حیوان در تقابل با ربات نیز تأثیر می­گذارد. سیستم تغذیه خودکار للی وکتور[۱] ما را از تأمین ۲۴ ساعته و ۷ روزه غذای تازه و قابل تنظیم با توجه به نیازهای گاو مطمئن می­سازد. این سیستم، تقارن بسیار خوبی را با سیستم شیردوشی آسترونات دارد.

شیردوشی رباتیک

هفت اصل حائز اهمیت در محل نگهداری گاوها :

پس چطور ما می­توانیم یک گاو را ضمن تداوم تولید بالا، سالم نگاه داریم؟ برای بهبود سلامتی و رفاه حال دام، ما باید هفت نیاز(اولویت) گاو را در نظر بگیریم: آب، نور، فضا، غذا، استراحت، هوا و سلامت کافی.

((مثلاً، مشخص شده است که جایگاههای دام متراکم و زمان انتظار طولانی برای دسترسی به شیردوشی و تغذیه روی زمان موجود برای خوردن و دراز کشیدن گاو تأثیر خواهند گذاشت.))

چرای آزاد و شیردوشی رباتیک

تصویر گاوهای در حال چرا در یک مرتع، تصویری موردپسند گاوها، دامداران و مصرف­کنندگان است. مزیت چرا با یک سیستم خودکار این است که کنسانتره­ای که در ربات به گاو ارائه می­شوند، تنها فاکتور محرک نیست. دادن دو یا در صورت امکان سه بار علف تازه در طی دوره­ای ۲۴ ساعته موجب تمایل به بازگشت منظم و متعادل گاو به همراه حداقل سطح کنسانتره، در صورت نیاز، می­شود

سیستم شیردوشی رباتیک A4 للی آسترونات

ما متعهد به موفقیت شیردوشی رباتیک در گاوداری شما نیز هستیم

بیش از ۲۰ سال پیش، ما اولین ربات شیردوشی را به جهان معرفی کردیم: للی آسترونات. گرچه از آن زمان به بعد ما سیستم را به طرق مختلف ارتقا دادیم، رباتی که امروزه ارائه می­شود همچنان بر اساس همان ایده­ها و نظرات اثبات شده است. للی آسترونات موجب ارتقای کیفیت زندگی ضمن محافظت از رفاه حال دام و بازگشت سرمایه­گذاری می­شود. ضمناً شما از یک مجموعه منحصربه‌ فرد از ابزارهای مدیریتی برای نظارت بر کیفیت شیر و نسبت تبدیل غذا/شیر از هر گاو یا کل گله را در اختیار دارید.
شیردوشی رباتیک

۵/۵ - (۱ امتیاز)