طرح تولید وارنیش حرارتی
- 11 آبان 1399
- ۰
- بازدیدها: 3,326
- دسته بندی:
طرح تولید وارنیش حرارتی
وارنیش حرارتی که با نام های شیرینگ حرارتی یا روکش حرارتی به منظور حفاظت از کابل ، شینه ، کابل شو ،سیم های شارژر و …. استفاده می شود . برای این کار ابتدا قطعه ای که می خواهیم آن را عایق نماییم از داخل وارنیش عبور می دهیم و سپس آن را گرم می نماییم ( توسط سشوار صنعتی ) و وارنیش بجای سوختن شروع به جمع شدن می نماید و به قطعه مورد نظر می چسبد.
نحوه نصب وارنیش حرارتی
برای استفاده از وارنیش ابتدا باید یک وارنیش با سایز مناسب و متناسب با قطعه مورد نظر انتخاب نماییم ، وارنیش های حرارتی دارای سایز بندی بوده و زمانی که به عنوان مثال قصد داریم وارنیش را بر روی یک کابل نصب نماببم سایز وارنیش باید متناسب با همان سایز کابل باشد و در صورت انتخاب سایز خیلی بزرگتر ممکن است بعد از حرارت دادن وارنیش بصورت محکم و شکیل بر روی کابل نصب نگردد و باعث لغزش وارنیش گردد .
بعد از اینکه وارنیش با سایز مناسب را انتخاب نمودیم آن را پیرامون شینه ، کابل یا هر قطعه ای که مد نظر است قرار می دهیم و در حالتی که وارنیش بصورت نواری می باشد باید آن را دور جسم مورد نظر می پیچیم و سپس توسط سشوار یا هر منبع گرمایی دیگری آن را گرم نموده و مشاهده می کنیم که وارنیش شروع به منقبض شدن می نماید البته قطر آن کاهش یافته ولی طول وارنیش ثابت می ماند و نیازی نیست که آن را بلندتر از حد مورد نیاز در نظر بگیرید .
کاربرد وارنیش حرارتی
وارنیش های حرارتی و یا شیرینگ های حرارتی در واقع روکش های جمع شونده میباشد که به دور سیم های برق انداخته میشود که بهترین عایق و جایگزین مناسب بجای چسب برق میباشد.این وارنیش ها به وسیله سشوار با دمای بالا و یا فندک تا ۵۰ درصد جمع میشوند.از این وارنیش ها امروزه در صنعت برق و سیم کشی های ساختمانی و خودرویی و همچنین مصارف خانگی از قبیل دور سیم های شارژر گوشی که باعث جلوگیری از آسیب و عمر بیشتر سیم میشود استفاده میگردد.وارنیش های حرارتی دارای سایز های مختلف و تنوع رنگی میباشد.
انواع وارنیش حرارتی:
وارنیش حرارتی فایبر گلاس:
در ابتدا وارنیش نسوز را با نخ فایبر گلاس می بافند و بعد از آن با ورق لاستیک سیلیکون، که برای مقاومت حرارتی و کششی بهتر کاور می شوند و می توانند تا ۶۰۰ درجه ی سانتی گراد حرارت را تحمل کنند.
وارنیش نسوز فایبرگلاس بافته از الیاف فایبرگلاس کلاس E برای تحمل حرارتی تا ۴۵۰ درجه سانتی گراد بسیار مناسب است، همچنین می تواند بهترین محافظ برای شیلنگ سیلیکونی، کابل برق و انواع کابل های ابزار دقیق باشد. این نوع وارنیش می تواند حرارت و آتش را به حداقلی خود برساند.
وارنیش نسوز فایبرگلاس بافته شده بدون درز است بدین معنی که در برابر فشار داخلی مقاومت بسیار زیادی از خود نشان می دهد. از مهمترین مزیت های وارنیش نسوز می توان این را گفت که بعد از آتش گرفتن یا حتی در معرض حرارت و آتش قرار گرفتن، در کمتر از ۱۰ ثانیه خاموش می شود و دچار حریق نمی شود.
وارنیش حرارتی سیلیکونی:
این نوع وارنیش نسوز با یک پوشش لاستیک سیلیکونی مقاوم تر از وارنیش فایبر گلاس در برابر سایش می باشد و ایده آل برای استفاده در برنامه های کاربردی سنگین که نیازی به ویژگی های مکانیکی و الکتریکی است.
وارنیش سیلیکونی به دلیل داشتن خواص مکانیکی و قدرت دی الکتریک بالا جزء اولین انتخاب در برنامه های کاربردی نظیر حفاظت از کاور بوشینگ ترانسفورماتورها، جداسازی ترکیب کننده ها، درپوش سیم پیچ موتور و سیم کشی منبع تغذیه می باشد.
این نوع وارنیش نسوز در برابر بیشتر اسیدها، قلیایی ها و سفید کننده ها مقاوم است. همچنین مقاومت سایشی خیلی بالا از خود دارد.
وارنیش حرارتی بازالت:
این نوع وارنیش از الیاف نساجی بازالت تولید می شود. از بازالت برای ایجاد ترکیبی استثنایی از مقاومت در برابر حرارت استفاده می کنند که عملکرد عالی ای در برابر حرارت نسبت به وارنیش فایبرگلاس دارند.
همچنین این نوع وارنیش انعطاف پذیری عالی ای برای نصب در اطراف خم های تنگ و اتصالات، کوپلینگها و دیگر مانع های مناسب می سازد. این نوع وارنیش تا ۷۵۰ درجه سانتیگراد حرارت را می تواند تحمل کند.
با توجه به توضیحات بالا میتوان به طور خلاصه گفت که وارنیش نسوز تجهیزی است که آن را روی سیم می کشند تا به سیم هنگامی که در برابر حرارتهای بالا مثلا گرمای تا ۸۰۰ درجه سانتی گراد قرار می گیرد آسیبی به آن نرساند.
از مهمترین ویژگی آن نیز این است که در صورت احتراق در کمتر از ۱۰ ثانیه خاموش می شود و به هیچ وجه دچار حریق نمی شود. همچنین در برابر اتفاقاتی نظیر جرقه های الکتریکی و جرقه های جوش و انواع مواد مذاب فلزات، روغن و سوخت، مایعات هیدرولیک مقاوم می باشد
کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید وارنیش حرارتی
کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است. کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات ، مدارک و اموال ، سالها است که در سطح شرکت هاو زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد.
کد آیسیک انواع وارنیش : ۲۴۲۲۴۱۲۴۵۴
کد تعرفه گمرکی مرتبط با تولیدوارنیش حرارتی
تعرفه یا به عبارت دیگری(TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا .
تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک،آمار،حمل و نقل،بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.
کد تعرفه گمرکی انواع وارنیش : ۳۲۰۹۹۰۵۰
فرآیند تولید وارنیش حرارتی
گرد بافی
برش
وارد نمودن میله ها
وارنیشزنی
پخت
بسته بندی
مواد اولیه تولید وانیش حرارتی
رزین پلی استر
نخ پلی استر
رنگ پلی استر
کارتن
ماشن آلات مورد نیاز تولید وارنیش حرارتی
ماشین های شیطانکی
الکترو موتور های گیربکس
دستگاه ماسوله پیچ
وضعیت واحد های فعال تولید وارنیش حرارتی
در نمودار زیر تعداد و ظرفیت واحدهای فعال تولید انواع وارنیش در کشور به تفکیک استان آمده است .
وضعیت واردات و صادرات وارنیش حرارتی
جدول واردات و صادرات انواع وارنیش در کشور به تفکیک سال در شکل زیر آمده است.
خلاصه بررسی فنی، مالی و بازار طرح تولید وارنیش حرارتی
ظرفیت تولید سالیانه : ۹۰۰ تن
نرخ برابری دلار : ۳۰۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۲۵۰۰ مترمربع
زیربنای کل : ۸۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۱۹ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۴.۴ میلیارد تومان
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۲.۶ میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی : ۴۲ درصد
درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:
دیدگاه خود را ثبت کنید