
طرح تولید چسب زخم
- 25 فروردین 1400
- ۱
- بازدیدها: 6,255
- دسته بندی:
طرح تولید چسب زخم
چسب زخم به منظور حفاظت زخم از هر گونه صدمه احتمالی در طول التیام ، جلوگیری از ورود میکروب به داخل زخم و آلودگی و عفونت زخم ، التیام زخم ، جذب ترشحات زخم و کنترل خونریزی انجام می شود .یکی از اقلام پرمصرف در حوزهی درمان چسب زخم است. چسب زخم مدلهای مختلف و کاربرد متفاوتی دارد. یک نوع آن همان چسب زخم سادهای است که در ازای مابقی پول خود از داروخانه دریافت میکنید. مطرح شدن ایده درمان مرطوب زخم در دهه های اخیر ، منجر به تولید پانسمان های مدرن با حفظ و کنترل رطوبت زخم در کنار سایر شرایط محیط مناسب برای درمان زخم گردیده است . علاوه بر مدیریت رطوبت پوشش زخم با غشای نانو در بستن زخم ،
نانو الیافی که برای مصارف پوشش زخم مورد استفاده قرار می گیرند را می توان به سه دسته کلی تقسیم نمود :
۱- غشای نانو الیاف جهت التیام دادن / بیوفعال یا زیست فعال ۲- غشای نانو الیاف جهت انسداد ۳- غشای نانو الیاف جهت داربست بافت .
ساخت و مصرف چسب از گذشته رایج بوده است. در قدیم، از موادی چون قیر و صمغ درختان به عنوان چسب استفاده می کردند. در تمام قرون گذشته و همچنین قرن نوزدهم چسبها منشأ حیوانی و یابودند که پروتئین Mammaliam گیاهی داشته اند. چسب های حیوانی به طور عمده بر مبنای کلوژن مامالیام اصلی پوست، استخوان و رگ و پی است و چسب های گیاهی از نشاسته و دکسترین دانه های گندم، سیب زمینی و برنج تهیه می شدند.
مواد اولیه چسب زخم :
پارچه غیر بافته شده (پوشش داده شده با چسب مایع داغ)
2 PE (پوشش داده شده با چسب مایع داغ )
3 بافت الاستیک (پوشش داده شده با چسب مایع داغ)
4 پد جاذب
5 کاغذ پخش کردن
6 کاغذ بسته بندی ، جعبه مقوایی
7 چسب مایع داغ
8 پودر کیتوسل
9 اسید اسیتیک
10 کاغذ مارک دار
11 کارتن
انواع چسب زخم
چسب بخیه
چسب حصیری
چسب زخم
چسب ضد حساسیت
چسب لکوپلاست
چسب آنژیوکت
لیست لوازم یدکی/قطعات مصرفی چسب زخم
دستگاه ساخت و بسته بندی چسب زخم :
یاتاقان
یاطاقان کوچک
رله ۲۲۰ ولت
جفت یا سر پیچ
حباب نخ
کنترل تنش کشش و فشار
پیچ
چرخ دنده
دستگاه پوشش ذوب داغ :
آچار شش ضلعی داخلی
مخزن روغن
پیچ گوشتی
آچار میمون
قیچی
تفنگ پنوماتیک
پیچ
تعداد و نوع کانتینر مورد نیاز برای حمل تجهیزات
1 عدد کانتینر ۴۰ فوت
برای خط تولید کامل نیاز به ماشین های زیر است:
دستگاه پوشش ذوب داغ – دستگاه برش – دستگاه ساخت سوراخ – دستگاه ساخت چسب زخم
کد آیسیک مرتبط با صنعت چسب زخم
کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است. کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات ، مدارک و اموال ، سالها است که در سطه شرکت هاو زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد.
انواع چسب زخم حاوی مواد درمانی ۲۴۲۳۴۱۳۷۰۵
کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت چسب زخم
تعرفه یا به عبارت دیگری(TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا .
تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک،آمار،حمل و نقل،بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.
کد تعرفه گمرکی ۳۰۰۵۱۰۱۰
شرح مختصر فرآیند تولید چسب زخم
۱ فرمولاسیون شیمیایی چسب طبی
-۲ تهیه کوتینگ
-۳ تولیدچسب طبی (محصول نهایی)
مصارف و ویژگی های بارز محصول نهایی
مهمترین مساله این است که چسب زخم استریل باشد. چسب زخمها یک لایه محافظ دارند که معمولا پارچهای است و جلوی خفه شدن پوست و مرطوب شدن زیاد آن را میگیرد. به عبارتی چسب زخم باید توانایی گرفتن رطوبت از پوست و تبادل هوا را داشته باشد. نکته مهمتر اینکه درون آن مواد آلرژیزا و تحریککننده پوست به کار نرفته باشد. چسب برای زخم کار بخیه را انجام میدهد. یعنی دو لبه زخم را کنار هم قرار میدهد و باعث میشود زخم خود به خود ترمیم شود.
چسب زخمهای مختلفی در بازار موجود است. انواع پارچهای، نایلونی و حتی گیاهی این موضوع سیلقهای است. چسب زخمهای نایلونی طی شست و شو خیس نمیشود و دوام آن بیشتر است. چسبهای پارچهای با شست وشو خیس میشوند و خود خیسی برای زخم مضر است. بهترین نوع چسب زخم نوعی است که لایه زیرین آن که با پوست در تماس است، پارچهای باشد تا زخم را خشک نگه دارد و لایه خارجی نایلونی باشد تا در اثر تماس با آب سریع خیس نشود. در غیر این صورت یا فرد مجبور است مرتبا چسب را تعویض کند یا اگر خیسی باقی بماند سبب متورم شدن لایه شاخی پوست میشود.
واردات چسب زخم
طبق آمار جهانی، ایران مبلغ ۱۳ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار بابت واردات چسب زخم به کشور پرداخت میکند! این میزان واردات با دلار ۲۳ هزارتومانی چیزی حدود ۳۰۳,۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان میشود.
رقمی میلیاردی برای وارد کردن یک وسیلهی ساده و پرکاربرد که به نظر نمیآید فناوری خاصی برای ساختش نیاز باشد. بیشترین درصد واردات چسب زخم از کشور چین است که چیزی حدود ۶ میلیون دلار است. کشور وارد کننده بعدی امارات است که سهم ۳ میلیون و ۷۲۰ هزار دلاری از این رقم را دارد! البته این عدد مربوط به سال ۲۰۱۸ است و اطلاعات جدیدی در دست نیست.
وضعیت واحد های فعال تولید چسب زخم
در نمودار زیر تعداد و ظرفیت واحدهای تولید چسب زخم در کشور به تفکیک استان آمده است .
وضعیت واردات و صادرات چسب زخم
نمودار واردات و صادرات چسب زخم در کشور به تفکیک سال در شکل زیر آمده است.
پیش بینی وضعیت سرمایه گذاری طرح تولید چسب زخم
ظرفیت تولید سالیانه : ۲۰ تن
نرخ برابری دلار : ۲۵۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۱۵۰۰ مترمربع
زیربنای کل : ۴۵۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۱۴ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۱.۵ میلیارد تومان
ارزش ماشین آلات و تجهیزات : ۶۰۰ میلیون تومان
نرخ بازده داخلی : ۳۴ درصد
درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:
علیرضا عشافلی
سلام و درود بنده مخترع یک نوار چسبنده می باشم که کاربرد بسیار بالایی در مراکز درمانی از جمله بیمارستان ها، درمانگاه و … دارد.
شما میتونید اختراع بنده رو در در این لینک (https://ipm.ssaa.ir/Search-Invention) با استفاده از نام بنده (علیرضا عشافلی) جستجو و مشاهده کنید
بسیار مشتاق هستم برای تولید انبوه این محصول با عزیزان همکاری داشته باشم
جهت ارتباط؛
ایمیل: Alireza.Ashafeli.a4@gmail.com
شماره پیامک: ۶۳۵۶ ۱۱۴ ۹۳۶ ۹۸+