طرح-تولید-کاغذ-مصنوعی-5
طرح تولید کاغذ مصنوعی
شرح مختصر از فرآیند طرح تولید کاغذ مصنوعی

منظور از کاغذ مصنوعی ( Synthetic paper ) ورقه هایی از جنس پلی پروپیلن می باشد که با افزودن بعضی از مواد معدنی مانند کربنات کلسیم به آن، خواص کاغذ و مقوا را پیدا می نماید. محصول بدست آمده دارای خواص و ویژگی های کاغذ ( از لحاظ ظاهری ،چاپ پذیری و عملیات بعد از چاپ ) و پلاستیک ها ( از نظر مقاومت در مقابل پارگی و پوسیدگی و ضد آب بودن ) بصورت توامان می باشد. از این نوع کاغذها که در ضخامت های ۸۰الی ۸۰۰ میکرون در ابعاد استاندارد قابل چاپ عرضه میگردد برای تولید محصولات چاپی در صنایع بسته بندی، تبلیغات، چاپ و انتشارات ،ملزومات اداری، چاپ نقشه و … که در آنها ماندگاری و کیفیت محصول مورد نظر حائز اهمیت می باشد استفاده می گردد. نیاز به این محصول از دو جنبه عمومی و تخصصی قابل بررسی می باشد :از نظر عمومی بخش عمده ای از نیاز کشور به انواع کاغذ و مقوا از طریق واردات تأمین میگردد از طرفی بدلیل وضعیت کشور ما از نظر پوشش گیاهی و منابع جنگلی مواد اولیه صنعت کاغذ در ایران به اندازه کافی وجود نداشته و به خارج وابستگی دارد لذا تولید کاغذهای مصنوعی با توجه به اینکه از مواد سلولزی در تولید آن استفاده نمیگردد میتواند کمک شایانی به صنعت کاغذسازی ایران نماید. از نظر تخصصی این محصول برطرف کننده نیاز آن دسته از مصرف کنندگان محصولات چاپی در صنایع مختلف نشر، تبلیغات ،بسته بندی و … می باشد که ماندگاری و طول عمر محصول چاپی برای آنان حائز اهمیت می باشد . در همه فعالیت های اقتصادی ،فرهنگی ،سیاسی، مذهبی و … در جوامع مختلف نیاز به محصولات چاپی و انواع کاغذ و مقوا وجود دارد .در همه این فعالیت ها تولید کنندگان محصولات چاپی چه در صنعت چاپ و نشر و تبلیغات و چه در صنایع بسته بندی تلاش می نمایند کار ارائه شده با بهترین کیفیت چاپ و طراحی زیبا به دست مصرف کننده برسد .نتیجه همه این فعالیت ها که با صرف وقت و هزینه بالائی انجام میگیرد باید روی کاغذ و مقوا ثبت و ماندگار گردد لذا بهترین گزینه استفاده از کاغذ مصنوعی می باشد.

اهداف تولید کاغذ مصنوعی

۱. حفاظت از منابع طبیعی
۳. کاهش نیاز به خمیر چوب و قطع درختان به منظور ساخت کاغذ
۴. کاهش مصرف انرژی -۷جلوگیری از خروج ارز و تأمین نیاز صنایع مختلف کشور به کاغذ
۵. اشتغال زایی
۶. خودکفایی در زمینه تولید کاغذ
۷. ارز آوری و کسب سهم بازارهای بین المللی با استفاده از صادرات این محصول
۸. ارزش افزوده معادن کربنات کلسیم
۹. ارزش افزوده محصولات پتروشیمی

طرح-تولید-کاغذ-مصنوعی-2

معرفی کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید کاغذ مصنوعی

۱. کد آیسیک نام کالا کاغذ از کربنات کلسیم : ۲۱۰۱۴۱۲۳۵۵
۲. کد آیسیک نام کالا مقوا از کلسیم کربنات : ۲۱۰۱۴۱۲۳۵۶

تکنولوژی و فرآیند تولید کاغذ مصنوعی

معرفی بازار هدف محصول کاغذ مصنوعی

با توجه به ویژگی های کاغذ مصنوعی و شرایط بازار کاغذ در کشور، کاغذ مصنوعی در حوزه چاپ و تبلیغات و صنایع بسته بندی ضدآب، لوکس و در عین حال بادوام، تولید لوازم اداری و کاغذ دیواری دار و … می تواند استفاده گردد لذا با توجه به قابلیت ها و ویژگی های منحصر به فرد کاغذ مصنوعی به محصولات مشابه پیش بینی می گردد که پس از مدتی جایگاه مناسبی را در حوزه های مختلف به دست آورد.

بررسی بازار تولید کاغذ مصنوعی

به دلیل تولیدات بسیار ناچیز داخلی در کالاهای مورد هدف و در عین حال نیاز بالای داخلی از این محصولات، پتانسیل بازار بسیار مناسبی به منظور سرمایهگذاری روی طرح کاغذ مصنوعی در کشور وجود دارد. از طرفی در مورد طرح حاضر نیز این پتانسیل بازار در درجه اول وجود خواهد داشت. ضمن اینکه باتوجه به نتایج ارزیابی مالی طرح، نرخ بازدهی داخلی طرح طی سالهای عمر مفید۱۰سال، برابر ۵۱/۵۸درصد بوده که بیانگر توجیه مالی بالای پروژه بوده است. بطوریکه در نرخهای تنزیل کمتر از این مقدار، طرح از توجیه مالی برخوردار خواهد بود. همچنین ارزش حال خالص پروژه ۳۷/۱۵۱۰۶۱۰میلیون ریال برآورد شده که نسبت منفعت به هزینه معادل ۲۷/۲ براورد شده که مؤید منفعت خالص بالای پروژه در طول عمر مفید طرح است. سایر شاخصهای مالی نیز در طرح محاسبه گردید که تمامی این شاخصها در مجموع بیانگر این نکته هستند که علاوه بر پتانسیل بالای کشور جهت پذیرش طرحهای این چنینی (به سبب شکاف عمیق عرضه و تقاضا) از بعد مالی و اقتصادی نیز پتانسیل بالای جهت سرمایهگذاری بخش خصوصی در این بخش وجود دارد.

طرح-تولید-کاغذ-مصنوعی-1

میزان سرمایه گذاری و شاخص های اقتصادی طرح تولید کاغذ مصنوعی

بودجه: بیش از ۱۹۹ میلیارد تومان
نام محصول: کاغذ مصنوعی
ظرفیت تولید: در ۵۰۰۰ تن سال
نرخ برابری دلار: ۱۴۰۰۰۰ ریال
زمان برگشت سرمایه گذاری اولیه: ۳.۲۸ سال
نرخ بازده داخلی: ۵۸ %
سرمایه ثابت: ۱۶۶۲۲۲میلیون ریال
سرمایه در گردش: ۲۵۹۳۱ میلیون ریال
سرمایه کل: ۱۹۹۹۷میلیون ریال

تهیه طرح توجیهی بر اساس آخرین دستورالعملهای سازمانی و بانکی.

در صورتیکه نیاز به طرح توجیهی دارید کارشناسان ما طرح مدنظرتان را بر اساس آخرین ضوابط و بر اساس داده‌های روز و مشخصات و مختصات مدنظرتان، تهیه می‌نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمائید.

۳.۷/۵ - (۳ امتیاز)