رابیتس

ماشین‌آلات و پروسه تولید رابیتس

رابیتس شامل توری های فولادی و به صورت مشبک است. اصولاً قبل از گچ کاری نهایی در جهت زیر سازی بهتر این نوع سقف مورد استفاده قرار می گیرد. از طریق مفتول های گالوانیزه و مخصوص که سیم رابیتس بندی نامیده می شود، می توان رابیتس بندی را به صورت شبکه فرعی اجرا کرد. قابل ذکر است که استفاده از میله های افقی و عمودی در جهت ثابت نگه داشتن آنها ضروری است. از سقف کاذب رابیتس در جهت ایجاد زیبایی و پوشاندن نمای زیرین کار استفاده می گردد.(ماشین‌آلات و پروسه تولید رابیتس)
مدت زیادی است که از رابیتس در صنعت ساختمان سازی استفاده می گردد. استفاده از این نوع سقف اگرچه دارای معایبی اندک است اما در بسیاری از موقعیت ها و مکان ها از این سقف استفاده می شود. یکی از مزایای اصلی رابیتس چسبیدن سریع ملات بر روی آن و عدم ترک خوردن است. با استفاده از انواع رابیتس مسطح و برجسته می توانید طرح دلخواه خود را روی سقف اجرا نمایید.
همان طور که در ابتدا اشاره کردیم سقف کاذب رابیتس یکی از پرکاربرد ترین سقف های کاذب بوده که شامل میلگرد و نبشی است. همچنین تورهای گالوانیزه و گچ رویه ی آن را تشکیل می دهند. از مهم ترین مزایای استفاده از سقف کاذب رابیتس در ساختمان سازی سرعت مناسب اجرا، امکان اجرای طرح دلخواه و در دسترس بودن مزایا است.

برای تولید رابیتس از چه اجزایی استفاده می‌شود؟

روش تولید رابیتس و مراحل اجرای آن نیاز به تجهیزات خاصی دارد. در صورتی که برای تولید رابیتس از تجهیزات باکیفیت استفاده نشود، در نتیجه کیفیت رابیتس کاری کاهش پیدا می‌کند. این مسئله سبب می‌شود در طی تولید رابیتس و اجرای آن با چالش‌های زیادی مواجه شوید. بنابراین لازم است با تجهیزات مورد نیاز برای تولید رابیتس آشنا بود:
روش تولید رابیتس به صورتیست که در ابتدا نیاز به دستگاه‌های اتوماتیک سیستم PLC است. این سیستم در کیفیت نهایی رابیتس نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند. بنابراین برای رعایت استانداردهای مورد نیاز در روش تولید رابیتس باید به این مسئله توجه کرد.
به طور کلی خط تولید رابیتس به صورتیست که در کارگاه‌های خاصی صورت می‌گیرد. بنابراین تهیه و تولید رابیتس برای هر فردی امکان‌پذیر نیست. از این رو در زمان خرید محصول به روش تولید رابیتس و محل آن باید توجه کنید.

روش تولید رابیتس و مراحل اجرای آن

همانطور که گفته شد تولید رابیتس نیاز به مواد اولیه دارد، اصلی ترین ماده اولیه که برای تولید رابیتس نیاز است، ورق گالوانیزه است. ورق گالوانیزه با کیفیت‌های مختلفی در بازار وجود دارد. بنابراین باید توجه کنید کیفیت مرغوب آن را خریداری کنید. اما علاوه بر ورق گالوانیزه، کیفیت خط تولید نیز در تولید رابیتس اهمیت دارد. بهتر است برای تولید رابیتس از ورق گالوانیزه گرم استفاده شود. مراحل اصلی تولید رابیتس نیز به شرح زیر است:
اولین مرحله پرس‌کاری و کشش عرضی است. ورق گالوانیزه به صورت رول و با ضخامت‌های مختلف وارد چرخه تولید می‌شود. دستگاه موردنظر رول‌ها را باز کرده و ورق تحت کشش قرار می‌گیرد. این مرحله باید با تجهیزات مکانیزه صورت بگیرد تا کیفیت نهایی تضمین شود.
ورق‌های کشیده شده در این مرحله وارد دستگاه برش می‌شوند. این مرحله به نام مرحله برش نیز شناخته می‌شود. روش برش ورق‌ها به صورت طولی است.(ماشین‌آلات و پروسه تولید رابیتس)
در مرحله بعدی ورق‌های برش خورده می‌بایست وارد دستگاه‌های مخصوص شوند تا عملیات نورد سرد و پرس‌کاری روی آن‌ها اعمال شود. این مرحله، مرحله پیدایش چشمه‌ها و ستون‌های رابیتس است.
در آخرین مرحله نیز ورق‌ها می‌بایست تحت کشش مجدد قرار گیرند.

نکات لازم در خصوص روش تولید رابیتس

اولین و مهم‌ترین نکته این است که قیمت ورق گالوانیزه بر روی قیمت رابیتس تاثیر مستقیم دارد.
ضخامت ورق گالوانیزه می‌بایست با توجه به نیاز و خواست مشتری تعیین شود. چرا که ضخامت این ورق نیز روی محصول نهایی تاثیر دارد. بنابراین این مسئله روی هزینه اجرای رابیتس کاری موثر است.
به طور کلی دستگاه تولید رابیتس قدرت متفاوتی در تولید تعداد ورق رابیتس در یک ساعت دارد. این مسئله نیز به کیفیت و نوع دستگاه بستگی دارد.

مراحل اجرای رابیتس

مراحل اجرای رابیتس کاری در طی چند مرحله صورت می‌گیرد. این مراحل لازم است توسط فرد متخصص و با دقت کافی انجام شود تا در طی رابیتس کاری مشکلی ایجاد نشود. در ادامه مراحل اجرای رابیتس را بیان کردیم:
مرحله اول، مرحله نصب میلگردها است. لازم است میلگردها را از سقف آویزان کنید تا رابیتس‌ها روی آن سوار شوند. در واقع این میلگردها نقش نگهدارنده رابیتس را دارند. این مرحله لازم است در عملیات ساختمان سازی و قبل از اجرای سازه انجام شود. انتهای میلگرد نیز به منظور سهولت می‌بایست خم شود.
در دومین مرحله اجرای رابیتس کاری ، لازم است به منظور انتقال بار سقف صلب به بخش‌های سازه‌ای ساختمان از نبشی‌های باربر استفاده شود. نبشی‌ها می‌بایست در فاصله ۶۰ سانتی متری نصب شوند. لازم به ذکر است میزان حجم سقف در تعیین این فاصله‌ها مهم است.
در سومین مرحله اجرای رابیتس کاری ، می‌بایست رابیتس‌ها به میلگردهای آویز متصل شوند. این مرحله بسیار مهم بوده و می‌بایست حتما توسط فردی متخصص انجام شود.
به منظور اتصال رابیتس به میلگرد می‌توانید از مفتول گالوانیزه یا مفتول رابیتس بندی استفاده کنید.
در آخرین مرحله نیز نوبت به اندود گچ و سیمان می‌رسد.

پروسه تولید رابیتس

رابیتس چگونه ساخته می‌شود. رابیتس چیست و چگونه ساخته می‌شود؟ در این نوشته می‌خواهیم فقط در مورد پروسه تولید رابیتس صحبت کنیم؛ بنابراین اگر می‌خواهید اطلاعات کاملی در مورد رابیتس و کاربرد آن به دست آورید مقاله ” رابیتس چیست و چه کاربردی دارد ” را بخوانید.
رابیتس به ورقه‌های فولادی مشبک و توری شکل گفته می‌شود که از ورق گالوانیزه ساخته‌شده است. قیمت ورق گالوانیزه را نیز می توانید اینجا ببینید. برای رسیدن به شبکه توری رابیتس فرایندها و عملیات مختلفی بر روی ورق گالوانیزه انجام می‌گیرد. دلیل استفاده از ورق گالوانیزه این است که محصول نهایی در برابر زنگ‌زدگی و خوردگی مقاوم باشد و در محیط‌های مرطوب طول عمر سازه را بالا ببرد.

مزایای دستگاه تولید رابیتس

یکی از مهم ترین مزایای استفاده از این دستگاه ویژگی های مهندسی شده آن می باشد که می تواند استحکام بالاتر و نسبی را برای جوش مناسب و متناسب با استانداردهای مهندسی پیاده سازد. سرعت بخشیدن به خط تولید، اجرای آسان تر و طرح پذیری بیشتر ورق ها، عدم نیاز به یک نیروی متخصص دائمی و امکان ایجاد طرح های مختلف و مورد نظر برای مشتریان از دیگر مزایای مهم دستگاه تولید راویز بشمار می رود.(ماشین‌آلات و پروسه تولید رابیتس)

چه تجهیزاتی برای راه اندازی دستگاه تولید رابیتس در یک کارخانه نیاز است؟

برای اینکه یک کارخانه یا یک کارگاه برای تولید رابیتس داشته باشد باید تعداد بالایی دستگاه را تهیه کنید. دستگاه تولید رابیتس به سیستم فناوری های گیربکسی مجهز هستند که در دو نوع هیدرولیک و پنوماتیک نیز در بازار موجود می باشند. دستگاه ها در خط تولید به دو دسته:
_ دستگاه تولید رابیتس اتوماتیک plc
_ دستگاه تولید رابیتس تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک
در فرمت های مختلفی می توانید این دستگاه را تهیه کنید و همچنین به این موضوع هم توجه کنید که مدل های یک تا ده تایی نیز از این دستگاه ها وجود دارد.
همچنین سیستم های تک برگی نیز می توانند در ساعت حدود ۱۵۰ ورق رابیتس تولید کنند. سیستم های ده برگی هم قادرند که ۲۲۰ برگ را در هر ساعت تولید کنند.

رابیتس
رابیتس را چگونه می‌سازند؟

در جدیدترین و ساده‌ترین روش‌ها، ورق گالوانیزه که در طی فرایند نورد ساخته می‌شود را به‌صورت رول وارد دستگاه‌های مخصوص تولید رابیتس می‌کنند. این دستگاه‌ها از بخش‌ها و اجزای مختلف تشکیل‌شده‌اند و در هر مرحله رول ورق گالوانیزه باز شده و تحت عملیات خاصی قرار می‌گیرد و درنهایت رابیتس در ابعاد، طول و نوع موردنظر از خط تولید خارج می‌شود. پروسه تولید رابیتس خیلی طولانی نیست. به آن توجه کنید.
جدول انواع رابیتس بر حسب وزن را در ادامه مشاهده می کنید:

فوق سنگینسنگیننیمه سنگینسبکنوع رابیتس
۱۰۰۰-۹۰۰ گرم۹۰۰-۸۰۰ گرم۸۰۰-۷۰۰ گرم۷۰۰-۴۰۰ گرم۹ ستون
بیشتر از ۱۰۰۰ گرم۱۰۰۰-۹۰۰ گرم۹۰۰-۷۰۰ گرم۷۰۰-۶۰۰ گرم۱۳ ستون

 

در دستگاه‌های تولید رابیتس چه‌کاری انجام می‌شود؟

ابتدا ورق با ضخامت مشخص را باز شده و در طول‌های مختلف و استاندارد برش داده می‌شود. معمولاً با قیچی گیوتینی برش می‌دهند.
در ادامه ورقه‌های برش خورده را وارد دستگاه دیگری می‌کنند تا با عملیات پرس و نورد سرد، ستون‌ها و چشمه‌هایی در سطح ورق ایجاد شوند.
حالا ورق‌های رابیتس که پرس‌کاری شده‌اند را وارد دستگاه دیگری می‌کنند تا کشیده شود و به عرض مشخص برسد. در این مرحله فرایند تولید رابیتس کامل می‌شود و ورقه‌های رابتز را برای بسته‌بندی ارسال می‌کنند.

پروسه تولید رابیتس شامل سه مرحله اصلی است.
مرحله پرس‌کاری
مرحله کشش عرضی
مرحله برش
درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:

[کل: ۰ میانگین: ۰]