خط تولید پودر آرد سوخاری

خط تولید پودر آرد سوخاری

مختصری در مورد خط تولید پودر آرد سوخاری

آرد سوخاری در انواع پودر، نوع دانه درشت یا ادویه‌دار به بازار عرضه می‌شود که این مسئله به نوع آسیاب و الک کردن و نوع مصرف آرد، بستگی دارد.
آردی که از آرد گندم (حداکثر ۸۰ درصد استخراج)، پس از طی مراحل مناسب تخمیر و پخت و یا از خورد کردن و الک کردن انواع نان سوخاری و سفید مانند (نان ساندویچی ، نان سفید ، نان تست ، نان همبرگر ، بروتشن و باکت) تحت شرایط بهداشتی نتیجه می شود
آردهای سوخاری ‌ای که در حال حاضر در بازار موجود هستند، معمولاً از نان‌های حجیم تولید می‌شوند. این نان‌ها به نحوی حرارت می‌بینند که رطوبتشان گرفته، خشک، قهوه‌ای و برشته شوند و زمانی که نان خشک‌شده به صورت آرد دربیاید، آرد سوخاری آماده بسته‌بندی است.
آرد سوخاری در انواع پودر، نوع دانه درشت یا ادویه‌دار به بازار عرضه می‌شود که این مسئله به نوع آسیاب و الک کردن و نوع مصرف آرد، بستگی دارد. معمولاً در تهیه غذاهای سرخ‌شده برای تردی بیشتر مثلاً در تکه‌های مرغ، نوع درشت و در تهیه ناگت، کتلت یا ماهی نوع پودری آن بیش‌ترین کاربرد را دارد.
در تولید نوع ادویه‌دار آرد سوخاری نیز دو دیدگاه منفی و مثبت مطرح است. در نگرش منفی احتمال می‌رود به دلیل اینکه طعم، بو و رنگ آرد از کیفیت خوبی برخوردار نیست، آن را با ادویه طعم‌دار کرده‌اند تا طعم نامطلوب و ماندگی آن مشخص نشود اما وجه مثبت این است که با توجه به در نظر گرفتن انواع ذائقه‌ها، ادویه‌های مختلف به آن افزوده شود تا مصرف‌کننده به راحتی بتواند آرد سوخاری ادویه‌دار مناسب را در پخت گوشت، ماهی، مرغ یا … به کار ببرد.

ظرفیت خط تولید پودر آرد سوخاری

۱۲۰ کیلوگرم در ساعت

مواد اولیه و بسته بندی تولید پودر آرد سوخاری

موادی که در تهیه آرد سوخاری استفاده می شود:
گلوتن: گلوتن در خمیر سوخاری سه نقش اساسی را ایفا می کند:
به خمیر حالت الاستیک و ارتجاعی می دهد، باعث نگهداری گازهای حاصل از تخمیر و حالت اسفنجی در فرآورده می شود و در نهایت باعث بهبود حجم، بافت، سهولت مصرف و افزایش اثر آنزیم های گوارشی می شود.
شربت اینورت: این ماده موجب بهبود رنگ در پوسته سوخاری و نرمی بافت آن می شود.
عصاره مالت: این ماده در بهبود رنگ، طعم و مزه محصول موثر است.
مخمر نانوایی: در تولید سوخاری به دلیل بهبود حجم و حالت اسفنجی و تردی بافت از یک مرحله تخمیر استفاده می شود که هم زمان این عمل در بهبود طعم هم تاثیر دارد.
نمک طعام: این ماده در خمیر سوخاری از یک طرف به بهبود کیفیت شبکه گلوتن کمک می کند و حالت ارتجاعی آن را بهبود می بخشد، از طرف دیگر به عنوان تنظیم کننده و تعدیل کننده رشد مخمر و میکروارگانیسم های ناخواسته عمل می کند.
شیر خشک: اثرات مطلوبی بر روی بهبود بافت خمیر و در نتیجه حالت اسفنجی آن دارد، همچنین موجب بهبود رنگ و طعم می شود و ارزش غذایی فرآورده نهایی را افزایش می دهد.
روغن: از این ماده بیشتر برای تردی بافت و افزایش حجم سوخاری استفاده می شود. برای تولید سوخاری فرمول ثابت و یکنواختی وجود ندارد و با انتخاب مواد اولیه مناسب می توان فرآورده با کیفیت بالا بدست آورد.

خط تولید پودر آرد سوخاری

مصارف و ویژگی‌های تولید پودر آرد سوخاری

پودر سوخاری ساخته شده توسط خط تولید ما دارای حلالیت بالا و فوری است.
معمولاً نشانه خاصی برای تشخیص مرغوب‌ترین نوع آرد سوخاری وجود ندارد مگر اینکه بو و رنگ آن طبیعی باشد. آرد سوخاری مرغوب نباید بوی کهنگی و نا بدهد و باید دانه‌بندی آن یکسان و یکنواخت باشد. چون رطوبت این آرد کم است، احتمال کمی برای فساد آن وجود دارد مگر اینکه در شرایط نامناسب مثلاً محیط مرطوب و به مدت طولانی نگهداری یا از همان ابتدا در تهیه آن، از نان کپک‌زده استفاده شده باشد.
در منزل برای تهیه برخی غذاها از قبیل ، فیله سوخاری،مرغ سوخاری ، قارچ،کردون بلو، فلافل، کروکت، ناگت، آرد سوخاری به کار می‌ رود.
آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو از آن استفاده می‌شود، فرمول تهیه پیچیده‌ای ندارد. خیلی از خانم‌های خانه‌دار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی کمک می‌گیرند.

لیست و تعداد تجهیزات اصلی خط تولید پودر آرد سوخاری

میکسر
نوار نقاله پیچ
اکسترودر پیچ دوقلو
نوار نقاله هوادهی
اجاق برقی کوره
نوار نقاله هوا
آسیاب
ماشین بسته بندی
ماشین استریل

نوع خط از لحاظ اتوماسیون

تمام اتوماتیک مجهز به سیستم PLC

شرح مختصر فرآیند تولید پودر آرد سوخاری

مخلوط کردن – اکسترود کردن و پف دادن – کوره یا اجاق سرخ کن – آسیاب – بسته بندی
آردی که از آرد گندم (حداکثر ۸۰ درصد استخراج) پس از طی مراحل مناسب تخمیر و پخت و یا از خورد کردن و الک کردن انواع نان سوخاری و سفید مانند (نان ساندویچی ، نان سفید ، نان تست ، نان همبرگر ، بروتشن و باکت) تحت شرایط بهداشتی نتیجه می شود
آرد سوخاری:
پودر سوخاری یا آرد سوخاری معمولاً از نان‌های حجیم تهیه می‌شود. این نان‌ها به شکلی در برابر گرما قرار می‌گیرند که نم آنها از بین برود و به صورت خشک برون آیند. آرد سوخاری و نان سوخاری دو فرآورده از یک خانواده هستند.
تهیه آرد سوخاری در صنعت
برای تهیه آرد سوخاری، نان دو بار تحت فرآیند پخت قرار می گیرد و تهیه آن به طور مستقیم از آرد معمولی امکان پذیر نیست. حتی در مواردی که بازار مصرف آرد سوخاری زیاد است، برخی نان ها برای تبدیل به آرد سوخاری، پخته می شوند. به هر حال آرد سوخاری فقط با پخت مجدد نان به دست می آید.
پخت دوم نسبت به پخت اول متفاوت است. پخت نان در مرحله اول یک پخت عادی است ولی در مرحله دوم پخت هم طولانی تر است و هم حرارت ملایم تر. در واقع مرحله دوم پخت برای از دست رفتن باقیمانده آب و خشک شدن کامل نان به انجام می رسد. تغییر رنگی هم که در آن مشاهده می شود به دلیل واکنش میلارد و نیز کاراملیزه شدن است و هر چه مدت زمان پخت دوم در این نان ها بیشتر باشد، رنگ آرد تیره تر خواهد بود.
آرد سوخاری چگونه تهیه می شود؟
ـ آرد سوخاری معمولا از نان های حجیم تهیه می شود. این نان ها به نحوی حرارت می بینند که رطوبت آنها گرفته می شود و به صورت خشک درمی آیند. در واقع، آرد سوخاری و نان سوخاری ۲ محصول از یک خانواده هستند. این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست می دهد و خشک، قهوه ای و برشته می شود. در این مرحله نان آماده خرد و آسیاب شدن و تبدیل شدن به آرد یا پودر سوخاری است. در این مرحله است که سایز (مش) ذرات بسته به نوع نیاز مش بندی میشود.

و بعد باید به شکل آرد درآید؟
ـ بله! اگر این نان خشک شده را به صورت آرد درآوریم، آرد سوخاری به دست می آید. آردهای سوخاری ای که در حال حاضر در بازار وجود دارند، به این شکل تولید می شوند. در واقع، نان های تستی که برای فروش به بازار می روند، در صورتی که به فروش نرسند، اگرچه دچار فساد نشده اند ولی به دلیل بیات شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف ندارند. این نان ها دوباره به کارخانه بازمی گردند و مجددا در فر می روند تا به صورت خشک شده درآیند. این اتفاق در مورد نان هایی که قالب آنها دچار اشکال شده نیز رخ می دهد. پس از این مرحله، آنها را آسیاب و به شکل آرد سوخاری بسته بندی و روانه بازار می کنند.
خط تولید پودر آرد سوخاری

برق مصرفی operation بر حسب Kw/h :

۷۷Kw

آب مصرفی:

۱۵-۲۰ کیلوگرم در ساعت

زمین مورد نیاز جهت احداث خط تولید پودر آرد سوخاری:

۲۰۰ مترمربع

قیمت نهایی خط تولید پودر آرد سوخاری

۳۴۰۰۰دلار

۲.۷/۵ - (۳ امتیاز)