آشنایی با خط تولید آب معدنی

آب این ماده حیاتی و با اهمیت در دنیا نقش بسیار مهمی را درشکل گیری تمدنها و استمرار آنها داشته است مروری بر سوابق تمدنهایی که در طول تاریخ شکل گرفته اند و شکوفا شده اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی ترین عوامل فراگیری و استمرار آنها بوده است . افزایش تقاضا برای آب و اوجگیری رقابت بین مصرف کنندگان مختلف موجب شده انسان برای ایجاد موازنه وتعادل بین توزیع نیازها و منابع آب موجود مستقیما در وضعیت طبیعی رودخانه ها دخالت کند و با ایجاد تاسیسات گوناگون ذخیره و توزیع آب شرایط طبیعی را به منظور تامین نیازهای خود تغییر دهد .

آب معدنی و آب شرب بعنوان یکی از نیازهای اساسی روزمره انسان و استمرار حیات میباشد . میزان نیاز روزمره هر فرد ۱ تا ۲ لیتر میباشد که بستگی به شرایط آب و هوایی و سن و سال دارد . استفاده از آب آشامیدنی سالم و گوارا یکی از مهمترین فاکتورهای مصرف آب میباشد که از سالیان بسیار دور به آن توجه شده است . منشا حدود ۸۰٪ از بیماریهای انسان عدم دسترسی به آب سالم است . ۷۵٪ از مردم جهان سوم از امکانات آب برای مصارف بهداشتی محرومند بنابر این زمان این تصور نادرست که آب سالم به هر میزان که مورد نیاز باشد به وفور در دسترس است دیگر سپری شده است واقعیت آن است که آب سالم و گوارا کمیاب و گرانبها میباشد آلودگیها با ایجاد تغییرات نامطلوب در خواص فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی کیفیت آب را تنزل میدهند و در مراحلی آب را از حیطه انتقاع ساقط مینمایند . برخی از آلودگی ها زوال پذیرند و به آسانی تجزیه و یا تقلیل داده میشوند نظیر مواد زائد کشاورزی و حیوانی و فاضلابهای انسانی بعضی از آلاینده ها نیز انحطاط ناپذیرند مانند جیوه و سرب و برخی از ترکیبات پلاستیکها که از افزایش آنها در آب باید جدا جلوگیری شود .

بررسی اجمالی تکنولوژی تولید آب معدنی

۱) آماده سازی و سالمسازی و پر کردن آب معدنی یا (filling)
۲) تولید ظروف مورد نیاز جهت بسته بندی آب .

۱- آماده سازی و سالم سازی آب :

در این قسمت آب معدنی هدایت شده از منابع آب معدنی طی مراحل زیر جهت انتقال به خط پرکن آماده میگردد ازآنجائی که بر اساس تعاریف انجام شده – محصول آب معدنی – آب طبیعی خارج شده از منابع آب (چشمه یا چاه) میباشد که بدون هیچگونه تغییری در ترکیبات شیمیایی آن پر شده باشد لذا جهت آماده سازی صرفا از مراحل زیر استفاده میگردد .
الف ) انتقال آب از منابع آب : در این مرحله با توجه به محل استقرار چشمه و یا آب زیر زمینی آب از منابع مذکور به صور ت کاملا بهداشتی به منابع ذخیره آب هوایی یا زیر زمینی واحد منتقل میگردد . طی این مرحله ضمن ته نشینی مواد خارجی سنگین سعی میگردد از هر گونه آلودگی جنبی آب جلوگیری بعمل آید .
ب ) مخازن ذخیره آب : جهت هدایت آب به داخل واحد از منابع هوایی یا زیر زمینی باید با توجه به ظرفیت خط تولید استفاده گردد و این منابع از هرگونه آلودگی شیمیائی و میکروبیولوژیک به دور باشند .
ج ) فیلتراسیون آب : جهت حذف مواد معلق و شناور در آب از فیلترهای شنی مناسب در این مرحله استفاده میشود این فیلترها طوری طراحی میشود که آب با فشار معینی از یک بستر شنی با سایزهای متفاوت عبور داده میشود و مواد معلق در آن حذف میگردد این فیلتر ها با مکانیسم یکسان به صور مختلفی ساخته میشود که صرفنظر از نوع آلودگی همگی دارای مکانیسم یکسان و مشابه هستند .
د ) تعدیل طعم – رنگ و بوی آب (puriffication) : جهت حذف هرگونه بو احتمالی در آب و همچنین حذف رنگهای احتمالی آن در این مرحله آب را از یک بستر کربن اکتیوعبور میدهند که طی آن از هر گونه بو و رنگ غیر طبیعی عاری میگردد .

ه ) مرحله فیلتراسیون نهایی آب (polishing) : طی این مرحله آب از یک فیلتر کارتریجی به نام پولیشر عبور داده میشود با توجه به اینکه این فیلترها بسیار ریز است ( در حدود ۱۳۰ تا ۱۴۰ میکرون ) آب از هرگونه مواد معلق که با چشم غیر مسلح قابل رویت نمیباشد عاری میگردد این فیلترها با مکانیسم یکسان ولی به اشکال مختلف ساخته میشوند .

آشنایی با خط تولید آب معدنی

و ) مرحله استریلیزاسیون آب : جهت حذف هرگونه آلودگی احتمالی میکروبی در آب و بهداشتی کردن آن از یک سیستم uv استفاده میگردد در این مرحله آب با دبی و فشار معینی از یک بستر نور uv عبور داده میشود که طی زمان مذکور هرگونه آلودگی میکروبیولوژیکی آن از بین رفته و آب ۱۰۰٪ استریل و آماده پر کردن میباشد .

۲- تصفیه آب :

– شفاف کردن آب : ( clarification)
ساده ترین راه برای جدا کردن مواد معلق آب وارد کردن در حوضچه های بزرگ میباشد که به این حوضچه ها اصطلاحا شفاف کننده (clarifier) گویند . این حوضچه ها بدودسته تقسیم میشوند :
۱) ته نشین کننده های ساکن : آب آب وارد شده به اینها چندین ساعت راکد میمانند تا مواد معلق آن ته نشین شوند .
۲) ته نشین کننده های مداوم : این ته نشین کننده ها که به فرم های مختلف ساخته میشوند آب را دائما تصفیه و شفاف میسازند . ته نشین کننده های ساکن از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیستند و بیشتر ته نشین کننده های با جریان مداوم مورد مصرف دارد .

– مراحل شفاف سازی :

۱- برای خنثی کردن کاتیونهایی مثل Al وFe که جذب یونهای منفی ذرات سطحی میشوند از یونهای ساده یا کمپکس های هیدراته قوی استفاده میشود .
۲- استفاده از ماده عالی محلول در آب که یونیزه شده و تولید یون مثبت نماید . این کاتیونها بار منفی ذرات آب را جذب کرده و مانع دفع بارهای هم نام ذرات آب میشود .
۳- استفاده از کاتیونهای معدنی که پس از جذب کدورت آبها هیدرولیز شده تا رسوب نامحلول بوجود آورند که در حین رسوب کردن سایز ذرات را با خود ته نشین نمایند . بعنوان نمونه میتوان از املاح Al یا آهن نام برد که بصورت هیدروکسید رسوب میکنند .

جداسازی مواد معلق در سه مرحله انعقاد – لخته شدن و ته نشین سازی انجام میشود .
– انعقاد ( Cogaulation)
انعقاد عملی است که طی آن با خنثی سازی بار ذرات آنها را به حالت ناپایدار و فاقد بار کرده و مانع دفع ذرات شده در نتیجه ذرات در کنار هم مجتمع میشوند .
– لخته شدن ( Flocculation)
لخته شدن ذرات مرحله ای است که طی آن ذرات ناپایدار به یکدیگر متصل شده و لخته ایجاد مینماید .
– ته نشین سازی ( Sedaimentation)
مرحله ای است که مواد معلق لخته شده ته نشین میشود . در سالهای اخیر روش های ته نشین مداوم بر پایه روشهای بالا متداول گردیده و به منظور بالا بردن راندمان شفاف سازی آب به آن موا شیمیایی یا پلمیری بعنوان مواد منعقد کننده اضافه میکنند .

کلاویفایر (Clarifier)

معمولا ۴ عمل بطور همزمان در دستگاه کلاویفایر صورت میگیرد :
۱- منعقد کردن مواد معلق کلوئیدی
۲- لخته کردن مواد منعقد شده
۳- ته نشینی لخته تشکیل شده
۴- سرازیر شدن آب از حوضچه ته نشینی

آشنایی با خط تولید آب معدنی

با انجام عمل انعقاد ته نشین سازی مواد معلق آب برای اکثر مصارف صنعتی مناسب میشود . چنانچه آب برای آشامیدن – استفاده در دیگهای بخار – برج های خنک کننده مصرف شوند باید مواد معلق آن را جدا کرد . میتوان این مواد معلق را با عبور دادن آب از فیلترهایی با درجه تخلخل متوسط فیلتر شنی عبور داد .
شن کواترز – شن سیلیس – زغال آنتراسیت – کلسیت – مگنتیت یا سایر مواد ممکن است برای فیلترها مورد استفاده قرار گیرد . معمولا در صنایع شنی – سیلیس و انتراسیت بیشتر مصرف دارد .

– انواع فیلتر ها :

فیلتر ها بدو دسته گراویتی و فشاری تفسیم میشوند :
الف – فیلتر های گراویتی : جریان آب در این فیلتر با وزن ( سنگین ) آن انجام میشود . در فیلتر های شنی یا زغالی آب با استفاده از وزن خود و با سرعت نسبتا بالا که حدو ۴-۲ GPM است عبور مینماید .

قسمتهای اساسی این فیلترها عبارتند از :

۱- پوسته فیلتر که ممکن است از جنس سیمان – استیل یا چوب و به شکل مربع – مستطیل یا کروی باشد نوع مستطیل شکل که با بتون مسلح ساخته شده رایج تر است .
۲- ته بستر را قلوه سنگ های درشت تشکیل میدهد و مانع از این میشود که شن و آنتراسیت از بستر بگذرد و در عین حال پخش کننده مناسبی برای آب است .
۳- محفظه پایین فیلتر که بدومنظور در نظر گرفته میشود :
جمع آوری آب تصفیه شده و توزیع آب شستشوی معکوس
۴- قسمتی (trough) به منظور فرِآوری و جمع آوری آب شستشوی معکوس که معمولا از جنس استیل – چدن و یا سیمان میباشد .
۵- از وسایل کنترل کننده جریان آب که روی فیلتر نصب میشود نیز میتوان استفاده کرد .
ب ) فیلتر فشاری : نسبت به نوع قبلی کاربرد وسیعتری دارد یکی از مزایای این فیلتر ها این است که میتوان آنرا مستقیما در مسیر تولید و ارسال به واحدهای فرآیند قرار داد و از پمپاژ مجدد جلوگیری نمود .
فیلترهای فشاری ممکن است عمودی یا افقی باشد و پوسته آن از جنس استیل به شکل استوانه ای باشد .
محدودیت روش فیلتراسیون در این است که فقط ذرات درشت را جدا میکند .

آشنایی با خط تولید آب معدنی– کلر زنی ( Cloronization )

کلر از مهمترین عناصری است که در میکروب زدایی آبها به کار میرود ترکیبات کلر همانند هیپوکلریت سدیم و کلسیم و کلرآمین ها نقش میکرب زدایی را ایفا میکنند . چناچه کلر به آبهای طبیعی اضافه نمایند ایجاد واکنش شیمیایی میکند برخی از کاربردهای مهم کلر به شرح زیر است :
۱- میکرب زدایی
۲- جداسازی آمونیاک و دیگر ترکیبات عالی ازت دار
۳- کنترل بو و طعم
۴- جداسازی هیدروژن سولفوره
۵- جداسازی آهن و منگنز
۶- تخریب تجمع های آلی
۷- برطرف نمودن جلبک
۸- از بین بردن رنگ
۹- کنترل آهن منگنز و باکتریهای احیا کننده سولفات و ….
۱۰- کمک به انعقاد آب

– استفاده از اشعه ماورابنفش:

گرایش به کاربرد اشعه ماورابنفش بعنوان گندزدا درتصفیه آب وفاضلاب را میتوان به این دلیل نسبت داد که کاربرد کلر و ترکیبات آن در آب تولید محصولات جانبی ( DBPs) بخصوص تری هالو متان ها ( THMs) میکنند که با توجه به مطالعات انجام گرفته خواص سرطان زائی برخی از آنها مورد بحث است .
برای تولید اشعه uv میتوان از لامپهای بخار جیوه با فشار کم که بطور تجارتی در بازار است استفاده کرد . برای گندزدایی آب و فاضلاب این لامپها را در یک پوشش شیشه ای از جنس کوارتز قرار میدهند ( جهت محافظت و جلوگیری از صدمه ) و آنها را در آب غوطه ور کرده یا در بالای محل عبور جریان آب نصب میکنند .
– مزایای استفاده از اشعه ماوراء بنفش :
۱- عدم نیاز به مصرف مواد شیمیایی و در نتیجه کاهش هزینه های خرید و جابجائی و حمل و نقل و ذخیره سازی مواد شیمیائی .
۲- زمان تماس کوتاه باعث میشود که به گندزدائی نیازی نباشد و نتیجه آن کاهش مساحت لازم برای تاسیسات است .
۳- عدم تولید محصولات جانبی مضر مثل (THMs)
۴- بالا بودن ضریب اطمینان سیستم
۵- کم بودن مصرف انرژی

پر کردن آب در بطری

در این مرحله آب طی مراحل زیر در بطری پر می گردد.


۱) ردیف کردن بطری :

طی این مرحله بطری های خالی جهت هدایت به دستگاه فیلتر به صورت دستی و یا ماشینی ردیف می گردند. در صورتی که این عملیات دستی انجام گیرد توسط نیروی انسانی بطری های خالی بر روی نوار نقاله انتقال بطری خالی قرار داده می شود در این روش ماشینی با استفاده از یک دستگاه بطری به صورت خودکار بر روی نوار نقاله مربوطه قرار گرفته و توسط یک نوار نقاله بادی به طرف دستگاه پر کن هدایت می گردند.

۲) شستشو بطری پر کردن و دربندی

طی این مرحله بطری ها توسط یک دستگاه روتاری شستشو می گردند و سپس بطری ها جهت پر شدن به دستگاه پرکن هدایت شده و بعد از عملیات پر شدن بطری توسط یک دستگاه در بندروتایی دربندی می گردند.

۳) برچسب زنی :

بطریها پر و دربندی شده توسط یک نوار نقاله به این دستگاه هدایت شده و برچسب زده می شود. این مرحله نیز صرف نظر از نوع ماشین آلات انتخابی و میزان اتوماسیون آن دارای مکانیسم کار یکسان می باشد.

۴) چاپ مشخصات تولید

در این مرحله بطری ها ضمن عبور از یک دستگاه اطلاعات مورد نیاز از قبیل تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و سایر اطلاعات مورد نیاز بر روی قسمتی از بطری و یا درب آن چاپ می نماید.

۵) شیرینگ پک

طی این مرحله بطریها در ردیف های مورد نظر که معمولا ۳*۲ تایی می باشند شیرینگ می گردند این ماشین آلات نیز صرف نظر از نوع و اتوماسیون آن همگی دارای مکانیسم یکسانی می باشند

۶) PALLAT SHIRINK WAPPER

در نهایت پس از برچسب خوردن بطری ها بصورت ۶ تایی بسته بندی می شوند . در بسته بندی نهایی هربسته با استفاده از فیلم شیرینک بسته بندی می شود . فیلم شیرینک فیلمی از جنس پلاستیک با جهت یافتگی معین است که پس از عملیات چاپ به صورت تیوپ درآمده و بر روی بسته بندیها قرار گرفته و پس از ورود به داخل تونل شیرینک با کمی حرارت جمع می شود و تمام محیط آنرا می پوشانند . در بسته بندی مقدار فیلم شیرینک بایدهمیشه ۱۰ % بزرگتر از اندازه ظرف مورد نظر باشد.

آشنایی با خط تولید آب معدنی[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی – بروزرسانی زمستان ۱۴۰۰

تومان۲۸۰.۰۰۰

طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی – بروزرسانی زمستان ۱۴۰۰

طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی به بررسی دقیق شرایط احداث واحد و بسته بندی انواع آب معدنی با کلیه محاسبات اقتصادی و مالی برپایه قیمت‌های روز در دو فرمت ورد و پی دی اف که در زمستان ۱۴۰۰ نگارش شده است، می پردازد. مشخصات این طرح توجیهی به‌صورت زیر می‌باشد:

میزان تولید: ۴,۰۱۳ هزارلیتر
فرمت فایل طرح توجیهی : ورد + پی دی اف
فرمت فایل بانک اطلاعات: اکسل
حجم فایل ورد طرح: ۵.۸ مگابایت
حجم فایل پی دی اف طرح: ۳.۴ مگابایت
حجم فایل بانک اطلاعات: ۷۲.۸۵ مگابایت
حجم فایل کاتالوگ: ۲۵.۸۴ مگابایت
حجم فیلم آموزشی: ۶۲۰ مگابایت
تعداد صفحات طرح توجیهی : ۸۰ صفحه
تعداد صفحات کاتالوگ: ۱۲۰ صفحه

لازم به ذکر است، این طرح توجیهی مبتنی بر متن می باشد. کلیه محاسبات اقتصادی و شاخص های مالی براساس آخرین ضوابط و دستورالعملها و بر پایه قیمتهای روز تهیه گردیده و هم چنین در بخش های دیگری مباحث معرفی و بازار نیز مورد توجه قرار گرفته است.
درصورتیکه متقاضی دریافت بسته آموزشی واحد بسته بندی آب معدنی هستید می توانید با کلیک بر روی گزینه “خرید” لینک دانلود این بسته را پس از پرداخت آنلاین دریافت نمائید.

توضیحات

طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی – بروزرسانی زمستان ۱۴۰۰

طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی به بررسی دقیق شرایط احداث واحد و بسته بندی انواع آب معدنی با کلیه محاسبات اقتصادی و مالی برپایه قیمت‌های روز در دو فرمت ورد و پی دی اف که در زمستان ۱۴۰۰ نگارش شده است، می پردازد. مشخصات این طرح توجیهی به‌صورت زیر می‌باشد:

میزان تولید: ۴,۰۱۳ هزارلیتر
فرمت فایل طرح توجیهی : ورد + پی دی اف
فرمت فایل بانک اطلاعات: اکسل
حجم فایل ورد طرح: ۵.۸ مگابایت
حجم فایل پی دی اف طرح: ۳.۴ مگابایت
حجم فایل بانک اطلاعات: ۷۲.۸۵ مگابایت
حجم فایل کاتالوگ: ۲۵.۸۴ مگابایت
حجم فیلم آموزشی: ۶۲۰ مگابایت
تعداد صفحات طرح توجیهی : ۸۰ صفحه
تعداد صفحات کاتالوگ: ۱۲۰ صفحه

این بسته شامل:

طرح توجیهی بسته بندی آب معدنی
فیلم آموزشی خط بسته بندی آب معدنی
کاتالوگ خط تولید بسته بندی آب معدنی
بانک اطلاعات واحد تولید کننده آب معدنی

لازم به ذکر است، این طرح توجیهی مبتنی بر متن می باشد. کلیه محاسبات اقتصادی و شاخص های مالی براساس آخرین ضوابط و دستورالعملها و بر پایه قیمتهای روز تهیه گردیده و هم چنین در بخش های دیگری مباحث معرفی و بازار نیز مورد توجه قرار گرفته است.
درصورتیکه متقاضی دریافت بسته آموزشی واحد بسته بندی آب معدنی هستید می توانید با کلیک بر روی گزینه “خرید” که در بالای صفحه سایت قرار داده شده است، لینک دانلود این بسته را پس از پرداخت آنلاین دریافت نمائید.

سرفصل های اصلی طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی

فصل اول: چکیده مطالعات فنی – اقتصادی مالی
فصل دوم: مطالعه بازار و بررسی اقتصادی طرح
معرفی طرح
مدت زمان اجرای طرح
برآورد هزینه اجرای طرح
مقدمه
معرفی محصولات
منابع آب بطری شده
اهمیت و کاربرد
تفاوت آب معدنی با آب آشامیدنی بسته بندی
معرفی کدهای استاندارد متعلق به محصول مورد بررسی
نام و کد آیسیک محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارایه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
بررسی کالاهای جایگزینی و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
مصرف آب بسته بندی در خانوار ایرانی
شناخت مواد اولیه
فصل سوم: مطالعه فنی و بررسی هزینه‌های سرمایه‌گذاری طرح
هدف از اجرای طرح
روش تولید و ظرفیت‌سنجی
بررسی اجمالی فرآیند تولید
شرح فرآیند بسته بندی آب
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول
بررسی مالی
هزینه‌های سرمایه‌گذاری طرح
هزینه‌های زمین و ساختمان سازی
زمین و محوطه سازی
مشخصات فنی در بخش محوطه سازی و ساختمان سازی
ساختمان
ساختمان های اصلی تولید
هزینه تجهیزات و تکنولوژی
هزینه تاسیسات و انشعابات
هزینه لوازم اداری و خدماتی
هزینه‌های قبل از بهره‌برداری
جمع بندی هزینه های سرمایه گذاری ثابت طرح
هزینه‌های سالیانه
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه
وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
برآورد هزینه سالیانه آب، برق و گاز
نگهداری و تعمیرات
هزینه استهلاک
برآورد هزینه های اداری،توزیع،فروش و تحقیقات بازار
برآورد هزینه های بیمه
سرمایه در گردش موردنیاز طرح
برآورد قیمت تمام شده به تفکیک هزینه ها
برآورد درآمد های حاصله از طرح
آنالیز حساسیت پروژه
اثر تغییرات هزینه ها ی خدمات، درآمد حاصل از خدمات و سرمایه گذاری طرح روی نرخ بازگشت سرمایه (IRR)
تجزیه و تحلیل حساسیت

جداول طرح واحد بسته بندی آب آشامیدنی

جدول ‌کد آیسیک مرتبط با صنعت
جدول ‌تعرفه‌های گمرکی مرتبط به انواع محصولات آبمعدنی
جدول قیمت انواع محصولات آب معدنی و آشامیدنی
جدول منبع تامین آب آشامیدنی موجود در کشور
جدول برنامه سالیانه تولید و فروش در ظرفیت کامل
جدول هزینه‌های زمین (ارقام به هزار ریال)
جدول هزینه های محوطه سازی
جدول هزینه‌های ساختمان‌سازی
جدول هزینه تجهیزات و تکنولوژی
جدول تاسیسات برقی
جدول تاسیسات آبی
جدول تاسیسات سرمایش و گرمایش
جدول تاسیسات اطفاء حریق
جدول تاسیسات سوخت
جدول جمع بندی تاسیسات و تجهیزات عمومی
جدول تجهیزات اداری و کارگاهی
جدول هزینه‌های قبل از بهره‌برداری
جدول جمع‌بندی سرمایه‌گذاری ثابت طرح
جدول برآورد میزان مواد اولیه مصرفی سالیانه
جدول هزینه سالیانه نیروی انسانی اداری
جدول هزینه سالیانه نیروی انسانی تولیدی
جدول مصرف سالیانه انرژی
جدول نگهداری و تعمیرات
جدول هزینه استهلاک
جدول هزینه های اداری،توزیع،فروش و تحقیقات بازار
جدول هزینه های بیمه
جدول سرمایه در گردش
جدول هزینه تولید سالانه
جدول هزینه های ثابت و متغیر
جدول منابع سرمایه گذاری طرح
جدول شرایط تسهیلات طرح
جدول ظرفیت تولیدی طرح
جدول میزان فروش طرح
جدول منابع و مصارف
جدول ترازنامه
جدول پیش بینی عملکرد سود و زیان طرح
جدول جریان نقدینگی
جدول شاخص های اقتصادی طرح
جدول تغییرات نرخ بازده داخلی (آنالیز حساسیت)
جدول برنامه زمانبندی اجرای طرح

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی – بروزرسانی زمستان ۱۴۰۰”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۵/۵ - (۱ امتیاز)