بررسی بازار صنعت تولید انواع خوراک آماده دام و طیور
- 12 تیر 1403
- ۰
- بازدیدها: 100
- دسته بندی:
بررسی بازار صنعت تولید انواع خوراک آماده دام و طیور
استفاده از خوراک آماده برای تغذیه دام به واسطه ایجاد امکان مصرف ضایعات صنعتی و پسماند های کشاورزی در جهت کسب ارزش افزوده و همچنین سهولت حمل و نقل، در سالهای اخیر رو به فزونی نهاده است. افزایش تقاضا برای گوشت و محصولات لبنی، ناشی از رشد جمعیت، شهرنشینی و تغییر ترجیحات غذایی، عامل کلیدی رشد بازار تولید خوراک دام و طیور بوده است. تمرکز دولت ایران بر نوسازی کشاورزی و بهبود شیوه های دامپروری نیز به رشد این بخش از بازار کمک کرده است. در خصوص بازار جهانی نیز باید گفت اندازه بازار جهانیمحصول مورد بررسی ۱۰۷.۰۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۲ بود و انتظار می رود در سال ۲۰۳۲ به ۱۵۳.۷۲ میلیارد دلار برسد.
از نظر درآمد، انتظار میرود که بازار آمریکای شمالی بزرگترین بخش از بازار جهانی غذای حیوانات خانگی را در سال ۲۰۲۲ به خود اختصاص دهد.
تقاضای جهانی برای خوراک دام و طیور به دلیل افزایش جمعیت و تغییر ترجیحات غذایی در حال افزایش است. تولیدکنندگان خوراک دام و طیور می توانند طیف وسیعی از محصولات را متناسب با گونه های حیوانی، سنین و نیازهای تغذیه ای مختلف تولید کنند. این صنعت به شدت به کالاهایی مانند غلات، دانه های روغنی و سویا وابسته است که در معرض نوسان قیمت ها هستند. این می تواند منجر به بی ثباتی هزینه و حاشیه سود کمتر شود. در نمودار زیر وضعیت واحدهای فعال محصول مورد بررسی به تفکیک استان ارائه شده است.
مصرف کنندگان به طور فزاینده ای خواستار محصولات حیوانی با منابع اخلاقی و تولید پایدار هستند. این فرصتی را برای تولیدکنندگان خوراک فراهم میکند تا فرمولهای خوراکی را توسعه دهند و به بازار عرضه کنند که رفاه حیوانات را بهبود میبخشد و انتظارات مصرفکنندگان را برآورده میکند. ترجیح مصرف کنندگان برای محصولات ارگانیک و طبیعی به خوراک دام و طیور نیز گسترش می یابد. تولیدکنندگان می توانند با توسعه و بازاریابی گزینه های خوراک ارگانیک و طبیعی از این بخش بازار رو به رشد بهره ببرند. در نمودار زیر وضعیت واحدهای در دست احداث محصول مورد بررسی به تفکیک استان ارائه شده است.
پیشنهاد مطالعه: طرح تولید خوراک آماده دام و طیور
جمع بندی بررسی بازار صنعت تولید خوراک آماده دام و طیور
بازار تولید خوراک دام و طیور در ایران با چالش هایی مانند نوسان قیمت مواد اولیه، محدودیت واردات مواد اولیه خوراک و رقابت از سوی تولیدکنندگان غیررسمی یا غیرقانونی خوراک مواجه است.در دسترس بودن محدود مواد خام با کیفیت بالا در سطح محلی، به ویژه مواد پروتئینی، نیاز به اتکا به واردات دارد.رعایت استانداردهای کیفیت و مقررات ایمنی مواد غذایی برای بازیگران بازار برای جلب اعتماد مصرف کننده بسیار مهم است.
به طور کلی، بازار تولید خوراک دام و طیور آماده در ایران پتانسیل رشد قابل توجهی دارد که ناشی از افزایش تقاضا برای گوشت و محصولات لبنی، نوسازی کشاورزی و حمایت دولت است. با این حال، بازیگران بازار باید به چالش هایی مانند در دسترس بودن مواد خام، کنترل کیفیت و پایبندی به مقررات برای استفاده از پتانسیل بازار بپردازند.
درصورت تمایل به این مطلب امتیاز دهید:
دیدگاه خود را ثبت کنید